bence olaya yanlis bakiyorsun abi, olcay Besiktas seviyesinde oynayabilecek futbolcu degil kesinlikle, akhisar macinda beraberligi kurtaran adam olcay degil, o macin sıkıntılı gecmesinin tek nedeni tolga ve berbat savunma hattimizdi, yoksa olcay olsada olmasada o maci cok rahat gecerdik. tolga gibi kalecin olursa, ozaman olcay gibiler bazen göz önüne cikiyor, ve bu övünülecek bir durum degil üzülünecek bir durum. ben olaya bu yönden bakiyorum
akhisar maçını canlı izledinmi. Ben maçtaydım yediğimiz golden sonra takımında
taraftarında nasıl düştüğünü gördüm. Olcayında bir iki dakika içinde önce taraftarı sonra takımı nasıl ateşlediğini gördüm
her zaman diyorum olcayı sahada canlı izleyeceksin yoksa onun hakkında yorum yapamazsın
bizim
@Geovani nin bir sözü var maçta abi diyor ne zaman tv den maç izlesem olcaya 90 dakika
sövüyorum ne zaman tribüne gelsem olcay takımın en iyisi oluyor.
aslında olcayın son vuruşlarıda çok iyi ama şansız nedense o vurduğunda kaleciler imkansız kurtarışlar yapıyor
mesela ingiltere milli maçında vurduğu topu kaleci terse yatarken çıkardı son anda milli maçta olcay girince takımın nasıl öne
itildiğini farketmedinizmi Beşiktaşdada ozinin performansını iki katına çıkartıyor. mesela paslaşarak attığımız golleri
bir incele hepsinde ozi olcay imzası vardır olcayın sahada olmadığı ve öyle paslaşarak attığımız tek gol bulamazsın
Olcay takımı öne çıkaran en önemli oyuncumuzdur. en iyi oyunuda topsuz oyunudur olcay sahadayken ismailin
saçmalamalarını göremezsin ismailin hatalı oynadığı maçlara bir bak geçen sene o maçlarda olcayın olmadığını görürsün
akhisar maçındada o hatalar zincirinin olduğu anda olcay sağda ters kanatta serdarın yerinde sağ bek oynuyordu.
şimdi adrianonun gelişiyle olcay bu sene zirve yaparsa şaşırmayın