Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125755 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Hamsik oynayabilecek mi bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yani büyük ihtimalle sı*tık ama sı*mayadabiliriz diyosun :evillol:
Futbol sahada oynanır tamam mı belli olmaz ahhahajajaja

Çevrimdışı atalay

Avrupa macerasının gelişimine göre değişir. Fakat sezon boyunca oynayacağımız en iyi rakip olabilir. Temel handikapları oyunlarını geniş zaman dilimlerine yayamıyor ve bazı bölümlerde oyundan kopuyor oluşları. Zaaflarına iyi çalışıp, yüksek konsantrasyon ve minumum hata ile istediğimizi almalıyız. @Yusuf Tekeli

Çevrimdışı 38life

Napoli; savunma merkezini önde kurgulayan, dinamik, hücum geçişleri iyi, topa sahip olan, alan oyunu becerisi yüksek ve seri/kısa toplar ile oynayan pas bağlantıları başarılı bir ekip. Özellikle sol koridordan ataklarını olgunlaştıran ve şut üzerinden oynayan bir takım. İnsigne'nin, Callejón'a oynadığı yüksek açılı ters paslara ve yerden kesme toplara dikkat etmek gerek.

Oyunu daha çok stoper Koulibaly ile birlikte geriye gelip ayaktan top alan Jorginho ve Allan üzerinden kuruyorlar. Ön bölge oyuncularının yapacakları şok presler ve baskı merkezini Jorginho - Allan üzerine doğru kurgulayıp, bu oyuncular ile kenar oyuncuları arasındaki pas kanallarını iyi kapatmak gerekiyor. Savunma çizgisini biraz öne çıkarıp hücumcularını kaleden uzak karşılamak ve bilhassa forvet arkasındaki bölgede geniş alan bırakmamak lazım.

Hamsik yerine Zielinski oynayabilir. Tempolu, oyunun iki yönünde, ikili mücadelelerde ve sahipsiz topların kazanımında etkili bir isim. Orta sahadaki oyuncuların topa daha çok sahip olup, ikinci ve sahipsiz topları ekstradan kazanması gerekecektir.

Öndeki dörtlü ile arkadaki altılı arasında zaman zaman mesafeleri fazla açtıkları anlar oluyor. İkinci bölgede kazanılan toplarda direkt hücum edip, rakip savunmanın arkasına iyi sızma koşular yapmak gerekecek. Bekler ve stoperlerin arasına yüksek açılı-derin toplar denemek, özellikle de sahayı enine doğru kullanmak ve oyunun yönünü çok çabuk terse değiştirmek gerek. Forechecking uygulamalarını iyi yapsalar da bazen belli bölgelerde fazla öbeklenebiliyorlar. Bir önemli handikapları da rahat şut fırsatı tanıyor oluşları. Maç boyunca iyi alan daraltıp, ön bölge ve geriden gelen oyunculara çok fazla mesafe bırakmamak gerekiyor. Agresyon derecesi yüksek bir oyun çıkarmak fakat aksiyon bölgelerinde çok fazla duran top fırsatı tanımamak lazım. Duran toplarda; direkt ve kenar serbest vuruşlarda yüksek meziyetleri oyuncuları var. 

Takım halinde topun arkasına geçip oynatmamak üzerine bir oyun kuramaz mıyız? Kontralarla skor ararız, gol yersek B planına geçeriz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Avrupa macerasının gelişimine göre değişir. Fakat sezon boyunca oynayacağımız en iyi rakip olabilir. Temel handikapları oyunlarını geniş zaman dilimlerine yayamıyor ve bazı bölümlerde oyundan kopuyor oluşları. Zaaflarına iyi çalışıp, yüksek konsantrasyon ve minumum hata ile istediğimizi almalıyız. @Yusuf Tekeli
Atiba inler Tolgay mı yoksa atiba inler talisca mı daha iyi olur

Çevrimdışı 38life

Antalyaspor kendi evinde Rizeyi yenemedi. 7 haftada 3 beraberlik, 3 puan. Haftasonu  Antalyanın içinden geçelim de kendimize gelelim. Devamlı 1-0 bize yakışmıyor. Bol gollü bir galibiyet iyi gelir.

Çevrimdışı atalay

Takım halinde topun arkasına geçip oynatmamak üzerine bir oyun kuramaz mıyız? Kontralarla skor ararız, gol yersek B planına geçeriz.

Bu oyun zaten topun arkasına geçmeden oynanmaz. Bahsettiğin şey derin savunma ise ne biz bunu iyi uygularız, ne de Napoli'ye karşı doğru oyun bu olmaz. İkinci bölgede baskı merkezlerini doğru kurgulayıp kazandığımız toplarda direkt oynamamız gerekecek.

Quaresma'nın ters kanadında kimin oynayacağına ve ne oynayacağımıza göre değişir. Ona göre diğer kanada yama veya kayma yapılabilir.
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2016, 00:02:30 atalay ]

Çevrimiçi murat

atiba inler tolcay talisca iyi olur :D

Çevrimdışı atalay

İlaveten Kayseri maçında rakip takımın iki net pozisyonun başlangıç sebebi de Marcelo'nun pas hataları. Özellikle Nakoulma'nın direkten dışarı giden şutunda Tosic yine alanını boşaltıp yerlerde karşılamaya çalıştı. Napoli maçında bu hataları cezalandırabilirler. 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İlaveten Kayseri maçında rakip takımın iki net pozisyonun başlangıç sebebi de Marcelo'nun pas hataları. Özellikle Nakoulma'nın direkten dışarı giden şutunda Tosic yine alanını boşaltıp yerlerde karşılamaya çalıştı. Napoli maçında bu hataları cezalandırabilirler.

Necip'le beraber hem de. Çıldırdım orda var ya :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Hucum oyuncusu da tavuk degil yahu karsilik verecek calim atacak sut atacak. Cok guzel siyrildi o pozisyonda. Sut harikaydi ama fabri sansliydi. Guzel pozisyondu.
Gunaydinlar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hucum oyuncusu da tavuk degil yahu karsilik verecek calim atacak sut atacak. Cok guzel siyrildi o pozisyonda. Sut harikaydi ama fabri sansliydi. Guzel pozisyondu.
Gunaydinlar
günaydın efenim  :) fıfa 98'deki gibi adam içlerinden geçti abi  :evillol:

Çevrimdışı benyv-

Biz bence 4-2-1-2 taktiğiyle daha iyi oynuyoruz, özellikle formsuz kanat oyuncularımız varken. Q7 oyuna girdi savunmada yaptığı pas hatası neredeyse gol yedirtecekti. Büyük maçlarda pek güven vermiyor bana bu hareketleri. Onun yerine Orta sahada Talisca gibi oyuncularla merkezden gitmek, oyunu da Gökhan ve Canerle açmak daha akıllıca olur. En azından tecrübeli ve risksiz oynayabilecek kapasitedeler. Türkiye liginde zaten kanatlı da kanatsız da çıksak her türlü götürürüz, o sorun değil.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biz bence 4-2-1-2 taktiğiyle daha iyi oynuyoruz, özellikle formsuz kanat oyuncularımız varken. Q7 oyuna girdi savunmada yaptığı pas hatası neredeyse gol yedirtecekti. Büyük maçlarda pek güven vermiyor bana bu hareketleri. Onun yerine Orta sahada Talisca gibi oyuncularla merkezden gitmek, oyunu da Gökhan ve Canerle açmak daha akıllıca olur. En azından tecrübeli ve risksiz oynayabilecek kapasitedeler. Türkiye liginde zaten kanatlı da kanatsız da çıksak her türlü götürürüz, o sorun değil.
forumda yenisin ama bakış açın güzel yorumlarını beğeniyorum :claps:

Çevrimdışı benyv-

forumda yenisin ama bakış açın güzel yorumlarını beğeniyorum :claps:

Çok teşekkür ederim. Futbol yatıp kalkan bir insanım, forumu uzun süredir takip etsem de, yeni yeni son zamanlarda üye oldum. Bu da sizler gibi, futbol ve hayat görüşlerinden bir şeyler çıkardığım insanlar vasıtasıyla oldu. İzmir'den selamlar.

Çevrimdışı mylife1903

Çok teşekkür ederim. Futbol yatıp kalkan bir insanım, forumu uzun süredir takip etsem de, yeni yeni son zamanlarda üye oldum. Bu da sizler gibi, futbol ve hayat görüşlerinden bir şeyler çıkardığım insanlar vasıtasıyla oldu. İzmir'den selamlar.
Ooooo gavur izmir, en sevdigim. Izmirde 29 ekim de kutlarsiniz simdi.

Su ulkenin en rezil olayidir ligde izmir takimi olmamasi. Yunan liginde oynasinlar, diyorlarmis, belirtiliyormus, kulislerde konusuluyormus

Çevrimdışı benyv-

Su ulkenin en rezil olayidir ligde izmir takimi olmamasi. Yunan liginde oynasinlar, diyorlarmis, belirtiliyormus, kulislerde konusuluyormus

Evet ben şahsen İzmir'de Süper Lig maçları izlemek isterim. Beşiktaş bu taraflara senede 1-2 kere anca geliyor fakat futbolu izlemekten zevk aldığım için, İzmir'de bir takım Süper Lig'de oynasa kombine alırdım. Tabi takım çıkamamasının nedeni yönetim hatalarından geçiyor. Alanya'dan bile çıkıyorsa, buradan fazla fazla çıkmalı. Göztepe'den umutluyum biraz bu sene bakalım.

Çevrimdışı cisse557

Hocam dizilimde bir hata var sanki

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu ülkede herşey ideolojik, oy çıkmıyor diye 4-5 sene TCDD'nin hizmet vermediği 3 tane il biliyorum ben..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı benyv-

Hocam dizilimde bir hata var sanki

Haklısın valla, ama sen beni anladın, Ön liberodaki Atiba'yı yazmaya gerek yok zaten  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Bu ülkede herşey ideolojik, oy çıkmıyor diye 4-5 sene TCDD'nin hizmet vermediği 3 tane il biliyorum ben..
Gene konu disi yaptiracan
Yahu ne ideolojisi, hangi ideoloji. Bizimki zubuk kulturu. Kervan yolda duzulur, ideolojisi. Yolda, duble yolda duzuyorlar evet kervani

Çevrimdışı mylife1903

Vaziyet alin karisacak burasi @tangaz okuya okuya geliyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eyvallah dostum  İzmir süper 1 seneye kadar bende İzmir'deydim.Kayseri'ye düştü yolum, İzmir takımları 1.inci lige çıkar umarım...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gene konu disi yaptiracan
Yahu ne ideolojisi, hangi ideoloji. Bizimki zubuk kulturu. Kervan yolda duzulur, ideolojisi. Yolda, duble yolda duzuyorlar evet kervani
ahaha abi  güzel özetlemişsin durumu, Kendi memleketi bir halta benzemeyenler; İzmir'i eleştirir yok kızlar çok açık giyiniyor günah yok gecekondu her yer güzel değil bilmem ne ulan hıyar madem sevmiyorsun ne işin var İzmir'de git Konya'da, Kayseri'de, Yozgat'da Yaşa  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Etiketler: