2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371292 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa'nın geçen sezon da olduğu gibi karakter koyup, başarılı olacağını düşünüyorum. Böylelikle geçen sezon ki en önemli bölgemizi muhafaza etmiş olduk.
gomez kalırsa geçen seneden net bir şekilde iyi takımımız olacak :) geçen seneden daha rahat bir şekilde şampiyon oluruz gomez'de gelirse.

Çevrimdışı xenos

Yok ben trollemem de, sadece hissettiğimi söylüyorum bir şey bildiğimden değil :D Şampiyona biteli 1 ay oldu ve Gomez hala bir yere gitmedi, bence eninde sonunda dönecek :)

:D gizli bir whatsapp grubu olduğu konuşuluyordu bi ara ona istinaden söyledim dostum, yoksa az çok tanıyorum seni yanlış anlama. Adriano transferinin Gomez'in kararında etkili olacağını düşünüyorum çünkü; Barcelona'dan hem kaliteli ve karakterli bir oyuncu almış olduk artı olarak oyuncunun bağlı bulunduğu ajansla yapmış olduğu reklam filmi çalışmasıda kaymağı oldu. Bütün bunlar yetmezmiş gibi bi de İsmail'i gönderdik :lol: daha ne olsun.

Çevrimdışı anılnr

Gomez'de kalırsa bence tarihimizdeki en iyi kadroya sahip olmuş oluruz.Tabiki yeni stoperimizle.

Çevrimdışı Anıl

@Anıl 4 3 3 bence süper olur amma lakin ki gomez nerde  :steamed: :steamed:
Döneceğine tüm kalbimle inanıyorum :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sıra geldi süper Mario ya   #ComebackMarioGomez
25 ağustosta Gomez dönecek  :D :D

Çevrimdışı tangaz

gomez kalırsa geçen seneden net bir şekilde iyi takımımız olacak :) geçen seneden daha rahat bir şekilde şampiyon oluruz gomez'de gelirse.

doğru, resmen ligin üzerinde kalıyoruz 6 derbiyi çıkalım kalan 28 maçın tümünde 3 puan gelse şaşırmam.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ben Sosa'yı ayrılma konusunda daha ısrarcı görüyordum. İkna edildiyse ben Gomez'in de döneceğini düşünüyorum..

Çevrimdışı Fatih_

Top toplayıcı
:D Töre ile Bilicin arasının kanlı bıçaklı olduğu söyleniyordu, oraya nasıl gitti çözemiyorum.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:33:59 atalay ]

Çevrimdışı abdusta

Sosa nın kalması kesinleştikden sonra,

şunu net söyleyebirim,

gene elimiz kolumuz baglı
eger Gomez donmezse Eto alınır,Gomezden gelen bonservis parası Stoper ve etoya gider
Eger Gomez kalırsa,1 tane sol ayaklı ispanyolca veya portekizce bilen stoper kiralanır

bu kadar basit,bunu bir kenara not edelim.

saygılar

Çevrimdışı yigitcan1903

Sosa bizi fifaya şikayet ederdi geçici lisans çıkarırdı
Artık bağlasan durmazdı
3e 5e bakmadan yollamak lazımdı falan fişmekan
2018'e kadar sözleşmesi var,ister oynar ister a2 ile antrenman yapar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

doğru, resmen ligin üzerinde kalıyoruz 6 derbiyi çıkalım kalan 28 maçın tümünde 3 puan gelse şaşırmam.
belki abartı gelecek ama gomezde gelirse sosayla beraber bu sene iç saha 60 üstü gol bekliyorum abi toplamda 100 gole ulaşma şansımız var abi :)

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anıl

Hoca, Sosa'nın kalmasını çok istiyordu. Yönetim ve teknik heyet affettiyse problem yok. Taraftar bir iki sallantıda yüksek tondan fısıltı ve paranoya yapmasın. Geçen yıl olduğu gibi sırtı sıvazlandı. Oyuncunun sahadaki duruşundan niyeti anlaşılır zaten.
Ben artık taraftarın, en azından stada gelen taraftarın, akıllandığını düşünüyorum. Hazırlık maçı olmasına rağmen Pektemek'e yüksek sesli gösterilen tepki buna çok önemli bir işaret bence. Sosa sahaya çıktığı an taraftar tekrar bağrına basacaktır :)

Çevrimdışı Çağatay

hala orta sahada atiba yedekliliği
ve savunmada sadece 1 tane adam gibi stoper yok
gomez gelince dertler tam olarak bitmiyor

bence zaten gomez bizim savunmaya alacağımız adamı gördükten sonra gelecek

Çevrimdışı mrred

Haberler iyi çok sevindim sosanın durumuna yalnız şu antalyaspor can sıkmaya başladı .Twitterdan falan bir yüklenelim bence adamlardaki cürrete bak şikayet etcez diye tehdit ediyor sen kimsin bizi tehdit ediyorsun edepsizler
The great gig in the sky

Çevrimdışı OrhanAker

Yalnız sosaya yeni sözleşme felan iyi hoş ama şu yaptığı hareketlerede ceza kesilebiliyorsa kesilmesi lazım.
Adamın 1 aydır gönlünü yapmaya çalışıyoruz cezasız kalmamalı :bandit:
Keyfini bekledik resmen :bandit:

Çevrimdışı linux

serdarsaridag
7.5 milyon euroluk teklif net. Sosa ile Güneş akşam idmanında bir görüşme yapacak. Bu transferde kararı Sosa verecek

Çevrimdışı Ersoy

Sıra Gomez'de hadi bakalım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı yigitcan1903

serdarsaridag
7.5 milyon euroluk teklif net. Sosa ile Güneş akşam idmanında bir görüşme yapacak. Bu transferde kararı Sosa verecek
Açıklama geldi,kaldı adam :D

Çevrimdışı leucocyte

bu açıklama Milan'a karşı bir taktik olabilir mi? Fiyat yükseltmek ya da elimizi güçlendirmek adına.. Kime inanacağımı şaşırdım.

Ve geçen sezonki verimi sezon başı kampı almadan sağlayabilir mi Sosa?

Aklımdakiler bu şekilde..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sosa bizi fifaya şikayet ederdi geçici lisans çıkarırdı
Artık bağlasan durmazdı
3e 5e bakmadan yollamak lazımdı falan fişmekan
2018'e kadar sözleşmesi var,ister oynar ister a2 ile antrenman yapar

Nakliyat sirketi iyiymiş :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Öncelikle Sosa krizinde başından beri başkanın ve yöneticilerin tavrını çok önemli buluyorum. Bu tavır Sosa'nın takımda kalmasını sağladı.

Eğer düşük bir bonservis bedeliyle çekip gitseydi bu diğer oyuncular için de kötü emsal olacaktı. Örneğin ; X futboluya Y takımından değerinin çok altında bir teklif geldiğinde oyuncu da zamanında Sosa gitti ben de gidebilirim diyebilecekti yani bu özgüvene sahip olacaktı.

İşte yönetimin dik duruşu bunun da önüne geçti ve buradan öyle istediğiniz zaman istediğiniz yere gidemezsiniz mesajını tüm oyunculara böylelikle vermiş oldu.

Her neyse Sosa'nın kalışı bu sezonki FFP'den ötürü önemliydi fakat ne vereceği yine de soru işareti.

Sosa takım arkadaşlarından ve hocasından önce özür dileyecek, daha sonra antremanlarda çok çalışacak ve formayı alıp taraftarın tekrardan gönlünü kazanması gerekecek.

Sosa'dan verim alamazsak da Tolgay, Oğuzhan ve ara sıra Aras'ı bile orada değerlendirebiliriz.

[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2016, 14:33:48 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Haberler iyi çok sevindim sosanın durumuna yalnız şu antalyaspor can sıkmaya başladı .Twitterdan falan bir yüklenelim bence adamlardaki cürrete bak şikayet etcez diye tehdit ediyor sen kimsin bizi tehdit ediyorsun edepsizler

has fenerli birinden başka ne beklersin

Çevrimdışı worns

Sosa'nın yerini dolduracak bir hamlenin kalan kısa sürede yapılamayacağı açıktı. Sosa'nın olmadığı durumda Tolgay ilk 11'e yerleşse bile ne Ozi'nin ne Tolgay'ın alternatifi olan çok riskli bir orta saha rotasyonuyla oynayacaktık.

Bu nedenlerle Sosa'nın kalmasına oldukça sevindim. Sezona kulübede başlayacak ama kulübede Sosa'nın olması bile önemli bir güç. Bir süre sonra da geçen seneki oyun gücünün önemli kısmının yaratıcısı geçen senenin orta alan 3'lüsüne dönülür. Tolgay, Ozi ile rekabet halinde olur.

Etiketler: