2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363257 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bende istemiyorum ama şartlar :D ayrıca silinecek son adamlardan biridir cenk yapma abi :bandit:
silinecek ilk oyuncu malesef duygusal düşünme orda tosiçi siliyoruz sayıyı doldurmak için tosiçi sildiğinde
önden arkayı yedekleyebileceğin tek oyuncu olcay birde tüm avrupa maçlarının en iyi oyuncusu olcaydır hep
bir başka konuda takımın üstünde çok önemli bir etkisi olan oyuncu akhisar beraberliği olcay sayesinde geldi
takımı ve taraftarı ateşleyen oydu. Olcay hiç bir kadrodan kesliemez bir çok taraftar olcayın takım için ne
kadar önemli bir oyuncu olduğunun farkında değil

Çevrimdışı Çağatay

antalya şu bizim açılışlarında 5 i 1 yerde taktığımız takım değil miydi
acısı hala geçmemiş anladığım kadarıyla  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Yedekten de olsa sizce Sosa süper kupa finalinde oynamalımı?

Tolgay Aslana haksızlık olmazmı?

saygılar

sosa dielimki kaldı değil süper kupa finali ancak ligin 4.haftası sonrası ilk 11e girer velev ki atiba tolgay ozzie üçlüsü yardırırsa sosa yedek kulübesinde hamle oyuncusuna dönüşür. diğer seçenek ise diyelim ki ligin ikinci haftası takım kötü giderken sosa 55.dk.da oyuna girer ve 1 gol 1 asistle maçı çevirirse kendine 11 yolunu açar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Payeti ortada görürüz antonio da geçen sezon son maçlarda sağ bek olarak kullanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. töre bence oyun yapısı ile lanziniden bir adım önde.
Iş törede bitecek madem çok seviyor çalışıp oynayacak bir sezon.Ha oynamadı tıpış tıpış gelir burda oynar.
Beşiktaşa geri dönmemek için ölümüne oynar. Sonrada westhamla ortak haraket eder
bonservisi kırpabildikleri kadar kırparlar. Biz töreyi satamadıysak bu tamamen törenin yüzünden
biliçle birlikte haraket ettiler.

Çevrimdışı OrhanAker

silinecek ilk oyuncu malesef duygusal düşünme orda tosiçi siliyoruz sayıyı doldurmak için tosiçi sildiğinde
önden arkayı yedekleyebileceğin tek oyuncu olcay birde tüm avrupa maçlarının en iyi oyuncusu olcaydır hep
bir başka konuda takımın üstünde çok önemli bir etkisi olan oyuncu akhisar beraberliği olcay sayesinde geldi
takımı ve taraftarı ateşleyen oydu. Olcay hiç bir kadrodan kesliemez bir çok taraftar olcayın takım için ne
Abi zaten stopere gelecek bay x e göre netleşecek tablo eğer sol bekte oynayabilirse 2 stoper yani milo tosiç gider.
Geriye 1 kalıyor onada Şenol hoca karar versin :D

Çevrimiçi Necmi

sosa dielimki kaldı değil süper kupa finali ancak ligin 4.haftası sonrası ilk 11e girer velev ki atiba tolgay ozzie üçlüsü yardırırsa sosa yedek kulübesinde hamle oyuncusuna dönüşür. diğer seçenek ise diyelim ki ligin ikinci haftası takım kötü giderken sosa 55.dk.da oyuna girer ve 1 gol 1 asistle maçı çevirirse kendine 11 yolunu açar...
sosa sonradan girip oyunu çevirecek oyuncu dedikodular doğru değilse
sosa kanat forvet olarak çıkar. remy alınırsa oda zor tolgayla değişmeli oynarlar
sosada rekabete girmeyeceği için tolgay büyük ihtimal onu keser.
sosa bu takımda kesilebilirse takım level atlamış demektir. :D

Çevrimdışı OrhanAker

Beşiktaşa geri dönmemek için ölümüne oynar. Sonrada westhamla ortak haraket eder
bonservisi kırpabildikleri kadar kırparlar. Biz töreyi satamadıysak bu tamamen törenin yüzünden
biliçle birlikte haraket ettiler.
Eğer iyi bir sezon geçirirse bizim elimiz güçlü olur Diğer epl takımlarının sulanmasını istemezler :bandit: ayrıyetten önümüzdeki sezon tok satıcıyız :bandit:
ceza yemezsek tabi :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bence olaya yanlis bakiyorsun abi, olcay Besiktas seviyesinde oynayabilecek futbolcu degil kesinlikle, akhisar macinda beraberligi kurtaran adam olcay degil, o macin sıkıntılı gecmesinin tek nedeni tolga ve berbat savunma hattimizdi, yoksa olcay olsada olmasada o maci cok rahat gecerdik. tolga gibi kalecin olursa, ozaman olcay gibiler bazen göz önüne cikiyor, ve bu övünülecek bir durum degil üzülünecek bir durum. ben olaya bu yönden bakiyorum
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Çağatay

şu kafada bir töreyi çok rahatlıkla çine sağlam paraya kitleyebiliriz seneye
eger epl de bir şeyler yapabilirse
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

formda fit bir töre bence payet'den sonra 2.opsiyon olur feghouli'den daha iyi özellikle.

bir oyuncu söylemişti ismini hatırlayamadım şimdi "seks ve futbol birbirine çok benzerler daima en iyi performansı başlangıçta verirsin" demişti. töre bırak performansı daha ortada yok bu esnada feghouli öne çıktı bile mevkidaşları arasında payeti konuşmaya gerek yok lanzini de geçen sene beğenildi ve bonservisi alındı. törenin 11de yer bulması pek kolay görünmüyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

Sosa akşam idmanda :bandit: özür dileyecek sözleşmesi de zamla beraber 1 sene uzatatılacakmış (futbolarena) btd de yazıyor bir kac gündür.
İyi oldu bu.

Çevrimiçi Necmi

aslında bizim için en hayırlısı sosanın gitmesi :D
o bölge çok şişti. Tolgay Ozi Aras Kerim orası için çok yeterli bence.
Arası ben çok tuttum sosadan eksisi yok ama artıları çok fazla
daha çabuk mesafe tanımaksızın isabetli pas atıyor sosaya göre daha fazla
golü düşünüyor sosadan çok daha fazla oyunun içinde takıma alıştıkça kulübede
tutulması çok zor olacak ben tolgayında kesilebileceğini düşünmüyorum göbeğimiz genç ve
dinamik oyunculardan kurulu olması bize çok şey katar. birde hepsi üst düzeyde teknik oyuncular.
Atibanında yükünü azaltır. Tolgay on numara oynadı olympiakos maçında defansdan kaç tane top çıkardı.
Etoo yu istiyordum ama bu takıma etooda olmaz hiç ihtiyaç yok bize bir tane leblebici geldimi tamamdır aslında
birde stoper.

Çevrimdışı tangaz

tutulması çok zor olacak ben tolgayında kesilebileceğini düşünmüyorum göbeğimiz genç ve
dinamik oyunculardan kurulu olması bize çok şey katar. birde hepsi üst düzeyde teknik oyuncular.
Atibanında yükünü azaltır. Tolgay on numara oynadı olympiakos maçında defansdan kaç tane top çıkardı.
Etoo yu istiyordum ama bu takıma etooda olmaz hiç ihtiyaç yok bize bir tane leblebici geldimi tamamdır aslında
birde stoper.

katılıyorum biz sosayı verelim 7ye milana gomezi elde tutalım general bir sol stoper alalım yeter belki bir ihtimal atibaya yedek biri genç bir atiba eklenebilir ucuz yollusundan...

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2017, 19:22:03 atalay ]

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2017, 19:19:15 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Sosa kalsa bile zaman zaman Atiba'nın yedeği olacak ya da zaman zaman onun yerine ya da yanında oynayayabilecek bir futbolcu almamız gerekiyor.

Atiba'nın yerine oynayabilecek tek oyuncu şuan Necip. Onun da o bölge için yeterli olmadığı ortada.

3 kulvarda oynayacağımızı düşünürsek Atiba'ya geçen sezon ki gibi yüklenemeyiz. Mesela ismi geçtiği için söylüyorum G.İnler işimizi fazlasıyla görür.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Torenin kiralik sozlesmesiji gormek lazim. Tore basit bir oyuncu degil bence arda dahil en iyi turk oyuncu. Herif iki mac kara tiren gibi giderse iki gol atip falan baslarsa lige ustune golleri bir sag ayak bir sol ayak falan yaparsa devre arasinda 25e falan okutulabilir mi acep o sozlesmeye gore.
Heriflere uyuz oldum yalniz mal mal adamlara 30-40 veriyorlar torenin pasaportu alman olsaydi ki var yani mesut gibi turk olsaydi tore bugun sivazliyorduk, ellerimizi yani

Çevrimdışı mylife1903

birde stoper.
tsli cardoza gelse gomez kadar gol atar hatta daha fazla atar bence

Çevrimdışı brkntcnr

Şu an kadro kayıt kısmında nasıl bir sınırlama var bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı Zafer55

Bir Gomez Hikayesi

Gomez X kulüple anlaşmıştır.Ancak X , fio ya bonservis ücreti ödemek istememektedir.Fio ise bonservis ödeyebilecek Y ve Z kulüpleri bulmuştur.Gomez Y ve Z yi istememekte ama zaman geçirmek için hemen redde etmemektedir.Gomez rahattır zira X vazgeçse bile kollarını açmış bekleyen bi Bjk vardır,olmadı kalır fio da bisene daha eşek yüküylen parasını alır boşa çıkar.Fio rahat değildir zira üç ihtimali vardır ya para kazanıp yollayacak ya kazanmadan yollayacak yada 10-11 m€ maliyetle bir sene kadrosunda tutacak.Zaman daralır ve üçüncü ihtimal olacağına ikincisi olsun demek zorunda kalır fio ve X e göndermeye razı gelirler.Tam imzalar atılacakken sembolik bir bonservis koyalım derler ve X 1000 euro bonservis öder.Fio da bu 1000 in 500 ünü Bjk ye gönderir.Herkes kar eder sonunda kimi istediği kulübe gider kimi 11m€ dan kurtarır kimi de havadan 500 € kazanır.

Çevrimdışı tangaz

sağda solda mrmiçin boykodan memnun olmadığı gönderilebilir raporu olduğu konuşuluyormuş. şimdi @Yunus Emre Dökmeci nin boyko Q7 alarmı çalar ve hemen yanıtı yapıştır mı ne dersin @mylife1903

Çevrimiçi Necmi

bence olaya yanlis bakiyorsun abi, olcay Besiktas seviyesinde oynayabilecek futbolcu degil kesinlikle, akhisar macinda beraberligi kurtaran adam olcay degil, o macin sıkıntılı gecmesinin tek nedeni tolga ve berbat savunma hattimizdi, yoksa olcay olsada olmasada o maci cok rahat gecerdik. tolga gibi kalecin olursa, ozaman olcay gibiler bazen göz önüne cikiyor, ve bu övünülecek bir durum degil üzülünecek bir durum. ben olaya bu yönden bakiyorum
akhisar maçını canlı izledinmi. Ben maçtaydım yediğimiz golden sonra takımında
taraftarında nasıl düştüğünü gördüm. Olcayında bir iki dakika içinde önce taraftarı sonra takımı nasıl ateşlediğini gördüm
her zaman diyorum olcayı sahada canlı izleyeceksin yoksa onun hakkında yorum yapamazsın
bizim @Geovani  nin bir sözü var maçta abi diyor ne zaman tv den maç izlesem olcaya 90 dakika
sövüyorum ne zaman tribüne gelsem olcay takımın en iyisi oluyor.
aslında olcayın son vuruşlarıda çok iyi ama şansız nedense o vurduğunda kaleciler imkansız kurtarışlar yapıyor
mesela ingiltere milli maçında vurduğu topu kaleci terse yatarken çıkardı son anda milli maçta olcay girince takımın nasıl öne
itildiğini farketmedinizmi Beşiktaşdada ozinin performansını iki katına çıkartıyor. mesela paslaşarak attığımız golleri
bir incele hepsinde ozi olcay imzası vardır olcayın sahada olmadığı ve öyle paslaşarak attığımız tek gol bulamazsın
Olcay takımı öne çıkaran en önemli oyuncumuzdur. en iyi oyunuda topsuz oyunudur olcay sahadayken ismailin
saçmalamalarını göremezsin ismailin hatalı oynadığı maçlara bir bak geçen sene o maçlarda olcayın olmadığını görürsün
akhisar maçındada o hatalar zincirinin olduğu anda olcay sağda ters kanatta serdarın yerinde sağ bek oynuyordu.
şimdi adrianonun gelişiyle olcay bu sene zirve yaparsa şaşırmayın

Çevrimdışı OrhanAker

Yeni stoperde gil olacak galiba :bandit:
       Fabri
Rhodolfo - gil
Fena durmuyo :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

tsli cardoza gelse gomez kadar gol atar hatta daha fazla atar bence

Yarısını bile atamaz

Çevrimdışı pascal26

evet fısıltıda söylenen bu Başkanın dün söylemek istediğide sadece kerimde değil
sanırım başka oyuncuda istediler büyük ihtimal ömeride eklemişlerdir yanına ben başkanın sözlerinden bunu anladım
@sozkul

Kurtulmak istedikleri bir adamları varsa ve tek bir müşteri varsa ama anlaşmaya çalışmak yerine ceza alması için şikayet ediyorlarsa... İlginç!!!

Bana göre detay cümlelerde hata olsa bile hamle doğru. Başkan muhtemelen birşeyler sezdi, basın toplantısında da hamle yaptı. Artık konu; "biz ilgilenmediğimizi beyan ettikten sonra şikayet ettiler" yani bilgileri vardı noktasına geldi. Ceza alacağımızı sanmam.

Bu sezon geçen sezon gibi olmayacak, yazıyım burda dursun. 2004-2005 sezonunu unutmayın. Rüzgar karşıdan ve sert esecek.

Etiketler: