2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12352288 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

M vila da kesinlikle Atiba hatta Atibadan bile iyi bir isim olur ama Sunderland de tabi izleyebildiğim kadarıyla güzel bir performans sürdü o tren en başta idi Atiba yerine olabilirdi Sunderland alacaktır onu

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ewt trenin başını kaçırdığımız konusunda haklısın lakin Sunderland her ne kadar premier lig takımı olsada kümede kalma mücadelesi veren bir takm... Elimzde şampiyonlar ligi kozu varken gayet tercih edilebilir bir seçeneğiz kanaatindeyim... Atiba dan alıncak para ile rubin kazan da çok rahat ikna edilir...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

Benim de demek istediğim buydu NEcmi abi ; Erman Toroğlu gibi adamların gazına gelip Erdal Beyi geri plana atmasını istemem başkanın...
Çünkü işler kötü giderse , o zamanda çıkıp diyecek ki ; bakın işte Erdal Bey aktif olsaydı bunlar olmazdı.. Erdal Beyi çekemedi vs diyecek...

Ben ERdal Beyi vizyonlu ve tırnaklarıyla biryere gelmiş iyi bir Beşiktaşlı olarak görüyorum. Bence Beşiktaşlı duruşunu da iyi temsil ediyor..
Araya nifak sokanlara prim verilmemeli. Başkanın bugunkü demeci biraz o adamların ekmeğine yağ sürmüş oldu.. Daha bütünleştirici ve ERdal Beyi öven bir açıklama yapabilirdi...
bence yorum yap ama hüküm vermeden önce sonuçlarını bekle
sen hüküm veriyorsun buda zaten yapılmak istenene yol vermek demektir.
biraz yönetimimize güvenin  ondan sonra eleştiri yapın o zaman daha doğru temellere oturan eleştiriler
yapmış olursunuz şu anda gaz alıyorsunuz. Bak haklı veya haksız olduğunu tartışmıyorum belkide
haklısın sorun o değil sorun Beşiktaş düşmanlarının yapmak istediğine yol vermen.
sabır bir erdemdir sabrederek bir şey kaybetmezsin. acelecilikte çok fazla hatalı karar almana neden olur.
herşeyin konuşulacağı zaman vardır.
erken öten horozu keserler  :D

Çevrimdışı atalay

Bizim oyunu terse açacak, pas metrajı yüksek bir bek oyuncusuna ihtiyacımız var. Mevcut stoperlerin oyun kurma becerisi sınırlı, o profilde bir stoper alınmayacaksa sol bek böyle bir isim olmalı.

Çevrimdışı 38life

Bizim oyunu terse açacak, pas metrajı yüksek bir bek oyuncusuna ihtiyacımız var. Mevcut stoperlerin oyun kurma becerisi sınırlı, o profilde bir stoper alınmayacaksa sol bek böyle bir isim olmalı.

Bunu Caner iyi yapıyordu. Bir kanattan diğer kanata uzun isabetli paslar atıyordu.

Çevrimdışı atalay

Bunu Caner iyi yapıyordu. Bir kanattan diğer kanata uzun isabetli paslar atıyordu.

Doğru, Caner bu işleri iyi yapar. Zor, ihtimal vermiyorum ama Kolarov aynı şekilde...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İsmail de güzel yapıyor. Tello'nun golünde öyle yapmıştı :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Hatem ben Arfadan cidden 1 mio euro gelecekse ballı kaymak olur.. Yönetim transferde ezberbozan işler yapıyor...

istemem ama ; düşünsenize Gomez 15 milyon euroya bir klube satıldı.. Beşiktaş a 7,5 milyon euro gelecek...Bedava alıp 26 gol attırıp ŞL ye girip bi de üstüne para alıyorsun...
bir milyonu doğru öyle bir anlaşma varmış :D
gomezi onbeşe satamaz fio.
hatta satabileceğinede şüpheyle yaklaşıyorum üst seviye takımlar almaz
orta seviye takımlarada gömez gitmez ya fioda kalır yada fio paşa paşa bizimle anlaşır.
yoksa cebinden 11 M çıkacak boru değil o rakamın çıkmaması bile onlar için transferdir.
ben bonservis ödeyeceğimizi sanmıyorum kumar oynarız ya bedava bırak yada satabiliyorsan sat deriz
gomezi isteyen olsaydı şu ana kadar duyulurdu. bizim elimiz rahat balatolli yedekde bekliyor.
ve bence bizimle eskiye döner onda quaresma havası seziyorum. şu anda kanatları kırılmış tedavi edebilirsek
bir Beşiktaş aşığı daha çıkar ortaya. Ben sanki seneye bizde olacak gibi hissediyorum başkan için fazla kaymaklı
rehabilite takımı olarak ün salmaya başladık :evillol: artık formu düşen yıldızları bir sene tedavi amaçlı bize yollayacak avrupalı :D

Çevrimdışı 38life

İsmail de güzel yapıyor. Tello'nun golünde öyle yapmıştı :evillol:

Bize 40 yılda 1 yapan değil 1 yılda 40 kere yapan lazım :)

Çevrimdışı 38life

Kolarov gelse yemin ediyorum diğer bölgelere vasat transferler yapılmasına razıyım...

Çevrimdışı sallapati

bence yorum yap ama hüküm vermeden önce sonuçlarını bekle
sen hüküm veriyorsun buda zaten yapılmak istenene yol vermek demektir.
biraz yönetimimize güvenin  ondan sonra eleştiri yapın o zaman daha doğru temellere oturan eleştiriler
yapmış olursunuz şu anda gaz alıyorsunuz. Bak haklı veya haksız olduğunu tartışmıyorum belkide
haklısın sorun o değil sorun Beşiktaş düşmanlarının yapmak istediğine yol vermen.
sabır bir erdemdir sabrederek bir şey kaybetmezsin. acelecilikte çok fazla hatalı karar almana neden olur.
herşeyin konuşulacağı zaman vardır.
erken öten horozu keserler  :D

Turgay demirin twitterdan yazdıklarının gazına gelmiş olabiliriz  :) O adam da yangına körükle gidiyor çoğu zaman  :D

Çevrimiçi Necmi

Ya ne Ospinası bırakın arkadaslar hayali.

Her gazeteci fabri için kesin bitti yazıyor.Murat Özen ayın 5'inde İstanbul'a gelecek dedi.Bitmiş her şey maalesef

hayal kurmak parayla değil ya :busted_cop:
ospina hayalimi kimse elimden alamaz :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Turgay demirin twitterdan yazdıklarının gazına gelmiş olabiliriz  :) O adam da yangına körükle gidiyor çoğu zaman  :D
bu gün tetikçilik yaptı malesef. hiç yakıştıramadım üzüldüm.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçen sene Fuchs'u çok istemiştim. İstatistik karşılaştırma sitelerinde Kolarov daha çok öne çıkıyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

hayal kurmak parayla değil ya :busted_cop:
ospina hayalimi kimse elimden alamaz :bandit:

hiç kimse bizden umudumuzu söküp alamaz  :evillol:

Çevrimdışı 38life

Eğlence devam ediyor...  :evillol:

Çevrimdışı OnizukaSensei

O Ospina buraya gelecek, kaleyi alacak!
Keske olsa artik, her transfer doneminde bekledigim tek isim Ospina.

Çevrimdışı sallapati

bir milyonu doğru öyle bir anlaşma varmış :D
gomezi onbeşe satamaz fio.
hatta satabileceğinede şüpheyle yaklaşıyorum üst seviye takımlar almaz
orta seviye takımlarada gömez gitmez ya fioda kalır yada fio paşa paşa bizimle anlaşır.
yoksa cebinden 11 M çıkacak boru değil o rakamın çıkmaması bile onlar için transferdir.
ben bonservis ödeyeceğimizi sanmıyorum kumar oynarız ya bedava bırak yada satabiliyorsan sat deriz
gomezi isteyen olsaydı şu ana kadar duyulurdu. bizim elimiz rahat balatolli yedekde bekliyor.
ve bence bizimle eskiye döner onda quaresma havası seziyorum. şu anda kanatları kırılmış tedavi edebilirsek
bir Beşiktaş aşığı daha çıkar ortaya. Ben sanki seneye bizde olacak gibi hissediyorum başkan için fazla kaymaklı
rehabilite takımı olarak ün salmaya başladık :evillol: artık formu düşen yıldızları bir sene tedavi amaçlı bize yollayacak avrupalı :D

aynen katılıyorum.. Balotelli bizde efsane olabilir.. ama büyük kumar olur.. ayrıca Falcao nun da bence rehabilite olmaya gelmek isteyebileceğini düşünüyorum.. Bugun kiralık sözleşmesi bitmiş Chelsea de... Falco zaten BJK taraftarı aşığı bir adam...
Beşiktaştan giden Beşiktaşı özlüyor.. herkes iyi referans oluyor..mesela Hilbert ve Ernst (ikisi de parasal konulardan kötü ayrılmasına rağmen) , Guti , Simao , Holosko , Demba Ba...
hepsi iyi şeyler söylüyor Beşiktaş hakkında.. Sahada dayak yiyen Fernandes bile geçen sene güzel demeç vermişti Rus basınına...

FB de ise tam tersi oluyor.. FBdeki yabancı oyuncuları tek motivasyonları para.. hedef yok , profesyonellik yok , kurumsallık yok , arkadaşlık sevgi yok...
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2016, 03:44:41 sallapati ]

Çevrimiçi Necmi

hep böylesiniz ama :bandit: anlık tepkiler hiç iyi değil
geçen sene günayın gs maçından sonraki konuşması birde boyko transferindeki
konuşmasından sonra Beşiktaştaki geleceğine noktayı koydu demiştim
gene eleştirdiniz günayın çok iyi kaleci olduğunu tolga yerine onun oynaması gerektiğini söyledi herkes :D
Ben adım gibi biliyordum sezon biter Günay kapıya konur. bu yönetim doğru kararlar alıyor
bizim gördüklerimizi görüyor bazen görsen bile elindeki imkanlarla haraket edersin. Birileride bunu kullanır
işte biz menfaatimiz için Beşiktaşı tutmuyoruz
Beşiktaşı kullanmak isteyenlere asla taviz vermememiz lazım. Bakın haklı bile olsalar ben haksızlıkta bile Beşiktaşı savunurum.
olaya bakarım burda önemli olan olay doğrumu değilmi değil bunun bir önemi yok bakarsın bu olay Beşiktaşa zarar verirmi
veriyorsa ve bu zarar Beşiktaşlı geçinen birinden geliyorsa o zaman savunacağın yer Beşiktaştır çünkü hiç bir Beşiktaşlı
kulübüne zarar verecek bir eylemin içinde olmaz oluyorsa işin içinde başka menfaatler vardır.
bu olayı bir ay önce günden yapsaydı veya nir iki hafta sonra gündem yapsaydı o zaman tartışırdım ama bu gün GG
transferinin yapıldığı gün böyle bir gündem yaratıyorsan tek kelimeyle fenerin tetikçiliğini yapıyorsun demektir
Beşiktaşın bu transferi açıklayarak elde edceği kazanımlara set vuruyorsun gündemi değiştirerek feneri baskıdan kurtarıyorsun
bu kötü niyettir. Bak olayın doğrusu yanlışı tamamen dışında konuşuyorum Turgay Demirin bu gün yaptığında art niyet vardı
aziz yalakalığı vardı. ne kadar ilginç değilmi bir erdal beyi kullanıp Beşiktaş yönetimine saldırdı bir de Ahmet buluta şimdi Ahmet Bulut Beşiktaş
ilişkilerini kurcalamayı kim ister şu ara bu kimin menfaatinedir. Turgay Demir bu saatten sonra benim için azize hizmet eden biridir.
zamanlama manidar çünkü.  aynı zamanda konuda manidar neden bunca zaman değilde bu gece aklına gelmiş Beşiktaş ahmet bulut ilişkilerini kurcalamak. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

aynen katılıyorum.. Balotelli bizde efsane olabilir.. ama büyük kumar olur.. ayrıca Falcao nun da bence rehabilite olmaya gelmek isteyebileceğini düşünüyorum.. Bugun kiralık sözleşmesi bitmiş Chelsea de... Falco zaten BJK taraftarı aşığı bir adam...
Beşiktaştan giden Beşiktaşı özlüyor.. herkes iyi referans oluyor..mesela Hilbert ve Ernst (ikisi de parasal konulardan kötü ayrılmasına rağmen) , Guti , Simao , Holosko , Demba Ba...
hepsi iyi şeyler söylüyor Beşiktaş hakkında.. Sahada dayak yiyen Fernandes bile geçen sene güzel demeç vermişti Rus basınına...

FB de ise tam tersi oluyor.. FBdeki yabancı oyuncuları tek motivasyonları para.. hedef yok , profesyonellik yok , kurumsallık yok , arkadaşlık sevgi yok...
geçen sene liverpool maçında izledim balatollinin içindeki ışık kaybolmuş körelmiş birinin o ışığı tekrar ateşlemesi
ona tekrar yaşam enerjisi aşılaması lazım güven duyulursa karşılığını verir ama falcao başka o tükenmiş vücut olarak bitmiş artık
balatollinin kıvılcımını ateşlemek kolayda falcao için voodoo ayini yapmak gerekiyor :D

Çevrimdışı Kutay

geçen sene liverpool maçında izledim balatollinin içindeki ışık kaybolmuş körelmiş birinin o ışığı tekrar ateşlemesi
ona tekrar yaşam enerjisi aşılaması lazım güven duyulursa karşılığını verir ama falcao başka o tükenmiş vücut olarak bitmiş artık
balatollinin kıvılcımını ateşlemek kolayda falcao için voodoo ayini yapmak gerekiyor :D
abi balotelli çok tehlikeli bildiğin gibi değil ruh hastası onu hiç bir kulüp düzeltemez bence
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı sallapati

Kolarovla BJK anlaştı ama FB fiyat arttırarark araya girmeye çalışıyor diyor.. (Türk kaynaklardan yazmış)

https://twitter.com/City_Chief/status/749031628585000961
https://twitter.com/City_Chief/status/749034484440375296

Çevrimdışı mehmetkorfez

Gökhana verilen imza parası olmasaydı nkolou ile anlaşacaktık muhtemelen.Umarım seneye bu imza parasını yanlış adama verdiğimizi düşünecek şeyler yaşamayız.(sakatlık,formsuzluk vs)

Çevrimdışı alimm

ospina transfer sezonuna hoşgeldiniz.... :hosgeldin

:halay: :halay:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

abi balotelli çok tehlikeli bildiğin gibi değil ruh hastası onu hiç bir kulüp düzeltemez bence
sen hiç delinin deliye bulaştığını gördünmü :D

Çevrimdışı sallapati

"Umut Güner ; Kolarov listemizdeki bir oyuncu , Transferi çok kolay değil ama uğraşıyoruz"

https://twitter.com/City_Chief/status/749036959293644800

Etiketler: