Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125046 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

En hızlı oyuncumuz olması, en iyi sol ayaklı kornercimiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Ben Caner'in kornerlerinin rakip kalede yaratacağı tehlikeyi, kontra yeme riski alma pahasına da olsa tercih ederim.

Korner atarken ceza sahasında 9 kişi sokmayacağız zaten, çift forvet oynarken Tosiç geride bekler Beck'le. Tek forvet oynarken de Tolgay bekler.
kornerden gol olma istatistigi 20de 1 @tuncaboylu ama korner sonrasi kontra yeme ihtimali daha yuksek. fblo doktor varya istatistikci onun istiatistigiydi bu veri. onu duyduktan sonra kornerlerde cok rahatim bak, sadece marselo vurmasin kornere yeter, mesela tactan gol olma ihtimali daha yuksek, kornere gore

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fikret Orman, Beşiktaş Üniversitesi projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan olumlu görüş aldı.

(Habertürk)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Bilmiyorum. Belki ileride onu da dener. @murat baltacı | Burada yalan para eden biricik iştir, burada her şey bir yapmacık, bir gösteriştir. @#Berat Belki de Sabahattin Ali'nin bu sözünü gerçekten okumuştur. 

Çevrimdışı tuncaboylu

kornerden gol olma istatistigi 20de 1 @tuncaboylu ama korner sonrasi kontra yeme ihtimali daha yuksek. fblo doktor varya istatistikci onun istiatistigiydi bu veri. onu duyduktan sonra kornerlerde cok rahatim bak, sadece marselo vurmasin kornere yeter, mesela tactan gol olma ihtimali daha yuksek, kornere gore

Abi kornerden gol olma ihtimali düşük diyorsun da, korner bir atak başlangıcıdır.

Mesela Kayseri maçında attığımız gol, kornerden gelen topun devamıydı.

Galatasaray'a attığımız ilk gol direkt kornerdendi zaten, ikinci gol de bir kornerin devamıydı.

Biz senelerce adam gibi korner kullanan adama sahip değildik, yoksa İngilizler top kornere çıkınca birbirine çak çak yapıyorlar.

Caner ortalayacak, içeride Cenk-Aboubakar(Ömer)-Atiba-Talisca-Marcelo olacak.

Gol olmasa bile rakibi tedirgin eder, hele Türkiye'deki takımlar kalesini savunmaya odaklanmaktan kontra falan getiremez akıllarına.

Çevrimdışı Berat

Bilmiyorum. Belki ileride onu da dener. @murat baltacı | Burada yalan para eden biricik iştir, burada her şey bir yapmacık, bir gösteriştir. @#Berat Belki de Sabahattin Ali'nin bu sözünü gerçekten okumuştur.

Şüpheli, okuduğu sadece Twitter ve Instagram yorumları olabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fikret Orman, Beşiktaş Üniversitesi projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan olumlu görüş aldı.

(Habertürk)

Nasıl bir ülkede yaşıyorsak, bu kadar haricindeki bir projeye başlayabilmek için bile adamın olumlu görüşüne ihtiyaç duyuluyor.

Biz iyi yaptık bu stadı, bakmayın siz.  :tabe:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nasıl bir ülkede yaşıyorsak, bu kadar haricindeki bir projeye başlayabilmek için bile adamın olumlu görüşüne ihtiyaç duyuluyor.

Biz iyi yaptık bu stadı, bakmayın siz.  :tabe:
:tabe: :tabe:

Siyasete girmek istemiyorum ama adim adim Diktatörlüğe gidiyoruz...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı atalay

Şüpheli, okuduğu sadece Twitter ve Instagram yorumları olabilir.

O halde Sabahattin Ali, hanımefendiye okuduğu kitapta cevabı vermiş: "Hiç de fena insanlar değillerdi. Yalnız boş, bomboş mahluklardı. Yaptıkları münasebetsizlikler hep buradan geliyordu."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada Sabahattin Ali en çok sevdiğim 2 3  yazardan biridir ruhu şad olsun.

[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2016, 15:16:33 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı panic13

O halde Sabahattin Ali, hanımefendiye okuduğu kitapta cevabı vermiş: "Hiç de fena insanlar değillerdi. Yalnız boş, bomboş mahluklardı. Yaptıkları münasebetsizlikler hep buradan geliyordu."

"muhakkak ki bütün insanların birer ruhu vardı, ancak birçoğu bunun farkında değildi ve gene farkında olmadan geldikleri yere gidecekti."

bu memleketi hiç bir şey değil, cehalet mahvedecek.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Ahahahja

Sunu gorseler avrupa birligine vizeyi kaldirmayi birak dogma buyume alamanyali olan turkleri de sinir disi ederler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

"muhakkak ki bütün insanların birer ruhu vardı, ancak birçoğu bunun farkında değildi ve gene farkında olmadan geldikleri yere gidecekti."

bu memleketi hiç bir şey değil, cehalet mahvedecek.
O yüzden cahil bırakılmak isteniyor zaten insanlar, iyice cahil kalsınlar ki istediğimiz gibi at koşturalım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

O yüzden cahil bırakılmak isteniyor zaten insanlar, iyice cahil kalsınlar ki istediğimiz gibi at koşturalım..
Bu kisir dongu at kosturanlar da cahil cuhela olana kadar devam eder, sonlara atlar yonetimi ele gecirir, sonra atlar yarismaya baslar, galopu iyi olan koltuga oturur

Çevrimdışı firewater

Kaçıranlar için  :lol:

Kadın hala ısrarla ben bu kitabı okudum diyor yahu  :D :D :D

Çevrimdışı onder23

Sergei karasev atanmış napoli maçına.
2 Sene önce ki club maçını yönetmişti olimpiyatta ki.
6. dk da ki demba ba nın karşı karşıya düşürülmesinde ki kırmızı artı es geçmişti  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı tuncaboylu

Cehaletten daha büyük sorun, cahillerdeki özgüven. Yoksa bizim millet hep cahildi.

Cahil adam ben bilmem demiyor, bildiğini sanıyor ve daha fenası bilmediğinde bile biliyormuş gibi yapıyor.

Eskiden köy kahvesine gittiğinde ekonomi sanat vs. konusu açılırsa, "Beyim, biz bilmeyiz onları" derdi insanlar.

Şimdi herkes büyük oyunu görüyor, her şeyi bildiğini sanıyor, herkes Illuminati'den tut, edebiyata kadar her konuya hakim.

Bu insanlar televizyonda program yapacak duruma geldi, ötesi var mı?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cehaletten daha büyük sorun, cahillerdeki özgüven. Yoksa bizim millet hep cahildi.

Cahil adam ben bilmem demiyor, bildiğini sanıyor ve daha fenası bilmediğinde bile biliyormuş gibi yapıyor.

Eskiden köy kahvesine gittiğinde ekonomi sanat vs. konusu açılırsa, "Beyim, biz bilmeyiz onları" derdi insanlar.

Şimdi herkes büyük oyunu görüyor, her şeyi bildiğini sanıyor, herkes Illuminati'den tut, edebiyata kadar her konuya hakim.

Bu insanlar televizyonda program yapacak duruma geldi, ötesi var mı?
Şöyle bir görselle açıklayalım durumu  :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Şöyle bir görselle açıklayalım durumu  :)
Benim favorim bu arkadastir butun durumu 4 kelime ile ozetliyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Sergei karasev atanmış napoli maçına.
2 Sene önce ki club maçını yönetmişti olimpiyatta ki.
6. dk da ki demba ba nın karşı karşıya düşürülmesinde ki kırmızı artı es geçmişti  :akuma: :akuma:

Basketçi değil miydi o Karasev yaw, Asvel maçında boş üçlüğü kaçırıp Efes'i final four'dan etmişti.

@mylife1903, hakem Rus'muş. Görevini biliyorsun, tarife gerek yok.

Yakalanırsan bizi tanımıyorsun, onu da söylemeye gerek yok zaten.

Hadi bakayım, 2 günün var.

Çevrimdışı mylife1903

Basketçi değil miydi o Karasev yaw, Asvel maçında boş üçlüğü kaçırıp Efes'i final four'dan etmişti.

@mylife1903, hakem Rus'muş. Görevini biliyorsun, tarife gerek yok.

Yakalanırsan bizi tanımıyorsun, onu da söylemeye gerek yok zaten.

Hadi bakayım, 2 günün var.
Basketci olanin hastasiydim cok net dipten sokardi, cemberi kullanmazdi, deliksiz sokardi.

Hakem olayi icin butce lazim, ekibi salacam ustune hemen

Çevrimdışı mylife1903

Nereye sıçacaklar?!
Iki kelime oldu, yahu

Moskovada sonradan gorme coktur, adamlarin dini imani paradir. 3 kurus icin atmadiklari gobek kalmaz ustune ananesini rus sirkine satar. Ama bu adamlardan bu acgozlulugu cikartirsan gene elinde bisiler kalir. En okuzu cehov, dostoyevski, gogol falan okumustur, iki sporda oynamisligi vardir ya enstrumsn calar ya da resim yapar. Ha bizden cikartsan kotu yanlarimizi ne kalacak 20 sene sonra ondan korkuyorum ben.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Benim favorim bu arkadastir butun durumu 4 kelime ile ozetliyor

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Iki kelime oldu, yahu

Moskovada sonradan gorme coktur, adamlarin dini imani paradir. 3 kurus icin atmadiklari gobek kalmaz ustune ananesini rus sirkine satar. Ama bu adamlardan bu acgozlulugu cikartirsan gene elinde bisiler kalir. En okuzu cehov, dostoyevski, gogol falan okumustur, iki sporda oynamisligi vardir ya enstrumsn calar ya da resim yapar. Ha bizden cikartsan kotu yanlarimizi ne kalacak 20 sene sonra ondan korkuyorum ben.
Ananeniz ne yapıyor Mr.Sergei?
Bir sirkte part time aslan terbiyecisi efendim.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: