Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125063 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Antalya maçı biletleri satışta.
[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2016, 15:59:50 #Berat ]

Çevrimdışı mylife1903

Ananeniz ne yapıyor Mr.Sergei?
Bir sirkte part time aslan terbiyecisi efendim.
Gecen, bunlarda bir kanal var nostalji diye. Sovyetler birligini gosterir, eski propaganda yayinlarini falan cok severim ben ayni bizim aspor gibi. Bakiyorum cok unlu bir kaplan terbiyecisi varmis onu gosteriyor sonra bunu yedi kaplan ahahaha

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gecen, bunlarda bir kanal var nostalji diye. Sovyetler birligini gosterir, eski propaganda yayinlarini falan cok severim ben ayni bizim aspor gibi. Bakiyorum cok unlu bir kaplan terbiyecisi varmis onu gosteriyor sonra bunu yedi kaplan ahahaha
İnsan çok tabi adamlarda, 2.dünya savaşındaki taktiği Sirklere'de taşımışlar :) Adamlar iki üç alay gönderiyormuş taaruz için en önde arkadaki grupta silah yok öndeki ölenlerin silahlarını alıp devam ediyorlar  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Orwell; Toplumdaki hiyerarşinin sürmesi ancak yoksulluk ve cehalet temeli üzerinde sağlanabilir, der. Cehalet mutluluktur. @panic13 Burada üzüldüğüm tek nokta bu kitabın filminin çekilecek olması. Kitabı p*ç edecekler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Orwell; Toplumdaki hiyerarşinin sürmesi ancak yoksulluk ve cehalet temeli üzerinde sağlanabilir, der. Cehalet mutluluktur. @panic13 Burada üzüldüğüm tek nokta bu kitabın filminin çekilecek olması. Kitabı p*ç edecekler.
Ben de en sevdiğim yazardan bir kaç sözle konuya katılayım.

İnanç yönlendirilebilir. Yalnızca bilgi tehlikelidir.

Çoğu medeniyet korkaklık üzerine kurulmuştur. Korkak olmayı öğreterek medenileştirmek epey kolaydır. Cesaret sınırlarını düşürürsün, istekleri sınırlarsın, iştahları denetim altına alırsın. Ufkun etrafını çiftle çevirirsin. Her faaliyet için bir kanun yaparsın. Kaosun varlığını inkar edersin. Çocuklara bile yavaş yavaş nefes almalarını öğretirsin. Evcilleştirirsin.

Frank Herbert..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

aslında benim "kürk mantolu madonna" ile ilgili senaryo projem bile vardı @atalay

film; Raif Efendi'nin müzede Madonna'nın portresine dalgın dalgın ve çılgıncasına bakması ile başlıyor. Yaklaşık 1 dakika kadar kamera Raif Efendi'nin gözünden Madonna portresini çekiyor, ses yok müzik yok. Belki ayak sesleri. O sırada Raif Efendi'nin omzuna dokuna zarif bir el Almanca olarak "Beyfendi neden bu resme günlerdir devamlı bakıyorsunuz?" diye soruyor. Biz daha sonra flashbackler ile o zarif elin Maria Puder olduğunu öğreniyoruz. İşte MAria'nın tablo yapılırken görüntüleri falan...

Baya bi yazmıştım ama tabii senaryo eğitimi almadığı için kağıda dökemedim.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı atalay

Sovyet eğitim sisteminin etkileri @mylife1903 Bizdeki karşılığı da köy enstitüleri idi. Hangi sebeplerden ve kimler tarafından kapatıldıkları malum.

Çevrimdışı atalay

Ben de en sevdiğim yazardan bir kaç sözle konuya katılayım.

İnanç yönlendirilebilir. Yalnızca bilgi tehlikelidir.

Çoğu medeniyet korkaklık üzerine kurulmuştur. Korkak olmayı öğreterek medenileştirmek epey kolaydır. Cesaret sınırlarını düşürürsün, istekleri sınırlarsın, iştahları denetim altına alırsın. Ufkun etrafını çiftle çevirirsin. Her faaliyet için bir kanun yaparsın. Kaosun varlığını inkar edersin. Çocuklara bile yavaş yavaş nefes almalarını öğretirsin. Evcilleştirirsin.

Frank Herbert..

Frank Herbert'in Dune serisini severim.

aslında benim "kürk mantolu madonna" ile ilgili senaryo projem bile vardı @atalay

film; Raif Efendi'nin müzede Madonna'nın portresine dalgın dalgın ve çılgıncasına bakması ile başlıyor. Yaklaşık 1 dakika kadar kamera Raif Efendi'nin gözünden Madonna portresini çekiyor, ses yok müzik yok. Belki ayak sesleri. O sırada Raif Efendi'nin omzuna dokuna zarif bir el Almanca olarak "Beyfendi neden bu resme günlerdir devamlı bakıyorsunuz?" diye soruyor. Biz daha sonra flashbackler ile o zarif elin Maria Puder olduğunu öğreniyoruz. İşte MAria'nın tablo yapılırken görüntüleri falan...

Baya bi yazmıştım ama tabii senaryo eğitimi almadığı için kağıda dökemedim.

Benim de Yusuf Atılgan'ın Aylak Adam'ı ve Anayurt Oteli ile ilgili tahayyül ettiğim birkaç şey var.
[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2016, 17:09:30 atalay ]

Çevrimdışı mellfred

insan, ana medyada üstelik, ekran  karşısında nasıl yalan söyleyebiliyor benim aklım almıyor. dünyadan bihaber 20 kişilik  sınıfa bile uydurup anlatamıyorum ben. öğrenirler möğrenirler neme lazım.
bu arada sabahattin ali'nin kuyucaklı yusuf'u çok güzeldir arkadaşlar.
kardeşleri tarafından kuyuya atılan yusuf'un dramı içler acısıdır. muhakkak okuyun

Çevrimdışı Berat

insan, ana medyada üstelik, ekran  karşısında nasıl yalan söyleyebiliyor benim aklım almıyor. dünyadan bihaber 20 kişilik  sınıfa bile uydurup anlatamıyorum ben. öğrenirler möğrenirler neme lazım.
bu arada sabahattin ali'nin kuyucaklı yusuf'u çok güzeldir arkadaşlar.
kardeşleri tarafından kuyuya atılan yusuf'un dramı içler acısıdır. muhakkak okuyun

İçimizdeki Şeytan'da da günümüz çağının yosmalığını ve insanların sahteliğini anlatıyor üstat. Okumayan arkadaşlar varsa benim de önerim o olsun :)

Çevrimdışı atalay

Sabahattin Ali'nin en sevdiğim romanı İçimizdeki Şeytan'dır. Bir de Kürk Mantolu Madonna'dan sonra Fransız yazar Alizée ile birlikte 'kaleme aldığı' La Isla Bonita da etkileyici bir eserdir (!)

Çevrimdışı panic13

İçimizdeki Şeytan'da da günümüz çağının yosmalığını ve insanların sahteliğini anlatıyor üstat. Okumayan arkadaşlar varsa benim de önerim o olsun :)

Sabahattin Ali'nin en sevdiğim romanı İçimizdeki Şeytan'dır. Bir de Kürk Mantolu Madonna'dan sonra Fransız yazar Alizée ile birlikte 'kaleme aldığı' La Isla Bonita da etkileyici bir eserdir (!)

Yusuf Atılgan ile Oğuz Atay'ın en etkilendikleri roman İçimizdeki Şeytan'dır.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

en kısa sürede cesur yeni dünya, hayvan çiftliği ve Zamyatin'den biz'i okuyacağım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benimde 1 numaram o'dur. 2. Kuyucaklı 3.Kürk Mantolu Madonna değirmeni okudum sırça köşk evde duruyor okumak fırsat olmadı. Bu arada Aylak madam'da muazzamdı, Anayurt otelini'de alacağım.
[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2016, 16:52:10 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı atalay

Bana Yusuf Atılgan; Sarte, Perec, Camus'den etkilenmiş gibi geliyor. Ki Anayurt Oteli'nde katlar arasında uyguladığı Freud'un psikanalitik tekniği de muazzam.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@panic13 abi Tutunamayanlar ve Tehlikeli oyunlarda listemde liste uzayıp gidiyor 1:)

Çevrimdışı Berat

Üniversitemdeki kalabalığın içinde ruhsal yalnızlık yaşadığım için bir daha okudum, değerini ve çarpıcılığını daha iyi hissettim.

Çevrimdışı mylife1903

Arabayi hep 50$lik dolduruyorum, ne kirizi

Çevrimdışı 38life

Çok konu dışı olmuş biraz futbola dönelim :)

Canım sıkıldı bi Bekler ne yapmış ne etmiş toparlayayım dedim:

http://twitter.com/muharrem_acar/status/788006058740580352

Çevrimdışı atalay

Cesur Yeni Dünya'yı halen okumaya başlamadın mı? @Mehmet Ali C. Saramago'nun Körlük romanını oku. Onu okuyacaksan Son Şeyler Ülkesinde'yi de okuman lazım. Hayvan Çifliği'nden önce de Katalon'ya Selam'ı... Keza Biz'i okuyacaksan Mülksüzler'i de okuman lazım. Biraz kitapçılar kazansın. 😂

Çevrimdışı mylife1903

Bosuna bir suru kitap okuyonuz. Turkiye icin iki kitap vardir hep yazarim biri zubuk oburu nutuktur

Çevrimdışı tuncaboylu

Bosuna bir suru kitap okuyonuz. Turkiye icin iki kitap vardir hep yazarim biri zubuk oburu nutuktur

Nutuk'u okudum, Atatürk var.  :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı cursedofdragon

Çok konu dışı olmuş biraz futbola dönelim :)

Canım sıkıldı bi Bekler ne yapmış ne etmiş toparlayayım dedim:

http://twitter.com/muharrem_acar/status/788006058740580352

adriano'nun rize attıgı golde neden yazı yazmadın muharrem oda bek :D

Ayrıca buraya daha gökhan gönül'ü eklicez :)

Çevrimdışı mylife1903

Etiketler: