2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374770 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Yaz transfer penceresinde kadrosuna 12 yeni oyuncu katan takım CL sezonunda eldeki tek orijin stoper ile yola çıktı. Biri yama oldu, diğeri listeyi doldurdu. Tıpkı geçen sezon olduğu gibi devre arası eldekilerin yanına iki tane daha koyuldu. @mylife1903 Kusursuz planlama!
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 10:34:41 atalay ]

Çevrimdışı murat baltacı

Abi bu cocugu alip fbye kiralasak, onlardan da van porsuku alsak yarim sezon maasini da fb odese, diyorum, nasil?
Iki senedir kan kusturdugumuz yetmedi hepsini kalpten götürelim diyorsun bize uyar :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Renton

Konu disi olacak ama pazartesi mac cikisi motorla uskudarda saat kacta olabilirim haremden 11 deki otobuse yetisebilir miyim? Bilen biri yardim edebilir mi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı underworld

veriyor zaten 2 milyon € ersanın maaşı 1.6 milyon € sunu onlar veriyor 400 bin €sunu biz.

Demba ba'nın hepsini çinliler veriyor.
ben zaten 400 bine diyorum.
 ersana vereceğimiz para 0 (sıfır) Tl, €, $ olmalıydı.
hesaba  boşa giden - 400 daha yazın ...

:s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı cursedofdragon

ben zaten 400 bine diyorum.
 ersana vereceğimiz para 0 (sıfır) Tl, €, $ olmalıydı.
hesaba  boşa giden - 400 daha yazın ...

çılkını çıkartmayalım artık :)

Çevrimdışı tangaz

Konu disi olacak ama pazartesi mac cikisi motorla uskudarda saat kacta olabilirim haremden 11 deki otobuse yetisebilir miyim? Bilen biri yardim edebilir mi

yetişirsin otobüse binmeden ekmek arası bişeyler dahi yersin @Renton
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Renton

Eyvallah abi :) maci alalimda gerisi onemli degil zaten
See you in another life,brother.

Çevrimdışı underworld

çılkını çıkartmayalım artık :)
Ersana ne gerek vardı durduk yere.
madem alıp güzellik yapacaktık o zaman bütün parayı onlar ödüyecekti.
bedavaya kadro şişirdik.

Çevrimdışı tuncaboylu

Atiba, Tolgay, Oğuzhan, İnler, Necip, Talisca. Sezon başı itibariyle bu altı oyuncu tahtaya yazılırken ne düşünülmüş olabilir? Bu kontrata sahip bir oyuncu Backup mı düşünüldü? Merkez ikiliden biri ise Oğuzhan veya Tolgay önde mi düşünüldü? Öyleyse Talisca'yı nereye koydunuz? Kimden vazgeçmeyi planladınız? Geçen sezon da Atiba - Tolgay düşünüp yanına maliyetli Lucas Leiva'yı kovalarken Oğuzhan'ı yolda bulmuştuk. Bunlar futbolun içerisinde var. Fakat başarı gelince kimse bu soruları sormuyor.
İşler umduğumuz gibi giderse, sene sonunda 55-60 resmi maç oynamış olacağız. Bu yüzden geniş kadro kurulması bence anlaşılabilirdi.

Bak o altılıdan Talisca ve Oğuzhan epey bir süre sakatlık geçirdi ve biri de Necip zaten.

Öte yandan katılıyorum bir yerde: Kadro balon gibidir, fazla genişleyince patlar. Kerim ve Olcay'ın elden çıkarılması iyi oldu. Ömer, Veli ve Rhodolfo'yla da vedalaşırsak normale döneceğiz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Salt kadro genişliği değil. Backup oyuncusunun profili önemli. Bu roldeki oyuncu, oynama devamlılığı düşük olsa da standart performans sunabilmelidir. Ücreti de ona göre belirlenir. @tuncaboylu Sayısal eksiklik olmasının bir önemi yok. Oraya koyduğun ismin doğru olup-olmaması mühim.

Çevrimdışı atalay

Her neyse sezon sonu kupayı kaldırırken her şeyin mükemmel planlandığını ve üretilen doğruları konuşuruz. En nihayetinde eleştirel düşünme bizim kültürümüzde yok.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 22:27:06 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

İşler umduğumuz gibi giderse, sene sonunda 55-60 resmi maç oynamış olacağız. Bu yüzden geniş kadro kurulması bence anlaşılabilirdi.

Bak o altılıdan Talisca ve Oğuzhan epey bir süre sakatlık geçirdi ve biri de Necip zaten.

Öte yandan katılıyorum bir yerde: Kadro balon gibidir, fazla genişleyince patlar. Kerim ve Olcay'ın elden çıkarılması iyi oldu. Ömer, Veli ve Rhodolfo'yla da vedalaşırsak normale döneceğiz.

hoca her formaya 2 oyuncu demiyor mu 20 oyuncu 3de kaleci 23 kişilik kadro lafı yok mu? orda da 3 forma var 6 kişi planlanmış bunun nesi yanlış  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı abdusta

Salt kadro genişliği değil. Backup oyuncusunun profili önemli. Bu roldeki oyuncu, oynama devamlılığı düşük olsa da standart performans sunabilmelidir. Ücreti de ona göre belirlenir. @tuncaboylu Sayısal eksiklik olmasının bir önemi yok. Oraya koyduğun ismin doğru olup-olmaması mühim.

örn: Cenk Tosun  hala santrafor arıyorken- Gol krallıgına koşuyor

saygılar

Ersana ne gerek vardı durduk yere.
madem alıp güzellik yapacaktık o zaman bütün parayı onlar ödüyecekti.
bedavaya kadro şişirdik.

Demek ki hoca istedi.

Bende ayrıca yedekler arasında rhodolfo,atınç yerine ersan oturmasını isterim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Her neyse sezon sonu kupayı kaldırırken her şeyin mükemmel planlandığını ve üretilen doğruları konuşuruz. En nihayetinde eleştirel düşünme bizim kültürümüzde yok.
Kupayı kaldırırken eleştiririz, öylesi daha zevkli

Bir de sana Benfica ile ilgili soru sormuştum @atalay, gözden kaçtı sanırım. Son 3 senede transferde 190 milyon euro artıda görünüyorlar, ama borçları azalmıyor. O paranın çoğu kulübün değil de menajerlerin cebine mi giriyor?

Kupayı kaldırırken eleştiririz, öylesi daha zevkli

Bir de sana Benfica ile ilgili soru sormuştum @atalay, gözden kaçtı sanırım. Son 3 senede transferde 190 milyon euro artıda görünüyorlar, ama borçları azalmıyor. O paranın çoğu kulübün değil de menajerlerin cebine mi giriyor?

Çok kasıcak birşey yok yav seneye gidecek oyuncular belli gelicekler'e bakalım biz :D

2 stoper daha bekliyorum :D  :evillol:

EssiLor

• Ziyaretçi

Ersan yedek kalmaz hoca Marcelo nun yanına monte eder.

Çevrimdışı tangaz

Ersan yedek kalmaz hoca Marcelo nun yanına monte eder.

başka bir ligden gelmiş olsa belki ama sezon başı kampında olan çin liginden geldiği için hemen oynayabileceğini sanmam

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hoca her formaya 2 oyuncu demiyor mu 20 oyuncu 3de kaleci 23 kişilik kadro lafı yok mu? orda da 3 forma var 6 kişi planlanmış bunun nesi yanlış  :alala:
bence 23 kişi fazla abi 20 kişi daha ideal gibi görünüyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

başka bir ligden gelmiş olsa belki ama sezon başı kampında olan çin liginden geldiği için hemen oynayabileceğini sanmam
ben ilk 11'e girmesine pek ihtimal vermiyorum, Tosic oynamaya ve majör hatalar yapmaya devam eder  :D Ersan rotasyonda mitrovicin de gerisinde kalacak bence.

bence 23 kişi fazla abi 20 kişi daha ideal gibi görünüyor.

UEFA
Lig
Ziraat Kupası

Bence yetmez :)

3 kaleci

2 sağ bek 2 sağ stoper 2 sol stoper 2 sol bek

4 defansif orta saha

2 sağ kanat       2 ofansif orta saha  2 sol kanat

3 forvet

İdeal'i bu oda 24 yapıyor :)

Çevrimdışı atalay

336 Milyon € net borçları var. Borçları, gelirlerinin 3,3 katı. @tuncaboylu Ayrıca Multiple of lt assets kısmında risk oranını 1.3 olarak göstermişler. Risk oranı sahip olunan borcun, gelirleri ve varlıkları karşılayamama durumuna göre hesaplanıyor. Net borçlarına göre çok kötü seviyede değiller.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Türkçe' de iki kelimenin içi boşaltılmış ve tam anlamı ile amacı dışında kullanılmaktadır.
"plan" ve "sistem" kelimeleri sadece futbol için değil, hayatımızın her anlamında sadece cümlede figüran olarak yer alıyor.

Tesadüfen İnler'i alarak geçen sene en azından oyun ezberi oluşan Atiba-Oğuzhan ikilisini dahi bozarak İnler'li bir sistem(!) yaratmaya çalıştık.
Bu nedenle planlaması tesadüflere bağlı bir takımın zar şansının yüksek olması gerekir.

Tabii biraz sonra topun sahibi gelip, topu alıp giderse oyun biter.
Yönetim mükemmel bir planlamaya sahip ve milyonlarca parametre değerlendirildiği için en iyisini yönetim bilir, biz bilemeyiz.

Sene sonu kadro böyle olucak sözleşmesi bitenleri ve kiralık oyuncuları yolladım.

Quaresma 30 maç oynarsa sözleşmesi 1 sene uzuyor sakatlık olmazsa oynayacağı kesin gibi onu 1 yıl daha uzamış sayıyorum.

Boyko-Fabri-Tolga

Gökhan-Beck         Marcelo-Mitrovic          Franco-Milosevic                Adriano

Atiba-Oğuzhan           Necip-İnler-Veli

Quaresma-Aras                 Tolgay-Talisca                                     Babel-Töre

Cenk

Kiralık olanlar ve geri gidecek olanlar : Utku,Caner,Atınç,Ersan,Abuobakar

Sözleşmesi bitenler : Ömer,Tosic

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu Yeni Malatya maçlarını Vodafone arena da oynayacak mış diye bir haber var? İnş doğru değildir stat mı yok başka Ne alaka?

Etiketler: