Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144344 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Allah rahatlık versin

aboubakar bomboş pası verse santrası olmayan gol olacak :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Allah rahatlık versin

Nasıl versin bu görüntüyü görünce bana zor verir asist yapan oyuncu benim gözümde gol atan kadar değerlidir çıkarabilirdi burda aşırı bencillik yapıyor ayağını denk alması lazım...

Çevrimdışı Berat

formsuzda olabilir. sahada biraz sermiş atiba var.
pas oyunu oynayamamalarının sebebi lig başından beri
formsuz olmaları yoksa bu pas oyununda zaten genelde üçü olurdu
sosa ne zaman girdi bu pas işine birde o pas oyununa fazla bel bağlıyorsunuz
uzun ve isabetli paslarla oyunda daha çok baskı kurarsın bizi bozan bunlar
değil quaresma krallığını ilan etti ego tatmin ediyor. Maçın sonundada kahraman olmak istedi
bizi galibiyet golünden etti. Bu arada GG nin verdiği pas muhteşemdi ben bile
tribünde quaresmanın boşa kaçtığını görmemiştim birde orta açtığında kızdım
nereye top atıyorsun diye :utan kalktı o mükemmel pası rezil etti :bandit:

Pası Adriano attı abi :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kendi adıma bu senenin şuana kadar en iyi transferi Caner'dir.
Çok pas hatası yapsada fena oynamadı bugün ama adriano seviyesinde değil bence adriano oynamalı sol bekte...

Çevrimdışı doctore

Bu maç göstergeler açısından çok iyi bir maç oldu.

1-Artık Şenol hoca Talisca yi kolay kolay kesemez. Talisca hamle oyuncusu değil, ilk 11 hatta 90 dk oyuncusu çok net.

2-Ozi dinlendirilerek rehabilite edilecek bir oyuncu değil ama 9 numara asla denenmemeli bir daha. tekrar 8 e çekilmeli. Talisca nin arkasında müthiş alanlar bulabilir.

3-Fabri Tolga dan bir tık daha iyi. bu durum uzun vadede çok büyük fark yaratır.

4-Q7 her ne kadar bugün fena oynamasa da laubalilikleri ile Y.D. dönemine geri döndü. her an kırmızı yiyecek diye bekledim. nitekim son dakikalara doğru yiyebilirdide hakem vermedi. yedek kaldıkça akıllanan bi tip ve iyi bir hamle oyuncusu. mutlaka en az 3 maç ilk 11 başlamamalı.

5-Olcay ancak oyunu tutup skoru korumak için oynatılabilecek bir oyuncu şu anki kadro derinliğinde. maalesef bu kadar oldu, geliştiremedi futbolunu yada bu kadar geliştirebildi. daha fazlası olmuyor Olcay dan.

6-Şenol hoca bugün çok sinirliydi çünkü özellikle Olcay ve Ozi ye çok güveniyordu bence. Özellikle Olcay a. Benfica maçında 81 dk ısrar etti, üstüne risk alıp bugün ilk 11 çıkardı ama yine hayal kırıklığı yarattı. daha fazla ısrar etmeyeceğini düşünüyorum.

7-Aboubakar içeriyi hareketlendiriyor. süre aldıkça ayağı da ısınacaktır evet ama cenk in yükselişi de devam ediyor bir diğer yandan. onu da demotive etmeden o bölgede rotasyonu ayarlamalı hoca. Cenk bu sene gol sayısında Gomez i geçebilir. Çok kaçırıyor diyenlere lafım " Gomez de kaçırıyordu, hatta DemBa Ba Gomez den daha çok kaçırıyordu ama atıyorlardı da..." aynı şey...

daha çok şey söylenebilir belki ama temel göstergeler bunlar. Şenol hoca bu göstergeleri görmez yada görmezden gelirse işte o zaman en sert ben eleştireceğim ama şu aşamada eleştirmek haksızlık olur gibi hissediyorum.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Alper1903

Bu arada son haftalarda Olcay=Quaresma. İkisi de çok çok etkisiz. Kanatlar sıfır.

Çevrimdışı Orhan_

4-Q7 her ne kadar bugün fena oynamasa da laubalilikleri ile Y.D. dönemine geri döndü. her an kırmızı yiyecek diye bekledim. nitekim son dakikalara doğru yiyebilirdide hakem vermedi. yedek kaldıkça akıllanan bi tip ve iyi bir hamle oyuncusu. mutlaka en az 3 maç ilk 11 başlamamalı.

Quaresma fenaya yakın bile oynamadı. Çok kötüydü yine. Kendisi için oynuyor. Başka bir şey yapmıyor. İlk 18'e girmemesi lazım bir süre.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şuan herkes yorgun büyük ihtimal ama bu Quaresma konusunun üzerinde ciddi ciddi durmamız gerekiyo. Bu sezon hiç etmediği kadar deli etmeye başladı.

İlk yarıda kaybettiği toplar, ve YİNE sol kenardan çektiği anlamsız şutlar, çalım denemeleri, inatla çizgide beklemesi vs..

2. yarıdaki bencil tercihler ve nihayet son saniyede tek başına kahraman olmaya çalışması. Ah Quaresma ah napıcaz biz senle?

Şu Nasri işi keşke olsaydı be.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şuan herkes yorgun büyük ihtimal ama bu Quaresma konusunun üzerinde ciddi ciddi durmamız gerekiyo. Bu sezon hiç etmediği kadar deli etmeye başladı.

İlk yarıda kaybettiği toplar, ve YİNE sol kenardan çektiği anlamsız şutlar, çalım denemeleri, inatla çizgide beklemesi vs..

2. yarıdaki bencil tercihler ve nihayet son saniyede tek başına kahraman olmaya çalışması. Ah Quaresma ah napıcaz biz senle?

Yolları ayırmak en mantıklısıda pek kolay değil şuan huylu huyundan vazgeçmiyor...

Çevrimdışı Orhan_

Bu arada hakemin üzerine yürüme görevini ya da yere yatan rakip topçuyu ayağa bir hışımla kaldırma görevini Caner yapıyor :D. Affetmiyor hiç.

Çevrimdışı Berat

Sol ayak şut, trivela duran top, gerideyken becerilemeyen artistik hareketler, yalandan yere düşüp hakeme bakışlar, sonra instagramdan taraftarı gazlama.

Çevrimdışı Alper1903

Bu arada hakemin üzerine yürüme görevini ya da yere yatan rakip topçuyu ayağa bir hışımla kaldırma görevini Caner yapıyor :D. Affetmiyor hiç.

Derbilerde ne zamandan beri aradığımız profil tam da buydu

Çevrimdışı murat baltacı

kuvvetli-agresif-mücadeleci dediğimiz orta ikilinin arasından 2 saniye içinde geçen bruma gitti gol attı
zayıf-sıkıntılı dediğimiz stoper tandemi 1 gol 1 asist ile oynadı

mukadderat...
sadece brumanın golü değil oyunun belli bölümlerinde orta sahamızı yürüyerek geçti gs tek tolga oynamasına rağmen orta saha üstünlüğünü aldılar bunun nedenini çözemiyorum sahaya yanlış yerleşmemi atiba inlerin uyum yakalamamsımı nedir? normalde atiba inler orta sahası kemik gibi olur rakibi orta sahada boğar benfica ve gs maçında böyle olmadı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı atalay

Atiba'ya Back-up ve oyunun belli bölümlerinde partner bir oyuncu olması gerekliliğini sürekli öne çıkarırken, birkaç maç içinde gelen ismi oyun organizatörü rolünde görmek kendi adıma epey ilginç oldu.

Çevrimdışı atalay

bu dediğin şekilde 4-4-2 diamond dizilişi için ideal olabilir sanırım
beklerde adriano ve caner ile tabiiki

Bu formasyonu oynayacak saha içi geometrisine haiz değiliz. Eldeki bek profilleri, İnler/Ozzy/Atiba üçlüsü ve Talisca ile 3-5-2'nin türevlerini oynayabiliriz. Fakat bunu bugünden yarına hayata geçirmek ve sürekli oynayabilmek kolay iş değil. Başta stoperler arıza yaratacaktır.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2016, 17:17:28 atalay ]

Çevrimdışı sallapati

Allah rahatlık versin

ya aklımdan çıkmıyor şu pozisyon...

quaresma maç boyunca çizgide karşısında 2-3 adam varken , çalım deneyip kaptırdı...  bu pozisyonda 2ye 2 yakalamışsın.. topa vurur gibi yapıp , topa bassa aboubakar boş kaleye topu atacak .. bu pozisyonda kaleye vurdu....

arkadaşlar benim ciddi şüphelerim var bu adam hakkında...
daha dün gelen kiralık aboubakar benfica maçında kendi vurmak yerine cenk in önüne bıraktı cenk %100 golu kacırdı... bugun en yakın forma rakibi Cenk golu attı..adam deli gibi sevindi...

q7 nin gamsız ve takımı düşünmeyen hareketleri artık kabak tadı vermeye başladı...maçın adı ne olursa olsun sanki halı saha maçı yapar gibi oynuyor... kesinlikle maç seçmiyor bu adam... her maç aynı ciddiyetsizlikle oynuyor... mesela maç seçse ve sadece kolay maçlarda bunları yapsa su kaldırır,  ama ümraniyesporla oynanan maçta da benfica deplasmanında da aynı ciddiyetsizlikle sahaya çıkyor...

bu adam üst düzey maçlarda klubeye çekilmeli... (ligdeki derbiler , osmanlı başakşehir maçları gibi zorlu maçlarda yedek soyunmalı) kilit açılmazsa risk olarak sahaya sürülmeli...

anadolu maçlarında ilk 11 çıkarsa çıksın sorun değil...

Çevrimdışı Berat

Atiba'ya Back-up ve oyunun belli bölümlerinde partner bir oyuncu olması gerekliliğini sürekli öne çıkarırken, birkaç maç içinde gelen ismi oyun organizatörü rolünde görmek kendi adıma epey ilginç oldu.

Yapmadığı ne kaldı?  :)

Çevrimdışı sallapati

şu golu atsak 3 mart 2013 90+3  3-2  olcay tadında bir maç olacaktı... santrası yapılmayacaktı... gs 3-4 hafta kendine gelemeyecekti... Q7 bey in malesef canı kaleye vurmak istedi...

Çevrimdışı murat baltacı

Allah rahatlık versin

Şu pozisyonda aboubakara vermemesinden daha kötüsü topu çekip adamı pazara yollar daha iyi vuruş açısı yada asist şansı bulabilir olmadı ayağının dışıyla uzak direk dibine vurabilir adam serbest vuruşu bile trivela kullanıyo burda trivela denemiyo yaktı bizi yedeğe çekilmeli ilk fırsattada satılmalı iki sıfır gerideyiz öyle yerlerde öyle gereksiz hareketler yapıyoki ben ekran başında çıldırıyorum böyle devam ederse takım arkadaşlarından tepki alacak şöyle bi maçta karşında sabri var oyna be adam bişeyler yap.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı AmaralGürses

Şu pozisyonda aboubakara vermemesinden daha kötüsü topu çekip adamı pazara yollar daha iyi vuruş açısı yada asist şansı bulabilir olmadı ayağının dışıyla uzak direk dibine vurabilir adam serbest vuruşu bile trivela kullanıyo burda trivela denemiyo yaktı bizi yedeğe çekilmeli ilk fırsattada satılmalı iki sıfır gerideyiz öyle yerlerde öyle gereksiz hareketler yapıyoki ben ekran başında çıldırıyorum böyle devam ederse takım arkadaşlarından tepki alacak şöyle bi maçta karşında sabri var oyna be adam bişeyler yap.

olmaaaaaaz....

olcay quaresma ikilisii değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez hatta tenkit dahi edilemez

Çevrimdışı Berat

Aşırı sevinme ve üzülme konusu da atlatmak gerekiyor. Kendi bünyeme verdiğim zararın haddi hesabı yok.

Çevrimdışı doctore

Quaresma fenaya yakın bile oynamadı. Çok kötüydü yine. Kendisi için oynuyor. Başka bir şey yapmıyor. İlk 18'e girmemesi lazım bir süre.

İlk yarı herkes kadar kötüydü. ikinci yarı ilk yarıdan biraz daha iyiydi. evet düşünce fena değildi lafı biraz fazla olmuş :) laubali oyunu beni irite ediyor. hele son dakika kahraman olma motivasyonu... şutu çektiği noktada topa bassa yanındaki iki defansıda pazara yollar Aboubakar da al at der. işte asıl o zaman kahraman olurdu ama bencillik işte...
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı sallapati

bu adam arıza bir adam.. buna ses edemezler.. ona sadece Şenol Güneş ses eder ama onun da basireti bağlandı sanırım...

Talisca aboubakar tapıyorlar adama... en tehlikelisi de bu... lideri quaresma olanın  burnu ..... kurtulmaz....

Gomez ve Sosa gidince takım aklının %30-40 ı gitti

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aşırı sevinme ve üzülme konusu da atlatmak gerekiyor. Kendi bünyeme verdiğim zararın haddi hesabı yok.

Bugün ben de hissettim bunu kendimi kaybettim resmen. Ciddi ruhsal ve bedensel zarar veriyoruz kendimize.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Bugün ben de hissettim bunu kendimi kaybettim resmen. Ciddi ruhsal ve bedensel zarar veriyoruz kendimize.

Yaşlar 21, ruhen 50+'yım zaten. Sırf takım ile alakalı değil tabii.

Etiketler: