2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374915 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

:akuma: :akuma:

Bu arada Sen o listeye birde Kasimpasayi ekle abi :bandit:

kasımpaşayı takımdan saymıyorum sarıyer gibi camianın olmadığı ligde kasımpaşa figürandır o nedenle yazmadım :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Aslan gibi olimpiyat stadı var orda oynasınlar,bizim stadımız da ne işleri var...

Yenisi eskisi hepsi aynıdır...

Çevrimdışı tangaz

ankaragücü 8-0 yenildiği saatlerde biz de istanbulda gençlerbirliği ile savaşıyorduk 1-0 yenikken 3-1 zor yenmiştik.gençler bize ölümüne asılırken ankaragücünün halini biliyoruz.bu yüzden geçnlerbirliğini de hiç sevmem...

ewet delirmiştim tribünde. cavcav taze rahmetli olduğu için yazmadım yoksa onu da yazmak aklıma geldi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı underworld

Lacina Traore haberleri dolanmaya başladi. Sakat değilse tam aradiğimiz santrafor, parapmarça eder. Yanliz Rus ve Ukrayna takimlarindan futbolcu almak zor. Çok para istiyorlar :D

Ahh keşke olsa keşkeee  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı sozkul

Hehe sen fikret ormani tanimiyon herhalde, hatalari olabilir futbol konusunda falan filan ama goz gore gore besiktasin zararina is yapmaz, gomerim kendisini ama buyuk baskandir, gerizekali da degildir.

Baskan tolgayi da verirse o eski stadin tapusunu alir, oraya apartmanlari diktirir besiktas insaat asye borclari kapatir, hafriyati belese tsye yaptirir, oraya bir tane de hastane diker onu da ts baskanina kiraya verir.

Maaşımın 20 katını verirlerse Türkiye'ye gelmeyi düşünürüm dedikten bir gün sonra müthiş Ortadoğulu adam gibi başkanına güzelleme yapmışsın @mylife1903 , kafan hala buralı :)
Bize Padişah lazım padişah...

Çevrimdışı kartal74

Malatyaspor'a stadımızı açtığımız haberi doğruysa birisi bunun nedenlerini cidden mantıklı sebeplerle anlatabilir mi?
     86-87 sezonunda ,ergün gürsoy-tofaş arabaları-bünyamin ve çizgiden çıkan top eksenine yaşanmış trajediyi yaşayan bir neslin evladı olarak  bunu bir şerh olarak kenara düşerek,tüm bu yaşananlardan bağımsız bir yorum yapayım:.malatya camiasının istanbulda ve özelinde en iyi mabedde oynama isteğinin mantığı şu olabilir.o stadı doldurabilme potasiyeli....
 yaşı 40'ın üzerinde olabilenlerin ancak hatırlayablieceği bir anektodla konuyu bağlayalım.inönü deplasmanına sarışın kardeşler ve tarbzon taraftarı haricinde en büyük deplasmanı yapmış takımdır malatyaspor.15 bin biletli seyriciyle inönüye gelmişlerdir.şöyle ayrıntılandırayım:kapalının yarısı,numaralı trübünün yarısı,yeni açık türübünün yarısı dolduracak vaziyette trübünü işgal etmiş bir insan güruhuydu bu adamlar!ve bu tarihi anektodu muhtemelen hatırlayan bir malatyalı yöneticiler var.
not: gözlerimle şahit olmuşumdur.sene85

Çevrimdışı sozkul

Ginler bence abi cok isteksizdi

Inler çok para alıyor, içime oturuyor benim, Beşiktaşlıyım beşiktaşlıyım deyip hem başkana hem bize gaz verdi, eskiden de bu kadar ağırmıydı yoksa biyolojik saati yeter mi diyor bilmiyorum.
Hem Tolgay hem Inler riskli bölgelerede top kaptırma konusunda beni korkutuyor.
Gereksiz korkuyorsam söyleyin/ uyarın kendimi boşuna harab etmeyim arkadaşlar.

Çevrimdışı atalay

Ligue 2'de Auxerre forması giyen Brahim Konaté. 👍

Çevrimdışı sozkul

Her neyse sezon sonu kupayı kaldırırken her şeyin mükemmel planlandığını ve üretilen doğruları konuşuruz. En nihayetinde eleştirel düşünme bizim kültürümüzde yok.

İçeriği eleştiri oklarıyla dolu bu kısacık mesaja göre, Uzman gözüyle bu seneki şampiyonluğumuz garanti.   :)

Çevrimdışı tangaz

86-87 sezonunda ,ergün gürsoy-tofaş arabaları-bünyamin ve çizgiden çıkan top eksenine yaşanmış trajediyi yaşayan bir neslin evladı olarak  bunu bir şerh olarak kenara düşerek,tüm bu yaşananlardan bağımsız bir yorum yapayım:.malatya camiasının istanbulda ve özelinde en iyi mabedde oynama isteğinin mantığı şu olabilir.o stadı doldurabilme potasiyeli....
 yaşı 40'ın üzerinde olabilenlerin ancak hatırlayablieceği bir anektodla konuyu bağlayalım.inönü deplasmanına sarışın kardeşler ve tarbzon taraftarı haricinde en büyük deplasmanı yapmış takımdır malatyaspor.15 bin biletli seyriciyle inönüye gelmişlerdir.şöyle ayrıntılandırayım:kapalının yarısı,numaralı trübünün yarısı,yeni açık türübünün yarısı dolduracak vaziyette trübünü işgal etmiş bir insan güruhuydu bu adamlar!ve bu tarihi anektodu muhtemelen hatırlayan bir malatyalı yöneticiler var.
not: gözlerimle şahit olmuşumdur.sene85

bende şahidim inönü stadında seyrettiğim ilk maçtır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Inler çok para alıyor, içime oturuyor benim, Beşiktaşlıyım beşiktaşlıyım deyip hem başkana hem bize gaz verdi, eskiden de bu kadar ağırmıydı yoksa biyolojik saati yeter mi diyor bilmiyorum.
Hem Tolgay hem Inler riskli bölgelerede top kaptırma konusunda beni korkutuyor.
Gereksiz korkuyorsam söyleyin/ uyarın kendimi boşuna harab etmeyim arkadaşlar.
Katılıyorum abi aşırı ağır reaksiyonları tepkileri. Hem canlı hem televizyondan izleyince durum aynı, top gelince aksiyon alıp harekete geçene kadar ya pas hatası yapıyor ya da topu kapıyorlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahh keşke olsa keşkeee  :steamed: :steamed:
Gerçek değildir. Gerçek olsa duramazsın Hem Lacine Traore Monaco'nun oyuncusu ve şu an Moskova'da kiralık oynuyor. Yalan haber koktu her yer

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligue 2'de Auxerre forması giyen Brahim Konaté. 👍
Yeni Atiba  Atiba dan daha yetenekli. Bize yar olmaz. Menajerler önermedikçe...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Düşünüyorum ama hiç bir mantıklı gerekçe bulamıyorum.
Bu Malatya mevzusunun kokusu yakında çıkar.

Çevrimdışı atalay

Bu oyunda garanti yok. Fakat aksi de oldukça zor. @sozkul | Auxerre forması giyen Samed'i izlediklerine göre oyuncu konusunda fikir sahibidirler, diye umuyorum. @MUSTAFA_
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 14:10:09 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

aslında takımda kanat oynayacak yedek kalmamışken nakulma Q7ye iyi bir alternatif olabilir. skor anlamında fazlasını dahi sunabilir.

Çevrimdışı tangaz

bu kolombiya ligleri oynanmıyor mu? pedro franco hakkında bilgisi olan var mı? sanki sırra kadem basmış gibi görünüyor. en son mart 2016 da san lorenzoda maça çıkmış. bu sezona dair hiç veri yok  :alala:

Çevrimiçi COB

Sezon sonu Talisca'nin bonservisini 10 milyon euro'ya alabilirmiyiz?

Çevrimdışı underworld

hiç gerek yok +1 sene daha bizde kiralık anlaşması var

Çevrimdışı tangaz

flu bir resme 10 milyon yatırmaktansa netleşmiş bir görüntüye 17-18 vermek sanki daha doğru olabilir, +1i de kiralık kullanıp sonrasına bakmak bence daha doğru olur.

Çevrimiçi Necmi

ewet delirmiştim tribünde. cavcav taze rahmetli olduğu için yazmadım yoksa onu da yazmak aklıma geldi.
neden bize yatmadı diyemi yatsaydı malatyadan ne farkı kalırdı :alala:

Çevrimdışı tangaz

neden bize yatmadı diyemi yatsaydı malatyadan ne farkı kalırdı :alala:

hayır elbette. genel tablo resmin bütünü delirtmişti hepimizi, hiç bir iddiası olmayan oyuncu topluluğun ligin son haftası alışkanlıkların aksine sanki kupa finali oynuyormuşcasına mücadelesi takdire şayandı!!!

öte yandan geçen günde belirttim rahmetli teşvikti hatır gönül  :money: işleriydi epey severdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Trabzon Tolgay'ı istiyormuş onun yerine Veli ve İnleri'i sunsak? İkisini birden? Bedavaya gitsinler alacakları varsa bırakıp..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2017, 12:46:34
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Bu yıl şampiyon olduktan sonra bakmak lazım gelecek yıl nasıl oyuncak yada ikinci yarı performansı bize daha iyi fikir verecektir.

Ama 10'a vereceklerini sanmıyorum  :ok:

Çevrimdışı tangaz

Trabzon Tolgay'ı istiyormuş onun yerine Veli ve İnleri'i sunsak? İkisini birden? Bedavaya gitsinler alacakları varsa bırakıp..

ben veliyi pat die göndermezdim sene sonuna kadar kiralar durumuna bakardım. yaşı çok değil henüz sağlıklı bir veli'nin atibayı yedeklemek için ideal rotasyon oyuncusu oldugunu düşünüyorum.

Etiketler: