Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144008 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sen kupada ki yenilgiyi konyada ki puan kaybını bu maçta'ki puan kaybını takımın oturmamasına mı bağlıyorsun  :alala:
1) hatalı kadro tercihleri 2) takımın oturmamaması Fabri güzel oynadı beğendim fena kaleci değil

Çevrimdışı Savaş

Sorun aslında şu. Oyuncuya göre mi oyun yapısı geliştireceğiz yoksa oyuncuları oyun yapımıza mı adapte edeceğiz?

3 senedir geliştirdiğimiz pasa dayalı oyun sisteminden sene başından beri yoksunuz. Bunun sebebi ise oyunculara göre oyun oynuyor olmamız ki bu büyük bir yanlış.

Demiştim tekrar diyorum. Atiba - Gökhan ikilisi ile 4231 oynayamayız çünkü Gökhan inler ile pas oyunu oynanması imkansız. Gökhan ile oynanan oyun uzun toplara dayalı olduğu için 10 numara pozisyonunda oynayan kişi ister Messi olsun kaybolur. Bir futbolcu top alamazsa verimli olabilir mi? Olamaz. Gökhan inler ile olan orta saha kurgusunda 10 numaraya top gelmediği için pas oyunu oynayamıyoruz. Bu sebeple pas oyununa alışık olan Olcay - Oğuzhan - Atiba gibi adamlar oyun içerisinde kayboluyor. Bildiğimiz pas oyununa dönebilirsek bu adamların ne kadar verimli olduklarını hepimiz göreceğiz tekrar.

Bunun çözümü Oğuzhan'ı 8 numaraya çekip Atiba ile ikilemek aynı geçen seneki gibi. Talisca 10 oynarsa bir nebze geçen seneki pas oyunumuza dönebiliriz. Ha baktın pas oyunu ile açamıyorsun oyunu bu sefer Oğuzhan ile Gökhan'ı değiştirip uzun paslar ile açmayı denersin.

Toparlamak gerekirse sorun belli. Hocanın karar vermesi gerekiyor. Uzun top mu oynayacağız? Pas oyunu mu oynayacağız. Gökhan ile 442 mi oynayacağız? Oğuzhan ile 4231 mi oynayacağız? Kilit adamlar Gökhan İnler ve Oğuzhan. Gökhan - Atiba ile 4231 zorlamaya devam edersek işimiz gerçekten zor.

Bunun haricinde öle kadrolar görüyorum ki devşirme adamlar veya sistemler yaratılıyor. Varlık içine yokluk çekiyoruz resmen. Fantezi aramaya hiç gerek yok. 4231 ile devam edilmeli ve mümkün olan en kısa süre içerisinde Aras kanata monte edilmeli.

Şu kadro çok zor olmamalı;

Fabri

Gökhan   Marcelo   Tosic  Caner

Atiba          Oğuzhan

Aras          Talisca      Olcay

Aboubacar

[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2016, 01:03:13 Savaş ]

Çevrimdışı uğur07

Boşuna arası falan beklemeyin. Hocanın arası oynatacağını hiç sanmıyorum. Keşke yanılsam.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Sisteme göre oyuncu transferi yapamadığımızı düşünüyorum, gidenlerin mevkisel anlamda yerleri dolmuş olabilir istatistik kısmını bir kenara bırakıyorum şu an oyun içinde yapılan tüm aksiyonlarda halen daha geçen yılın çok gerisindeyiz ve eksiklik mevcut.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Böyle bi puan kaybı iyi tesir eder belki. Hoca bir takım şeyleri görmeye başlar.

Ama gel gelelim yaşlandım be. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/erkankaraca03/status/779777913625378817

Bu sene bu kafa ile gidersek bizden birşey olmaz.

Bu nedemek biliyonuz mu quaresma sen lay lay lom oyununa devam et demek bu.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

https://twitter.com/erkankaraca03/status/779777913625378817

İstediği yorumu yapmakta, istediği şekilde düşünmekte özgür. Biz burada eleştirebildiğimize göre o da kendine göre övüyor olağan dışı pek bir durum yok bence.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hocayı geçen senede inadı yüzünden eleştirmiştim yine inatçılık yapıyor Oğuzhan'dan 10 numara yaratmaya çalışıyor olmadığını göre göre bi de suçlu Oğuzhan mış gibi oyundan alıyor.. Atiba İnler orta sahası çok zayıf kalıyor pas oyununda topu rakibe veriyorsun kendi ellerinle..
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2016, 01:09:06 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

İnler, Atiba ve Ozzy üçlüsünden vazgeçmemek isteniyor ise İnler'e regista rolü verip, Atiba ve Ozzy'i box to box orta saha oyuncuları gibi kullanabilir. Böylelikle Oğuzhan'ın oyun mesafesini geriye çekip, Atiba'nın ön alan baskılarından faydalanabilir. 
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2016, 01:14:51 atalay ]

Çevrimdışı Savaş

Hocayı geçen senede inadı yüzünden eleştirmiştim yine inatçılık yapıyor Oğuzhan'dan 10 numara yaratmaya çalışıyor olmadığını göre göre bi de suçlu Oğuzhan mış gibi oyundan alıyor.. Atiba İnler orta sahası çok zayıf kalıyor pas oyununda topu rakibe veriyorsun kendi ellerinle..
Sorun da burada. Şuan pas oyunu oynamıyoruz. Daha doğrusu oynayamıyoruz. Bu sebeple Olcay Oğuzhan sudan çıkmış balık gibi gorunuyorlar. Atiba ise tamamen bozuluyor.

Atiba 3 senedir bu takımda ve 3 senedir pas oyunu ile dehşet oynayan adamın yanına Gökhan'ın gelmesiyle 3 4 mactir performansının bu denli düşmesini başka birşey aciklayamaz bana.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

kuvvetli-agresif-mücadeleci dediğimiz orta ikilinin arasından 2 saniye içinde geçen bruma gitti gol attı
zayıf-sıkıntılı dediğimiz stoper tandemi 1 gol 1 asist ile oynadı

mukadderat...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Berat

Geçen seneki Olimpiyattaki maç önü yine favoriydik, etkisiz rakibe golü kendi elimizle attırdık. Hiç görmediğimiz kötü bir ilk yarı oynandı. 33 topu alıp takımı uyandırdı. N'oluyor bu takıma anlayamıyorum. Senaryolar benzer.

Çevrimdışı atalay

İnler, Atiba ve Ozzy üçlüsünden vazgeçmemek isteniyor ise İnler'e regista rolü verip, Atiba ve Ozzy'i box to box orta saha oyuncuları gibi kullanabilir. Böylelikle Oğuzhan'ın oyun mesafesini geriye çekip, Atiba'nın ön alan baskılarından faydalanabilir.

Burada Talisca'nın kullanılış şekli, ön bölge için formasyondaki kurgu ve beklerin rolü önemli. Fiziksel olarak hazır olamayan bir Gökhan'ın birincil alternatifinin ise Adriano olması gerektiğini düşünüyorum. 

Geçen seneki Olimpiyattaki maç önü yine favoriydik, etkisiz rakibe golü kendi elimizle attırdık. Hiç görmediğimiz kötü bir ilk yarı oynandı. 33 topu alıp takımı uyandırdı. N'oluyor bu takıma anlayamıyorum. Senaryolar benzer.

derbilerde sapıtıyorlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arti olcay israri. Arasi hic dusunmeme israri. Adrianodan faydalanmama israri. Uzar gider bu. Bir senol gunes degiliz tabi. Bu saatte kafa patlatan bi besiktas taraftariyiz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şenol Hoca'nın laz damarı tutuyor, herkesin gördüğü doğruları er geç görür umarım yoksa bu şekilde yazık olur..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sorun da burada. Şuan pas oyunu oynamıyoruz. Daha doğrusu oynayamıyoruz. Bu sebeple Olcay Oğuzhan sudan çıkmış balık gibi gorunuyorlar. Atiba ise tamamen bozuluyor.

Atiba 3 senedir bu takımda ve 3 senedir pas oyunu ile dehşet oynayan adamın yanına Gökhan'ın gelmesiyle 3 4 mactir performansının bu denli düşmesini başka birşey aciklayamaz bana.

Bugün İnler sahanın en kötüsüydü bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Atiba'nın performansı düşse de bu adam kaleye geçer, defansın önünü toparlar, gol aksiyonlarının içinde olur. Her yerde adam. Kendisini kaptan olarak görmek dileğiyle.

Çevrimdışı Savaş

Bugün tam hatirlamiyorum ama ikinci yarida sağdan yerden bir orta geldi Aboubacar yetişmedi. O pozisyonda Gomezi arayan bir ben miydim bilemedim.

Kayarak sokardi o topu bir şekilde Gomez. Ah ulan Gomez..

Çevrimdışı Levent BAL

Arkadaşlar maçı izleyebileceğim bir yer varmı Geniş özet veya full  :alala:

Çevrimdışı Çağatay

Burada Talisca'nın kullanılış şekli, ön bölge için formasyondaki kurgu ve beklerin rolü önemli. Fiziksel olarak hazır olamayan bir Gökhan'ın birincil alternatifinin ise Adriano olması gerektiğini düşünüyorum.

bu dediğin şekilde 4-4-2 diamond dizilişi için ideal olabilir sanırım
beklerde adriano ve caner ile tabiiki
Hope for the Best, Plan for the Worst

RIDVAN DİLMEN: Quaresma yan hakem gibi oynuyor çok ukala çok bencil Hiç bi şey yapmıyo top taşımıyo pres yapmıyo arkasındaki bek'e yardım etmiyor Kesinlikle aklı başına gelen kadar dinlendirilmeli; tabi olcayla birlikte!!

hadi herkese iyi geceler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kendi adıma bu senenin şuana kadar en iyi transferi Caner'dir.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

formsuzda olabilir. sahada biraz sermiş atiba var.
pas oyunu oynayamamalarının sebebi lig başından beri
formsuz olmaları yoksa bu pas oyununda zaten genelde üçü olurdu
sosa ne zaman girdi bu pas işine birde o pas oyununa fazla bel bağlıyorsunuz
uzun ve isabetli paslarla oyunda daha çok baskı kurarsın bizi bozan bunlar
değil quaresma krallığını ilan etti ego tatmin ediyor. Maçın sonundada kahraman olmak istedi
bizi galibiyet golünden etti. Bu arada GG nin verdiği pas muhteşemdi ben bile
tribünde quaresmanın boşa kaçtığını görmemiştim birde orta açtığında kızdım
nereye top atıyorsun diye :utan kalktı o mükemmel pası rezil etti :bandit:

Etiketler: