2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371289 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aslında Fabri'den iyi stoper çıkabilir  :)
o zaman kaleye kim geçecek abi :D

Çevrimiçi sozkul

Çevrimdışı Anıl

Olympiakos maçında Aras'ı çok beğendim. Aslında tam kanat değil ortadan deliciliği çok yüksek.

Sosa              Aras

Tolgay Oğuzhan

Atiba

Böyle bir dizilişle çok iyi oynayabiliriz bence :)

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı TURKahvesi

Olympiakos maçında Aras'ı çok beğendim. Aslında tam kanat değil ortadan deliciliği çok yüksek.

Sosa              Aras

Tolgay Oğuzhan

Atiba

Böyle bir dizilişle çok iyi oynayabiliriz bence :)
ve Gomez :)

Çevrimdışı alimm

Cardozo...

Biliç zamanında trabzonu 3-0 yendiğimiz maçtı yanlış hatırlamıyorsam.. O gün bilic defansı orta sahaya kadar çıkarmış ve cardozonun ipini çekmişti.. Ne savunma arkasına koşu yapabiliyor ne de ceza alanında topla buluşabiliyordu.. O gün benim için bitti kendileri.. Gitsin kumda oynasın...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Çağatay

Andre Ayew de westham a gittiğine göre
bu bizimki acaba hangi mevkide kendine yer bulmayı planlıyor ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

Sosa kendine gelir umarım şampiyonlar ligi maçlarına hazır olursa iyi olur.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:33:49 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

yedek kulübesi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı wbishop82

zamanında potansiyeli yüksek gösterilen geçen sezonu isviçre luzern de geçiren samed yeşil boşa çıkmış.Bilmiyorum son durumu nasıldır ama henüz 22 yaşında ve gayet düşük bir ücrete imzalanabilir.Bilemedim  :dry: sizin fikirleriniz nedir ? olur mu ki bişiler

Çevrimdışı Ömer Kaan

Sıra Mario'da... Hadi koçum dön geri be :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Top toplayıcı

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

Sosa'nın kalmasını istemiyordum bu sene olaylardan sonra. Kaldı, hayırlısı olsun.

Geçen seneki performansı vereceğini sanmıyorum. Bu sezon iyi bir yedek olur. Tolgay ve Oğuzhan'ı kesemez.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

zamanında potansiyeli yüksek gösterilen geçen sezonu isviçre luzern de geçiren samed yeşil boşa çıkmış.Bilmiyorum son durumu nasıldır ama henüz 22 yaşında ve gayet düşük bir ücrete imzalanabilir.Bilemedim  :dry: sizin fikirleriniz nedir ? olur mu ki bişiler
Bence o da fm efsanesi olmaya aday...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Anıl

Evet Sosa'nın geri dönüşü de açıklandığına göre geçen hafta hazırladığım şablonu paylaşabilirim :D

Sırasıyla genel-hücum-savunma dizilişleri. Orta saha ve beklerimiz çok güçlü olduğu için bize en uygun kadro ve şablon bence bu :)

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa affedildi resmi açıklama geldi.

Çevrimdışı atalay

FFP anlaşması ne zaman imzalandı? Senin mevcut pozisyonundaki sıkıntın ne zamandır var? Anlaşma varken bile o pozisyon için sadece bonservis bedelleri için €7,5 M harcanmış. Tercih ettiğin oyuncu sayısı iki, elindeki bir, ideal planlama ise minumum dört olmalı.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 13:12:01 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Anıl 4 3 3 bence süper olur amma lakin ki gomez nerde  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı asi_kartal

Selamlar

Sosanın takıma katılması çok iyi oldu. Belki tam hazırlanamadı mental ve teknik olarak tam hazır değil ama ortasaha için müthiş bir takviye oldu..
Sıra gomezde.. Mevcut kadroda sağ ve sol beklerde kalite arttı, kaleci olarak tam istediğimiz olmasa da bir tık üste çıktık gibi. Yeni katılan oyuncuların performansı da gayet başaralı. İyi bir stoper ve atiba kıvamında ortasahaya bir takviye yaparsak limitleri aşarız gibime geliyor..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı linux

Evet Sosa'nın geri dönüşü de açıklandığına göre geçen hafta hazırladığım şablonu paylaşabilirim :D

Sırasıyla genel-hücum-savunma dizilişleri. Orta saha ve beklerimiz çok güçlü olduğu için bize en uygun kadro ve şablon bence bu :)

İşte bu . Süper.  :ok:

Kesinlikle q7 ilk 11 olarak başlamamalı . Oyuna daha sonradan dahil olmalı . Oyuna sonradan girdiğinde katkısı daha fazla oluyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sıra geldi süper Mario ya   #ComebackMarioGomez

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı OrhanAker

Ntvspor ne kadar aşşağılık bir sitesin sen.
Kullandıkları fotoya bak

Etiketler: