Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144079 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

bende bunu diyorum 3-5 dk oynatarak bu abubakar nasıl adepte olsun.

geçene sene cenk hat-trick yaparak başladı 2.ci maçta güzel oynadı ancak tak diye adamı kestin.

Abubakar'ı neden oynatmıyorsun gomez gibi adamda fizik var teknik var.
Adam herşeyden önce güçlü. Rakip savunmanın dengesi bozuyor ve doğru yerlere koşmasına rağmen bugün istediği topları alamadı.

Israr edilirse gollerini atmaya başlar ve devamı da gelir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı OrhanAker

Atiba-Oğuzhan-Talisca orta sahası ile oynarsak uzun top yerine yerden seri paslaşmalarla geçen sezon ki gibi pozisyonlar üretebiliriz. :)
İnler ozi taliscayı denesmek isterdim :D kanat ve forvet tercihleride önemli tabi bir kanatta mutlaka cenk/ömer veya forvet özellikli bir oyuncu olmalı.diğer tarafta ilk tercihim adriano/aras olur.Forvet kara oğlan :D

Çevrimdışı brkntcnr

Yalnız taraftarı da bu hale getiren yönetime yazıklar olsun. 2000 tane beyoğlu y.... sı resmen susturdu ya. Taraftarı para olarak görüp nasıl tokatlarız diye düşünen yönetim biraz ders çıkartsın da taraftar tribünün kralını göstersin.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Olimpiyatta Gs,Brugge maçında büyük toplandık, bugün de dopdolu bir stad. Kendi ayağına sıkan takım.

Çevrimdışı raichu

fabri
gökhan marcelo tosic caner
             atiba ozzy
adriano     tallisca     ömer/aras
              abubakar
bizim şu anki 11 bu bence hoca boşuna macera arayarak 4 puan kaybettirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adam herşeyden önce güçlü. Rakip savunmanın dengesi bozuyor ve doğru yerlere koşmasına rağmen bugün istediği topları alamadı.

Israr edilirse gollerini atmaya başlar ve devamı da gelir.

Ayrıca bence Talisca'nın da çok gol atmasını sağlar Aboubakar.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

quaresmayı solda oynatmaktan ziyade olcaydan sağ tarafta verim beklemek de yanlış
olcay solda olmalı,  adriano sağda denenmelidir.
Quaresma da mümkünse kulübede oturmalıdır bir süre.

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

İki teknik adam da birbirlerine 3 puanı ikram etmeye çalıştılar. Fakat oyuncular birer puanda mutabık oldular. 2-2 olana kadar 15-20 dakikalık bölüm dışında maç boyunca takım boyunun bu kadar uzun olması, merkezi güçlü tutmaya çalışan iki takımın bu kadar orta alanları çabuk geçebilmesi iki antrenörün de hanesine eksi olarak yazılır. Ayrıca iki takımın stoperleri bu takımlarda antrenman yeleği bile giyemezler. 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

quaresmayı solda oynatmaktan ziyade olcaydan sağ tarafta verim beklemek de yanlış
olcay solda olmalı,  adriano sağda denenmelidir.
Quaresma da mümkünse kulübede oturmalıdır bir süre.

Aynen katılıyorum. Mümkünse hiç çıkmamalıdır ordan.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalnız taraftarı da bu hale getiren yönetime yazıklar olsun. 2000 tane beyoğlu y.... sı resmen susturdu ya. Taraftarı para olarak görüp nasıl tokatlarız diye düşünen yönetim biraz ders çıkartsın da taraftar tribünün kralını göstersin.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tribünde krallık yapacaklara bedava bilet mi dağıtsın yönetim, onu mu diyorsun?

Çevrimdışı 38life

bende bunu diyorum 3-5 dk oynatarak bu abubakar nasıl adepte olsun.

geçene sene cenk hat-trick yaparak başladı 2.ci maçta güzel oynadı ancak tak diye adamı kestin.

Abubakar'ı neden oynatmıyorsun gomez gibi adamda fizik var teknik var.

Bu şekilde oynatılarak bırak adapte olmayı adam iyice kopar takımdan. oynuyor ama atamıyor durumu yapışacak üstüne. Rizede ilk 11 oynasa ve gol atamasa hakkındaki imaj" al işte ilk 11 oynadı yıne atamadı" olacaktır.

Çevrimdışı Berat

Aynen katılıyorum. Mümkünse hiç çıkmamalıdır ordan.

Yedek kulübesine girmemeli bence.

Çevrimdışı legendmaster

şenol güneş keşke atletico madridi biraz izlese top rakibe geçince nasıl defans yapılır bir şeyler kapar belki

Çevrimdışı Mehmet57

Rhodolfo-Atinc ikilisine gecme vakti geldi. Hoca daha ne bekliyor?

Çevrimdışı cursedofdragon

Rhodolfo-Atinc ikilisine gecme vakti geldi. Hoca daha ne bekliyor?

atınç olmazda rhodolfo oynasın.

Çevrimdışı Mehmet57

atınç olmazda rhodolfo oynasın.

Bence cok iyi olur.

Lakin, Marcelo'mu Tosic'mi yedege gecmeli dersen evet, kesinlikle Marcelo.

Çevrimdışı 38life

Bu saçmalığı nasıl açıklayabiliriz?

Çevrimdışı cursedofdragon

açıklayamayız bi allah'ın kuluda adamı indirmiyor.

Çevrimdışı atalay

Merkez ikili tercihini bir önceki sezon ki gibi kurgulamak ya da yeni gelen isimlere aynı rolü vermek ile problem çözülmeyecek. Şablon ve formasyonu geçen yılın oyun pratiğine uygun düzenlemek veya bu değişen oyunun ihtiyaçlarına uygun profilleri tercih etmek gerek. 

Çevrimdışı Egos

cenk ile aboubakar birlikte ancak bir gomez ediyorlar.

oğuzhan 8 numaraya çekilmediği sürece olcay'ın iş yapması zor. adam ekmeğini topun üzerinden atlayarak kazanıyor, uzun topların üzerinden nasıl atlasın?

gökhan ile atiba yan yana olmuyor, ilk yarı inler ve oğuzhan'ın yer değiştirmesi bile oyunumuzu bir basamak yukarı taşırdı. talisca'yı da forvete yazıyorum.

o kadar kötüydü ki galatasaray ve benfica maçının ilk yarıları ne söylesem daha iyiymiş gibi duruyor.

Çevrimdışı raichu

valla moderatörlük olmadan açıklayamayız  :D

Çevrimdışı OrhanAker

1 saniye sonra 2 metrekare içinde 3 Beşiktaşlı bir bruma olacak ve sağ çıkıp gol atacak..
Farklı bir maçta görsem şu fotoyu bacağını eline vermişlerdir derdim :D

Çevrimdışı onder23

fabri
gökhan marcelo tosic caner
             atiba ozzy
adriano     tallisca     ömer/aras
              abubakar
bizim şu anki 11 bu bence hoca boşuna macera arayarak 4 puan kaybettirdi

Aklın yolu bir.  :claps:

Çevrimdışı Çağatay

Talisca ve adriano yan yana oynadıklarında çok verimli olacaklardır
böylelikle solda oynayan olcayın da 8 de oynayacak bir ozi ile veriminin artacağını düşünebiliriz.
sol tarafta caner-ozi-olcay ile istikrarlı bir koridor oluşturulabilir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

açıklayamayız bi allah'ın kuluda adamı indirmiyor.

Aynen öyle. Diyorlar ki Burma çok hızlıydı pası düşünmeyip kararlıca koşarak sıyrıldı. Eyvallah, doğru. Fakat: Orada savunmacı artık topa legal şekilde müdahele etmeyi değil rakibin bacaklarına direk müdahele etmeyi düşünecek, düşünmek zorunda! En fazla sarı kart görürsün ve frikik olur. Aksi taktirde adam kaleciyle karşı karşıya kalacak! Neyi düşünüyorsun ki?

Etiketler: