Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144268 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş oyuncusuna hocasına hakaret eden bela okuyan herkesin forumla ilişkisi kesildi

Çevrimdışı cursedofdragon

oğuzhan'ı atibanın yanına çekiceksin 8 numara oynuyacak formsuzsa sakatsa cezalıysa tolgay'ı oynatıcaksın.

Atiba yerine inler oynucak atiba,inler olmuyacak.

Talisca sürekli oynuyacak forvet arkasında.

Abubakarda sürekli ilk 11 de olucak.

Quaresma'ya dinlen dersek yerine aras'ı oynatırsak lig için bahsediyorum töre görevi görebilir aras adamı arkasına alıp top saklıyor adam eksiltiyor defansa yardıma geliyor takım için oynuyor kısacası.Diğer kanatta'da olcay oynarsa geçen seneki oyuna dönmüş oluruz.

Fabri

Gökhan    Rhodolfo      Tosic       Caner

Oğuzhan       Atiba

Aras                  Talisca             Olcay(Adriano)

Abubakar

keşke şampiyonlar ligi kadrosuna quaresma yerine ömer,aras'ı filan bildirseydik.

Arası Hoca düşünmüyor.
Quaresma'nın kötü olduğunu zaten yazdım. Wtp?

aras nasıl düşünülmüyor ya adam hazırlık maçlarında show yaptı düşman mı bu adam ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hakemle ilgili konuşmak gerekirse, gerçekten çok kötüydü sanki deplasmanda biz oynuyorduk 2 3 tane net faul+ sarı kartı atladı net frikik   Pozisyonu olacaktı ,ayrıca muslera başta olmak üzere inanılmaz vakit geçirmelerine müsaade etti....

Çevrimdışı Barış1903

yok ki adam hocanın çıkarttığı kadro sağolsun.

Caner'e inler'e veriyoruz top'u at diyoruz uzun top'u.

Atiba,inler'i çıkartmış ilk 11'de 2'si de defansif topal,josef gibi.

Oğuzhan'da formsuz olunca onada ozan dersek alsana fener'in orta sahası.

2.ci golde assisti yapan tosic düşün artık.

Aslında benim anlamadığım şu; mesela maçı milyonalr izliyor ve herkes hemen hemen yanlış tercihi ya da şablonu ya da oyun planını görebiliyor ama Şenol hoca neden ısrarla bu şekilde devam ediyor hiç ama hiç anlam veremiyorum. Bu takım pas oyunu ile dikine koridor oyunu ve üçgenlerle oynar ve sende oyuncu tercihlerini ona göre yaparsın. İkincisi merkez orta sahayı güçlü tutmak istiyor olabilir ama biz zaten o veya bu şekilde gol yiyoruz en azından hücum planını geçen sene gibi işle ki yediğimizden çok daha fazla atalım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aras nasıl düşünülmüyor ya adam hazırlık maçlarında show yaptı düşman mı bu adam ?
İşin ilginci adam hiç süre alamadı resmi maçlarda izleyemedik iyi mi kötü mü hiç fikrimiz yok...

Çevrimdışı Berat

Rhodolfo & Adriano & Aras akıllı oyuncular bir yandan. Acilen takıma monte edilmeleri gerekiyor.

Hakemle ilgili konuşmak gerekirse, gerçekten çok kötüydü sanki deplasmanda biz oynuyorduk 2 3 tane net faul+ sarı kartı atladı net frikik   Pozisyonu olacaktı ,ayrıca muslera başta olmak üzere inanılmaz vakit geçirmelerine müsaade etti....

oyun olarak gs güçlü oldugu için ondan vermedi kanki.

2.ci yarı biz iyi olunca vermek zorunda kaldı.

Çevrimdışı murat baltacı

İki teknik adam da birbirlerine 3 puanı ikram etmeye çalıştılar. Fakat oyuncular birer puanda mutabık oldular. 2-2 olana kadar 15-20 dakikalık bölüm dışında maç boyunca takım boyunun bu kadar uzun olması, merkezi güçlü tutmaya çalışan iki takımın bu kadar orta alanları çabuk geçebilmesi iki antrenörün de hanesine eksi olarak yazılır. Ayrıca iki takımın stoperleri bu takımlarda antrenman yeleği bile giyemezler.
Riekerinkden bu acemiliği bekliyoduk zaten bizi yanıltan usta,yaşlı kurt,tecrübeli Şenol hocanın hataları oldu bizi şampiyonluk yarışında avantajlı kılan hoca faktörümüz zaten yoksa oturmuş takımı dağıtmak bu kadar oyuncu almak plansız transfer yapmak çok pahalıya patlardı bize riekerink bu hataları diğer maçlardada yapacak hatta fener derbisindede yapacak karışırlarsa bu yüzden karışacaklar zaten ama Şenol hocada böyle formsuz olursa böyle hatalı davranırsa böyle bedava puanlar saçarsa medya,hakem faktörü ile gs şampiyonluk yarışında öne geçer şakası yok bu işin.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Tepkiyi bana değil Şenol hocaya gösterin :D Belli ki Kerim hocanın gözünde Arastan daha ön planda tercih olarak. Ama belli olmaz zorluk derecesi düşük bir maçta şans verir o da o maçta patlar ve formayı alabilir. Futbol bu.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Arası Hoca düşünmüyor.
Quaresma'nın kötü olduğunu zaten yazdım. Wtp?

ben quaresma hakkında sana laf carpıtmadım kardesim. kotu diye bende eklemek istedim sadece isimmi vereyim illa burda kactane quaresmayı kendinden cok savunan arkadas var :)

Rhodolfo & Adriano & Aras akıllı oyuncular bir yandan. Acilen takıma monte edilmeleri gerekiyor.

ah bide hoca görse.

Çevrimdışı uğur07

Hoca da formsuz mu desem. Hazirlik yapamadi mi desem. Seviye yukselince sasirdi mi desem bilemedim. Fakat bi sorun var herkesin gördüğü gibi. Oyun tatmin etmiyor

Sevindirici olan cok kayip yasamadik. Hala kredimiz var. Fakat bazi inatci saplantili hareketler sezinleniyor. Tek forvet cenk israri. Takim oyunu oynamayan q7 israri. Oguzhan forvet arkasi israri. Canerin uzun topuna ses cikarmama israri. Rhodolfoya sure vermeme israri. Kaleciye karar vermeme israri. Uzucu.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

İşin ilginci adam hiç süre alamadı resmi maçlarda izleyemedik iyi mi kötü mü hiç fikrimiz yok...

Olympiakos maçında 10 dakika girdi oh dedik, hazırlık kampındaki performansını o maçta da devam ettirmişti. Ayrıca etkili duran top ve şut özelliği var. Oğuzhan, Olcay ve Cenk ile de uyumlu gözüktü.

Çevrimdışı Kalyoncu

Beşiktaş oyuncusuna hocasına hakaret eden bela okuyan herkesin forumla ilişkisi kesildi
Bu forumda hiç görmediğim maç günü gelip trollük yapan çok insan var küfürler oyuncuları yerin dibine sokmalar ya çocuklar yada renkliler. Onların yazılarını okuyup küfreden arkadaşa ben hak verdim onunda ilişkisi kesildiyse yazık olmuş adam dolmuş iyice patlamış sonunda.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Oyundaki temel sorunlardan çok; öngörülebilirliği basit problemlerin ve ilk günden bu yana eleştirdiğim isimlerin aynı sonuçları vermesine rağmen halen ana planın birer parçası olmaya devam edebilmelerini önemsiyorum. Batı cephesinde yeni bir şey yok!

Çevrimdışı uğur07

Arti olcay israri. Arasi hic dusunmeme israri. Adrianodan faydalanmama israri. Uzar gider bu. Bir senol gunes degiliz tabi. Bu saatte kafa patlatan bi besiktas taraftariyiz.

Çevrimdışı Barış1903

Fabri

GG    Rholdofo    Marcelo    Caner

Atiba  Oğuzhan

Talisca

Adriano     Aboubakar     Olcay

Bu kadro benim için hemen hemen ideal kadro

Hoca da formsuz mu desem. Hazirlik yapamadi mi desem. Seviye yukselince sasirdi mi desem bilemedim. Fakat bi sorun var herkesin gördüğü gibi. Oyun tatmin etmiyor

Sevindirici olan cok kayip yasamadik. Hala kredimiz var. Fakat bazi inatci saplantili hareketler sezinleniyor. Tek forvet cenk israri. Takim oyunu oynamayan q7 israri. Oguzhan forvet arkasi israri. Canerin uzun topuna ses cikarmama israri. Rhodolfoya sure vermeme israri. Kaleciye karar vermeme israri. Uzucu.

analiz yapmamış abi fizik olarak oyun olarak düşüşteki oyuncuları oynatması rakibi iyi analiz yapmaması birçok neden var.

Tolga ısrarı bitti şimdi başka ısrarları devam ediyor.

Süper kupada yaptı aynı hatayı konya maçında yaptı gs maçında yaptı benfica maçında da yaptı.

Ben anlayımaıyorum bazen hoca'yı neyin inadı bu.

Çevrimdışı Berat

Olcay takımı ayakta tutar derdik, araya kaçar pozisyona sokar derdik. Kendisini oyunumuzun yapıtaşlarından biri olarak görmeme rağmen kendisine bir çeki düzen vermesi lazım.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Gökhan Töre'yi arıyoruz çok kısa ve net!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oyundaki temel sorunlardan çok; öngörülebilirliği basit problemlerin ve ilk günden bu yana eleştirdiğim isimlerin aynı sonuçları vermesine rağmen halen ana planın birer parçası olmaya devam edebilmelerini önemsiyorum. Batı cephesinde yeni bir şey yok!
Fabriyle ilgili düşüncen nedir ?

Fabri

GG    Rholdofo    Marcelo    Caner

Atiba  Oğuzhan

Talisca

Adriano     Aboubakar     Olcay

Bu kadro benim için hemen hemen ideal kadro

Kadro iyi lig için ben aras'ın oynamasından yanayım oyuna sonradan kerim girsin hatta.Rhodolfo,marcelo çok yavaş kalırlar ayrıca şöyle daha iyi olabilir.

Fabri

Gökhan      Rhodolfo      Tosic        Adriano

Atiba           Oğuzhan

Aras                   Talisca               Olcay

Abubakar

Gökhan Töre'yi arıyoruz çok kısa ve net!

elimizde gökhan töre gibi oyuncu var oynatmıyoruz ARAS çok net!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olcay takımı ayakta tutar derdik, araya kaçar pozisyona sokar derdik. Kendisini oyunumuzun yapıtaşlarından biri olarak görmeme rağmen kendisine bir çeki düzen vermesi lazım.
Olcay hiçbir gs maçında iyi oynamadı olcayı fener maçlarında oynatacaksın bence de yedeğe geçmeli biraz formsuz, adamım ozi elzem olarak 8'e geçmeli...

Etiketler: