2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371297 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Çok hızlı oldu bu.Remy-Gomez gelirse renklileri düşünemiyorum,yazık adamlara gitsinler komşu yunanistan liginde oynasınlar :D

Edit:Mario'nun fio ile sözleşmesinde son senesi değil mi nasıl kiralıyorlar tekrar?
neden kiralamasınlar adamların derdi maliyetten kurtulmak satamıyorsan kiralarsın
yoksa ellerinde patlayacak. Geçen sene iki yıllık nasıl kiraladılar. gomez bozmasaydı o anlaşma
devam edecekti.

Çevrimdışı alimm

gomez'in yanına remy....
Bu durumda santrafor havuzu 3+1 kanat havuzu 4+1 kişi olur... Gomez ile aras oynar da gerisini de paylaşırlar...
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2016, 02:14:58 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mellfred

Sosa için 7.5 güzel para inşallah aslı vardır

Çevrimdışı MrtBlgc

Remy + Gomez benim bünyeye ağır gelir anlık şuur kaybı yaşayabilirim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı alimm

Remy + Gomez benim bünyeye ağır gelir anlık şuur kaybı yaşayabilirim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'ın maliyeye de ağır gelebilir...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı onurturan

Aaooowww buralar ne olmuş böyleee  :sombrero:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adamlar yapıyor abi.

Bundan 1 tane de bizim Gomez'e yapsak ya :bandit: I'M BACK dese şöyle bi :D

http://twitter.com/ManUtd/status/762794310530048000
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mellfred

Fabri

gokhan  rhadolfo  mathiue adriano

tolgay   oğuzhan

aras                              quaresma

gomez

Çevrimdışı Necmi

Ligin ilk maçında cezalı olup biletini aktarmak isteyen varsa ulaşabilir (Öğrenci)
buraya attığın mesajların %90 ı biletle ilgili bir daha biletle ilgili mesaj atarsan üyeliğini sileceğim
seni defalarca ikaz ettim bilet istedin insanlardan 3 gün sonra bilet satmaya kalktın
senin karaborsacılık yaptığını düşünüyorum bir daha olmayacak bu @bjklimert_ 
burayı bilet bulma yeri olarak kullanıyorsun hiç hoş değil bu
birde her başlığa yazıyorsun bu seni son uyarışım

Çevrimdışı onur_U

şu sosa, remy ve gomez konusunda duyumcular fena trollüyor gibi hisse kapılıyorum..
her kafadan ses çıkıyor..saat başı haberler değişiyor..çok beklentiye girmemek lazım..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şu sosa, remy ve gomez konusunda duyumcular fena trollüyor gibi hisse kapılıyorum..
her kafadan ses çıkıyor..saat başı haberler değişiyor..çok beklentiye girmemek lazım..
aynen abi bizi fena trollüyorlar valla hiçbirine inanmıyorum :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fabri

gokhan  rhadolfo  mathiue adriano

tolgay   oğuzhan

aras                              quaresma

gomez

Quaresma ilk 1!'de olmayacaktır.

Çevrimdışı panic13

git akhisarı tut o zaman büyük takım kafası yok sende
ingiliz takımları dediğin şeyi alt yapılarına yapıyorlar a kadrolarına değil

Premier Lig (İngiltere)

İngiltere’de yabancı sınırsız ama transfer edilecek oyuncular için çalışma izni alınması gerek. Bunun için de oyuncunun, son iki yılda milli takımındaki maçların yüzde 75’inde forma giymesi gerek. Premier Lig’de ayrıca 2010 yılından beri takımlar, 21 yaşından büyük 17’den fazla oyuncuyu kadroda bulunduramıyor. Akademiden gelen genç oyuncunun ise ‘altyapı’ sınıfında olması için 3 yıl akademide oynamış olması gerekiyor.

yani dediğin gibi a kadrolarına sağdan soldan 3e 5e oyuncu alıp oynatamazlar alt yapıyıda bu nedenle kullanıyorlar
bazı oyuncular onlar için o nedenle çok önemli büyük paralar veriyorlar çünkü her istedikleri oyuncuları alamıyorlar.
@Yunus Emre Dökmeci
zaten o nedenle ingiliz takımları arasındaki transferler uçuk rakamlarda oluyor çünkü içerden yaptıkları transferlerde sorunla karşılaşmıyorlar

@Necmi abi sert vurmuşsun topa :) Bundan bir kaç sene önce ben de @Yunus Emre Dökmeci gibi düşünüyordum, çalıştır sistemi bul ölü fiyata potansiyeli hem oynat hem para kazan. ama işin aslının öyle olmadığını gördük.

Burada kimlik önemli, herkes porto, udinesse, wolfsburg, Sevilla falan diyor da onlar zaten binlerce kulüp içinde 3-4 tane. Ve Porto dışında yarışmacı kimliğe sahip değiller, boş atıp dolu tutma şansları yüksek, hata yapma lüksleri var. Biz de yok, hem para yok hem taraftarda sabır yok. ayrıca onların reputasyonları bizden daha yüksek, potansiyelli oyuncu ilk Avrupa'yı tercih ediyor, kalanlar bize geliyor. Ayrıca N'diaye benim sevdiğim tarz bir oyuncu değil. Açık alanda dümdirekt koştur Allah koştur. Bizde en fazla kanat forvet olarak iş yapar, kapalı defanslara karşı ne yapacağı da şüpheli.

Genç oyuncu seçimi için bizim izlememiz gereken yöntemler şunlar olabilir; scout ekibi oyuncu tespit edecek. Ne zamanki o oyuncu yarışmacı kulüplerin radarına girecek (arsenal, dortmund, city vb) biz o zaman çöküp alacağız gücümüz yettiğince. Ada diyeceğiz ki; "babuş sen gidecen şimdi büyük kulüplere 3 yıl bekle ki oynayasın, bizde hemen kadroya girersin ve bizde kendini kanıtlarsan avrupa'ya daha hızlı akarsın" gibi.

Veya ikinci yöntem, bence bu daha optimal, high class oyuncu arayışından vazgeçip b class oyuncu havuzu oluşturacağız. Adamın potansiyeli hiç bir zaman Bayern, dortmund, City, Arsenal olmayacak ama ligimizin kalitesi ortada olduğu için bize cuk oturacak (Stoch, Beck, Cucak, Yattara, Pancu... vb.)

Yüksek bedel ödemeden yapılabilecek bir sürü yöntem var. Marifet bunun ilke haline getirilmesi. Zaten o zaman bir çok sorun kendiliğinden çözülecektir.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

dün gece ne çok adam almışız satmışız öyle yahuu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Bende inanamadım remyler gomezler mathieu..sosa gitmiş mi gitmemismi anlayamadım :D
Helal çocuklara ama bir gecede bitirmişler transferi :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Remy ve gomezi aldık abi :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bende inanamadım remyler gomezler mathieu..sosa gitmiş mi gitmemismi anlayamadım :D
Helal çocuklara ama bir gecede bitirmişler transferi :D
bu seneyi bitirdik önümüzdeki senenin transferlerini bile yaptık  :evillol:

Çevrimdışı Zafer55

Başkanımız Fikret Orman’ın dün basın toplantısı sırasında, Eto'o ile ilgili yöneltilen bir soru üzerine yaptığı açıklama, Antalyaspor Kulübü tarafından çarpıtılmaktadır.

Başkanımız konuya açıklık getirmek adına yaptığı açıklamada, Beşiktaş JK'nın her kim olursa olsun hiçbir oyuncu için anti ahlaki bir işe girmeyeceğini özellikle vurgulamıştır.

Başkanımız ayrıca; Eto’o'nun aracılarla Antalyaspor’un ekonomik durumu nedeniyle Beşiktaş JK'ya gelmek istediğini iletmesi üzerine, oyuncu ile hiçbir temasa geçilmeden, “kendi” Yönetim Kurulumuzda konunun değerlendirildiğini ve yapılan iç değerlendirme sonucunda ortak görüş olarak "böyle bir durumda oyuncunun kendi kulübüyle resmi bir ilişkisi olduğu sürece Antalyaspor Kulübü ile görüşmeme ve ancak Beşiktaş JK'dan bağımsız olarak oyuncunun kulübüyle bağının resmi olarak kopması durumunda, konunun tekrar değerlendirebileceğine” karar verildiğini net bir şekilde belirtmiştir.

Bu iç değerlendirme hiçbir şekilde oyuncuyla yapılmamış olup, tamamen çıkan haberlere bir açıklama getirmek amacıyla Başkanımız tarafından dün basın toplantısında anlatılmıştır. Devamında da neden Antalyaspor Kulübü ile görüşmek istenmediği, "Daha Antalyaspor ile bir görüşme kararı aldığımız an en az iki futbolcumuza talip olacaklar" örneği ile açıklanmıştır.

Antalyaspor Kulübü, toplantı sırasında Başkanımızın kullandığı bu samimi dili ve açıklamaları kullanarak kendi menfaatleri doğrultusunda konuyu çarpıtmaya çalışmaktadır.

Kamuoyunun çarpıtılan bu açıklamalara itibar etmemesini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Başkanımız Fikret Orman’ın dün basın toplantısı sırasında, Eto'o ile ilgili yöneltilen bir soru üzerine yaptığı açıklama, Antalyaspor Kulübü tarafından çarpıtılmaktadır.

Başkanımız konuya açıklık getirmek adına yaptığı açıklamada, Beşiktaş JK'nın her kim olursa olsun hiçbir oyuncu için anti ahlaki bir işe girmeyeceğini özellikle vurgulamıştır.

Başkanımız ayrıca; Eto’o'nun aracılarla Antalyaspor’un ekonomik durumu nedeniyle Beşiktaş JK'ya gelmek istediğini iletmesi üzerine, oyuncu ile hiçbir temasa geçilmeden, “kendi” Yönetim Kurulumuzda konunun değerlendirildiğini ve yapılan iç değerlendirme sonucunda ortak görüş olarak "böyle bir durumda oyuncunun kendi kulübüyle resmi bir ilişkisi olduğu sürece Antalyaspor Kulübü ile görüşmeme ve ancak Beşiktaş JK'dan bağımsız olarak oyuncunun kulübüyle bağının resmi olarak kopması durumunda, konunun tekrar değerlendirebileceğine” karar verildiğini net bir şekilde belirtmiştir.

Bu iç değerlendirme hiçbir şekilde oyuncuyla yapılmamış olup, tamamen çıkan haberlere bir açıklama getirmek amacıyla Başkanımız tarafından dün basın toplantısında anlatılmıştır. Devamında da neden Antalyaspor Kulübü ile görüşmek istenmediği, "Daha Antalyaspor ile bir görüşme kararı aldığımız an en az iki futbolcumuza talip olacaklar" örneği ile açıklanmıştır.

Antalyaspor Kulübü, toplantı sırasında Başkanımızın kullandığı bu samimi dili ve açıklamaları kullanarak kendi menfaatleri doğrultusunda konuyu çarpıtmaya çalışmaktadır.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Abi, bunlara cevap vererek cok buyuk hata yapıyoruz. Sen koskoca BEŞİKTAŞ'sın ne gerek var böyle 3.sınıf klublerle dialoga girmeye.

adamların amacı zaten belli, bizim üstümüzden prim yapmak ki basardılar , heryerde tff şikayet haberı yazıyo suanda.

Etoo 2 yıl sonra gittiğinde görücez onları asansör takım olacaklar o zaman başka yerımle gülcem  :D

Çevrimdışı mylife1903

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK
Altin not dusmeyi unutmuslar, ben yazayim hele
PS. Lan antalya sen ve gomsun alanya vodafone arenaya geleceniz o gun bu aciklamalari yuzunuze yuzunuze carpacagiz, zevk almaya bakin mac gunleri.

Çevrimdışı Yasin A.

dün gece forumu okudum, şu anda havaalanına geldim o gazla. henüz gelen giden yok  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Altin not dusmeyi unutmuslar, ben yazayim hele
PS. Lan antalya sen ve gomsun alanya vodafone arenaya geleceniz o gun bu aciklamalari yuzunuze yuzunuze carpacagiz, zevk almaya bakin mac gunleri.
  :evillol: :evillol: geçen sene 5 atmıştık bu sene 7 tane atarız geçen sene sezonun en iyi maçlarından birini oynamıştık abartısız 10 tane atabilirdik deplasmandaki maçta

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi sert vurmuşsun topa :) Bundan bir kaç sene önce ben de @Yunus Emre Dökmeci gibi düşünüyordum, çalıştır sistemi bul ölü fiyata potansiyeli hem oynat hem para kazan. ama işin aslının öyle olmadığını gördük.

Burada kimlik önemli, herkes porto, udinesse, wolfsburg, Sevilla falan diyor da onlar zaten binlerce kulüp içinde 3-4 tane. Ve Porto dışında yarışmacı kimliğe sahip değiller, boş atıp dolu tutma şansları yüksek, hata yapma lüksleri var. Biz de yok, hem para yok hem taraftarda sabır yok. ayrıca onların reputasyonları bizden daha yüksek, potansiyelli oyuncu ilk Avrupa'yı tercih ediyor, kalanlar bize geliyor. Ayrıca N'diaye benim sevdiğim tarz bir oyuncu değil. Açık alanda dümdirekt koştur Allah koştur. Bizde en fazla kanat forvet olarak iş yapar, kapalı defanslara karşı ne yapacağı da şüpheli.

Genç oyuncu seçimi için bizim izlememiz gereken yöntemler şunlar olabilir; scout ekibi oyuncu tespit edecek. Ne zamanki o oyuncu yarışmacı kulüplerin radarına girecek (arsenal, dortmund, city vb) biz o zaman çöküp alacağız gücümüz yettiğince. Ada diyeceğiz ki; "babuş sen gidecen şimdi büyük kulüplere 3 yıl bekle ki oynayasın, bizde hemen kadroya girersin ve bizde kendini kanıtlarsan avrupa'ya daha hızlı akarsın" gibi.

Veya ikinci yöntem, bence bu daha optimal, high class oyuncu arayışından vazgeçip b class oyuncu havuzu oluşturacağız. Adamın potansiyeli hiç bir zaman Bayern, dortmund, City, Arsenal olmayacak ama ligimizin kalitesi ortada olduğu için bize cuk oturacak (Stoch, Beck, Cucak, Yattara, Pancu... vb.)

Yüksek bedel ödemeden yapılabilecek bir sürü yöntem var. Marifet bunun ilke haline getirilmesi. Zaten o zaman bir çok sorun kendiliğinden çözülecektir.
Bunu bile yapamazsın senin önünde sınırlı bir yabancı kuralı var.
zaten o nedenle yurt dışındaki potansiyelli türklere yöneliyoruz ya tff ondada
set çekti milli takımda oynayabilme şartı arıyor. Bizim gibi takımların yapabileceği
şeyi yapıyoruz doğru olan bu potansiyeli olan belli seviyeye gelmiş ama kendini bir sebeple gösterememiş
aras gibi tolgay gibi töre gibi oyunculara yöneliyoruz. birde türk genç oyunculara yöneliyoruz.
Şu an için doğru olan eylem bu. Bunuda senede bir iki oyuncuyla yapabilirsin fazlasını bizim gibi
yarışmacı kulüp kaldırmaz @panic13

Çevrimiçi sozkul

Abi, bunlara cevap vererek cok buyuk hata yapıyoruz. Sen koskoca BEŞİKTAŞ'sın ne gerek var böyle 3.sınıf klublerle dialoga girmeye.

adamların amacı zaten belli, bizim üstümüzden prim yapmak ki basardılar , heryerde tff şikayet haberı yazıyo suanda.

Etoo 2 yıl sonra gittiğinde görücez onları asansör takım olacaklar o zaman başka yerımle gülcem  :D

Bu Aziz Yıldırım mantığı işte, Fenerbahçe Cumhuriyeti diye diye kendilerini herkesden büyük gördüler. Şimdi saygı duyan yok adamlara, hala saygı duyan varsada güç-para ilişkisi nedeniyle.
Saygı görmek istiyorsan küçüklerinede büyüklerinede saygı göstereceksin, adamlar 30 defa bizimle ilişkiye geçmeden kontratlı futbolcumuzla görüşme yapacaklarına inanmıyoruz dediler. Sen çıkıp ANÇ ile görüştü ordan ayrılmak istiyorum dedi bizde ayrılda gel görüşürüz dedik diyorsun.

Burada eleştirilmesi gereken tak adam Fikret Orman'dır. Eto ile ilgilenmiyoruz der kapatırsın, alamadığımız futbolcu üzerinden bile birileriyle kavga etmeyi başarıyor.

Çevrimdışı Zafer55

"Eto bize gelmek istediğini iletti biz ise antlayasporun sözleşmeli oyuncusu olduğunu ve kulübümüzün mali durumu sebebiyle bonservis bedeli ödeyemeyeceğini belirtip kendisine teşekkür ettik"
 Haa bu Eto yu yakar.Kötünün iyisi.
Eto antlynın kontratlı oyuncusu transfer konuşulan bir basın toplantısında niye ismini zikredersin ki.Yani kulübüyle iletişimin olmuştur dersin isteriz görüşüyoruz falan.
Küçük takımlarda taraftar-başkan bağını en güçlü kılan faktör Büyük takım nefreti zaten.Niye bu saçmalığa çanak tutarsın.
İşte hep bunlar GOMEZ !

Etiketler: