2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374388 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

gidebilir bile çok kırılgan bir oyuncu iki oyuncuya güvenim yok töre ve tolgay bunların elde tutulması
sürekli yumuşak karın transfer dönemine geldiğinde ikiside renklilerin pasta olarak göreceği oyuncu olacak.
iyi bir rakam teklif edildiğindede giderler büyük ihtimal.
Trabzonspor'un teklifi ne kadar Tolgay için abi, kulağına gelen bir rakam var mı?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Trabzonspor'un teklifi ne kadar Tolgay için abi, kulağına gelen bir rakam var mı?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öyle bir teklif varmı onu bile duymadım. Zaten duysam haber yaparım  :evillol:

Çevrimdışı underworld

Hızlı, çabuk, eli ayağı rahat durmayacak sol stopere ihtiyaç vardı.
O zaman Mitrovic kardeş niye alındı.

Çevrimdışı Renton

Kabataş iskelesi tadilatta, kullanılmıyor.
Bu yüzden Stad ile Beşiktaş iskelesi arasını ve Üsküdar iskelesi ile Harem arasını tempolu koşman gerekiyor yetişebilmen için.
11:30 falan varsa daha rahat olur senin için.
Hadi ya :( son otobus 11.mactan 5 dk erken cikar kosar yetisirim herhalde o zaman
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ardiles

ben ilk 11'e girmesine pek ihtimal vermiyorum, Tosic oynamaya ve majör hatalar yapmaya devam eder  :D Ersan rotasyonda mitrovicin de gerisinde kalacak bence.

Savunma hatalarıyla verdiğimiz pozisyonlar hariç rakiplerin hücum planları genellikle Tosiç in üzerine kurulu. Sağdan atak yapıyorsa topla birlikte ceza sahasına girmeye çalışıyor soldan geliyorsa yine sağ tarafa orta kesiyor çoğunlukla sıfıra inmeden ceza sahası ön çizgisiyle orta saha arasındayken sağ kanada Tosiç in arkasına tık diye bırakıveriyor topu. İlk yarıda bu tarz goller yedik. Adriano geç dönüyor ve sol stopere daha fazla iş düşüyor Ersan ceza sahasında Tosiçten iyi ve formayı giydiğinde bir daha çıkarmaz.

Mitroviç sağda Marceloyu kesip formayı alamaz ama defans ağırlıklı oynayacağımız veya kapandığımız maçlarda Marcelo/Mitroviç tandemine çok işimiz düşecek özellikle avrupa kupasında

Çevrimdışı bjk4ever

@Culpable bir incelese su isi, onun kafasi zehir gibi bu konularda. Beni kandirir bu bilancolar falan.

Gecen seneden devam eden kombine girdilerinin borc yazilmasi olayi vardi mesela o borc karsiligi hizmet alindi mi yoksa mac mac mi dusecek kombine girdisi borctan, nasil olacak?

Hollandadan bir cocuk vardi @bjk4ever galiba o da bi inceleyip yazsa da fikir sahibi olsak.

Normal sartlarda olmasi gerekeni yazayim;
bu daha cok uzun yillara yayilacak hizmetlerin tek paket halinde yazilmasini kapsiyor.
Sanirim Demiroren doneminde bunlari direkman gelir olarak yaziyorduk, ama bu yanlis tabii ki.
Normalde olmasi gereken su;

Diyelim ki eylul 2016-agustos 2019 arasi icin localari sattik. Bunlari pesin satiyorsun veya taksitle, herneyse.
Ornekteki loca yillik 1200 tl, 3 yillik 3600 tl.
Buradaki sikinti 2016 bilancosuna sadece 4 aylik dusmesi, diger taahutun diger 3 yila dusmesi. Sen taahhutunu gerceklestirmedigin bir
hizmeti gelir olarak yazamazsin. O yuzden su sekilde oluyor;

2016 yili (sadece 4 ay kapsiyor, yani 1200 liranin 3'te 1'ini)
Dr cash/nakit 3.600 lira (aldigin paranin muhasebesi)
Cr revenue/loca geliri 400 lira
Cr deferred revenue/ertelenmis gelirler 3.200 lira

Iste buradaki fark Demirorenle olusuyor. Dogru muhasebede 2016 geliri 400 lira iken Demiroren doneminde 3.600 lira giriliyordu. Boylece gelirler sisiyor.
Halbuki 2017 yilinda olmasi gereken:

Dr deferred revenue 1.200 lira (12 ay daha taahhut yerine getiriyorsun ve ertelenmis gelir iniyor)
Cr revenue 1.200 lira (12 aylik gelir yazabilirsin)

Boylece gelirlerini dogru yila muhasebelestirmis olursun.
Deferred revenue/ertelenmis gelirler borc hanesinde duruyor ve borc sisirilmis gibi duruyor, ama elbette bu finansman borcundan cok farkli.
Iyi bir analist zaten analizinden bunun farkina varip cikartir o ayri konu, ama normalde muhasebelestirme bu sekilde olur. Bizde aciklanan net borc'larda
bu ertelenmis gelirler de sanirim icerisinde, o yuzden burada dogal bir eksilme olacak ilerki yillarda.

Çevrimdışı ardiles

O zaman Mitrovic kardeş niye alındı.

Yönetimin transfer politikası gelecek gördüğü topçuyu fırsat varken ucuz almaya çalışıyor. Geçende yazdım hangi bölgeye transfer yapılacağını kestirmek zor. Benzer özellikte elde 3 kirada 2 toplam 5 savunmacı varken yine Mitroviç alındı. Franco Miloseviç yeni sezonda akıbetleri belli Rhodolfo belki hemen ayrılacak bilemiyoruz ya da sezon sonu için Marceloya ciddi rakamlarla transfer talebide gelmiş olabilir Mitroviçi bulmuşken 6 ay beklemek istememiş olabilirler ya kaçacaktır ya da talibi artacaktır hiçbirini bilmiyoruz belkide yeni sezona Mitroviç/Rhodolfoyla devam ederiz

Çevrimdışı cursedofdragon

Yönetimin transfer politikası gelecek gördüğü topçuyu fırsat varken ucuz almaya çalışıyor. Geçende yazdım hangi bölgeye transfer yapılacağını kestirmek zor. Benzer özellikte elde 3 kirada 2 toplam 5 savunmacı varken yine Mitroviç alındı. Franco Miloseviç yeni sezonda akıbetleri belli Rhodolfo belki hemen ayrılacak bilemiyoruz ya da sezon sonu için Marceloya ciddi rakamlarla transfer talebide gelmiş olabilir Mitroviçi bulmuşken 6 ay beklemek istememiş olabilirler ya kaçacaktır ya da talibi artacaktır hiçbirini bilmiyoruz belkide yeni sezona Mitroviç/Rhodolfoyla devam ederiz

o değilde marceloyu iyi ki almışız :)

Çevrimdışı underworld

Katılıyorum , dam akıyor camları pimapen mi yapalım diyoruz.
Sonra evin içi fena hale gelince para mi var kardeşim deriz.
Belkide transfer yapmak için transfer yapmayız deriz. O da olmadi bizde transfer bitmez deriz.

EssiLor

• Ziyaretçi

Gt7 haberleri var şimdi de beni alın maaşımı westham ödesin falan demiş kesin yalan.haber

Çevrimdışı emre_1978

Hadi ya :( son otobus 11.mactan 5 dk erken cikar kosar yetisirim herhalde o zaman

Kabataş iskelesi normalde kapalı ama maç günleri motorlar tek yön sefer yapıyor.

Sadece boş olan TR kupası maçlarında yok motorlar.
Konya maçında en az 25bin kişi olacaktır ve motor seferleri yapılır Kabataş'tan.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar, gunaydin

Once bu sezon geregini yapalim, kimler gidecek kimler kalacak onu sezon sonu transfer basliginda konusuruz.

Iyi bir kadromuz var, saha icinde ariza cikartan fazla oyuncu yok soyle dusununce bir karijma aklima geliyor, birde caner ki kendisi bizde daha bi kontrollu oynuyor. Futbol olarak bakarsak butun oyuncularimizin bazi eksiklikleri var bunlar olacaktir, kimse mukemmel degil.
Saha disinda ariza cikartan oyuncumuz da fazla yok, ben biraz tolgaydan killaniyorum, kalanlarinin bir skandali cikmadi daha. Belki kerim frei ara ara arizalaniyordu onu da elden cikarttik.

Yonetim kisminda ki tutarsizliklarindan dolayi cok elestirsek bile kotu yonetilmiyoruz, en azindan herkes hemfikir bu adamlarin besiktasin zararina bile bile is yapmayacagindan.

Senol gunes uzun vadede devamli hakli cikan bir insan. Fazla yanlis yapan bir teknik direktor degil, birZ inatci, biraz telasli.

Iyi durumdayiz, daha iyi olacagiz. Biraz destek.

Istekler olanaklar ile sinirlidir.

Is hayatinizda da size ters gelen bazi durumlar olabilir, evliliginizde de olabilir. Karsi tarafi da bir dinleyin once sizlere yegane tavsiyemdir. Cok fazla karakter erozyonu yaratmayacak durumlarda bazi ufak tefek seylere goz kapamaniz gerekebilir, sonuc odakli olun ve kimsenin mukemmel olmadigini unutmayin.

Çevrimdışı İhsan

Kabataş iskelesi tadilatta, kullanılmıyor.
Bu yüzden Stad ile Beşiktaş iskelesi arasını ve Üsküdar iskelesi ile Harem arasını tempolu koşman gerekiyor yetişebilmen için.
11:30 falan varsa daha rahat olur senin için.

Zor yetişirsin.

Baş bitisi 21.55
Üçlük : 22.00
Stad çıkış 22.15
Dolmabahçe Beşiktaş hızlı koşu 22.40
Motorla Üsküdara geçiş 23.00
Üsküda - Harem : 23.30

Yetişmek için kalabalaıktan kaçman lazım. buda maçın 80.dk stadtan çıkmak demek
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Arkadaslar, gunaydin

Once bu sezon geregini yapalim, kimler gidecek kimler kalacak onu sezon sonu transfer basliginda konusuruz.

Iyi bir kadromuz var, saha icinde ariza cikartan fazla oyuncu yok soyle dusununce bir karijma aklima geliyor, birde caner ki kendisi bizde daha bi kontrollu oynuyor. Futbol olarak bakarsak butun oyuncularimizin bazi eksiklikleri var bunlar olacaktir, kimse mukemmel degil.
Saha disinda ariza cikartan oyuncumuz da fazla yok, ben biraz tolgaydan killaniyorum, kalanlarinin bir skandali cikmadi daha. Belki kerim frei ara ara arizalaniyordu onu da elden cikarttik.

Yonetim kisminda ki tutarsizliklarindan dolayi cok elestirsek bile kotu yonetilmiyoruz, en azindan herkes hemfikir bu adamlarin besiktasin zararina bile bile is yapmayacagindan.

Senol gunes uzun vadede devamli hakli cikan bir insan. Fazla yanlis yapan bir teknik direktor degil, birZ inatci, biraz telasli.

Iyi durumdayiz, daha iyi olacagiz. Biraz destek.

Istekler olanaklar ile sinirlidir.

Is hayatinizda da size ters gelen bazi durumlar olabilir, evliliginizde de olabilir. Karsi tarafi da bir dinleyin once sizlere yegane tavsiyemdir. Cok fazla karakter erozyonu yaratmayacak durumlarda bazi ufak tefek seylere goz kapamaniz gerekebilir, sonuc odakli olun ve kimsenin mukemmel olmadigini unutmayin.

günaydın Reis şiir gibi yazmışsın  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

günaydın Reis şiir gibi yazmışsın  :claps:
Abi sabah tuvaletinden yazinca kafa calisiyor ona mahsuben

Çevrimdışı tangaz

Demba ve Ersanın geri dönüşünü duyan Töre başkanı arayarak maaşımın bir kısmını gitarcıya çaksam beni de geri alırmısınız martta sahadayım demiş  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Abi sabah tuvaletinden yazinca kafa calisiyor ona mahsuben

normal abi genlerle alakalı türkün aklı ya kaçarken ya şey yaparken gelirmiş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2017, 09:19:16
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
ekici mi hangi cüretle gelecek.
beşiktaşta oynamam ofsporda oynarım daha iyi diyen adamı biz hiç istemeyiz.
hele hele tolgay gibi adam karşılığı takas makas olursa infial olur.
tolgay gibi adam kimde var.
tolgay ilk 11 başlayınca çok verimli olmasada sonradan girdiği her maçta oyunu çözdü...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2017, 09:20:32
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Demba ve Ersanın geri dönüşünü duyan Töre başkanı arayarak maaşımın bir kısmını gitarcıya çaksam beni de geri alırmısınız martta sahadayım demiş  :bandit:

Günaydın - Hayırlı Cumalar,

Gelsin gelsin . İkinci yarıda ki gibi olacaksa hiç gelmesin  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yetişirsin, rahat ol.

En kötü ihtimal Üsküdar'dan taksiye binersin Harem'e, 7-8 lira tutar.

Çevrimdışı tangaz

Günaydın - Hayırlı Cumalar,

Gelsin gelsin . İkinci yarıda ki gibi olacaksa hiç gelmesin  :biggrinking: :biggrinking:

geliş tarihi sıkıntı marttan sonra yatmasıyla tanıdığımız bir genç sonuçta :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2017, 09:29:23
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
geliş tarihi sıkıntı marttan sonra yatmasıyla tanıdığımız bir genç sonuçta :D

Ba gibi son 7-8 maç destek olsun yeter abi. Çok fazla bişey beklemiyoruz  :D

Çevrimdışı tangaz

Yetişirsin, rahat ol.

En kötü ihtimal Üsküdar'dan taksiye binersin Harem'e, 7-8 lira tutar.

ben zaten koşma önerilerine çok şaşırdım dün gece, inönü stadından 1 saatte hareme yetişemezsin fikirlerine de. ben ist.a gitmeyeli ne çok şey değişmiş die içimden geçirdim.

birde bindi-indi 8,75 oldu taksilerde en düşük tarife bu tutar  :D

Çevrimdışı tangaz

trabzon avni aker stadını da en sonunda kapattık Allahtan maçı ts kazandı yoksa kazanana kadar açamayacaktı yeni stadı  :D

Çevrimdışı benyv-

Tolgay'ı 10 m euro'dan aşağı satmak çok saçma olur. Mehmet Ekici'yi ise almamızı isterdim, bence şutları ve gol adeti açısından Tolgay'dan çok üstün. Bizim şu an satabileceğimiz bir tek İnler ve Rhodolfo var. Başka birini elden çıkarmamız dengeleri ve takımı bozar. Ancak iyi bir 10 numara bulduysak kaynak yaratmak adına Tolgay kiralanabilir en kötü ihtimalle. Yerine birini koymayacaksak zaten Şenol Güneş'in de asla izin vereceğini sanmıyorum.

Etiketler: