Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125744 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

ahaha abi  güzel özetlemişsin durumu, Kendi memleketi bir halta benzemeyenler; İzmir'i eleştirir yok kızlar çok açık giyiniyor günah yok gecekondu her yer güzel değil bilmem ne ulan hıyar madem sevmiyorsun ne işin var İzmir'de git Konya'da, Kayseri'de, Yozgat'da Yaşa  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Konya'nın Kayseri'nin Yozgat'ın suçu ne :D?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Konya'nın Kayseri'nin Yozgat'ın suçu ne :D?
Abi Suçu yok söylediği hayata uygun ağır muhafazakar şehirler ondan söyledim yani  :D

Çevrimdışı tangaz

Vaziyet alin karisacak burasi @tangaz okuya okuya geliyor

:bandit: :bandit: :bandit:

selam dostlar günaydın ben geldim  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Abi Suçu yok söylediği hayata uygun ağır muhafazakar şehirler ondan söyledim yani  :D
Konya agir muhafazakar, hmm :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Konya agir muhafazakar, hmm :alala:
aahahah, düz mantık öyle ama en çok alkol satılan ve fuhuş oranının en yüksek olduğu il neyse konu dışı yapmayayım  :D

Çevrimdışı Orhan_

:bandit: :bandit: :bandit:

selam dostlar günaydın ben geldim  :icool:

Günaydın :D.. Hoşgeldin abi. Tatil yaradı mı?

Çevrimdışı tangaz

aahahah, düz mantık öyle ama en çok alkol satılan ve fuhuş oranının en yüksek olduğu il neyse konu dışı yapmayayım  :D

gene alkole bağladın konuyu  :D

gerçi abunun kaçırdığı gol adamı alkolük edebilir haklısın, içelim  :drunkard:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Günaydın :D.. Hoşgeldin abi. Tatil yaradı mı?

hoşbuldum, tatil yaradı. abuyu devre arasına kadar gömmeyecektim ama kaçırdığı gol nedeniyle yeminimi bozdum. dün etoonun, bitik etoonun golde yaptıklarını görünce dedim ki: etoonun kıçındaki ağarmış tüycükler abunun kaçırdıklarını atar...

Çevrimdışı firewater

ahaha abi  güzel özetlemişsin durumu, Kendi memleketi bir halta benzemeyenler; İzmir'i eleştirir yok kızlar çok açık giyiniyor günah yok gecekondu her yer güzel değil bilmem ne ulan hıyar madem sevmiyorsun ne işin var İzmir'de git Konya'da, Kayseri'de, Yozgat'da Yaşa  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Siz neden İzmirde terör eylemi olmuyor zanediyorsunuz.

Canlı bomba iki gün keşif için konak, Alsancak, Karşıyaka geziyor 3. gün "ulan hayat buradaymış ne ideolojisi" deyip iki kadeh rakısını yudumlamaya başlıyor  :D :D :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gene alkole bağladın konuyu  :D

gerçi abunun kaçırdığı gol adamı alkolük edebilir haklısın, içelim  :drunkard:
ben bağlamadım olayı @mylife1903 abi kaşıdı :D  hayatımın en garip maçıydı abi Kayserililer arasında izledim ayağa kalkmayan Beşiktaşlı olsun diyorlar kalkmıyorum. Çok ağır küfürler ettiler, kendime zor hakim oldum içimde yaşadım maçı  :)

Çevrimdışı tangaz

ben bağlamadım olayı @mylife1903 abi kaşıdı :D  hayatımın en garip maçıydı abi Kayserililer arasında izledim ayağa kalkmayan Beşiktaşlı olsun diyorlar kalkmıyorum. Çok ağır küfürler ettiler, kendime zor hakim oldum içimde yaşadım maçı  :)

ooo ağır depresif bi ortam varmış içilir harbiden

Çevrimdışı Orhan_

hoşbuldum, tatil yaradı. abuyu devre arasına kadar gömmeyecektim ama kaçırdığı gol nedeniyle yeminimi bozdum. dün etoonun, bitik etoonun golde yaptıklarını görünce dedim ki: etoonun kıçındaki ağarmış tüycükler abunun kaçırdıklarını atar...

Abu dehşet kaçırdı da ben Cenk'e çok takıldım o maç. Biraz havasının alınması lazım.

Çevrimdışı LuceGel

Bu adamların 1000 tane taraftarı var bildiğim senin etrafında böyle atmosfer oluşturmuşlar  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

Abu dehşet kaçırdı da ben Cenk'e çok takıldım o maç. Biraz havasının alınması lazım.

abunun kaçırdığı golde kafayı vuran cenk, doğru yerde topla buluştu ve doğru vuruşu yaptı  :bandit:

Çevrimdışı Orhan_

abunun kaçırdığı golde kafayı vuran cenk, doğru yerde topla buluştu ve doğru vuruşu yaptı  :bandit:

Benim takıntım başka. Biraz fazla "oynamaya" başladı.

Çevrimdışı tangaz

Bu adamların 1000 tane taraftarı var bildiğim senin etrafında böyle atmosfer oluşturmuşlar  :)

bak bu da ilginç @Mehmet Ali C. 40binlik stadta 5700 seyirci vardı git bir köşede çekirdeğini çitleyerek izle ne işin var 5700 kişinin ortasında  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

bak bu da ilginç @Mehmet Ali C. 40binlik stadta 5700 seyirci vardı git bir köşede çekirdeğini çitleyerek izle ne işin var 5700 kişinin ortasında  :D

Adrenalini seviyor, genç daha.  :tabe:

Hoşgeldin bu arada.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim takıntım başka. Biraz fazla "oynamaya" başladı.

Adını çıkarmayın adamın renkliler de bastırıyo çocuğun adı Burak Yılmaz 2 oldu :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1900 tanesi Beşiktaşlılar deplasman tribünü geri kalanların yarısı'da Beşiktaşlıdır abi yerim çok güzeldi ondan vazgeçemedim maç başladıktan sonra doldu birden etrafım   :)
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2016, 11:20:08 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı tangaz

Adrenalini seviyor, genç daha.  :tabe:

Hoşgeldin bu arada.

hoşbuldum dostum, geriden okuyarak geldim hala bu abuyu savunuyorsun ya hayranım bu yönüne  :)

Çevrimdışı tangaz

1900 tanesi Beşiktaşlılar deplasman tribünü geri kalanların yarısı'da Beşiktaşlıdır abi yerim çok güzeldi ondan vazgeçemedim maç başladıktan sonra doldu birden etrafım   :)

yerin güzelmiş geriden okuyarak gelirken dikkatimi çekti zaten ama gereksiz gerilmişsin o lokasyonda oturan taraftardan zarar gelmez kuru gürültüdür onlar sen beşiktaş golü atınca ayağa kalkıp oleey nasıl k.yduk ama deyip alkışlayacaktın  :super:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hoşbuldum dostum, geriden okuyarak geldim hala bu abuyu savunuyorsun ya hayranım bu yönüne  :)
Kayserili abi vardı yanımda bu arabı Beşiktaş'a iyi kakaladılar patates gibi diyordu gol atamayan forvet mi olur diyordu  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Kayserili abi vardı yanımda bu arabı Beşiktaş'a iyi kakaladılar patates gibi diyordu gol atamayan forvet mi olur diyordu  :evillol:

doğru söylemiş o golü kaçıran adamı kimse gelip bana savunmasın sahadayken daha iyi hücum ediyorduk vbvb gibi güzellemelere gülüyorum iyice...

Çevrimdışı mylife1903

Kasiyon gene

Çevrimdışı tangaz

doğru söylemiş o golü kaçıran adamı kimse gelip bana savunmasın sahadayken daha iyi hücum ediyorduk vbvb gibi güzellemelere gülüyorum iyice...

daha iyi hücum etmiş gibi görünmemizin abu ile alakası yok tr.de hangi takıma karşı çift forvet oynarsan aynı etkiyi yaparsın nihayetinde 1-2 rakip savunucuyu meşgul eder kim olsa alır sağa sola götürür diğerlerine koridor açar falan filan bunu çift forvet oynayan her takım forveti yapar umut bulut bile yapıyordu o işleri ki o golü bulut umut bile atardı...

Etiketler: