Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahaha abi güzel özetlemişsin durumu, Kendi memleketi bir halta benzemeyenler; İzmir'i eleştirir yok kızlar çok açık giyiniyor günah yok gecekondu her yer güzel değil bilmem ne ulan hıyar madem sevmiyorsun ne işin var İzmir'de git Konya'da, Kayseri'de, Yozgat'da Yaşa
Konya'nın Kayseri'nin Yozgat'ın suçu ne ?
Vaziyet alin karisacak burasi @tangaz okuya okuya geliyor
Abi Suçu yok söylediği hayata uygun ağır muhafazakar şehirler ondan söyledim yani
Konya agir muhafazakar, hmm
selam dostlar günaydın ben geldim
aahahah, düz mantık öyle ama en çok alkol satılan ve fuhuş oranının en yüksek olduğu il neyse konu dışı yapmayayım
Günaydın .. Hoşgeldin abi. Tatil yaradı mı?
gene alkole bağladın konuyu gerçi abunun kaçırdığı gol adamı alkolük edebilir haklısın, içelim
ben bağlamadım olayı @mylife1903 abi kaşıdı hayatımın en garip maçıydı abi Kayserililer arasında izledim ayağa kalkmayan Beşiktaşlı olsun diyorlar kalkmıyorum. Çok ağır küfürler ettiler, kendime zor hakim oldum içimde yaşadım maçı
hoşbuldum, tatil yaradı. abuyu devre arasına kadar gömmeyecektim ama kaçırdığı gol nedeniyle yeminimi bozdum. dün etoonun, bitik etoonun golde yaptıklarını görünce dedim ki: etoonun kıçındaki ağarmış tüycükler abunun kaçırdıklarını atar...
Abu dehşet kaçırdı da ben Cenk'e çok takıldım o maç. Biraz havasının alınması lazım.
abunun kaçırdığı golde kafayı vuran cenk, doğru yerde topla buluştu ve doğru vuruşu yaptı
Bu adamların 1000 tane taraftarı var bildiğim senin etrafında böyle atmosfer oluşturmuşlar
bak bu da ilginç @Mehmet Ali C. 40binlik stadta 5700 seyirci vardı git bir köşede çekirdeğini çitleyerek izle ne işin var 5700 kişinin ortasında
Benim takıntım başka. Biraz fazla "oynamaya" başladı.
Adrenalini seviyor, genç daha. Hoşgeldin bu arada.
1900 tanesi Beşiktaşlılar deplasman tribünü geri kalanların yarısı'da Beşiktaşlıdır abi yerim çok güzeldi ondan vazgeçemedim maç başladıktan sonra doldu birden etrafım
hoşbuldum dostum, geriden okuyarak geldim hala bu abuyu savunuyorsun ya hayranım bu yönüne
Kayserili abi vardı yanımda bu arabı Beşiktaş'a iyi kakaladılar patates gibi diyordu gol atamayan forvet mi olur diyordu
doğru söylemiş o golü kaçıran adamı kimse gelip bana savunmasın sahadayken daha iyi hücum ediyorduk vbvb gibi güzellemelere gülüyorum iyice...