2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371291 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Güzel bir çalışma olmuş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Torenin kiralik sozlesmesiji gormek lazim. Tore basit bir oyuncu degil bence arda dahil en iyi turk oyuncu. Herif iki mac kara tiren gibi giderse iki gol atip falan baslarsa lige ustune golleri bir sag ayak bir sol ayak falan yaparsa devre arasinda 25e falan okutulabilir mi acep o sozlesmeye gore.
Heriflere uyuz oldum yalniz mal mal adamlara 30-40 veriyorlar torenin pasaportu alman olsaydi ki var yani mesut gibi turk olsaydi tore bugun sivazliyorduk, ellerimizi yani
yanlız Töre basit bir oyuncu al yerine arası aldık ondan çok daha iyi bir oyuncu bence
dünyada o kadar çok oyuncu varki onun mevkisi bulunmaz hint kumaşı değil. En çok kaliteli oyunucunun
olduğu bir mevki

Çevrimdışı atalay

Savunma organizasyon işidir. Savunmadaki arızalar oyunun bütününe doğal olarak hücum stratejilerine de yansır. Zaten eksik olan savunma stratejilerinin yanında pratikte de yetersiz kaldık. İdeal planlamadaki 4 oyuncunun 3'ü hazırlık maçlarında birlikte süre alamadı. Kamp dönemi, yüklemelerden taktik çalışmalarına kadar maalesef Hocanın planladığı gibi geçmedi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaşa geri dönmemek için ölümüne oynar. Sonrada westhamla ortak haraket eder
bonservisi kırpabildikleri kadar kırparlar. Biz töreyi satamadıysak bu tamamen törenin yüzünden
biliçle birlikte haraket ettiler.
kısaca karaktersizliktir bu Necmi abi

Çevrimdışı Necmi

Kurtulmak istedikleri bir adamları varsa ve tek bir müşteri varsa ama anlaşmaya çalışmak yerine ceza alması için şikayet ediyorlarsa... İlginç!!!

Bana göre detay cümlelerde hata olsa bile hamle doğru. Başkan muhtemelen birşeyler sezdi, basın toplantısında da hamle yaptı. Artık konu; "biz ilgilenmediğimizi beyan ettikten sonra şikayet ettiler" yani bilgileri vardı noktasına geldi. Ceza alacağımızı sanmam.

Bu sezon geçen sezon gibi olmayacak, yazıyım burda dursun. 2004-2005 sezonunu unutmayın. Rüzgar karşıdan ve sert esecek.

zaten sorun o ya biz almıyoruz ilgi alanımızda değil dediğimiz için hayal kırıklığına uğradılar
onlar nasılsa Beşiktaş kucağımıza düşecek diyorlardı biz onları kucağa oturttuk. :D

Çevrimiçi Samet Ç

Fenerbahçe Eto'o'yu bonservissiz alırsa şaşırmamak lazım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sağda solda mrmiçin boykodan memnun olmadığı gönderilebilir raporu olduğu konuşuluyormuş. şimdi @Yunus Emre Dökmeci nin boyko Q7 alarmı çalar ve hemen yanıtı yapıştır mı ne dersin @mylife1903
Geldim :bandit:

Tam tersi Mrmicin performansını en begendigi Cok yetenekli dedigi söyleniyordu simdide begenmedigimi söyleniyormuş :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan umarım sosa'nın mevkisine geçirilmez etkisi düşer o zaman kötü olur.

Çevrimdışı Necmi

kısaca karaktersizliktir bu Necmi abi
oda zaten karaktersiz biri @Mehmet Ali C.
ben bunu iki senedir söylüyorum şampiyonluğa giden takımı satan oyuncuda
karaktermi bekliyorsun. Düşün ben Pektemek ve ismaili bile burda korumuş biriyim.
iki yıldır töre hakkında ağzımdan tek bir iyi kelime duydunmu. herkes yirmilerde uçarken
10 verirlerse ben razıyım ama o fiyata bile almazlar dedim. seneyede anlaştığımız opsiyona
adım gibi biliyorum gitmeyecek west ham istemeyecek şu kadara verirseniz eh işte alabiliriz diyecek
bizim aynen töreyi almak için ruslara yaptığımız gibi ingilizlerde bize yapacak :D
Hiç düşünüyormusun bu ruslardan ukraynalılardan oyuncu alabiliyormuyuz alana kadar anamız ağlıyor
hiç fiyatta indiremiyoruz peki bu töreyi nasıl aldık kolayca

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Geldim :bandit:

Tam tersi Mrmicin performansını en begendigi Cok yetenekli dedigi söyleniyordu simdide begenmedigimi söyleniyormuş :D
kale'de fabri oynar Quaresma'da hamle oyuncusu olur @Yunus Emre Dökmeci  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Necmi

Fenerbahçe Eto'o'yu bonservissiz alırsa şaşırmamak lazım.
acaba etoo gidermi :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

haklısın necmi abi töre'ye sürekli giydiriyorsun ben osmanlı maçında canlı izleyince anladım o adamdan bir şey olmayacağını dünya yansa umurunda değil adamın o yüzden @Necmi Abi Oğuzhan kalitesinde ve karakterinde adamlar lazım bu saatten sonra problemli hiçbir oyuncuya bulaşmamak lazım.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2016, 13:04:57 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Anıl

Gomez ne zaman dönecek ya :D Ligdeki GS maçına kadar hazır olur mu acaba :eyes

Çevrimdışı brkntcnr

Kadromuzu inceleyip eksik, fazla ne var bir göz attım ve şöyle birşey ortaya çıktı. Toplamda 24 kişilik bir kadromuz var. Doğru sayı.
Kalemiz : Fabri - Boyko - Tolga - Utku. Sayısal olarak da kural olarak da yabancılardan birisi fazla duruyor. Eğer Boyko' yu kiralamazsak veya transferde kullanmazsak elimizde kalacak ve oynatamayacağız boşuna para vermiş olacağız.

Beklerimiz : Adriano - Gökhan - Beck - Tosic(?). Sağ bek rotasyonumuz çok iyi sol bek ise Adriano nun arkasında birisi lazım. Gençlerden biri de olabilir bu. Şahsen Tosic' i stoper olarak kullanmamız gerektiğini düşünüyorum.

Stoperlerimiz : Rhodolfo - Marcelo - Milosevic. Sayısal olarak net kaliteli bir isim şart. Tosic' i stoper olarak kullanırsak burası da yeterli diyebiliriz.

Kanatlarımız Quaresma-Aras-Olcay-Kerim. Şu an kanat rotasyonu bu şekilde ve sayısal olarak yeterli. Eğer forvetin dışında Remy' de alınacaksa Kerim' i kiraya vermek en doğrusu.

Orta sahamız : Oğuzhan - Tolgay - Atiba - Necip - Veli - Sosa. Sosa kalırsa hücum anlamında eksiğimiz olmaz. Sayısal olarak savunma anlamında da yok aslında ama Veli bitik bir vaziyette olduğundan ve Necip' e de güvenilemediğinden sıkıntı var. Onun için Veli' yi elden çıkarıp zaman zaman Atiba' yı dinlendirebilecek birisi de alınmalı.

Forvetlerimiz : Cenk - Ömer - Pektemek. Pektemeği elden çıkarıp(Gerekirse maaşının bi kısmını ödemeyi de kabul edip) yerine üst seviye bir santrafor almamız gerekiyor.

Buna göre
Gitmesi gerekenler : Boyko - Veli - Pektemek.
Kesinikle alınması gerekenler : Stoper - Santrafor
Alınsa iyi olur ama alınmasa da idare ederiz : yedek sol bek, defansif orta saha.

Çevrimdışı TURKahvesi

Aras'tan çok umutluyum çok büyük beklentilerim var
ayrıca Aras'ın oyun stilini çok beğendiğimi belirtmiştim burada
Aras sezon boyunca istikrarını,oyun karakterini bozmazsa değerini şu ankinden 5 bilemedim 6 kat arttırır (transfermarkt dilinde belirtiyorum)
daha 26 yaşında 4 sene bizde
yeterki o ritmi havayı bulsun
misal geçen yıl burada Chicharito'yu (Javier Hernández) tartışmıştık sabah akşam günlerce keşke biz alsaydık gibisinden
bugün gördüğünüz üzere Chicharito istediği özlediği ritmi havayı bulmuş görünmekte
geçen yıl değeri 10 m.euro idi şimdiki değeri kaç biliyormusunuz gözlerinize inanamayacaksınız tam tamına 22 m.euro evet yanlış görmediniz
yani 1 senede 12 m.euro sıçrama gerçekleştirdi üstelik yaşı 28 daha.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2016, 13:25:15 Özgür ]

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

City defansa takviyeyi yapti bugun,mangala'yi bosa cikardilar  :) mangala geliyor mu ne??
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı onder23

Cardozo dediğiniz adam boş bir adam değil. Çok rahat bizde 20 gol atar. Eto yu alacağımıza Cardozo yu almak bence daha iyi olur

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı xenos

Gomez ne zaman dönecek ya :D Ligdeki GS maçına kadar hazır olur mu acaba :eyes

eğer trollemiyorsan sizde bişeyler var ama hayırlısı  :icool:

Çevrimdışı Anıl

eğer trollemiyorsan sizde bişeyler var ama hayırlısı  :icool:
Yok ben trollemem de, sadece hissettiğimi söylüyorum bir şey bildiğimden değil :D Şampiyona biteli 1 ay oldu ve Gomez hala bir yere gitmedi, bence eninde sonunda dönecek :)

Çevrimiçi Samet Ç

Cardozo'yu alıp da boşa para harcayacağımıza forvette Cenk oynasın

Çevrimdışı Mavi Tuna

Cardozo dediğiniz adam boş bir adam değil. Çok rahat bizde 20 gol atar. Eto yu alacağımıza Cardozo yu almak bence daha iyi olur

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendisine 3 Milyon bir teklif varmış EPL galiba. Ne kadar doğru bilmiyorum ama biz istesek bile Trabzon bonservis olmadan kesinlikle bırakmak istemeyecektir. Şahsen gelmesini de istemem.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Geçen sene sezon bitti profilime Şenol Güneş'i koydum geldi, şampiyon yaptı. Bu sene Ufuk Sarıca'yı koymuştum o da geldi :D

Şimdi sıra Gomezde :icool:

Çevrimdışı alimm

sosa aras kanatları ozzy tolgay ati orta sahası her santrforu gol kralı yapar... bide kenardan gelecek gönül adriano ile rakibe top vermezzz
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi sozkul

Yeni stoperde gil olacak galiba :bandit:
       Fabri
Rhodolfo - gil
Fena durmuyo :bandit:

Aslında Fabri'den iyi stoper çıkabilir  :)

Etiketler: