Necmi abi yazını sonuna kadar okuyamadım kusura bakma (becke hiç pas vermiyorki beck defalarca ver kaça girmek istedi akıp sıfıra gitmek istedi ama hiç bir zaman o şansı bulamadı)
Abi yapma gözünü seveyim bizde tüm maçları izliyoruz hem tv den hem stadyumdan ben becki hiç yazdığın gibi ileri çıkayımda orta açayım asist yapayım düşüncesinde görmedim hatta bazı pozisyonlarda kontraya çıkıyoruz beckin yardırması gerek önünde boş alan var o topa basıp yana geriye dönüyo hadi ortayı verkaçı falan geçtim adam çizgiye doğru boş koşu bile yapmıyo öne doğru tek bi hamlesi yok sürekli eleştirdiğimiz ismail çalım atamasa bile topu atıp çizgiye doğru koşu yapıyo.beck hucum ve ofans anlamında sıfır bir oyuncu bi sene izledik artık bunu tartışmayalım tek artısı orta sahaya kadar gelip rakibin bazı ataklarını başlamadan bitirmesi defansıda orta seviyede açık alan bırakıp üzerine gelen oyuncularda zor durumlara düşüyo o yüzden rakip oyuncuya alan bırakmadan hamle yapmaya çalışıyo defansı gerçekten kuvvetli bi oyuncu olsa birebirlerde kolay çalım yemez akhisar ve kasımpaşa maçlarında çok zor durumlara düştü. Beck ten iyi bi yedek olur önünde oynayan oyuncu şöyleydi yanında oynayan oyuncu böyleydi diye konudan uzaklaşırsak zaman kaybederiz beckin özellikleri belli yapabildikleri belli bu yaştan sonrada uçup kaçacak hali yok mutlaka onu yedeğe atacak oyunun iki yönünü oynayan bi oyuncu almalıyız.
hastayım zaten sizin şu oyunu iki yönüyle oynayan demenize
sen sürekli ileri depar atıp sonra bunun karşılığı olan pasları alamazsan daha kaç defa atmak içinden gelir
mesela GG yi alsak beck onu iki yada üçüncü maçta keserdi çünkü oda hücum yapamayacak bu sefer defansdaki defolarınıda göreceksin
dünya üzerinde hiç bir oyuncu mükemmel savunma yapamazki benim dediğim adamın kanatından bir sene boyunca sol tarafın onda biri bile
atak yemedik bir tek golde hatası oldu bu benim için yeterli bir istatistik.
ismail yapıyor diyorsun bende diyorumki maçları tekrar seyret quaresma sola geçtiğinde ismaile bir bak ne dediğimi anlarsın
ismailin hücuma katılması olcay sayesinde olcay çünkü sürekli içeri kat ediyor ve koridoru ismaile açıyor ama sola Quaresma geçtiğinde
ismail orta sahada kalır ileri gidemez gitmeyi denediğinde quaresma yolunu keser seyret başka bir şey demiyorum
hatta şu kadarını söyleyeyim ismail pas alamadığı ve yolu kapalı olduğu için çoğunlukla göbeğe yönlenir. ondan sonrada koridoru
bomboş bırakır atakları yemeye başlarız sonrada stoperlere kız.
Birde bizim oyun tarzımız bekleri oyuna sokacak şekilde değilki bekler ne yapar çizgiye iner orta keser kafayla kaleye bırakırsın peki bunu bizde kim yapar bir tek cenk gomez bile kafayla ortalara cevap veremiyor. zaten içerdeki ve tersdeki kanat oyuncularımız kafa özürlü
senin ilerinde sosa ozi töre quaresma kerim olcay varsa sen ceza sahasına orta yapamazsın yapsanda komik olur
ha oyun gerektirir stoperin çıkar cenki sokarsın oyuna dediğin oyun tarzına dönebilirsin ama son an da lazım olur cenki sokarım diye maç boyu orta açan bekmi tutacaksın oyunda ismailde hücuma katılır hücumcu bek ama dikkat ediyormusunuz hiç orta yapmaz topla hep içeri kat etmeye çalışır
bizim oyun alanımız kutunun çevresidir. hiç düşünüyormusunuz Caner neden gözden düştü gitmesini umursamadılar gökhanıda olsada olur olmasada olur moduna soktular eldede tutarlar çünkü fenerde artık bizim oyun tarzımıza döndü pas oyunu oynamak istiyor bizi taklit ediyor naninin alınması
volkanın ve RVP nin alınması beklerin takıma girememesi onarın farkı bizim gibi forvet arkalarının olmaması oldu o nedenle bizim oyunumuzu kuramadılar şimdi ben arfa gibi adamların peşine o nedenle düşüyorlar. Artık caner tarzı bekler bizde iş yapmaz ve fenerdede yapmaz.
kanatların iyiyse top oynamayı seven insanlardan oluşuyorsa hücumcu beke ihtiyacın yoktur kanadın yoksa sow webo gibi adamlarla oynuyorsan
orta açabilen hücumcu bek hayati önemlidir. Caner EPL de iş yapar ama size söyleyeyim italyadan kuyruğunu kıstırıp dönecektir.
şu anda oyun tarzına uyan takım gs dir.
Biz Türkiyede ekol yaratmaya başladık bir iki sene içinde milli takımda dönecek buna oyuncu seçimleri bu yönde olmaya başladı mecburen biz yol aldık fenerde dönüyor önümüzdeki seneler milli takım alt yapısı bu iki takımdan oluşacak bu kaçınılmaz.
arda olcay ozi töre ozan emre mor gibi adamlar milli formayı giydiğinde caner sana güle güle olacak
Canerin milli formayla bu son turnuvası olabilir oda bakalım Terim ne kadar zorlayacak GG çok iş görür milli takımda