Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9166904 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Escude 900 bin euro + maç başı 10 bine oynadı.

http://aa.com.tr/tr/spor/escude-besiktasta/352713

Artı içeride alacağı yoktu, Egemen'i takımda tutmak, ekstra 1 milyon euro vermek anlamına geliyordu.

Balık yağına devam.  :bandit:

defalarca alaşağı ettim hala balık yağı diyorsun ya iyi güldürüyorsun az evvel ozzi konusunda hala takdirini bekliyorum patlayan balonlar falan filan geveliyordun Allahın berbatovu  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat

tabi gene unuttuğun bir şey var gs nin gelirleri vardı harcayacağı kendini döndüreceği para geliyordu o zaman
maden iş biliyorlar şimdi yapsınlar görelim. Tüm gelirlerin ipotekli fulya gibi gelirlerin mahkemelik olmuş
tribüne taraftar gelmiyor. market parasını ödeyemeyecek haldeyken nasıl transfer yapıyorsun.
şampiyon ol peşinden şl gelirleri gelsin bu iki yıllık bir süreci kapsıyor peki para olmadan o iki yılı nasıl atlatmayı
düşünüyorsun bu süreci yaşamak için bir hazırlık dönemi gerekir senin söylediklerin bundan sonrası için geçerli
şimdi yatırımını ona göre yapacaksın. Gelirin var doğru kanalize edeceksin başarıyı devamlı hale getireceksin
tabi gsnin düştüğü hatalara düşmeden genede dikkatli davranarak adım atmak gerekiyor. adamlar bu süreci batarak
tamamladılar kazandıkları parada gitti üstünede borçlandılar hiçte hafif hasarla atlatmış değiller adamların on yıllık
kombine satışları bile ipotekli önümüzdeki on yıl hiç gelirleri yok ve deli giderleri var bizim 4 sene önceki halimizden bile daha batıklar.
@Necmi abi şu yazının ve gsnin şu anki durumu bir zamanlar 8 yiyen türk milli takımının haline benziyor. Spikerin dediği gibi bir atağı daha gol yiyerek savuşturuyoruz.  :D
Tangaz foruma biraz geç geldiği için durumun vehametini kavrayamamış.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sozkul

walla ben hürriyet falan bilmem ama başkanın defalarca tv.lerde gazetelerde bizi bakkal bile icraya vermişti dediğini iyi bilirim...

Sahur programına bile çıkmıştı, hangi kanalı açsam o çıkıyordu, ne günlerdi.  :)

Çevrimdışı Oktay

ben pek çok şeyi buradaki herkesden iyi biliyorum zira yd dönemi kulübün mali müşavirlerini iyi tanırım yd dönemi rezilliklerini de çok çok iyi bilirim dileyene özelden isim de verebilirim.
bak açık konuşayım çoğu söylediğinde teoride haklısın ama pratikte işler böyle yürümüyor.. kongrede elimize kalın bi kitap tutuşturuyolar ben şahsen bi halt anlamadığımdan gözüme aşına olan isimlerin sayfalarını okuyorum
  örnek 1
gökhan töre klubü iki defa alacagından dolayı  herbiri 300 küsür bin tl icraya vermiş sonra parası ödenmiş dava düşmüş 
örnek 2
 recep çetin 10 bin tl alacagı varmış oda içra vermiş .. ulvi güveneroğlu onun bile var

bunlar klubün içinde olanlar bide dışında olanlar var ki onlar sayfalarca
ben şahsen başkanın neyini eleştiriyim kulube geldiğinde kasada fare bile gezmiyodu çünkü kırıntı bile bırakmamışlar

Çevrimiçi Necmi

egemen ucuzmuş yerine aldığımız escude 1,25 mio + maç başı 15 bine oynadı sıfır katkı verdi 2 sene de 3 milyondan fazla para aldı ve emekli oldu...
iyide egemen ben gidiyorum diyorsa ne yapacaksın adam Beşiktaşda oynamayacağım dedi
ötesini konuşmaya gerek varmı onu gönderme politikası izlenmediki gideceğim diye tutturdu
fener girmiş aklına işde bunu neden anlamak istemiyorsun. göndermeyip tutsan ne olur sana ne katkı verir
hep farazi şeylerden işine geleni alıp konuşmanın manası yok o dönem egemenin gidişine tek bir eleştiri yoktu.
bu kadar düz mantıkla bakılmazki egemen şu kadar yerine gelen bu kadar neden egemen tutulmadı
demekki bir gerekçesi var yoksa neden tutulmasın tutulma imkanı varken demekki imkanı yoktu.

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi şu yazının ve gsnin şu anki durumu bir zamanlar 8 yiyen türk milli takımının haline benziyor. Spikerin dediği gibi bir atağı daha gol yiyerek savuşturuyoruz.  :D
Tangaz foruma biraz geç geldiği için durumun vehametini kavrayamamış.

@MURAT foruma geç gelmiş olabilirim ama çok şeyin içindeydim vehameti de biliyorum dönen çok dolabı da biliyorum. 

Çevrimdışı tuncaboylu

defalarca alaşağı ettim hala balık yağı diyorsun ya iyi güldürüyorsun az evvel ozzi konusunda hala takdirini bekliyorum patlayan balonlar falan filan geveliyordun Allahın berbatovu  :D

Escude'nin kontratını yanlış hatırlıyorsun işte, Ozzi'deki takdirin defuse oldu.  :bandit:

Egemen 1.1 milyon euro'ya oynuyordu + 25 bin euro maç başı alıyordu, 1 milyon euro alacağı vardı ve 3 yıllık sözleşmesi vardı.

Escude 900 bin euro'ya oynuyordu + 10 bin euro maç başı alıyordu ve 2 yıllık sözleşme yapıldı.

O dönem Egemen'i 3 sene boyunca senede 30 maç oynatmak bize 6.5 milyon euro'ya patlayacaktı.

Escude'nin kontratı 2 senelik ama 3 sene düşünelim. 3 sene boyunca senede 30 maç oynatmak ise 3.5 milyon euro'ya patlayacaktı.

Her sene 1 milyon euro'luk bir tasarruf edildi Egemen-Escude değişiminde.

Çevrimdışı tangaz

iyide egemen ben gidiyorum diyorsa ne yapacaksın adam Beşiktaşda oynamayacağım dedi
ötesini konuşmaya gerek varmı onu gönderme politikası izlenmediki gideceğim diye tutturdu
fener girmiş aklına işde bunu neden anlamak istemiyorsun. göndermeyip tutsan ne olur sana ne katkı verir
hep farazi şeylerden işine geleni alıp konuşmanın manası yok o dönem egemenin gidişine tek bir eleştiri yoktu.
bu kadar düz mantıkla bakılmazki egemen şu kadar yerine gelen bu kadar neden egemen tutulmadı
demekki bir gerekçesi var yoksa neden tutulmasın tutulma imkanı varken demekki imkanı yoktu.

konu egemen özelinde dönüyor ama egemen sürecinde start şöyleydi feda edermisin etmem iyi güle güle gibi döndü yerine alınan adam katkı veremedi o da çakıl taşına oynamadı bunu izah ediyorum neden anlaşılmıyor. yoksa gidmek isteyeni ben de bir saniye tutmam ama adam feda etmek istemediği için gitmek istiyorum die tutturdu.

Çevrimdışı murat

@MURAT foruma geç gelmiş olabilirim ama çok şeyin içindeydim vehameti de biliyorum dönen çok dolabı da biliyorum. 
Nihat kahvecinin mahkemeye vererek faiziyle aldığı parayıda biliyorsundur o zaman.

Çevrimdışı Oktay

egemen için ANÇ GÜZEL SÖYLEDİ : eğemen bursadan trabzona nicin gittiyse trabzondan bize beden geldiyse bizdende fenerbahçeye o yüzden gitti  :money: :money: :money:

100 bin dolar indir desen yine kabul etmicektiki zaten
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 16:52:27 Oktay ]

Çevrimdışı tangaz

bak açık konuşayım çoğu söylediğinde teoride haklısın ama pratikte işler böyle yürümüyor.. kongrede elimize kalın bi kitap tutuşturuyolar ben şahsen bi halt anlamadığımdan gözüme aşına olan isimlerin sayfalarını okuyorum
  örnek 1
gökhan töre klubü iki defa alacagından dolayı  herbiri 300 küsür bin tl icraya vermiş sonra parası ödenmiş dava düşmüş 
örnek 2
 recep çetin 10 bin tl alacagı varmış oda içra vermiş .. ulvi güveneroğlu onun bile var

bunlar klubün içinde olanlar bide dışında olanlar var ki onlar sayfalarca
ben şahsen başkanın neyini eleştiriyim kulube geldiğinde kasada fare bile gezmiyodu çünkü kırıntı bile bırakmamışlar

ee tamam işte bak ne güzel örnekler vermişsin düşürülmesi kolay dosyalar bunlar. para işleri böyle yürür vadesi gelen evrakın varsa süreci götürmek için avukatın dosyayı icraya verir haa sen sonra o parayı ödersin ödemez yapılandırırsın hatta 1 hafta içinde gider icraya itiraz dilekçesi verirsin uzar da uzar. ben de yıllardır ticaretin içindeyim kendi param değil ama günlük cirosu milyon dolar olan şirketlerde yöneticilik yapıyorum yıllardır.

tekrar savımı özetlemek gerekirse yönetimi seviyor ve takdir ediyorum lakin feda dönemini ve söylemini doğru bulmuyorum.

Çevrimdışı tangaz

Nihat kahvecinin mahkemeye vererek faiziyle aldığı parayıda biliyorsundur o zaman.

bilmez olurmuyum sevgili Murat elbet biliyorum beşiktaş benim de aldığım nefes her saniyeyi biliyorum. mesela yd.nin yurtdışı kampında çiftkale maçda oynayıp kazanan takıma 25er bin dolar prim vereceğim deyip sonra bütün takıma durduk yere 25er bin dolar para verirken bizim zamları hala yapmadığını da biliyordum, ne sövmüştük şirkette  :D

Çevrimdışı mylife1903

estagfrullah @sozkul abi, ama madem bana sordun teyit istedin ise başkalarının sözüne de atlamaman gerek  :bandit:
balık hapı ticaretine girsem sırf forum üyelerine satsam kulübün borçlarını öderim yeminle  :lol:
Ahahaha havyar gondereyim abi, balik hapi kurtarmaz

Çevrimdışı tangaz

Escude'nin kontratını yanlış hatırlıyorsun işte, Ozzi'deki takdirin defuse oldu.  :bandit:

Egemen 1.1 milyon euro'ya oynuyordu + 25 bin euro maç başı alıyordu, 1 milyon euro alacağı vardı ve 3 yıllık sözleşmesi vardı.

Escude 900 bin euro'ya oynuyordu + 10 bin euro maç başı alıyordu ve 2 yıllık sözleşme yapıldı.

O dönem Egemen'i 3 sene boyunca senede 30 maç oynatmak bize 6.5 milyon euro'ya patlayacaktı.

Escude'nin kontratı 2 senelik ama 3 sene düşünelim. 3 sene boyunca senede 30 maç oynatmak ise 3.5 milyon euro'ya patlayacaktı.

Her sene 1 milyon euro'luk bir tasarruf edildi Egemen-Escude değişiminde.

senede 3 maç kazanılınca elde edilen tasarruf tasarruf değildir egemen yada o ayarda bir stoperimiz olsaydı kaç tane fazla galibiyetimiz olacağını gayet iyi biliyorsun sende...

Çevrimdışı murat

konu egemen özelinde dönüyor ama egemen sürecinde start şöyleydi feda edermisin etmem iyi güle güle gibi döndü yerine alınan adam katkı veremedi o da çakıl taşına oynamadı bunu izah ediyorum neden anlaşılmıyor. yoksa gidmek isteyeni ben de bir saniye tutmam ama adam feda etmek istemediği için gitmek istiyorum die tutturdu.
İyide işte adam yağlı bir sözleşme kapmış sende bundan kurtulmak istiyorsun çünkü bunu ödeme durumun yok. Yada ödersin ama stad vs yapamadan kör topal gidersin. Olduki şampiyon oldun. O stad seni taşımazdı. Fedadır ,stadtır bunlar hep doğru planlanlardı.sonucunda bu güne gelindi. Sen q7 yi göndermesen egemenle devam etsen ernst vs kalsa 3-5 yıldız alsan o mantıkls(yd)
Ne farkın olacaktı.sürdürülebilir bir yapı olsaydı öyle devam edilirdi ama öyle değildi yolun sonuna gelinmişti. Eksisiyle artısıyla bir yola girildi ve çokça doğru işler yapıldı ve bu süreci iyi atlattık. Yapolan bazı yanlışlar illaki olmuştur.

Çevrimiçi Necmi

3 yıldır duymuyorum diyorsan kendini tekzip ediyorsun demektir 2 sene önce biliçli kadro neden şampiyon olamadı konusunda ödenemeyen paralar oyunculara olan borçlar defalarca yazıldı çizildi hatta sen bu satırlarda kaç defa töre kulübe 3 defa avukat gönderdi die yazdın çizdin...

3 yıldır duymadığına hala eminsen eski iletilerini aç oku!
olmuyor demedimki duyulmuyor dedim aradaki farkı anlaman gerekiyor.
kulübe avukat göndermek icraya vermek değildir. işi o noktaya getirmiyorlar
tek bir haciz olayı yaşandı ondada kulüp haklıydı sonucundada bir şey çıkmadı
sadece şov yapmışlar. Elbette ödemeler gecikiyor ama alacaklı olanda bir güven var
mahkeme kapısına koşmuyor Beşiktaş öder deyip bekliyor. imaj dediğimiz budur.
@tangaz  hiç bir şeyin ekonomik olarak düzeldiği yok düzelen sadece itibarımız.
4 sene önce 600 M borcu çeviremiyorduk şimdi 1.200 borcu çeviriyoruz kulüp
ordan buraya geldi. Kredi alamıyorduk o nedenle tefecilere düşmüştük uefada olsun bankalarda olsun
itibarımız kalmamışdı şimdi bunları kazandık uefa ne demiş avrupanın iki yükselen yıldızından biri Beşiktaşmış.
çok iyi işler yapıldı ama yetmez daha yapılacak o kadar çok şey varki. Yanlışlarda oluyor
olmayada devam edecek ama giderek azalıyor. Mükemmellik diye bir şey yokki
doğaya bak mükemmel değilmi birde incele ne kadar mükemmelmiş. Bazen mükemmel olmayan işler
bütünleştiğinde ortaya mükemmel sonuçlar çıkıyor.

Çevrimiçi Necmi

bilmez olurmuyum sevgili Murat elbet biliyorum beşiktaş benim de aldığım nefes her saniyeyi biliyorum. mesela yd.nin yurtdışı kampında çiftkale maçda oynayıp kazanan takıma 25er bin dolar prim vereceğim deyip sonra bütün takıma durduk yere 25er bin dolar para verirken bizim zamları hala yapmadığını da biliyordum, ne sövmüştük şirkette  :D
ne sövüyorsun şirketin parasınımı veriyordu :bandit:
Beşiktaşlı olarak sövüyorsan tamam :bandit:

Çevrimdışı tangaz

ne sövüyorsun şirketin parasınımı veriyordu :bandit:
Beşiktaşlı olarak sövüyorsan tamam :bandit:

beşiktaşın parasını veriyordu abi sövmeyeyim mi  :D

Çevrimiçi Necmi

senede 3 maç kazanılınca elde edilen tasarruf tasarruf değildir egemen yada o ayarda bir stoperimiz olsaydı kaç tane fazla galibiyetimiz olacağını gayet iyi biliyorsun sende...
egemeni zorla tutsaydık sözleşmesini işletseydik oynayacakmıydı acaba bu kadar net olabilirmisin bu konuda

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben sana ne derece bir tasarruf olduğunu vurguluyorum.

Egemen'in yerine Escude çakıltaşıyla mı oynadı demiştin, şimdi senelik 1 milyon euro tasarrufu beğenmiyorsun.

Beşiktaş o yaz transfere toplam 2 milyon euro harcadı, 1 milyon euro'nun o dönem ne kadar değerli olduğunu vurgulamaya gerek mi var?

Kaldı ki Egemen bizdeyken de çok fazla maç kazanmamıştık, ligi 55 puanla bitirmiştik.

Ayrıca gelen Escude de (bence o dönemin ruhuna aykırı bir transfer olsa da) gayet kariyerli bir oyuncuydu, uyum sağlayamadı şansımıza. Yoksa oyun zekası olarak Egemen'e 5 basardı.

Çevrimdışı tangaz

egemeni zorla tutsaydık sözleşmesini işletseydik oynayacakmıydı acaba bu kadar net olabilirmisin bu konuda

hiç kimse hiç bişeyden emin olamaz ama herifin o kadar alacağı varken dahi çatır çatır oynadığını hepimiz gördük alkışladık hatta carvahal yaşı azcık küçük olsa italyadaydı milandaydı gibi methiyeler düzüyordu.

Çevrimiçi Necmi

beşiktaşın parasını veriyordu abi sövmeyeyim mi  :D
söv tabiki ama burda sövme :bandit:

Çevrimiçi Necmi

hiç kimse hiç bişeyden emin olamaz ama herifin o kadar alacağı varken dahi çatır çatır oynadığını hepimiz gördük alkışladık hatta carvahal yaşı azcık küçük olsa italyadaydı milandaydı gibi methiyeler düzüyordu.
fernandesde çatır çatır oynuyordu tuttuk satmadık sonuç yattı oynamadı
o nedenle sorun yaşıyorsan oyuncu gitmeli bu sosadada geçerli töredede geçerli gomezdede geçerli
sanıyoruzki hep her şey aynı kalacak eleştiriyi bu yönde yapıyoruz doğru olan yaşananlardan ders almaktır.
mışlarla mişlerle konuşulmaz bazen kararlar alınıyorsa alanlara saygı göstermek gerekiyor çünkü onlar
yaşıyor biz izliyoruz. izlerken hüküm vermek kolay.

Çevrimdışı atalay

Kobo güzel de, kitabın o ruhu yok. @Mehmet Ali C. Ayrıca Cesur Yeni Dünya'yı oku da, bugün günlerden 1984. 

Etiketler: