Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125023 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tuncaboylu

Zubukte kim var?

O fictional bir karakter, Türk siyasetinde kimseye uyduramadım.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sabahattin Ali'nin en sevdiğim romanı İçimizdeki Şeytan'dır. Bir de Kürk Mantolu Madonna'dan sonra Fransız yazar Alizée ile birlikte 'kaleme aldığı' La Isla Bonita da etkileyici bir eserdir (!)

Severiz :D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

ben biliyorum ama

söylersem ceza yerim :D  :evillol:
Ceket var ceket yahu, moda kitabi. Her modacinin basucu kitabi

Çevrimdışı 38life

adriano'nun rize attıgı golde neden yazı yazmadın muharrem oda bek :D

Ayrıca buraya daha gökhan gönül'ü eklicez :)

Aynı soruyu ben de kendime sorduğumda Videoyu çoktan yüklemiştim  :lol: :lol:

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Aynı soruyu ben de kendime sorduğumda Videoyu çoktan yüklemiştim  :lol: :lol:
yahu @38life madem video yapabiliyordun ismail videolarini neden biraktin yapmayi. Soyle 90 dakikalik melodram cikardi izmaelden, oskar alirdin.
Yalniz hakemler icin videodosya yapmamiz lazim.

Çevrimdışı TURKahvesi

hatırlatma gereği duydum konudışı olarak
bu akşam saat 10'da liverpool-m.utd (klopp-mou) maçı var arkadaşlar kaçırmayın derim
kritik bir maç sert de geçebilir bol gollü maç da olabilir.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı 38life

yahu @38life madem video yapabiliyordun ismail videolarini neden biraktin yapmayi. Soyle 90 dakikalik melodram cikardi izmaelden, oskar alirdin.
Yalniz hakemler icin videodosya yapmamiz lazim.

Vaktim olsa... İsmail ile ilgili bi videom 500 RT almıştı twitterda :D İsmail ile ilgili bi kaç tane video vardı. Ama Kolarov haberleri çıkınca daha fazla uğraşmayı bıraktım.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cesur Yeni Dünya'yı halen okumaya başlamadın mı? @Mehmet Ali C. Saramago'nun Körlük romanını oku. Onu okuyacaksan Son Şeyler Ülkesinde'yi de okuman lazım. Hayvan Çifliği'nden önce de Katalon'ya Selam'ı... Keza Biz'i okuyacaksan Mülksüzler'i de okuman lazım. Biraz kitapçılar kazansın.
O kadar çok kitap varki elimde ama gene alacağım mülksüzlerde elimde var şimdi sen ekleyeceksen ekle birkaç tane daha bu arada körlük d&r da yok onu klasman dışına alalım
@atalay 1) cesur yeni dünya
               2)katalonya'ya selam
               3) biz
               4)hayvan çiftliği
                5)anayurt oteli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Mehmet Ali C. Kalan biletleri saymak ister misin?  :biggrinking:
O kadar işsiz değilim kitapların dünyasına bırakacağım kendimi

Çevrimdışı 38life

Gökhan İnler : " Senelerdir Takip Ettiğim Büyük Bir Kulübe Geldim. Çocukluğum Onların Oynadıkları Derbi Maçlarını Seyretmekle Geçti. Bu Transfer ile Çocukluk Hayalimi Gerçekleştirmiş Oldum. "

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Zamanın Lolita'sı 32 olmuş. Pek severdik.

Tam işte daha ne istiyon :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sen hayırdır

Ne var qardeşim güzel bir bayana hayran olmak suç mu :evillol:

Nedense bunu vizontele fikri gibi söyledim :lol:

Etiketler: