2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371290 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Abi, bunlara cevap vererek cok buyuk hata yapıyoruz. Sen koskoca BEŞİKTAŞ'sın ne gerek var böyle 3.sınıf klublerle dialoga girmeye.

adamların amacı zaten belli, bizim üstümüzden prim yapmak ki basardılar , heryerde tff şikayet haberı yazıyo suanda.

Etoo 2 yıl sonra gittiğinde görücez onları asansör takım olacaklar o zaman başka yerımle gülcem  :D
ne iki yılı bu sene zor antalyada kalır dertleri şikayet değilki başkan dün almayacağız
dedi alalım diye tehdit ediyorlar adamların ümidi vardı. iki sene 7 M bu senedende 1 M toplam
8 M € dan kurtaracaktık birde üstüne sakal alacaklardı birde oyuncu dün akşam Başkan onları
tatlı rüyadan kabus görerek uyandırdı buda onun çığlığıydı :D kim bilir rüyalarında ne hayaller kurdular.
zaten etoo ya kulüp bul demişler Etoo da kendine kulüp arıyor. Ne olacak her gittiği kulübü
tehditmi edecekler.
Bizim üzerimizden prim falan yapamazlar ancak yaptıkları kendi ezikliklerini ifşa etmek olur.
Kulüp onlara cevap vermiyor kendi camiasını aydınlatıyor.
zaten bir şey çıkmaz verdikleri cevap git kulübünle durumunu çöz ondan sonra düşünürüz.

Çevrimdışı yigitcan1903

Ooo hem remy hem gomez
Hem gol hem penaltı gibi ilker yasinden  :D

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Beşiktaş Arena
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu Aziz Yıldırım mantığı işte, Fenerbahçe Cumhuriyeti diye diye kendilerini herkesden büyük gördüler. Şimdi saygı duyan yok adamlara, hala saygı duyan varsada güç-para ilişkisi nedeniyle.
Saygı görmek istiyorsan küçüklerinede büyüklerinede saygı göstereceksin, adamlar 30 defa bizimle ilişkiye geçmeden kontratlı futbolcumuzla görüşme yapacaklarına inanmıyoruz dediler. Sen çıkıp ANÇ ile görüştü ordan ayrılmak istiyorum dedi bizde ayrılda gel görüşürüz dedik diyorsun.

Burada eleştirilmesi gereken tak adam Fikret Orman'dır. Eto ile ilgilenmiyoruz der kapatırsın, alamadığımız futbolcu üzerinden bile birileriyle kavga etmeyi başarıyor.

@sozkul abi ANÇ konusunda haklısın ama biz herhangi bir teklıf yapmadık kı Etoya kendısı gelmek istedi. Antalya'nın yaptığı tam bir çakallık Etoyu al kerim freiyi ver üzerine para ver enayi yazıyo zaten bizim anlımızda  :biggrinking:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

ne iki yılı bu sene zor antalyada kalır dertleri şikayet değilki başkan dün almayacağız
dedi alalım diye tehdit ediyorlar adamların ümidi vardı. iki sene 7 M bu senedende 1 M toplam
8 M € dan kurtaracaktık birde üstüne sakal alacaklardı birde oyuncu dün akşam Başkan onları
tatlı rüyadan kabus görerek uyandırdı buda onun çığlığıydı :D kim bilir rüyalarında ne hayaller kurdular.
zaten etoo ya kulüp bul demişler Etoo da kendine kulüp arıyor. Ne olacak her gittiği kulübü
tehditmi edecekler.
Bizim üzerimizden prim falan yapamazlar ancak yaptıkları kendi ezikliklerini ifşa etmek olur.
Kulüp onlara cevap vermiyor kendi camiasını aydınlatıyor.
zaten bir şey çıkmaz verdikleri cevap git kulübünle durumunu çöz ondan sonra düşünürüz.

@Necmi abi adamlar bir Etoo ile dünyaları fethettiler, bırak altında ezilip kalsınlar.
 2 Sponsoru yenı sezonda anlasmıcaklarını söylediler. Bekleyip görcez. :halay:

Çevrimdışı İhsan

Bunu bile yapamazsın senin önünde sınırlı bir yabancı kuralı var.
zaten o nedenle yurt dışındaki potansiyelli türklere yöneliyoruz ya tff ondada
set çekti milli takımda oynayabilme şartı arıyor. Bizim gibi takımların yapabileceği
şeyi yapıyoruz doğru olan bu potansiyeli olan belli seviyeye gelmiş ama kendini bir sebeple gösterememiş
aras gibi tolgay gibi töre gibi oyunculara yöneliyoruz. birde türk genç oyunculara yöneliyoruz.
Şu an için doğru olan eylem bu. Bunuda senede bir iki oyuncuyla yapabilirsin fazlasını bizim gibi
yarışmacı kulüp kaldırmaz @panic13

bende aynı düşünüyorum.

Potansiyeli olan, zirveden sakatlıktan veya formsuzluktan dolayı inmiş ve tekrar çıkış arayanlara yönelmemeiz lazım.

Kim bunlar:
Gomez
Töre
Sosa
Oğuzhan
Tolgay
Kerim
Aras
Quaresma

Bilhassa yabancılarda şuna benzer bir arama yöntemi lazım:
(eg: Transfermarkt ta )
max değeri >10 milyon
Şu anki değeri <5milyon
Yaş <30
Boy. ayak karakter maaş sakatlık durumu da uydumu tamamadır.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Milanla bir krizimiz daha olmak üzere
Bugunku birkaç saat önceki habere göre şimdide Oguzhana takmışlar..
Günün sonunda Fikret Başkan da Vincenzo Montella kötü takacak..

saygılar

Çinlillerden aldılar parayı hedefi büyüterek Sosadan Oğuzhana yöneldiler
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

@sozkul abi ANÇ konusunda haklısın ama biz herhangi bir teklıf yapmadık kı Etoya kendısı gelmek istedi. Antalya'nın yaptığı tam bir çakallık Etoyu al kerim freiyi ver üzerine para ver enayi yazıyo zaten bizim anlımızda  :biggrinking:
İstenen biley yok ki bizden.O başkanın varsayımı.Merhaba desek 2 futbolcu üste şukadar milyon euro isteyecekler falan dedi.

Çevrimdışı Necmi

Bu Aziz Yıldırım mantığı işte, Fenerbahçe Cumhuriyeti diye diye kendilerini herkesden büyük gördüler. Şimdi saygı duyan yok adamlara, hala saygı duyan varsada güç-para ilişkisi nedeniyle.
Saygı görmek istiyorsan küçüklerinede büyüklerinede saygı göstereceksin, adamlar 30 defa bizimle ilişkiye geçmeden kontratlı futbolcumuzla görüşme yapacaklarına inanmıyoruz dediler. Sen çıkıp ANÇ ile görüştü ordan ayrılmak istiyorum dedi bizde ayrılda gel görüşürüz dedik diyorsun.

Burada eleştirilmesi gereken tak adam Fikret Orman'dır. Eto ile ilgilenmiyoruz der kapatırsın, alamadığımız futbolcu üzerinden bile birileriyle kavga etmeyi başarıyor.

Bence yanlış eleştiriyorsun adamlar zaten paranı ödeyemiyoruz ya indirim yap yada kendine
kulüp bul demişler. Etoo da bizim kapımızı çalmış. Bizim verdiğimiz cevapta bonservis veremeyiz
kulübünle sorunlarını çöz öyle gel demişiz. Kamptan ayrılıp bizimle görüşmeye geliyor bundan haberleri yokmu
sanıyorsun akıllarınca köylü kurnazlığı yapıyorlar bizi tehdit edip oyuncuyu satmaya çalışmak.
Başkan ilgimiz yok almayı düşünmüyoruz diyene kadar neden seslerini çıkartmadılar.
Beklediler biz alacağız diye menfaatleri olmayınca neft yağı sürülmüş gibi zıplamaya başladılar.
oyuncunun gelip kulüple görüşmesi kulübü bağlamaz. Birde üstüne Başkan almayacağımızı beyan ediyor
direk tv de kamuoyuna açıklıyor almayı düşünmüyoruz diye. Bu yanlış değil yaptığı doğru bir karar
Fikret Orman akıllı biri yarın Etoo Antalyayla uefalık olacak parasını alamıyor diye birikmiş alacaklarını
ve iki yıllık alacağına karşılık teminat istemiş çünkü uefalık olduklarında çıkıp Beşiktaş oyuncumuzu ayarttı
diyecekler. şimdi bunun yolunu kapattı. Etoo ile ilgilenmiyoruz dedi yani etoo ile bundan sonraki durumunuz tamamen
iç meseleniz bizi bağlayan bir durum yok dedi. yani verin parasını oynatın veremiyorsanız çıkacak sorunlarınızda
oyuncu Beşiktaşı arkasında dayanak olarak kullanıp sizinle ona göre pazarlık yapmasın. Biz gelecekte etoo ile
yaşayacağınız hiç bir durumun içinde değiliz dedi. Antalyanın elinden kozu aldı tabi etoo nunda elinden kozunu aldı.
yaygara kopartmalarının nedeni bu. yarın uefa geçici lisansla serbest bırakır o zaman önüne istersen sözleşmeyi koyarsın.
kimseninde söyleyecek bir şeyi olamaz. @sozkul

Çevrimdışı tangaz

pompanın  :D 120 milyon ettiği gezegende oğuzhana da 40 milyon versinler ben yanında sosayı da eşantiyon die vereyim milana  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Yanlış scouting hamlelerini referans alırsanız absürt düşüncelere sahip olmanız normal.

Kulüplerde scouting yapısı var ise orada 'patron' olmaz. Diğer birimlerle ortak hareket edilir. Sağlıklı olan yöntem budur. Ayrıca altyapı ve üst yapıya göre öncelikler ve ihtiyaçlar sıralaması değişiklikler gösterir. Oyuncunun veri analizi, instat scout, analiz raporları, fitness data, wyscout izlemelerinden oluşan filtrelemelerden sonra oyuncu çıplak gözle izlenir.

Kulübün 'transfer aklının' 4 tane ayağı olur. Sportif direktör, teknik direktör, yönetim ve scout departmanı. Genelde işin mali kısmına yönetim ve ekibi, idari kısmına sportif direktör, mutfak bölümüne ise scout departmanı bakar. Departman gerekli pozisyonlar için yüzlerce oyuncu filtreler ve sportif direktöre raporlar. Teknik adam ile birlikte fikir alış verişi yapılır ve shortlist yönetiminin önüne sunulur.

Alıntı yapılan: atalay
Özellikle gelişim kaydetmesini beklediğiniz genç oyuncuların transferlerinden sonra kısa, orta ve uzun vade planlamalarını doğru kurgulayamamak ve A takım dışında oyuncunun gelişimini sağlayabilecek bir üst yapı oluşturamamak en büyük problem.

TR'de scouting transferlerinin başarısız olmasının idari ve konjonktürel sebepleri var. Fakat işin teknik boyutundaki en önemli sıkıntı yukarıdaki sebep ve mutfak ekibinin yetersizliği.

Departman gerekli pozisyonlar için yüzlerce oyuncu filtreler ve sportif direktöre raporlar. Teknik adam ile birlikte fikir alış verişi yapılır ve shortlist yönetiminin önüne sunulur.

Şu kısımın "nasılı" çok önemli. Burada takımın 'futbol aklı' alelade değil, genel planlama doğrultusunda eldeki oyunun ihtiyaçlarına uygun oyuncu tiplemesini talep eder. Tüm bu veri analizleri ve raporlar ışığında oyuncu tavsiyesi yapılır.   

Velhasıl kelam ligin dinamiklerine uygun olmayan X isme, aynı zamanda saha dışı sıkıntılarını giderecek mental desteği sağlayamaz, Beşiktaş ölçeklerinde yüksek bir meblağ ile transfer ederken orta vadede fiziksel defolarının giderileceğini düşündüğünüz planlamadaki en önemli departmanı kurmazsanız, ortaya çıkan ürünün yetersiz olması kaçınılmaz.

TR'de bu iş her ölçekte, her şekilde olur. 4 sacayağı da doğru ve kaliteli bir şekilde işlerse. Aksi halde zemin eğri olduktan sonra ortaya çıkan iş de yeterince düzgün olmaz. Eğrisi doğrusuna gelmezse...
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2016, 11:06:10 atalay ]

Çevrimdışı rico_paşa

Ben bu sene Tolgay ve Aras'ı izlemek istiyorum arkadaş. En azından merak ediyorum bu adamların performanslarını.

Tutupta şimdi Sosa kalırsa hadi bir de Remy alınırsa bu adamlar forma görebilecek mi? Kupa maçları hariç sanmıyorum.

Neden bilmiyorum evet Sosa deli katkı yaptı, Remy kanatta yardırır fakat ne Sosa'nın kalmasını ne de Remy'nin gelmesini istiyorum.

Ben Aras ve Tolgay'ı izlemek istiyorum bu sene. Acaba bunu sadece ben mi istiyorum bilmiyorum :) Katkı versinler yada vermesinler ama bu adamların potansiyelleri var. Ben görmek istiyorum neler yapabileceklerini, potansiyellerini.. Umarım da formayı alır ve vermezler bu sene.

Ben bu sene aşağıdaki kadroyu izlemek istiyorum.

Fabri

Gökhan    Rhodolfo      Mathieu     Adriano

Oğuzhan        Atiba

Aras                   Tolgay            Quaresma

Gomez
Tolgay ve Aras'ın ben de oynaması gerektiğini düşünüyorum. Remy ancak Gomez olmazsa gelir.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı Necmi

sorun yok 40 M€ yu koysunlar önümüze biz ne oğuzhanlar buluruz :D
milanla kapı acarız seneye tolgay ondan sonraki sene Aras derken kardeş kardeş çin sermayesini
kasaya aktarırız :D

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Zafer55

Bonservisi ile enaz 2 yıllık alınmış Eto mu tercih ederiz? 1 yıl kiralık Eto mu?

Madem Eto kendisi ben gelmek istiyorum dedi.Gidersin antalyaya resmi olarak kiralama talep edersin.Yok kiralamıyoruz şu kadara satıyoruz derlerse de hayırlı işler der çekilirsin.

Çevrimdışı tangaz

sosa+gomez kalır remy ve stoper alınırsa yabancı ve yurtdışı altyapılı oyuncu sayımız 22ye çıkıyor. içlerinden 7 kişi silin bakalım  :bandit:

fabri boyko
beck marcelo rodolfo miloseviç adriano tosiç bayX
atiba veli tolgay
Q7 aras olcay frei
ozzie sosa
cenk ömer gomez remy

benim seçimlerim : boyko miloseviç rodolfo veli ömer olup kalan 2 kişiyi bulamıyorum...aras frei olcay üçlüsünden birini daha silelim hala 1 fazla
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi sozkul

Biz Antalya'dan resmen Eto'yu istedik onlarda bunu mu istedi?

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Biz Antalya'dan resmen Eto'yu istedik onlarda bunu mu istedi?

Abi Fİkret Ormanı dinlemedin mi " Selam verince borçlu çıkıyoruz hesabı yaptı"  :biggrinking:

Aynen öyle kerim artı bellı bı mıktar para ıstemısler . sasırdım bende walla

Çevrimdışı yigitcan1903

Sosa çıkmış mı antrenmana bugün

Çevrimiçi sozkul

Bence yanlış eleştiriyorsun adamlar zaten paranı ödeyemiyoruz ya indirim yap yada kendine
kulüp bul demişler. Etoo da bizim kapımızı çalmış. Bizim verdiğimiz cevapta bonservis veremeyiz
kulübünle sorunlarını çöz öyle gel demişiz. Kamptan ayrılıp bizimle görüşmeye geliyor bundan haberleri yokmu
sanıyorsun akıllarınca köylü kurnazlığı yapıyorlar bizi tehdit edip oyuncuyu satmaya çalışmak.
Başkan ilgimiz yok almayı düşünmüyoruz diyene kadar neden seslerini çıkartmadılar.
Beklediler biz alacağız diye menfaatleri olmayınca neft yağı sürülmüş gibi zıplamaya başladılar.
oyuncunun gelip kulüple görüşmesi kulübü bağlamaz. Birde üstüne Başkan almayacağımızı beyan ediyor
direk tv de kamuoyuna açıklıyor almayı düşünmüyoruz diye. Bu yanlış değil yaptığı doğru bir karar
Fikret Orman akıllı biri yarın Etoo Antalyayla uefalık olacak parasını alamıyor diye birikmiş alacaklarını
ve iki yıllık alacağına karşılık teminat istemiş çünkü uefalık olduklarında çıkıp Beşiktaş oyuncumuzu ayarttı
diyecekler. şimdi bunun yolunu kapattı. Etoo ile ilgilenmiyoruz dedi yani etoo ile bundan sonraki durumunuz tamamen
iç meseleniz bizi bağlayan bir durum yok dedi. yani verin parasını oynatın veremiyorsanız çıkacak sorunlarınızda
oyuncu Beşiktaşı arkasında dayanak olarak kullanıp sizinle ona göre pazarlık yapmasın. Biz gelecekte etoo ile
yaşayacağınız hiç bir durumun içinde değiliz dedi. Antalyanın elinden kozu aldı tabi etoo nunda elinden kozunu aldı.
yaygara kopartmalarının nedeni bu. yarın uefa geçici lisansla serbest bırakır o zaman önüne istersen sözleşmeyi koyarsın.
kimseninde söyleyecek bir şeyi olamaz. @sozkul

Söylediklerinin hepsi doğru olsa bile yaptığımız yine yanlış.
İlgilenmiyoruz der bitirirsin, orada olmak sinirlerine sahip olmayı gerektiriyor, bir de kerim frei üzerine para gibi henüz gerçekliğe dönüşmemiş laflarla rakip takımı dolaylı yoldan aşağılamaya ne gerek var @Necmi.
Ayrıca ben öncelikli olarak bizim ne yaptığımız üzerine düşünüyorum, Beşiktaşlıyım. Rakip takımın çakallığıyla bizim yaptığımız yanlışın üzerini örtemem.
Biliyorum Başkanı bıçak kemiğe dayanmadan eleştirmek istemiyorsun ama gerek varmıydı bu olanlara, herkes birbirine blöf yapıyor, kendilerince Eto'dan en karlı biçimde kurtulmanın yollarını arıyorlar, ne yanlışlık var bunda?

Çevrimdışı atalay

Kulüp üç sezonda Milosevic dışında 28 yaş altı bir tane yabancı isim kadroya katamamış. Elde genç yabancı nakit girişi sağlayacak asset değer yok. Bunun kabul görmesi mümkün değil.

Çevrimdışı T.Yapici

Sosa 7 milyona giderse eğer elde kalan 2 milyon küsür ile Remy gelebilir bence mantıklı. Yok sosa takımda kalırsa Remy olayı baya sıkıntıya girer diye düşünüyorum. Düşünüyorum ama birde Fikret ORMAN'ı düşünüyorum başkan bir yolunuda bulabilir. Sürekli aynı şey oluyor yazıya başlayınca aklıma Fikret başkan geliyor düşüncelerim değişiyor kendime çelişiyorum bir anda  :D  yazdığım o kadar şeyide silmek istemiyorum neyse hayırlısı artık :evillol: :evillol: :evillol:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Necmi

sosa+gomez kalır remy ve stoper alınırsa yabancı ve yurtdışı altyapılı oyuncu sayımız 22ye çıkıyor. içlerinden 7 kişi silin bakalım  :bandit:

fabri boyko
beck marcelo rodolfo miloseviç adriano tosiç bayX
atiba veli tolgay
Q7 aras olcay frei
ozzie sosa
cenk ömer gomez remy

benim seçimlerim : boyko miloseviç rodolfo veli ömer olup kalan 2 kişiyi bulamıyorum...aras frei olcay üçlüsünden birini daha silelim hala 1 fazla
tek ihtimal var cenk silinir remy gomez yeter forvet mevkisinde bize
ama diğer yerlerden silersek sayısal eksiklik olur fena olur ama cenkide silince
küstürürüz öyle bir risk var. yanlız bu sekiz oyuncu olayı 25 kişilik kadro için geçerli
23 kişilik kadroda bu 7 veya 6 da olabilir.

Çevrimdışı tangaz

Kulüp üç sezonda Milosevic dışında 28 yaş altı bir tane yabancı isim kadroya katamamış. Elde genç yabancı nakit girişi sağlayacak asset değer yok. Bunun kabul görmesi mümkün değil.

biz FFPyi tersten uyguladık

Çevrimdışı mylife1903

Baskan biraz fazla konusmaya ve atarlanmaya basladi. Ustelik cok fazla ben kelimesi kullaniyor.
Iki uc mac terslik olursa bagirdigi zaman kimse dinlemeyecek.
Herkese atarlanmaya gerek yok, politik cevabini verir gecersin.

Etiketler: