Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125750 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

doğru söylemiş o golü kaçıran adamı kimse gelip bana savunmasın sahadayken daha iyi hücum ediyorduk vbvb gibi güzellemelere gülüyorum iyice...
abi ben kaçırmazdım orada  :evillol: gerçekten mücadele etti iyi top aldı etti ama gol vuruşu çok zayıf gerçekten, Cenk'e çok pis ayar oluyorum atıp durmaya başladı, artist artist hareketler falan @mylife1903 abi kasmıyorum rahat bıraktım  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

radikal bir cümle kuracağım ama burak yılmazı sene başı kiralasaydık şimdiye 8-9 gol atardı  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

radikal bir cümle kuracağım ama burak yılmazı sene başı kiralasaydık şimdiye 8-9 gol atardı  :bandit:
rvp'ye bitik diyorlar ama bizde olsa adam atardı şutları, bitiriciliği gayet iyi abi  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

doğru söylemiş o golü kaçıran adamı kimse gelip bana savunmasın sahadayken daha iyi hücum ediyorduk vbvb gibi güzellemelere gülüyorum iyice...
Ondan önce bir pozisyon vardı topu önüne aldı şut çekmeye çalıştı, benim 8 yaşında dünyalar tatlısı bir yeğenim var onun gibi vurdu topa, o daha büyük yıkımdı benim için kaçırdığı pozisyondan çok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

rvp'ye bitik diyorlar ama bizde olsa adam atardı şutları, bitiriciliği gayet iyi abi  :bandit:

rvp geçen sene de bizde olsa gomez kadar atardı bu sene de atmaya dewam ederdi ben sakatmış ayaklarına çok takılmıyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Ondan önce bir pozisyon vardı topu önüne aldı şut çekmeye çalıştı, benim 8 yaşında dünyalar tatlısı bir yeğenim var onun gibi vurdu topa, o daha büyük yıkımdı benim için kaçırdığı pozisyondan çok.

top kontrolü de pozisyon alışı da son vuruşu da altyapı eksikliğinin sonuçları dersinde eğitim materyali olacak türden

Çevrimdışı sametbagan

hoşbuldum, tatil yaradı. abuyu devre arasına kadar gömmeyecektim ama kaçırdığı gol nedeniyle yeminimi bozdum. dün etoonun, bitik etoonun golde yaptıklarını görünce dedim ki: etoonun kıçındaki ağarmış tüycükler abunun kaçırdıklarını atar...
Pozisyonu dikkatli izlerseniz abo orda ofsayt diye bir an duraksıyor sonra topa lalettayn vuruyor (tabi berbat bir vuruş) ama ikinci yarı
herkesin hemfikir olduğu gibi abo yerine cenk çıkmalıydı adam gene 90 dakikayı tamamlayamadan oynadı.İlk yarı nerdeyse kayseri yarı sahasında geçen
maç ikinci yarı karşılıklı ataklarla geçti tamam abo leblebici golcü değil ama sizin gömdüğünüz kadar kötü bir oyuncu da değil kusura bakmayın

Çevrimdışı benyv-

Abo gol vuruşları haricinde, oyun içinde kötü değildi bence de. Cenke göre daha çok oyunun içindeydi. Benim anladığım kadarıyla kendisi biraz topla alıp gitmeyi, çalım atmayı, depar atmayı seven bir oyuncu. Fakat kaçırdığı golü de bu forumda bile kaçıran çıkmaz. Bence onu kullanacaksak bitirici değil, top getiren forvet olarak kullanabiliriz. Ciddi anlamda bitiricilik sorunu olmasına rağmen, oyun içinde olcay ve diğer kanat oyuncularından daha faydalı bir görüntüsü vardı.

Çevrimdışı Alper1903

Dun dert ettim kendime oturdum izledim Abou videolarini, adam lorientteyken cok rahat. Tamam yine bitiricilik vasat ama ozguvenli oldugu belli. Ne olduysa Porto'da birseyler olmus buna. Porto videolarini izliyorum dribbling bir tuhaf, top kontrolu bir acayip, goller bir acayip.

Çevrimdışı tangaz

Pozisyonu dikkatli izlerseniz abo orda ofsayt diye bir an duraksıyor sonra topa lalettayn vuruyor (tabi berbat bir vuruş) ama ikinci yarı
herkesin hemfikir olduğu gibi abo yerine cenk çıkmalıydı adam gene 90 dakikayı tamamlayamadan oynadı.İlk yarı nerdeyse kayseri yarı sahasında geçen
maç ikinci yarı karşılıklı ataklarla geçti tamam abo leblebici golcü değil ama sizin gömdüğünüz kadar kötü bir oyuncu da değil kusura bakmayın

Pozisyonu ister dikkatli isterseniz dikkatsiz göz ucuyla izleyin fark etmiyor o golü atamayan adama yıllık net 3,3 milyon maaş veriyoruz bunun neresini değerlendireceğiz ki  :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Dun dert ettim kendime oturdum izledim Abou videolarini, adam lorientteyken cok rahat. Tamam yine bitiricilik vasat ama ozguvenli oldugu belli. Ne olduysa Porto'da birseyler olmus buna. Porto videolarini izliyorum dribbling bir tuhaf, top kontrolu bir acayip, goller bir acayip.

yazının mealini vereyim: küçük takım topçusu...

Çevrimdışı sametbagan

Pozisyonu ister dikkatli isterseniz dikkatsiz göz ucuyla izleyin fark etmiyor o golü atamayan adama yıllık net 3,3 milyon maaş veriyoruz bunun neresini değerlendireceğiz ki  :alala:
O zaman sizin Baktığınız yerden gomez de topçu mopçu değil üstelik adam 8 maçın çoğunda 90 dakika sahada kalıyor.Ve koca 0 evet gol sayısı 0 yazı ilede belirteyim sıfır.
Onun için bence devre arasını beklememiz lazım. Ben abonun oyun stilini amokaciye benzetiyorum biraz o da leblebici değildi ayakları düzgün değildi ama başka meziyetleri vardı.
Hoca Abonun meziyetlerini gösterecek bir oyun kurgusu üzerinde hala çalışıyor bulunca o zaman daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ahmet Çakar: "Bu nasıl efendilik? Vahap Beyaz - Ahmet Çakar, (Hakaret Yasak)₅... tezahüratı?

Ertem Şener: "Yemeseydin Beşiktaş'ın hakkını."

Vurduuuuu Goolll oldu :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan_

BjkTv--uçak lansmanı.. İzleyin. Gözlüklü adamı hiç sevmedim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

BjkTv--uçak lansmanı.. İzleyin. Gözlüklü adamı hiç sevmedim.

Aynen belediye başkanı gibi konuştu bazı yerlerde :D Ama sonu güzel yaptı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Orhan_

Ahmet Çakar: "Bu nasıl efendilik? Vahap Beyaz - Ahmet Çakar, (Hakaret Yasak)₅... tezahüratı?

Ertem Şener: "Yemeseydin Beşiktaş'ın hakkını."

Vurduuuuu Goolll oldu :halay: :halay:

Bi de ayağa kalkıp Sinan Enginle lay lay lay a bağlamaları :D. Trollükte çığır açıyorlar.

Çevrimdışı Orhan_

Aynen belediye başkanı gibi konuştu bazı yerlerde :D Ama sonu güzel yaptı.

Adam hala şaşkın yalnız :D. Nasıl oldu bu iş diye söylenip duruyor. Çok ikna edici bizim başkan.

Çevrimdışı tangaz

O zaman sizin Baktığınız yerden gomez de topçu mopçu değil üstelik adam 8 maçın çoğunda 90 dakika sahada kalıyor.Ve koca 0 evet gol sayısı 0 yazı ilede belirteyim sıfır.
Onun için bence devre arasını beklememiz lazım. Ben abonun oyun stilini amokaciye benzetiyorum biraz o da leblebici değildi ayakları düzgün değildi ama başka meziyetleri vardı.
Hoca Abonun meziyetlerini gösterecek bir oyun kurgusu üzerinde hala çalışıyor bulunca o zaman daha faydalı olacağını düşünüyorum.

bize golcü lazım yardımcı forvete yıllık 3,3 milyon verecek kadar zengin değiliz bu arada yardımcı forvetin golü de yok asisti de...
gomezin almanyada ne yaptığını boşverin italya da da benzer durumdaydı burada ne yaptığına bakın! mesela muslera da türkiyede iyi kaleci avrupada dökülüyor adama gollük net vuruş gelmemiş ya yavaş ya da üzerine yakın vuruşlar gelmiş gençler maçında adam ilahlaştırılıyor ama sonuçta takımını zirve de tutmuş gomezde o hesap bizde takımı zirvede tutuyordu bir maçta 2 gol atsın gomez gibi 3.pozisyonda kaleciye mi naşanlar dağlara taşlara mı vurur hiç birimiz takmayız güler geçeriz ama o golü atamayan adamı savunmak cidden enteresan elimizdeki değeri koruyalım eyvallah ama hakettiğinden fazlasını da vermeyelim. böyle davrana davrana 7 sene de 1 şampiyon olan takıma evrildik ismail gibileri savunduk şimdi de yetersiz abuyu mu savunacağız...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Niye kendinizle çelişiyorsunuz? Abuyu biz Amokachi olsun diye almadık ki, gol atsın diye aldık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bize golcü lazım yardımcı forvete yıllık 3,3 milyon verecek kadar zengin değiliz bu arada yardımcı forvetin golü de yok asisti de...
gomezin almanyada ne yaptığını boşverin italya da da benzer durumdaydı burada ne yaptığına bakın! mesela muslera da türkiyede iyi kaleci avrupada dökülüyor adama gollük net vuruş gelmemiş ya yavaş ya da üzerine yakın vuruşlar gelmiş gençler maçında adam ilahlaştırılıyor ama sonuçta takımını zirve de tutmuş gomezde o hesap bizde takımı zirvede tutuyordu bir maçta 2 gol atsın gomez gibi 3.pozisyonda kaleciye mi naşanlar dağlara taşlara mı vurur hiç birimiz takmayız güler geçeriz ama o golü atamayan adamı savunmak cidden enteresan elimizdeki değeri koruyalım eyvallah ama hakettiğinden fazlasını da vermeyelim. böyle davrana davrana 7 sene de 1 şampiyon olan takıma evrildik ismail gibileri savunduk şimdi de yetersiz abuyu mu savunacağız...
Wolfsburg kendi liginde kaçıncı acaba, toplam kaç gol atmış? ve Teknik direktörleri dün kovulmuş mu? Ayrıca bana ne Gomez'den bizim takımımızda olsa ona göre yorum yapardık, yakında şu İspanyol fenere gelen okçuyu örnek göstermeye başlayacaklar korkuyorum :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

BJK TV'yi açın.

http://www.bjk.com.tr/tr/bjktv
Futbolcular Besiktasimizin Logosuna ve renklerine sahip uçağın onunde toplu foto çekiliyor

Kulubumuz için Cok buyuk bir prestij ve buyuk bir Gurur bu

Turkiyenin en buyuk kulübüne de bu yakisirdi

Baskan Ucak hayalini KISMEN de olsa gerçekleştirdi , Helal olsun :claps: :claps: :claps:

Emegi gecenlere teşekkürler

[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2016, 13:18:02 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Wolfsburg kendi liginde kaçıncı acaba, toplam kaç gol atmış? ve Teknik direktörleri dün kovulmuş mu? Ayrıca bana ne Gomez'den bizim takımımızda olsa ona göre yorum yapardık, yakında şu İspanyol fenere gelen okçuyu örnek göstermeye başlayacaklar korkuyorum :)

abuyu savunacağız derken öyle yanlış örnekler veriliyor ki şaşıyorum yok amokachide böyleymiş amokachi golcü değildi ama yardıranspordu 3-5 kişiyi peşine takardı arada asist yapardı takımı karşı kaleye tek başına taşırdı bazende. gomezin almanyada ne yaptığı söyleniyor o daha da enteresan adamın çok değil 3-5 ay önce burada yaptıklarını kimse söylemiyor bu abu savunucuları tarafından

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adam hala şaşkın yalnız :D. Nasıl oldu bu iş diye söylenip duruyor. Çok ikna edici bizim başkan.

Nuri Alço gibi bizim başkan :evillol:

Atıyo gazoza hiç farkettirmiyo :evillol:

Çevrimdışı Bishamon

Gomezin Wolfsburg istatiklerine bakacaginiza Besiktastaki istatiklerine neden bakmiyorsunuz?

Etiketler: