2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375339 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Trabzon Tolgay'ı istiyormuş onun yerine Veli ve İnleri'i sunsak? İkisini birden? Bedavaya gitsinler alacakları varsa bırakıp..
+ rhodo yu eklersek ts şampi...  :evillol:

(keşke böyle bir şey olsa hemen gönderelim)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2017, 12:51:02
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Trabzon Tolgay'ı istiyormuş onun yerine Veli ve İnleri'i sunsak? İkisini birden? Bedavaya gitsinler alacakları varsa bırakıp..

Şenol Hocamız ,3-4 gün önce takımda mutsuz adam görmek istemiyorum çalışan formayı alır, isteyen gidebilir şeklinde bir konuşma yapmış sanırım.  Tolgay'da düzenli forma giymek istediği için Trabzona sıcak bakıyormuş. 

Veli +İnler = Ekici olabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben veliyi pat die göndermezdim sene sonuna kadar kiralar durumuna bakardım. yaşı çok değil henüz sağlıklı bir veli'nin atibayı yedeklemek için ideal rotasyon oyuncusu oldugunu düşünüyorum.
Yok abi Veli'de 29 a geldi ayrıca Atiba'yı yedekleyecek özelliklerde değil alan kapatma v.b açılardan.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Yok abi Veli'de 29 a geldi ayrıca Atiba'yı yedekleyecek özelliklerde değil alan kapatma v.b açılardan.

29 çok değilki. atibayı kesecek adam alsak çok para isterler yedekleyecek veli segmentinde ama atibaya paralel özelliklerde birini almaya kalksan gene en kötü 2-3 bonservis maliyeti çıkar karşımıza, bonservisi elinde adam alsak ginler maaşı alır sonra yedek kalacak adama o kadar para verilir mi deriz. veli kontratlı oyuncu yedek kalsa çok sorun etmez form tutarsa temposuyla sertliği ile katkı verir, baskı yediğin maçlarda ozzi çıkar veli girer atibayı rahatlatır, bu ve benzeri katkıları alırız die düşünüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Sonuç odaklı olmayın! @mylife1903 Sonuç odaklı düşünürseniz kazandıran ya da kaybettiren argümanların ne olduğunu doğru etüt edemezsiniz. Bundan daha kötü bir nasihat verilemez. Sen patronsun galiba?
Her mac uc puani aldiktan sonra Sonuc kacilinmazdir, sampiyonluktur. Kaybettiren argumanlarin tartisilmasi teferruattir.

Yillarca kaybedilan argumanlar tartisildi bir sonuca bir mutabakata varilamadi.

Kazanmak icin her yol mubah degildir, bunu tartismam.

Futbolda sonuc golle gelir,
Sut atmadan gol, gol atmadan galibiyet olmaz.

Çevrimdışı Berat

Tolgay da Töre/Kerim gibi başımıza bela olacak belli oluyor yavaştan, mental olgunluk!

Çevrimdışı tangaz

Tolgay da Töre/Kerim gibi başımıza bela olacak belli oluyor yavaştan, mental olgunluk!

bela olacak bişey yok bence ateş olsa cürmü kadar yer yakar denir ya o hesap. bedelsize yakın bir rakama alındı ölüsü 3,5-4 getirir şu piyasada. rivayete göre devre arası için wolfsburg 6,75 önermiş bir başka alman takımı da 5 milyon önermiş şenol hoca ve başkan kabul etmemiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bela olacak bişey yok bence ateş olsa cürmü kadar yer yakar denir ya o hesap. bedelsize yakın bir rakama alındı ölüsü 3,5-4 getirir şu piyasada. rivayete göre devre arası için wolfsburg 6,75 önermiş bir başka alman takımı da 5 milyon önermiş şenol hoca ve başkan kabul etmemiş
Abi menajer oyunu olduğunu söyledi sonradan yöneticiler onun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Kazanırken ki yanlışları, kaybederken ki doğruları yeterince iyi analiz edebilen bir üst akıl olsa bugünkü futbol iklimimiz, takımlarımızın oyun ve yönetim kaliteleri bu noktada olur muydu? @mylife1903 Lafügüzaf. 

Çevrimdışı tangaz

Abi menajer oyunu olduğunu söyledi sonradan yöneticiler onun.

varsın öyle olsun 450bine aldık bedava bile gitse bir zarar yazmaz haneye ama 2-3 ne getirse + hanesine yazacak bir isimdir. ek olarak şunu da belirteyim, beklentinin çok gerisinde skor anlamında.

Çevrimdışı sozkul

flu bir resme 10 milyon yatırmaktansa netleşmiş bir görüntüye 17-18 vermek sanki daha doğru olabilir, +1i de kiralık kullanıp sonrasına bakmak bence daha doğru olur.

17-18 i nereden bulacağız. Kasa para doluymuş gibi konuşuyorsun?
Durumumuz çok kötü bence, yalnızca GS ve Fener'den iyiyiz, kötünün iyisiyiz.
Bu yıl şampiyonluğu kaybedersek onların durumuna düşeriz.

Çevrimdışı sozkul

Şenol Hocamız ,3-4 gün önce takımda mutsuz adam görmek istemiyorum çalışan formayı alır, isteyen gidebilir şeklinde bir konuşma yapmış sanırım.  Tolgay'da düzenli forma giymek istediği için Trabzona sıcak bakıyormuş. 

Veli +İnler = Ekici olabilir.

Tolgayı para ederken göndermek lazım, gitsin boyunun ölçüsünü alsın, iyi futbolcu ama Oğuzhan'ın adamlığının yarısı yok onda.
Bence kafasında Oğuzhan ile yarışıyor, hiç kazanamayacağı yarışa girip kendini mutsuz ediyor.

Çevrimdışı mylife1903

Kazanırken ki yanlışları, kaybederken ki doğruları yeterince iyi analiz edebilen bir üst akıl olsa bugünkü futbol iklimimiz, takımlarımızın oyun ve yönetim kaliteleri bu noktada olur muydu? @mylife1903 Lafügüzaf.
Fazla romantik ve idealistsin atalay. Ben de boyleydim 20 sene once falan.
Analiz, akil, yonetim kalitesi falan bu kelimelerin turkce yazilmasi bile abesle istigal

Çevrimdışı tangaz

17-18 i nereden bulacağız. Kasa para doluymuş gibi konuşuyorsun?
Durumumuz çok kötü bence, yalnızca GS ve Fener'den iyiyiz, kötünün iyisiyiz.
Bu yıl şampiyonluğu kaybedersek onların durumuna düşeriz.

ben sadece olması gerekeni söyledim. bilinmeyene 10 verip zar atıp 30a satıp 20 kara geçme hayali kurmaktansa bilinene 20 verip 25e satıp 5 kazanmayı yeğlerim.  olaya yapabilirliğimiz üzerinden değilde doğru ticari model üzerinden yaklaşmıştım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

varsın öyle olsun 450bine aldık bedava bile gitse bir zarar yazmaz haneye ama 2-3 ne getirse + hanesine yazacak bir isimdir. ek olarak şunu da belirteyim, beklentinin çok gerisinde skor anlamında.
Orta saha oyuncusu özellikle böyle ofansif bir adam en az 5-6 yazmalı ligde sezon boyunca ama bizimkiler gol pozisyonuna bile giremiyor bu da biraz futbol alışkanlığı ile alakalı bir tek geçen sene Oğuzhan biraz aştı derken o da bu sene tekrar başa döndü.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Yazdıklarımdan niçin bağımsız çıkarımlar yapıyorsunuz? @mylife1903 Sonuç odaklı Galatasaray ektedir.

Geçen sezon 28 puan fark yiyen Galatasaray öncesindeki 4 sezonda 3 kez şampiyon oldu. ŞL'de bir kez çeyrek final, bir kez de son 16 oynadı. Neredeyse alabileceği bütün kupaları topladı. Bunu yapabilen, pastanın bütün dilimlerini yutan bir takımın bugün daha fazlasına sahip olması gerekiyordu. Peki, miras nerede?

Galatasaray CL gelirlerinden mahrum kalınca ilk 6 aylık dönemdeki gelir kalemlerinin tamamı bir sezon öncesine göre düşmüş. Toplam gelirleri ise geçen sezona göre -42% azalmış. Brüt 31 M TL, net 153 M TL zarar açıklamışlar. Finansman giderleri 75 M TL. Banka ve faktoring borçları ise 617 M TL. Ayrıca 156 M TL'lik ticari borçları var.

Galatasaray, Benchmark 2015 raporuna göre sahip olduğu tüm gelirleri futbolcu maaşlarını ödemek için harcamış. Ve geçen sezon transfer geliri olmamasına rağmen bonservis ve kiralama bedelleri için 27 milyon € gibi bir meblağ ödemiş. Diğer parametreler ile birlikte toplam gelirde ilk 30 içinde olmasına rağmen risk raporunda 3. net borçta ise 8.sırada. Zira borcu, gelirlerinin 1,5 katı; kulüp varlıkları ise borç miktarının dörtte biri.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 18:42:55 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

+ rhodo yu eklersek ts şampi...  :evillol:

(keşke böyle bir şey olsa hemen gönderelim)

Ömer'i de şey edelim, ikram niyetine.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yazdıklarımdan bağımsız çıkarımlar neden yapıyorsunuz? @mylife1903 Sonuç odaklı Galatasaray ektedir.
Belki 20 defa yazdım, yarın öbür gün Fikret Orman gittiğinde arkada nasıl bir futbol iklimi, kulüp yönetimi, mali-idari disiplin ve kurumsallaşma bırakacak diye? Yine geçmişi yad edip yeni bir Fikret Orman veya Seba gelsin diye burada bekleyeceğiz. Ya mirasyedi yapacağız yeni yönetimi ya da arkada enkaz bıraktı denecek bir süre sonra Fikret Orman için birileri tarafından. Atalay'ın bahsetmeye çalıştığı şey bu ama günü kurtaralım yarına bakarız felsefesi oldukça havanda su dövmeye devam ederiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgayı para ederken göndermek lazım, gitsin boyunun ölçüsünü alsın, iyi futbolcu ama Oğuzhan'ın adamlığının yarısı yok onda.
Bence kafasında Oğuzhan ile yarışıyor, hiç kazanamayacağı yarışa girip kendini mutsuz ediyor.
Katılıyorum abi, Oğuzhan bariz daha iyi futbolcu

Çevrimdışı tuncaboylu

ben sadece olması gerekeni söyledim. bilinmeyene 10 verip zar atıp 30a satıp 20 kara geçme hayali kurmaktansa bilinene 20 verip 25e satıp 5 kazanmayı yeğlerim.  olaya yapabilirliğimiz üzerinden değilde doğru ticari model üzerinden yaklaşmıştım.

Taslica'nın bonservisi 2018 yazında ucuzlayacak, çünkü sözleşmesi 2019'da bitiyor.

Bu yaz almanın ekonomik olarak da anlamı yok yani, önümüzdeki yaz çok daha ucuza alırız.

Türkiye liginde fiyatını katlayacak değil zaten.

Çevrimdışı mylife1903

Belki 20 defa yazdım, yarın öbür gün Fikret Orman gittiğinde arkada nasıl bir futbol iklimi, kulüp yönetimi, mali-idari disiplin ve kurumsallaşma bırakacak diye? Yine geçmişi yad edip yeni bir Fikret Orman veya Seba gelsin diye burada bekleyeceğiz. Ya mirasyedi yapacağız yeni yönetimi ya da arkada enkaz bıraktı denecek bir süre sonra Fikret Orman için birileri tarafından. Atalay'ın bahsetmeye çalıştığı şey bu ama günü kurtaralım yarına bakarız felsefesi oldukça havanda su dövmeye devam ederiz.
Kuluplerin sahipleri olmadan surekli bir kurumsal yapi beklentisi yanlis. Dogru baskan duasina cikmamiz lazim her secimde.

Turkiyede 3 mektup kurumsalligi vardir.

Çevrimdışı tangaz

Kuluplerin sahipleri olmadan surekli bir kurumsal yapi beklentisi yanlis. Dogru baskan duasina cikmamiz lazim her secimde.

Turkiyede 3 mektup kurumsalligi vardir.

ne mektubu reis aydınlatırmısın bizi pls

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2017, 14:12:50
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Talisca :"  Benfica'ya dönmek istemiyorum. Sözleşmem sebebiyle dönmek zorunda kalsam bile Benfica'dan ayrılacağım..."

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2017, 14:13:05
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
destur:kerim frei kiralık olarak geri dönüyor :lol: :evillol: :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mellfred

Veli rhodolfo Ömer'i alan takım ligde sınıf atlar (Ömer'den emin değilim) bu elemanları paket yapıp satmak gerek

Etiketler: