Gökhan İnler - Atiba Hutchinson 2'lisinin fizik mücadele gücü yüksek olması dışında beraber oynamalarının takıma çok yüksek bir katkı sağladığını düşünmüyorum. Maçın devre arasında Rıdvan Dilmen'i dinlemiştim doğru bir analiz yaptı "Beşiktaş hücum oyuncuları ile alan daraltabilen bir takım" dedi, bu çok doğru bir analiz fakat bunu Sosa-Atiba zaman zaman Oğuzhan'ın devreye girmesi ile yapıyorduk ayrıca Olcay bu kadar formsuz değil Quaresma'da aklını başına almıştı, şu an takımda ne oynadığını bilmeyen Olcay, futbolu kafasında bitiren Quaresma var bunun yanında halen daha ne yapacağını takım bilmiyor, son yıllardaki pas oyunu kendini yan toplara, uzun toplara bırakmış durumda, Oğuzhan'ın bu kadar etkisiz olmasının nedenlerinden biride bu olabilir.
Sezon başında Sosa'nın ayrılması gündeme geldikten sonra çok plansız yakalandığımızı düşünüyorum bu çok açık bir şekilde görüyoruz o bölgeyi dolduramadık, geçen yıl ve önceki yıllardaki oyun kurgusunu yakalayamıyoruz.
Takımın kanat oyuncu rotasyonunda Gökhan Töre'yi bence arıyoruz ve aramaya devam edeceğiz ne Ömer Şişmanoğlu oraya yama olabilir ne de Quaresma ve Olcay, bir eleştirimde hocaya 6 yıl Barcelonada oynayan Adrianoyu biz kulübede oturması için mi buraya getirdik ? Nasıl bir lükse sahip durumdayız ki bu adam oynamıyor ve oyuna alındığı sürede top ayağına değmeden maç bitiyor, bu maçta Şenol hoca'nın tercihleri yüzünden puan kaybıda gelmiş durumda.
Fabricio'nun sınıfı geçtiğini düşünüyorum kalede güven verdi gollerde hatası yok, çıkardıkları hele hele 90+3'de Ricardo Quaresma beyefendinin her zaman bir sağa bir sola bir daha sağa yaptığı hareketleri unutup saçma saçma bir şut atması o kurtarışada gölge düşürdü yoksa Fabri bu gecenin kahramanı olacaktı.
Birkaç sözümde Cenk için olacak ; " Kim gelirse gelsin ben işime bakarım" sözleri Cenk'e ait sanırım, işine hiç bakmıyorsun Cenk, top her ayağına geldiğinde titredin ne yapacağını bilmiyordun, bize Alanya'ya gol atacak olan forvet değil Süper Kupa'da o pozisyonları gol yapacak, derbide ayak titremeyecek ve bu maçta olduğu gibi her pozisyonda kendini yere atıp faul beklemeyecek forvet lazım.