2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373688 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bu demba olayinda dikkatimi ceken herkesin 90dakika dusunmesi oldu. Yahu mac kondusyonu olmasin, topa vurmamis olsun 10-15 dakika oynar cocuk. Yillarin futbolcusu adam, bi 6 ay topa vurmadi diye, top tepmeyi mi unutacak.
Omer ne kadar oynuyorsa okadar oynayacak

Ne kaaaa omer o kaaaa demba

Çevrimdışı mylife1903

ts başkanı ekiciye iyi geçirdi "şimdi beşiktaşa gittin gittin yoksa sen yaza da fenere nahhh gidersin dedi" ekicinin uefa kuralları gereği 1 ocak öncesi transfer görüşmesi yapması yasak ama bu kuralı ihlal ettiğine dair delilleri oldugunu ima etti ve yaza gereğini yapacaklarını belirtti...
Abi bu cocugu alip fbye kiralasak, onlardan da van porsuku alsak yarim sezon maasini da fb odese, diyorum, nasil?

Çevrimdışı cursedofdragon

ts başkanı ekiciye iyi geçirdi "şimdi beşiktaşa gittin gittin yoksa sen yaza da fenere nahhh gidersin dedi" ekicinin uefa kuralları gereği 1 ocak öncesi transfer görüşmesi yapması yasak ama bu kuralı ihlal ettiğine dair delilleri oldugunu ima etti ve yaza gereğini yapacaklarını belirtti...

aynen öyle benim ağzımı açtıvmasınlar bi konuşuvsam yev yevinden oynar misali :D  :evillol:

Çevrimdışı El Nino

Bu demba olayinda dikkatimi ceken herkesin 90dakika dusunmesi oldu. Yahu mac kondusyonu olmasin, topa vurmamis olsun 10-15 dakika oynar cocuk. Yillarin futbolcusu adam, bi 6 ay topa vurmadi diye, top tepmeyi mi unutacak.
Omer ne kadar oynuyorsa okadar oynayacak

Ne kaaaa omer o kaaaa demba

Hiç yani Pektemek yıllarca top oynadı da ne oldu  :biggrinking:  Sağlam bir Pektemek mi yoksa sakat bir Demba Ba mı desek belki fikirleri değişir @mylife1903   :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Olcay'a karşılık mı alacakmışız Mehmet Ekici yi abi? Yoksa Tolgay Arslanıdamı vereceğiz. Hiç istemedim ben bu Mehmet Ekiciyi artık isteyende çıkmaz heralde.

Çevrimdışı doganay

evet anlasilan m.ekici sezon sonuna kadar kadro disi kalicak, bize niye israrla gelmek istemiyorsa. fener heralde yillik iyi para teklif etti. buda sazan gibi fenerle anlastim falan dedi. Bu nedenle simdi ortada kaldi.

Çevrimdışı mylife1903

Hiç yani Pektemek yıllarca top oynadı da ne oldu  :biggrinking:  Sağlam bir Pektemek mi yoksa sakat bir Demba Ba mı desek belki fikirleri değişir @mylife1903   :D

Valla omerin sakatligi ciddiyse, dembayi konya macina bile salarim ben, abu yok, cenk sakat, omer sakatlandi. Pektemek gene de deme tiken tiken oldu butun killarim kirpi gibi oldum

Çevrimdışı doganay

Olcay'a karşılık mı alacakmışız Mehmet Ekici yi abi? Yoksa Tolgay Arslanıdamı vereceğiz. Hiç istemedim ben bu Mehmet Ekiciyi artık isteyende çıkmaz heralde.
onu aciklamadi ama bizim baskan Tolgay'i hayatta vermez. en azindan ekici ye karsilik vermez.

Çevrimdışı doganay

vay TS baskani ben ekici yi besiktas disinda baska bir takima kesinlikle vermiyorum. dedi! Besiktas la anlastim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Stoper Cenneti : Rhodolfo,Marcelo,Tosic,Mitrovic,Atınç,Ersan,Franco,Milosevic

8 tane stoper'imiz var 2'si kiralık 6 tane'yi 3 er 3 er oynatırız :D  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Hehe sen fikret ormani tanimiyon herhalde, hatalari olabilir futbol konusunda falan filan ama goz gore gore besiktasin zararina is yapmaz, gomerim kendisini ama buyuk baskandir, gerizekali da degildir.

Baskan tolgayi da verirse o eski stadin tapusunu alir, oraya apartmanlari diktirir besiktas insaat asye borclari kapatir, hafriyati belese tsye yaptirir, oraya bir tane de hastane diker onu da ts baskanina kiraya verir.

Çevrimdışı mylife1903

Stoper Cenneti : Rhodolfo,Marcelo,Tosic,Mitrovic,Atınç,Ersan,Franco,Milosevic

8 tane stoper'imiz var 2'si kiralık 6 tane'yi 3 er 3 er oynatırız :D  :evillol:
Iste bak ne guzel bunlar hep bir ismail koybasi basyapiti. Ismaili gondermek 7 sene sonra camianin aklina geldi. O 7 senede 1919 stoper transfer edip 19milyon yuro bonservis odemisizdir 0.5 stoperlere.

Aslinda kadroda olsalardi iyiydi kiev macina su kadro ile cikardik, 6 yemezdik

boyko tolgo fabri
Rodolfo pedro atinc tosic
Mito marselo milo ersan

Çevrimdışı Kalyoncu

Hehe sen fikret ormani tanimiyon herhalde, hatalari olabilir futbol konusunda falan filan ama goz gore gore besiktasin zararina is yapmaz, gomerim kendisini ama buyuk baskandir, gerizekali da degildir.

Baskan tolgayi da verirse o eski stadin tapusunu alir, oraya apartmanlari diktirir besiktas insaat asye borclari kapatir, hafriyati belese tsye yaptirir, oraya bir tane de hastane diker onu da ts baskanina kiraya verir.
Şimdi okudum Tolgay konusu konuşulmamış. Bu gurbetçi oyuncuların babaları niye bu kadar karışıyor anlamadım ben. Tolgay'ın babasıda böyle sıkıntı çıkarmıştı.

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi okudum Tolgay konusu konuşulmamış. Bu gurbetçi oyuncuların babaları niye bu kadar karışıyor anlamadım ben. Tolgay'ın babasıda böyle sıkıntı çıkarmıştı.
Bunlar hic dayak yememisler ondan oluyor @Kalyoncu

Çevrimdışı tangaz

rodellega yı transfer icin hic savunmadım. acıkca gelmesini istemem. gelirse suleyman youla etkisi yaratırdı. tam hatırlamıyorum ama demba ba nın son gollerinin cogu zaten penaltıdandı ve maclar bitsede gitsek modunda takılıyordu. inş suan ki rotasyona iyi gelir. zaten formayı giymesi de nisanı bulur...

o dönem demba çok yorulmuştu biliçin hatası o dinlendirmedi oyuncuyu hatta biliç sonrası oyuncular dembanın dinlenmek istediğini hocanın kabul etmediğini itiraf ettiler gitarcı o dönem cenk tosuna biraz daha süre vermeliydi. hiç sakat olmasa dahi çinden gelecek her oyuncu bir risk barındırıyor tempo anlamında alt segment liglerden gelen her oyuncuda bu ihtimal var mesela sowun fenerdeki hali ortada halen tam  olarak temposunu kazanmış değil inşallah şu arap messiyi alırlar  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Abi bu cocugu alip fbye kiralasak, onlardan da van porsuku alsak yarim sezon maasini da fb odese, diyorum, nasil?

abi seni kulübe inovasyon müdürü yapmalıyız. her türlü win.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

o dönem demba çok yorulmuştu biliçin hatası o dinlendirmedi oyuncuyu hatta biliç sonrası oyuncular dembanın dinlenmek istediğini hocanın kabul etmediğini itiraf ettiler gitarcı o dönem cenk tosuna biraz daha süre vermeliydi. hiç sakat olmasa dahi çinden gelecek her oyuncu bir risk barındırıyor tempo anlamında alt segment liglerden gelen her oyuncuda bu ihtimal var mesela sowun fenerdeki hali ortada halen tam  olarak temposunu kazanmış değil inşallah şu arap messiyi alırlar  :evillol:
Arapmesi ne be abi, at adi gibi. Galoplari iyi mi bu arapmesinin

Çevrimdışı Kalyoncu

“Genç oyuncular gayet iyiydiler. İyi çalıştılar. Hatta bazı isimlerden daha arzulu oyuncular vardı. Bu sevindirici taraf”
Hoca burada kimi kastediyor acaba.

Çevrimdışı tangaz

olcaya karşılık falan değil dedi rakam telaffuz etmedi ama verdiği mesaj sanki 200bin avro olacaktı beşiktaştan alacağımız para mealindeydi. tolgay beşiktaşın topçusu hakkında konuşmamız doğru değil dedi. ekicinin yerine adam alıyorum dedi birde.

Çevrimdışı tangaz

Arapmesi ne be abi, at adi gibi. Galoplari iyi mi bu arapmesinin

abi at yarışı hiç anlamadıgım spor dalıdır galopunu bilmem ama kafa bonus, fellaininin epey vitaminsiz hali

Çevrimdışı mylife1903

abi seni kulübe inovasyon müdürü yapmalıyız. her türlü win.
Inavasyon minavasyon yok abi, bam bam bam

Çevrimdışı tangaz

“Genç oyuncular gayet iyiydiler. İyi çalıştılar. Hatta bazı isimlerden daha arzulu oyuncular vardı. Bu sevindirici taraf”
Hoca burada kimi kastediyor acaba.

aras olabilir mi

Çevrimdışı Kalyoncu

aras olabilir mi
İnler de olabilir abi arada kaldım :)

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tangaz

İnler de olabilir abi arada kaldım :)

ikisini toplayıp neciple mi çarpsak acaba

Etiketler: