Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125458 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gelsin mi

Ben isterim şahsen. Hevesini aldı gelsin adam gibi topunu oynasın tekrar starasını kazansın gidecekse daha sağlam gitsin EPLsine :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi:
Beşiktaş: 2.00
Galatasaray: 2.70
Fenerbahçe: 4.25
Başakşehir: 9.00
Bursaspor: 22.00
Trabzonspor: 30.00

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ne var qardeşim güzel bir bayana hayran olmak suç mu :evillol:

Nedense bunu vizontele fikri gibi söyledim :lol:

Değil kardeşim genç adamsın gayet normal bende severim şahsen kendisini

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi:
Beşiktaş: 2.00
Galatasaray: 2.70
Fenerbahçe: 4.25
Başakşehir: 9.00
Bursaspor: 22.00
Trabzonspor: 30.00
4.25 fenere oran mı olur 15 falan vermeliydi başakşehirin şansı çok daha yüksek

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben isterim şahsen. Hevesini aldı gelsin adam gibi topunu oynasın tekrar starasını kazansın gidecekse daha sağlam gitsin EPLsine :D
Valla bende isterim elimizde böyle bir adam olması önemli derbilerde avantaj

Çevrimdışı mertnet

Manşet nerede ya?
Basket maçı var.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stadın üstünden geçerken bi fotoğrafı çekilmeli bu uçağın :icool:

Çevrimdışı ekrembaser

Manşet nerede ya?
Basket maçı var.
Büyük ihtimal maça gittiler ben de kayıt yapıyodum sen msj yazınca jeton düştü

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı arda

Uçak 10 numara olmuş.

Geçen seneki otobüslerdeki Kartalı aramadı değil gözler ama. Yakışırdı!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Anıl1903

Geçen seneki otobüslerdeki Kartalı aramadı değil gözler ama. Yakışırdı!
Haklılık payınız var,biz her sene şampiyonlar ligine gidelim eksik görülen şeylerde yapılır :ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Wolfsburg, teknik direktör Dieter Hecking'in görevine son verdi. :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Wolfsburg, teknik direktör Dieter Hecking'in görevine son verdi. :bandit:

bakalım kimi getircekler.

Çevrimdışı İhsan

Çok konu dışı olmuş biraz futbola dönelim :)

Canım sıkıldı bi Bekler ne yapmış ne etmiş toparlayayım dedim:

http://twitter.com/muharrem_acar/status/788006058740580352

Bunu açık oyuncuların formsuzluğuna bağlıyorum.
Geçen sezon Kerim, Töre, Q17, ve Olcay çok katkı yaptılar.

Bu sezon ise onlar yokları oynuyor ve beklerimize daha fazla alan bırakılıyor
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bişey merak ettim.

Ligimize en son ne zaman bir İngiliz futbolcu geldi? :alala:

Çevrimdışı OrhanAker

Bişey merak ettim.

Ligimize en son ne zaman bir İngiliz futbolcu geldi? :alala:
Sadece bizde değil ispanyada almanyada bile yok doğru düzgün adamların memleketi yetiyor :D

Çevrimdışı atalay

Napoli; savunma merkezini önde kurgulayan, dinamik, hücum geçişleri iyi, topa sahip olan, alan oyunu becerisi yüksek ve seri/kısa toplar ile oynayan pas bağlantıları başarılı bir ekip. Özellikle sol koridordan ataklarını olgunlaştıran ve şut üzerinden oynayan bir takım. İnsigne'nin, Callejón'a oynadığı yüksek açılı ters paslara ve yerden kesme toplara dikkat etmek gerek.

Oyunu daha çok stoper Koulibaly ile birlikte geriye gelip ayaktan top alan Jorginho ve Allan üzerinden kuruyorlar. Ön bölge oyuncularının yapacakları şok presler ve baskı merkezini Jorginho - Allan üzerine doğru kurgulayıp, bu oyuncular ile kenar oyuncuları arasındaki pas kanallarını iyi kapatmak gerekiyor. Savunma çizgisini biraz öne çıkarıp hücumcularını kaleden uzak karşılamak ve bilhassa forvet arkasındaki bölgede geniş alan bırakmamak lazım.

Hamsik yerine Zielinski oynayabilir. Tempolu, oyunun iki yönünde, ikili mücadelelerde ve sahipsiz topların kazanımında etkili bir isim. Orta sahadaki oyuncuların topa daha çok sahip olup, ikinci ve sahipsiz topları ekstradan kazanması gerekecektir.

Öndeki dörtlü ile arkadaki altılı arasında zaman zaman mesafeleri fazla açtıkları anlar oluyor. İkinci bölgede kazanılan toplarda direkt hücum edip, rakip savunmanın arkasına iyi sızma koşular yapmak gerekecek. Bekler ve stoperlerin arasına yüksek açılı-derin toplar denemek, özellikle de sahayı enine doğru kullanmak ve oyunun yönünü çok çabuk terse değiştirmek gerek. Forechecking uygulamalarını iyi yapsalar da bazen belli bölgelerde fazla öbeklenebiliyorlar. Bir önemli handikapları da rahat şut fırsatı tanıyor oluşları. Maç boyunca iyi alan daraltıp, ön bölge ve geriden gelen oyunculara çok fazla mesafe bırakmamak gerekiyor. Agresyon derecesi yüksek bir oyun çıkarmak fakat aksiyon bölgelerinde çok fazla duran top fırsatı tanımamak lazım. Duran toplarda; direkt ve kenar serbest vuruşlarda yüksek meziyetleri oyuncuları var. 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Napoli; savunma merkezini önde kurgulayan, dinamik, hücum geçişleri iyi, topa sahip olan, alan oyunu becerisi yüksek ve seri/kısa toplar ile oynayan pas bağlantıları başarılı bir ekip. Özellikle sol koridordan ataklarını olgunlaştıran ve şut üzerinden oynayan bir takım. İnsigne'nin, Callejón'a oynadığı yüksek açılı ters paslara ve yerden kesme toplara dikkat etmek gerek.

Oyunu daha çok stoper Koulibaly ile birlikte geriye gelip ayaktan top alan Jorginho ve Allan üzerinden kuruyorlar. Ön bölge oyuncularının yapacakları şok presler ve baskı merkezini Jorginho - Allan üzerine doğru kurgulayıp, bu oyuncular ile kenar oyuncuları arasındaki pas kanallarını iyi kapatmak gerekiyor. Savunma çizgisini biraz öne çıkarıp hücumcularını kaleden uzak karşılamak ve bilhassa forvet arkasındaki bölgede geniş alan bırakmamak lazım.

Hamsik yerine Zielinski oynayabilir. Tempolu, oyunun iki yönünde, ikili mücadelelerde ve sahipsiz topların kazanımında etkili bir isim. Orta sahadaki oyuncuların topa daha çok sahip olup, ikinci ve sahipsiz topları ekstradan kazanması gerekecektir.

Öndeki dörtlü ile arkadaki altılı arasında zaman zaman mesafeleri fazla açtıkları anlar oluyor. İkinci bölgede kazanılan toplarda direkt hücum edip, rakip savunmanın arkasına iyi sızma koşular yapmak gerekecek. Bekler ve stoperlerin arasına yüksek açılı-derin toplar denemek, özellikle de sahayı enine doğru kullanmak ve oyunun yönünü çok çabuk terse değiştirmek gerek. Forechecking uygulamalarını iyi yapsalar da bazen belli bölgelerde fazla öbeklenebiliyorlar. Bir önemli handikapları da rahat şut fırsatı tanıyor oluşları. Maç boyunca iyi alan daraltıp, ön bölge ve geriden gelen oyunculara çok fazla mesafe bırakmamak gerekiyor. Agresyon derecesi yüksek bir oyun çıkarmak fakat aksiyon bölgelerinde çok fazla duran top fırsatı tanımamak lazım. Duran toplarda; direkt ve kenar serbest vuruşlarda yüksek meziyetleri oyuncuları var. 

Yani büyük ihtimalle sı*tık ama sı*mayadabiliriz diyosun :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben dicektim :D Hoca da gitmesin :evillol:
Hocanın bir roportaji vardi ve soyle diyordu : Yok ya varmi baska bi isteginiz , baska arzunuz...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: