Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144289 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Tolga Zengin>Quaresma. Takımdan ilk gönderilmesi gereken adam Quaresma'dır. Takımı ve takım oyununu sabote ediyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

Olcay takımı ayakta tutar derdik, araya kaçar pozisyona sokar derdik. Kendisini oyunumuzun yapıtaşlarından biri olarak görmeme rağmen kendisine bir çeki düzen vermesi lazım.
Olcay bu tarz oyunda ne yapabilir kocaman bir hiç gibi duruyor. Biz 4 senedir oynadığımız oyunu bitirdik başka bir oyuna geçtik bocalayanlarda zaten bu oyunu alışkanlık etmiş oyuncular

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Necip ısrarıyla giden kupa, Necip ısrarıyla giden Konya 2 puan, diğer ısrarlarla derbide 2 puan. Rakiplerimiz 1-0, 2-1 ve pohpohlamayla gidecek ligin kalitesi belli. Ahlar vahlar çekmeyiz inş.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

elimizde gökhan töre gibi oyuncu var oynatmıyoruz ARAS çok net!

Aras'tan benimde bekletim büyüktü hatta hazırlık döneminde maçları iple çekiyordum Aras çok iyi oynuyordu son sakatlığı hariç diğer maçlarda süre alamamasına hiç anlam veremiyorum bunun 2 sebebi var ya Şenol hoca üzerini çizmiş ya da biz beklentileri fazla tutmuşuz bu formsuz haldeki Olcay ve Quaresma'yı kesecek bir performansa sahip değil ? Yakın zamanda toparlanıp kadroya girmesi gerekiyor. Futbol zeki oyuncularla oynanır. @cursedofdragon

Çevrimdışı Barış1903

Kadro iyi lig için ben aras'ın oynamasından yanayım oyuna sonradan kerim girsin hatta.Rhodolfo,marcelo çok yavaş kalırlar ayrıca şöyle daha iyi olabilir.

Fabri

Gökhan      Rhodolfo      Tosic        Adriano

Atiba           Oğuzhan

Aras                   Talisca               Olcay

Abubakar

Ama bizim merkez savunmanın sorunu yavaşlıktan ziyade akıl problemi var. Ben orda kesinlikle tosici oynatmam elimde rholodfo ve marcelo varken ki zaten özellikle rhodolfo bizim şuan çok ihtiyacımız olan mental açığı şimdilik kapatmaya yetecektir. Geriye kalan oyuncular için itirazım yok senin dediğin de gayet uygulanabilir olur

Çevrimdışı Berat

Tolga Zengin>Quaresma. Takımdan ilk gönderilmesi gereken adam Quaresma'dır. Takımı ve takım oyununu sabote ediyor.

Sevmediğim oyuncular sıralaması şöyle: Quaresma(bayağı bir farkla), Marcelo, Tolga.

Olcay bu tarz oyunda ne yapabilir kocaman bir hiç gibi duruyor. Biz 4 senedir oynadığımız oyunu bitirdik başka bir oyuna geçtik bocalayanlarda zaten bu oyunu alışkanlık etmiş oyuncular

Haklısın abi, uzun toplarla kayboldu adam.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evet ciddi anlamda bozuyor rahatsız ediyor benide bu böyle gitmez.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sevmediğim oyuncular sıralaması şöyle: Quaresma(bayağı bir farkla), Marcelo, Tolga.

Neden marcelo ???

Çevrimdışı murat baltacı

Biri bana orta sahada atiba inler yapmamıza rağmen neden orta sahamız boş kaldı neden gs yürüyerek geçti orta sahamızı anlatabilirmi? normalde atiba inler profillerini göz önüne alıyorum atiba adam yer top kapar inlerde top keser pas dağılımı yapar fiziki mücadeleye girer ama iki maçta yan yana oynadılar ikisindede orta sahamız zayıf ve boşluktu sebebi nedir uyumsuz olmalarımı oyun planımı takım savunmasımı?
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş, üstüne koyarak geliştirdiği oyun hafızanı kaybetmemeli. Yeni eklemeler ve oyun tavrı çeşitlilik kazandırabilir fakat güçlü oyunlar zaman alır ve pratik ister. Geçiş bu kadar keskin olursa rollerin doğru dağılması da epey zaman ve deneme/yanılma ister.

Çevrimdışı Berat

Neden marcelo ???

Bu sene yediğimiz gollerde cevabı saklı.

Adriano kadroya monte edilmeli demiştim, bu mevki de sol bek olmalı. Defanstaki oyun bilgisi sıkıntısını bir nebze çözecektir.

Beck/GG-Rhodolfo-Tosic-Adriano

Beck , Rhodolfo ve Atiba üçlüsünün geçen sene ilk yarıda yakaladığı defansif uyumu hatırlarsak. GG sakatlığı atlatır mı bilemiyorum, atlatırsa GG oynar.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2016, 00:48:16 #Berat ]

Çevrimdışı uğur07

Olcayın iyice kötü duruma düşmesi tamamen uzun top odaklı oyun yüzünden. Paslaşmalarda bağlantı noktası olmayı veya topsuz oyunda bir açılım yapmayı imkansız kılıyor. Çünkü uzun topları almak için fiziği yetersiz, alsa bile oyunu devam ettirmek için tekniği yetersiz. Bu oyunla olcay oynamamalı.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Beşiktaş, üstüne koyarak geliştirdiği oyun hafızanı kaybetmemeli. Yeni eklemeler ve oyun tavrı çeşitlilik kazandırabilir fakat güçlü oyunlar zaman alır ve pratik ister. Geçiş bu kadar keskin olursa rollerin doğru dağılması da epey zaman ve deneme/yanılma ister.

Şu an hoca bile ne oynatacağını bilmiyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

Beşiktaş, üstüne koyarak geliştirdiği oyun hafızanı kaybetmemeli. Yeni eklemeler ve oyun tavrı çeşitlilik kazandırabilir fakat güçlü oyunlar zaman alır ve pratik ister. Geçiş bu kadar keskin olursa rollerin doğru dağılması da epey zaman ister.
Kesinlikle böyle düşünüyorum 4 senedir oynadığımız oyunu değiştiriyoruz. Oyun belli sadece rolleri dağıtacağız.

Çevrimdışı cursedofdragon

valla onu bunu bilmiyorum geçen seneki Beşiktaş'tan baya bi uzağız o futbol'a geri dönmeliyiz top'un bizde olduğu oyunu istediğimiz gibi yönlendirdiğimiz sürekli pas yaptığımız.

Riekerink bizim geçen sene yaptığımızı yapıyor.Pas yapıyor oyunu onlar yönlendirdi ilk yarı biz sadece koştuk topu almaya çalıştık bizim yapmamaız gerekeni onlar yaptı.

Çevrimdışı uğur07

Cenk abubakar
  Talisca

Bence bunun üzerine gidilmeli geri kalan buna göre olmalı.

Gol'ü marcelo atıyor cenk'te gol'ü assisti tosic veriyor.

Nerde bu hücumcular ?

Çevrimdışı Orhan_

Sevip sevmemenin ötesinde bir şey bu. Oyunu yavaşlatıyor. Adam takibi yok. Paslaşmalarda artistik iki hareket yaptı ikisi de heba oldu ve bunlardan ders çıkarıp basit oynamayı tercih etmiyor. Önü boşken bile illa çizgiye yapışıyor. Bazen uzayıp gitse ceza sahasına girebilecekken durup rakibi karşısına alıyor ve bu tip pozisyonları % 90 kötü sonuçlandırıyor ya da kaptırıyor. Şenol Hoca'nın bu ısrardan vazgeçmesi lazım.

Çevrimdışı Necmi

Bu forumda hiç görmediğim maç günü gelip trollük yapan çok insan var küfürler oyuncuları yerin dibine sokmalar ya çocuklar yada renkliler. Onların yazılarını okuyup küfreden arkadaşa ben hak verdim onunda ilişkisi kesildiyse yazık olmuş adam dolmuş iyice patlamış sonunda.

hayır moderasyon aldı. Küfürede müsamaha gösteremeyiz. @Kalyoncu
böyle durumlarda cezayı kesmek yerine şikayet edin. Forum yönetimi genelde
maçta oluyor. Hızlı müdahale edemiyoruz. ama şikayet edildiğinde maç sonrası
döndüğümüzde gerekeni yaparız.

Çevrimdışı Berat

Sevip sevmemenin ötesinde bir şey bu. Oyunu yavaşlatıyor. Adam takibi yok. Paslaşmalarda artistik iki hareket yaptı ikisi de heba oldu ve bunlardan ders çıkarıp basit oynamayı tercih etmiyor. Önü boşken bile illa çizgiye yapışıyor. Bazen uzayıp gitse ceza sahasına girebilecekken durup rakibi karşısına alıyor ve bu tip pozisyonları % 90 kötü sonuçlandırıyor ya da kaptırıyor. Şenol Hoca'nın bu ısrardan vazgeçmesi lazım.

1-0 gerideyken sol çizgideki yapmaya çalıştığı artistik(!) top kaybını açtıracaksın, son pozisyonu göstereceksin böyle televizyonda 50 kere sen napıyorsun arkadaş diye. Bu adam 7sinde de 17sinde de 77sinde de böyle.

Galatasaray'ın, Beşiktaş-Galatasaray maçında zaman geçirdiği süre toplam 13 dakika.(Lig Tv)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gol'ü marcelo atıyor cenk'te gol'ü assisti tosic veriyor.

Nerde bu hücumcular ?
Saha gezintisine çıkmışlar takım oturmadı 4 5 haftaya iyice oturur

Saha gezintisine çıkmışlar takım oturmadı 4 5 haftaya iyice oturur

sen kupada ki yenilgiyi konyada ki puan kaybını bu maçta'ki puan kaybını takımın oturmamasına mı bağlıyorsun  :alala:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Galatasaray'ın, Beşiktaş-Galatasaray maçında zaman geçirdiği süre toplam 13 dakika.(Lig Tv)

Adamlar oynamaya gelmemiş ki buraya, biz de elimizle topu teslim ettik istedikleri gibi oyunlarını, pisliklerini yaptılar. Şenol hoca'nın tercihleri, oyuncuların vurdumduymazlığı çanak tuttu.

Çevrimdışı atalay

Fabriyle ilgili düşüncen nedir ?

Şu ana kadarki performansında bir sıkıntı yok. Takımın birinci kalecisi artık netleşmeli. O pozisyonda sürekli değişikliğe gitmek yanlış.

Şu an hoca bile ne oynatacağını bilmiyor.

Aklında bir plan var; lakin oyun, oyuncu hususunda tercihleri ve vazgeçişleri enteresan. Bazı pozisyonlarda isimler net değil, bazılarında ise plan...   

Etiketler: