2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374665 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu nedir arkadaş giden yalvara yakara geri geliyor :D

Olm bu var ya Hep Q7 nin suçu bu akimi o baslatti
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı emre_1978

ekici mi hangi cüretle gelecek.
beşiktaşta oynamam ofsporda oynarım daha iyi diyen adamı biz hiç istemeyiz.
hele hele tolgay gibi adam karşılığı takas makas olursa infial olur.
tolgay gibi adam kimde var.
tolgay ilk 11 başlayınca çok verimli olmasada sonradan girdiği her maçta oyunu çözdü...

Mehmet Ekici'yi istedğimden değil de, adamın ağzından duymadığımız şeylere inanmamak lazım.
Medyanın durumu malum ve söylediği iddia edilen şeylerin hiçbirini kendisinden duymadık. Ben Ofspor vs muhabbetine ihtimal dahi vermiyorum.

Bize gelmesini istemiyorum, 6 ay boşta dursun maç temposunu iyice kaybetsin sonrasında da fenere gitsin.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben zaten koşma önerilerine çok şaşırdım dün gece, inönü stadından 1 saatte hareme yetişemezsin fikirlerine de. ben ist.a gitmeyeli ne çok şey değişmiş die içimden geçirdim.

birde bindi-indi 8,75 oldu taksilerde en düşük tarife bu tutar  :D

Eheh, yalnız çoğu taksi geçmedi ona henüz.

200 TL istiyorlarmış taksimetreyi güncellemek için.

Çoğu taksici o güncellemenin parasını 6 ayda çıkaramaz, zaten 8.75'ten az tutacak yere giden müşteri oranı %3 falandır.

Çevrimdışı tangaz

Eheh, yalnız çoğu taksi geçmedi ona henüz.

200 TL istiyorlarmış taksimetreyi güncellemek için.

Çoğu taksici o güncellemenin parasını 6 ayda çıkaramaz, zaten 8.75'ten az tutacak yere giden müşteri oranı %3 falandır.

desene amaç taksicileri düşünmekden ziyade ölçüler ayarlar müdürlüğü gelirlerini arttırmak. enflasyon sepetinde de gıda maddeleri oranını azaltmışlar. demekki enflasyon sağlam yüksek çıkacaktı gene rakamlarla oynayarak istikrarı sürdüreceğiz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2017, 10:37:36
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Mehmet Ekici'yi istedğimden değil de, adamın ağzından duymadığımız şeylere inanmamak lazım.
Medyanın durumu malum ve söylediği iddia edilen şeylerin hiçbirini kendisinden duymadık. Ben Ofspor vs muhabbetine ihtimal dahi vermiyorum.

Bize gelmesini istemiyorum, 6 ay boşta dursun maç temposunu iyice kaybetsin sonrasında da fenere gitsin.
dün başkanları trt de anlattı ben beşiktaşla anlaştım o fenere gidecem demiş.
başkanı da mı yalan söylüyor istemiyormuş bizi işte...

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Malatyaspor'a stadımızı açtığımız haberi doğruysa birisi bunun nedenlerini cidden mantıklı sebeplerle anlatabilir mi?
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 10:43:38 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

dün başkanları trt de anlattı ben beşiktaşla anlaştım o fenere gidecem demiş.
başkanı da mı yalan söylüyor istemiyormuş bizi işte...
Muharrem Usta , Mehmet Ekici Ben Besiktasta oynamam demedi dedi ama :tabe:

Onceligim Fb , Fb ile anlaştım demiş , Besiktasta olur demiş

Muharrem Baskan da Ben Görüşmelerine izin verdim anlaşmalarina degil dedi canli yayinda

Sonra Bende Besiktasla anlastim ya Beşiktaşa gidecek Yada Sene sonuna kadar Kadro dışı kalacak dedi

Malatyaspor'a stadımızı neden açtığımızı birisi cidden mantıklı sebeplerle anlatabilir mi?
Malatya ile Istanbul ne alaka yani dimi ?

Hadi Osmanli veya Başakşehir olsa neyse..

Malatya ile Istanbul ne alaka yani dimi ?

Hadi Osmanli veya Başakşehir olsa neyse..
Ankaranin iklimi ve Osmanli stadinin Her tarafinin acik olmasi nedeniyle Osmanli stadinin zemini Buz

Osmanli gelip 1-2 mac oynayalim dese 1 tane Beşiktaşlı hayir demez ama Malatyaspor ne alaka nerden cikti onu anlamadim :alala:

Çevrimdışı tangaz

Muharrem Usta , Mehmet Ekici Ben Besiktasta oynamam demedi dedi ama :tabe:

Onceligim Fb , Fb ile anlaştım demiş , Besiktasta olur demiş

Muharrem Baskan da Ben Görüşmelerine izin verdim anlaşmalarina degil dedi canli yayinda

Sonra Bende Besiktasla anlastim ya Beşiktaşa gidecek Yada Sene sonuna kadar Kadro dışı kalacak dedi

açıklaması tam olarak şöyleydi; gelip sadece fener deseydi gene bişey demezdim fener ve beşiktaş dedi bende izin verdim şimdi sadece fener diyerek kıvırtan ekici dedi. sonra ben fenerin hocasıyla görüşmesine izin verdim fener yönetimi ile görüşüp pazarlık yapmasına antlaşmasına izin vermedim sadece hocayla görüşmesine izin verdim dedi. şimdi beşiktaşa gitmezse sene sonu benden çekeceği war demeye de getirdi. uefa kuralları gereği oyuncunun 1 ocaktan sonra dilediği yerle görüşmesinde yasal bir engel yok ama öncesinde görüşmüşse oyuncuya sıkıntı çıkar dedi. sanırım elinde 1 ocak öncesi oyuncunu transfer görüşmesi yaptığına dair sağlam deliller var. bu tür durumlarda uefa oyunculara yüklü tazminatlar kitliyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Malatyaspor'a stadımızı neden açtığımız haberi doğruysa birisi cidden mantıklı sebeplerle anlatabilir mi?
Acilsin tabii, futbolun efendisi degil miyiz?
Ara ara buyukluk yapmamiz lazim, el vermemiz lazim.

Bize yardimci olan once basaksehir, osmanlispor ile beraber konyasporu ve derbi maci olimpiyat stadinda oynamak varken buyuklugunu ispat eden ve 3 puan kaybedip gonulleri kazanan trabzonspor camiasini nasil unutabiliriz. Bugun veririm yarin vermem canim isterse veririm canim isterse basim agrir vermem diyen kasimpasa camiasi ile o verirse ben de veririm o vermiyorsa ben de vermem, diyen fb camiasini da unutmayalim unutturmayalim

Çevrimdışı tangaz

Malatyaspor'a stadımızı açtığımız haberi doğruysa birisi bunun nedenlerini cidden mantıklı sebeplerle anlatabilir mi?

stadımızda herkes gelip misafir olabilir hiç itiraz etmem AMA

malatya, denizli,  ankaragücü, bursa, fb, gs hariç...

Çevrimdışı Sarp

@mylife1903 Hocam çok pozitif, yapıcı bir yazı olmuş.
Özellikle son paragraf ibretlik :icool:
Sağol, iyi ki varsın

Çevrimdışı tangaz

Abi adını bile anmamalı bu köpekler.

olsun genç arkadaşlara ve/veya unutanlara hatırlatmakta fayda var.

Çevrimdışı mylife1903

stadımızda herkes gelip misafir olabilir hiç itiraz etmem AMA

malatya, denizli,  ankaragücü, bursa, fb, gs hariç...
Abi bu malatya o malatya degil yahu check ettim ben. Bu yeni malatya, yeni turkiye gibi degil sadece basina yeni eklenip eskiyi birakmamislar. Tesvikci tofasli malatya surunuyormus.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi bu malatya o malatya degil yahu check ettim ben. Bu yeni malatya, yeni turkiye gibi degil sadece basina yeni eklenip eskiyi birakmamislar. Tesvikci tofasli malatya surunuyormus.
Farketmez abi malatya malatyadır, kayserispor, kayseri erciyesspor gibi düşün, süper lige çıktıklarında adını malatyaspor yapar bunlar :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

olsun abi aynı çayın suyunu içmişler işte. şimdi yeni deyince yeni olmuyor. biz vatansız mı kaldık şimdi sonuçta ben 75 doğumluyum eski türkiyeliyim yeni türkiye çıkınca nasıl eskisi yok olmuyorsa malatyanın da yenisi eskisi olmaz malatya malatyadır. taraftarı rencide etmeye gerek yok...

olsun abi aynı çayın suyunu içmişler işte. şimdi yeni deyince yeni olmuyor. biz vatansız mı kaldık şimdi sonuçta ben 75 doğumluyum eski türkiyeliyim yeni türkiye çıkınca nasıl eskisi yok olmuyorsa malatyanın da yenisi eskisi olmaz malatya malatyadır. taraftarı rencide etmeye gerek yok...
Malatya - Ankaragücü - Bursa - Gs - Fb bunlari biliyorum da Denizli ile olan sikinti ne abi :alala: @tangaz

Edit : O listeye birde Kasimpasayi eklemeni rica edicigim abi
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 11:05:43 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2017, 11:03:42
Malatya - Ankaragücü - Bursa - Gs - Fb bunlari biliyorum da Denizli ile olan sikinti ne abi :alala: @tangaz
gençsin bilmezsin sene 1900...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

gençsin bilmezsin sene 1900...
Malatya ile Ankaragucunu biliyorum ama :D :bandit:

Çevrimdışı tangaz

denizli bizim maçda teşvik pirimi almıştı cincondan heriflerde erol diye bi totoş vardı 87.dk.da frikikten gol atmıştı bize sanki dünya şampiyonu olmuş gibi sevinmişlerdi. ertesi haftada gs gidip malatyaya çakıp şampiyon olmuştu. @Yunus Emre Dökmeci

denizli bizim maçda teşvik pirimi almıştı cincondan heriflerde erol diye bi totoş vardı 87.dk.da frikikten gol atmıştı bize sanki dünya şampiyonu olmuş gibi sevinmişlerdi. ertesi haftada gs gidip malatyaya çakıp şampiyon olmuştu. @Yunus Emre Dökmeci
:akuma: :akuma:

Bu arada Sen o listeye birde Kasimpasayi ekle abi :bandit:

Çevrimiçi COB

Lacina Traore haberleri dolanmaya başladi. Sakat değilse tam aradiğimiz santrafor, parapmarça eder. Yanliz Rus ve Ukrayna takimlarindan futbolcu almak zor. Çok para istiyorlar :D

Çevrimdışı atalay

Sonuç odaklı olmayın! @mylife1903 Sonuç odaklı düşünürseniz kazandıran ya da kaybettiren argümanların ne olduğunu doğru etüt edemezsiniz. Bundan daha kötü bir nasihat verilemez.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 13:47:22 atalay ]

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2017, 11:10:52
ankaragücü 8-0 yenildiği saatlerde biz de istanbulda gençlerbirliği ile savaşıyorduk 1-0 yenikken 3-1 zor yenmiştik.gençler bize ölümüne asılırken ankaragücünün halini biliyoruz.bu yüzden geçnlerbirliğini de hiç sevmem...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Etiketler: