2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347710 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Atiba haberleri gerçekse biliç büyük ayıp ediyor bu ne kardeşim bizim oyunculardan başka oyuncumu yok piyasada elinde para var git istediğin oyuncuyu al atiba gibi bir iki sene daha oynayacak oyuncuya kafayı takmak nedir. Atiba gönderilmemeli ücreti artırılsın bir iki sene daha devam edelim yok illede gidicem diyosa 8-10 milyonda bonservis getiriyosa yapacak bişey yok tamam atiba önemli ama yeri dolmayacak oyuncu değil yaşıda ilerledi zaten ama biliç madem o kadar meraklıydı niye geçen sene boştayken götürmedi.

Bu sene defansı baştan kuracağımız için atiba gitmemeli diyorum bir anda takımın tüm bölgelerini yenileyemezsin oturmuş bi sistem var hadi defansta sıkıntı var ama atiba gomez gibi oturmuş bölgelerede yeni oyuncu gelirse büyük risk olur. Bu sene defansı kaleyi yenileyelim atibaya alternatif bi oyuncu alalım bide kanat forvet aldıkmı eksiksiz bi takım oluruz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Atiba-Oğuzhan ikilisi ile lig de yine etkili oluruz fakat Şampiyonlar Ligi'nde bu ikili olmaz.

Atiba kalacaksa da ya yanına Tolgay'ı monte edeceğiz ya da 1 tane de orta saha transferi yapacağız.

O durumda da Sosa kanada atılıp, Ozzy öne çekilir. Tolgayda Atibanın yanına monte edilebilir..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

O durumda da Sosa kanada atılıp, Ozzy öne çekilir. Tolgayda Atibanın yanına monte edilebilir..
Zaten olması gereken bu fakat Atiba kalacaksa bile ona benzer profilde bir oyuncu da almak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi yazını sonuna kadar okuyamadım kusura bakma (becke hiç pas vermiyorki beck defalarca ver kaça girmek istedi akıp sıfıra gitmek istedi ama hiç bir zaman o şansı bulamadı)
Abi yapma gözünü seveyim bizde tüm maçları izliyoruz hem tv den hem stadyumdan ben becki hiç yazdığın gibi ileri çıkayımda orta açayım asist yapayım  düşüncesinde görmedim hatta bazı pozisyonlarda kontraya çıkıyoruz beckin yardırması gerek önünde boş alan var o topa basıp yana geriye dönüyo hadi ortayı verkaçı falan geçtim adam çizgiye doğru boş koşu bile yapmıyo öne doğru tek bi hamlesi yok sürekli eleştirdiğimiz ismail çalım atamasa bile topu atıp çizgiye doğru koşu yapıyo.beck hucum ve ofans anlamında sıfır bir oyuncu bi sene izledik artık bunu tartışmayalım tek artısı orta sahaya kadar gelip rakibin bazı ataklarını başlamadan bitirmesi defansıda orta seviyede açık alan bırakıp üzerine gelen oyuncularda zor durumlara düşüyo o yüzden rakip oyuncuya alan bırakmadan hamle yapmaya çalışıyo defansı gerçekten kuvvetli bi oyuncu olsa birebirlerde kolay çalım yemez akhisar ve kasımpaşa maçlarında çok zor durumlara düştü. Beck ten iyi bi yedek olur önünde oynayan oyuncu şöyleydi yanında oynayan oyuncu böyleydi diye konudan uzaklaşırsak zaman kaybederiz beckin özellikleri belli yapabildikleri belli bu yaştan sonrada uçup kaçacak hali yok mutlaka onu yedeğe atacak oyunun iki yönünü oynayan bi oyuncu almalıyız.
hastayım zaten sizin şu oyunu iki yönüyle oynayan demenize
sen sürekli ileri depar atıp sonra bunun karşılığı olan pasları alamazsan daha kaç defa atmak içinden gelir
mesela GG yi alsak beck onu iki yada üçüncü maçta keserdi çünkü oda hücum yapamayacak bu sefer defansdaki defolarınıda göreceksin
dünya üzerinde hiç bir oyuncu mükemmel savunma yapamazki benim dediğim adamın kanatından bir sene boyunca sol tarafın onda biri bile
atak yemedik bir tek golde hatası oldu bu benim için yeterli bir istatistik.
ismail yapıyor diyorsun bende diyorumki maçları tekrar seyret quaresma sola geçtiğinde ismaile bir bak ne dediğimi anlarsın
ismailin hücuma katılması olcay sayesinde olcay çünkü sürekli içeri kat ediyor ve koridoru ismaile açıyor ama sola Quaresma geçtiğinde
ismail orta sahada kalır ileri gidemez gitmeyi denediğinde quaresma yolunu keser seyret başka bir şey demiyorum
hatta şu kadarını söyleyeyim ismail pas alamadığı ve yolu kapalı olduğu için çoğunlukla göbeğe yönlenir. ondan sonrada koridoru
bomboş bırakır atakları yemeye başlarız sonrada stoperlere kız.
Birde bizim oyun tarzımız bekleri oyuna sokacak şekilde değilki bekler ne yapar çizgiye iner orta keser kafayla kaleye bırakırsın peki bunu bizde kim yapar bir tek cenk gomez bile kafayla ortalara cevap veremiyor. zaten içerdeki ve tersdeki kanat oyuncularımız kafa özürlü
senin ilerinde sosa ozi töre quaresma kerim olcay varsa sen ceza sahasına orta yapamazsın yapsanda komik olur
ha oyun  gerektirir stoperin çıkar cenki sokarsın oyuna dediğin oyun tarzına dönebilirsin ama son an da lazım olur cenki sokarım diye maç boyu orta açan bekmi tutacaksın oyunda ismailde hücuma katılır hücumcu bek ama dikkat ediyormusunuz hiç orta yapmaz topla hep içeri kat etmeye çalışır
bizim oyun alanımız kutunun çevresidir. hiç düşünüyormusunuz Caner neden gözden düştü gitmesini umursamadılar gökhanıda olsada olur olmasada olur moduna soktular eldede tutarlar çünkü fenerde artık bizim oyun tarzımıza döndü pas oyunu oynamak istiyor bizi taklit ediyor naninin alınması
volkanın ve RVP nin alınması beklerin takıma girememesi onarın farkı bizim gibi forvet arkalarının olmaması oldu o nedenle bizim oyunumuzu kuramadılar şimdi ben arfa gibi adamların peşine o nedenle düşüyorlar. Artık caner tarzı bekler bizde iş yapmaz ve fenerdede yapmaz.
kanatların iyiyse top oynamayı seven insanlardan oluşuyorsa hücumcu beke ihtiyacın yoktur kanadın yoksa sow webo gibi adamlarla oynuyorsan
orta açabilen hücumcu bek hayati önemlidir. Caner EPL de iş yapar ama size söyleyeyim italyadan kuyruğunu kıstırıp dönecektir.
şu anda oyun tarzına uyan takım gs dir.
Biz Türkiyede ekol yaratmaya başladık bir iki sene içinde milli takımda dönecek buna oyuncu seçimleri bu yönde olmaya başladı mecburen biz yol aldık fenerde dönüyor önümüzdeki seneler milli takım alt yapısı bu iki takımdan oluşacak bu kaçınılmaz.
arda olcay ozi töre ozan emre mor gibi adamlar milli formayı giydiğinde caner sana güle güle olacak
Canerin milli formayla bu son turnuvası olabilir oda bakalım Terim ne kadar zorlayacak GG çok iş görür milli takımda

Çevrimdışı İhsan

Eslem ozturk hakkinda gorusleriniz neler? Sakatligi gectiginde tolgay la birlikte ikili olabilir mi sizce.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ikiside 11e girecek düzeyde değiller.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Atiba-Oğuzhan ikilisi ile lig de yine etkili oluruz fakat Şampiyonlar Ligi'nde bu ikili olmaz.

Atiba kalacaksa da ya yanına Tolgay'ı monte edeceğiz ya da 1 tane de orta saha transferi yapacağız.

Bence Oğuzhan defans ve sertlik konusunda Tolgay'ı geçti bu sene.
Daha defansif bir sistemi oynamak için Veli veya benzeri bir orta saha gerekecek.

Ama bence (Şampiyonlar liginde) bile Atiba(veya benzeri)+Oğuzhan ikilisinden vazgeçmemeliyiz.

Daha iyi oynamamız için Kanatlar (Q17, Kerim, Töre) daha fazla defansa yardım etmeli çok daha hızlı geri gelmeli.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Kemal

Pektemek + Bir miktar paraya bitirelim işi :evillol:

Pedro Franco + Pektemek ;  Gs küçülmeye gitmiyor mu FFP için , stoper arıyor Pedro yu verecez - forvet arıyor Pektemegi verecez.  Bence Yönetim teklif etmeli linnes icin

Çevrimdışı Kemal

robin van persie nin türkiyede nasıl sinek ikiliye döndüğünü  tüm türkiye gördük demi.. bide üstelik fenerin kadroya tek tek baktığında  gayet kaliteli oyuncukarı vardı
aynı gomezde  florantinada sinek ikiliydi.. lafı çok uzatmıyım futbolda duygusallığa yer yoktur. saygılar

Abi ben bu konuda farklı düşünüyorum , RVP oynadığı maçlarda öyle kısır topsuz kaldı ki kanatlara inip orta yapmaya başladı , ben şunu diyorum RVP parayi seçmeyip bize gelseydi anlaştığı gibi şuanda gol kralı ve kariyerinin tekrar zirvesindeydi . Bunu kendide biliyordur .

Çevrimiçi Necmi

Bence Oğuzhan defans ve sertlik konusunda Tolgay'ı geçti bu sene.
Daha defansif bir sistemi oynamak için Veli veya benzeri bir orta saha gerekecek.

Ama bence (Şampiyonlar liginde) bile Atiba(veya benzeri)+Oğuzhan ikilisinden vazgeçmemeliyiz.

Daha iyi oynamamız için Kanatlar (Q17, Kerim, Töre) daha fazla defansa yardım etmeli çok daha hızlı geri gelmeli.

ozi atiba ikilisinden vaz geçmemek için gerçekten üst seviye iki stopere ihtiyaç var ama

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Atiba 2. şampiyonluğu da yaşasın öyle gitsin. Durduk yere bizi adam arama zahmetine sokmasın keza onun gibisini bulmak zor. İmkansız değil tabi sonuçta ama ne gerek var.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Abi ben bu konuda farklı düşünüyorum , RVP oynadığı maçlarda öyle kısır topsuz kaldı ki kanatlara inip orta yapmaya başladı , ben şunu diyorum RVP parayi seçmeyip bize gelseydi anlaştığı gibi şuanda gol kralı ve kariyerinin tekrar zirvesindeydi . Bunu kendide biliyordur .
kesinlikle katılıyorum tam oyun tarzımıza uygun bir oyuncu
ama bir konuda yanlış anlaşılma olmasın RVP bizi istiyordu Manu bonservissiz bize veriyordu fener
devreye girip bonservis ödeyince manu zorlamış RVP yi oda bizim verdiğimizin iki katını isteyip fener kabul edince gitti
hatta oyuncu bizi ısrar edince manu fener kadar olmasın ama bir bonservis ödeyin demiş bizde bonservissiz anlaştık ödeyemeyiz anlaşma koşullarına uymanız lazım demiş işin türkçesi verecek paramız yoktu. Manuda bonservis teklif edilirken bonservissiz gönderemeyiz bunu açıklayamayız demiş
RVP nin gönlüde bizde kaldı heleki bizim yüksek performansımız oldukça RVP fenerde bozuldu iyice çöküntü içine girdi
RVP fenere istemeyerek gitti. Şu anda da istemeyerek duruyor. Oda biliyor Bize gelseydi şimdi avrupa onu konuşuyor olurdu.

Çevrimiçi Necmi

Atiba 2. şampiyonluğu da yaşasın öyle gitsin. Durduk yere bizi adam arama zahmetine sokmasın keza onun gibisini bulmak zor. İmkansız değil tabi sonuçta ama ne gerek var.
yok ya gs nasıl sürekli iyi kaleci bulabiliyorsa bizde her zaman en iyi ön liberoları buluruz
bizim her zaman göbekteki adam sağlamdır. Türkiyenin bu güne kadarki en iyi ön liboralarının listesini yapın
%80 i beşiktaşlıdır.

Çevrimiçi Necmi

Bencede benim hatırladığım tarihden bu güne kadar bizde oynayan en iyi ön libero Gökhan keskindir
keşke onun gibi birini bulabilsek adam oynarken stopere ihtiyaç duymuyorduk. çıkmazdı pek hatta hiç çıkmazdı :D
ama geriden mükemmel oyun kurardı. Onun önünde Rıza onunda önünde Şifo şu anda olsunlar mükemmel bir takım oluruz
önünde gomez cenk çift forvet oyna

Çevrimiçi Necmi

7 milyon tane gerek sayarım ben :D

Çevrimdışı underworld

@necmi abi bu atiba sana ne etti ?
Biz veli ile necibe bur çözüm bulalım.
İkisi de ne as oluyor ne de yedek.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu atiba sana ne etti ?
Bir şey etmedi kardeşim çok sevdiğim bir oyuncu geçen sene kalsın
diyen tek ben vardım. Ama gerçeklerde var gitmek isterse ingiltereye olmaz
demenin bir mantığı yok iyi para kazanır onun son imzası olacak bizede kazandıracak
biz ne yaparsak yapalım EPL nin ona vereceği rakama çıkamayız Bırakalım para kazansın bunu fazlasıyla
hak ediyor. birde bu yaşta istenen olmak hemde EPL den ve oraya gitmek bir gururdur onun için
Ben sevdiğimden gitsin diyorum. Yok burda kalmak isterse ona burda jübile yakışır ki biz artık kimseye jübile yapmıyoruz
ama ona yapılır. Oynayacaksada bizde fiyatını iyileştirmek gerekir.

Çevrimdışı Panjandrum

Sen Atiba'ya 1 milyon Euro verip Ismail'e 1.4 milyondan kontrat onerirsen adam gider tabi. Durdugu hata.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu atiba sana ne etti ?
birde şöyle düşünün adamların yıldızlar topluluğu takımlarının oyuncularına çinden teklif
gelsin diye açmış avuçlarını beklerlerken bizim bütün sene burun kıvırdıkları oyuncularımıza EPL den teklif geliyor.
girin forumlarına bakın kovaladıkları oyuncular Diego biseswar aatıf adamlar krize girdi ama akıllarıda girmiş
biz krize girdik Dembaba gomez RVP kovaladık adamlar krizde RVP satmaya uğraşıyorlar.
Ben kaç yıldır burdaki genç arkadaşlara onlar büyük falan değil onların büyüklüğü
şişirilmiş balondur derken bıyık altı gülüyorlardı umarım şimdi ne demek istediğimi anlamışlardır.
Biz sürekli darbe yerken ayakta dururuz ama onlar daha yumruk kalktığında isabet etmeden yerle bir olurlar.
umarım artık büyüklüğün şampiyonluk sayılarında olmadığını anlamışlardır. Biz krize gireriz krizdeyken
şampiyon olur stad yaparız onlar krizi daha kapıda görürken orta sıra takımı olurlar. Büyüklük birilerinin
omuz vermesiyle ayakta durabilmek değildir.

Çevrimiçi Necmi

Sen Atiba'ya 1 milyon Euro verip Ismail'e 1.4 milyondan kontrat onerirsen adam gider tabi. Durdugu hata.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

peki nerden biliyorsun 1.4 den kontrat önerildiğini
yorulmadınızmı daha kendi bilginizle değilde sürekli sizi
fişeklemek isteyenlerin dolduruşuyla konuşmaya.
Kim nerden biliyor pazarlık yapılırken masadamı oturuyorlarmış.
Verilebilirde verilmeyebilirde ama kesin bir şey varsa bunun tamamen uydurma bir şey olduğu
bunu söyleyenler GG yede 3,5 teklif ettiğimizi söylüyor bu parayı gomezin aldığı takımda
böyle bir şeye inanıyormusunuz.
Birde senin bir fiyat politikan vardır Buna uyarsın uymadığında  takımda kurduğun her şeyi yıkarsın.

Çevrimdışı AmaralGürses

@Necmi  abi bizim forumun kadrolu DUYUMCU'su yok mu Allasen bu nedir kurudu forum.

Aramizda para toplayip Arena'ya bi DUYUMCU transfer edelim yahu

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi bizim forumun kadrolu DUYUMCU'su yok mu Allasen bu nedir kurudu forum.

Aramizda para toplayip Arena'ya bi DUYUMCU transfer edelim yahu
burda duyum veren herkesin bir anasına küfretmediğiniz kaldığı için artık insanlar duyduklarını what saab dan kendi gruplarına söylüyorlar
kardeşim bilgi istiyorsan önce o bilgiyi getirene saygı duyacaksın her duyduğunu söyleyene burda püskürünce sonuç bu oluyor.
Adı üstünde duyum insanlar istiyorki mutlak doğru çıksın ama bilmedikleri şeyde mutlak doğru olan bilgi duyum değildir direk haberdir.

Çevrimdışı Kemal

Pektemek + Franco = Linnes

Bunun peşine düşmeli yönetim

Çevrimdışı Kutay

sizce gomez giderse (Allah korusun) edin dzeko veya bony yi alabilme şansımız var mı alsak bile bize faydalı olurlar mı ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

Sirigu'yu Inter istiyormuş galiba eğer o transfer gerçekleşirse Handanovic için yeniden girişimde bulunabiliriz belki.

Tabi öncelikle Boyko'nun satılması lazım.

Çevrimdışı Tolga

sizce gomez giderse (Allah korusun) edin dzeko veya bony yi alabilme şansımız var mı alsak bile bize faydalı olurlar mı ?
Alabilme şansımız olsa şahsen Bony'i isterim ama zor.

Etiketler: