2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374359 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

Konu disi olacak ama pazartesi mac cikisi motorla uskudarda saat kacta olabilirim haremden 11 deki otobuse yetisebilir miyim? Bilen biri yardim edebilir mi

Kabataş iskelesi tadilatta, kullanılmıyor.
Bu yüzden Stad ile Beşiktaş iskelesi arasını ve Üsküdar iskelesi ile Harem arasını tempolu koşman gerekiyor yetişebilmen için.
11:30 falan varsa daha rahat olur senin için.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Evenf

o dönem demba çok yorulmuştu biliçin hatası o dinlendirmedi oyuncuyu hatta biliç sonrası oyuncular dembanın dinlenmek istediğini hocanın kabul etmediğini itiraf ettiler gitarcı o dönem cenk tosuna biraz daha süre vermeliydi. hiç sakat olmasa dahi çinden gelecek her oyuncu bir risk barındırıyor tempo anlamında alt segment liglerden gelen her oyuncuda bu ihtimal var mesela sowun fenerdeki hali ortada halen tam  olarak temposunu kazanmış değil inşallah şu arap messiyi alırlar  :evillol:
:ok:

Çevrimdışı Evenf

Abi ginler sacma bir top kaptirdi top bizim sola acildi mitro aldi topu eveledi geveledi eveledi geveledi sonra direkt asist oncesi pas yapti kayseriliye, kayserilide ceza alaninin ustune  birakti topu, mitrovicin olmasi gereken yere yani, rodolfo zaten baska islerle mesguldu herhalde bam diye sut geldi, gol guzel.

Ofsayt bozdu bi tane fena.
Bir tane cok rahat topu yerini kaybedip kornere vurdu falan

Tosic yapsaydi hatalari burda paragraf paragraf ileti okuyorduk, bildigin bombaci stoper abi. Eldekilerin marselo dahil hepsinden de daha iyi futbolcu onu tartismam, sakar ve sanssiz sadece. Oyun takibinde ve kaymalarda iyi, okur bu cocuk.

Bak tosic balli mesela. Ayni hatayi yapiyor gol olmuyor. :evillol:

Yasi genc olmasina raamen subyan topcu degil.

Rodolfo hala ayni cins cins kornere vurmalar taca atmalar. Bu ikisinin topu ileri vurmasindan ceza alanindan cikamadik, iki pas yapamadilar. Ortaalanada faciaydi.
tosic bomba ama zamanlaması cok iyi. hata bizdeydi sırpların milli stoperini solbek oynatmaya calıstık. bence cok iyi rotasyon oyuncusu. milosevic le franco yolcu olsa tosic kalabilir.

Çevrimdışı cursedofdragon

tosic bomba ama zamanlaması cok iyi. hata bizdeydi sırpların milli stoperini solbek oynatmaya calıstık. bence cok iyi rotasyon oyuncusu. milosevic le franco yolcu olsa tosic kalabilir.

Tosic'e güvenilmez ayakta duramayan stoper olmaz her müdahalesi kayarak.

Bizi birçok maçta yaktı.

Bu yeni malatyaspor yeni stadı yapılıncaya kadar maçlarını bizim stadta oynucakmış ne alaka  :alala:

Bizim lig ziraat kupası,avrupa maçlarımız var zemin 4 maç'ı nasıl kaldırsın ?

Çevrimdışı tangaz

bence 23 kişi fazla abi 20 kişi daha ideal gibi görünüyor.

bende dar rotasyon sewiyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

bende dar rotasyon sewiyorum

Abi rotasyonsuz zaten 24 kişi gerekiyor sakatlık için filan her bölgede en az 2 adam koydum kaleci ve forvet hariç 24 yapıyor hadi 2 kaleci 2 forvet desen bile yine 22 yapar 20 oyuncu olması imkansız.

Çevrimdışı underworld

Tosic ile ersanin farki pasaportu.
Haa bide azcık Ersan ofsayt bozar ,Tosic pek bozmaz; Tosic kafa toplarinda iyi değil , Ersan ona göre daha iyi.

Çevrimdışı Evenf

Tosic'e güvenilmez ayakta duramayan stoper olmaz her müdahalesi kayarak.

Bizi birçok maçta yaktı.
tosic italyan defanslar gibi mudahele etmek istiyor hatta basarıyor da ama fizik olarak daha iyi olması lazım. ersan da aynı hataları yapan futbolcu. hatta zamanlaması daha kotu ve partnerini daha fazla yalnız bıralıyor...

Çevrimdışı tangaz

Abi rotasyonsuz zaten 24 kişi gerekiyor sakatlık için filan her bölgede en az 2 adam koydum kaleci ve forvet hariç 24 yapıyor hadi 2 kaleci 2 forvet desen bile yine 22 yapar 20 oyuncu olması imkansız.

şayet hiç sakatlık kabusu yaşamayan bir oyuncu grubu yakalasak 15 as 3-4 de genç çocukla yola çıkarım ben. bknz. gordon milneli beşiktaş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

tosic italyan defanslar gibi mudahele etmek istiyor hatta basarıyor da ama fizik olarak daha iyi olması lazım. ersan da aynı hataları yapan futbolcu. hatta zamanlaması daha kotu ve partnerini daha fazla yalnız bıralıyor...

Ben ersan ile de olur demedim ki zaten niye ersan ile kıyasladınız anlamadım :)

Çevrimdışı cagdas44

Bu yeni malatyaspor yeni stadı yapılıncaya kadar maçlarını bizim stadta oynucakmış ne alaka  :alala:

Bizim lig ziraat kupası,avrupa maçlarımız var zemin 4 maç'ı nasıl kaldırsın ?

Şimdi Malatya yerel medyasından baktım 2 iç saha maçının oynanma ihtimalinden bahsediliyor öncelikle Denizli maçı için bir görüşme yapıldığı yazıyor.

Çevrimdışı tangaz

bu hakan gündoğar tolgayın ayrılma ihtimali baya ciddi gibi bilgiler geliyor diyor

Çevrimdışı Evenf

Ben ersan ile de olur demedim ki zaten niye ersan ile kıyasladınız anlamadım :)
muhtemel oynayacak oyuncu ya ersan ya mitrovic. mitrovic de hala kapalı kutu bana gore. lig macında gormek lazım.

Çevrimdışı mellfred

bu hakan gündoğar tolgayın ayrılma ihtimali baya ciddi gibi bilgiler geliyor diyor
sırf ekici inadı  uğruna Tolgay'ı harcamazlar sanmıyorum. Aksi durum akıl tutulması delaletidir
Tolgay bu ligin en iyi ikinci 8 numarasıdır.

Çevrimdışı 38life

alamaz sıra gelmez :D

Atiba,oğuzhan,inler,necip,tolgay,talisca bu orta sahada ona sıra gelmez :D

Oyun'un ihtiyaçlarına göre değişir. Ortasahayı defansif olarak güçlendirmek istiyorsa oyuna sokabileceği sadece 2 isim var hocanın: Necip - Veli

Çevrimdışı tangaz

sırf ekici inadı  uğruna Tolgay'ı harcamazlar sanmıyorum. Aksi durum akıl tutulması delaletidir
Tolgay bu ligin en iyi ikinci 8 numarasıdır.

tolgay bende büyük hayalkırıklıgıdır 50 civarı maça çıkmış 2 gol 3 asist gibi verimsiz halde, ama ekici mi tolgay mı desen ben tolgayı yeğlerim.

Çevrimdışı 38life

Atiba, Tolgay, Oğuzhan, İnler, Necip, Talisca. Sezon başı itibariyle bu altı oyuncu tahtaya yazılırken ne düşünülmüş olabilir? Bu kontrata sahip bir oyuncu Backup mı düşünüldü? Merkez ikiliden biri ise Oğuzhan veya Tolgay önde mi düşünüldü? Öyleyse Talisca'yı nereye koydunuz? Kimden vazgeçmeyi planladınız? Geçen sezon da Atiba - Tolgay düşünüp yanına maliyetli Lucas Leiva'yı kovalarken Oğuzhan'ı yolda bulmuştuk. Bunlar futbolun içerisinde var. Fakat başarı gelince kimse bu soruları sormuyor.

Bana göre tek fazlalık İnler. Tolgay'ın varlığı önemliydi. Çünkü kesin bir sakatlık yaşanacaktı ortasahada ve yaşandı. O süreçte de Tolgay'a sarıldık.

Çevrimdışı 38life

Şimdilerde ise ekseriyetin santrafor beklentisi var. Mevcut formasyonda değişikliğe gidilmeyecek veya saha içi düzeniyle ilgili bir değişim tasavvuru yok ise eklenen yeni bir isim sonrasında kim dışarıda kalacak? 3 milyon küsur maaş ödediğiniz oyuncu mu, yoksa ligin gol kralı mı?

İkiside kadroda olacak. Cenk hem yedek forvet hem yedek kanat olarak kulübede oturacak. Aras kadro dışı olacak.

Çevrimdışı mellfred

tolgay bende büyük hayalkırıklıgıdır 50 civarı maça çıkmış 2 gol 3 asist gibi verimsiz halde, ama ekici mi tolgay mı desen ben tolgayı yeğlerim.
Abi Tolgay'ın şu ligde bir tane muadili yok. İlk sene gitarcı zayi etti çocuğu sonra sakatlık. toparlayacak gibi oldu  ozzy atiba talisca üçgenine takıldı. Dikkat ediyorum motivasyonu düşük yüzü asık... hocadan beklentim UEFA maçlarında banko oynatması. böylece kazanmış oluruz yeniden ve temennim sözleşmesinin uzatılması

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi Tolgay'ın şu ligde bir tane muadili yok. İlk sene gitarcı zayi etti çocuğu sonra sakatlık. toparlayacak gibi oldu  ozzy atiba talisca üçgenine takıldı. Dikkat ediyorum motivasyonu düşük yüzü asık... hocadan beklentim UEFA maçlarında banko oynatması. böylece kazanmış oluruz yeniden ve temennim sözleşmesinin uzatılması

Babasından ötürü Tolgay'ın sözleşme uzatma süreci büyük sıkıntı olacak. En geç yaza satılmalı.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ardiles

Ersana ne gerek vardı durduk yere.
madem alıp güzellik yapacaktık o zaman bütün parayı onlar ödüyecekti.
bedavaya kadro şişirdik.

Hızlı, çabuk, eli ayağı rahat durmayacak sol stopere ihtiyaç vardı.

Çevrimdışı 38life

Tolgay jübilesini Beşiktaşta yapacak demekki.

Çevrimiçi Necmi

Babasından ötürü Tolgay'ın sözleşme uzatma süreci büyük sıkıntı olacak. En geç yaza satılmalı.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gidebilir bile çok kırılgan bir oyuncu iki oyuncuya güvenim yok töre ve tolgay bunların elde tutulması
sürekli yumuşak karın transfer dönemine geldiğinde ikiside renklilerin pasta olarak göreceği oyuncu olacak.
iyi bir rakam teklif edildiğindede giderler büyük ihtimal.

Etiketler: