2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348468 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yado

Erdal başkan Paris'e gitmeden yaklaşık 1-2 ay önce Coentrao ve N'koulou transferlerinin olabileceğini olmasını istediğimi yazmıştım.

Sonra Erdal başkan paris'e gitti düşüncemi tekrarladım. Bazı arkadaşlar imkansız falan demişti.
Şuan bu iki transferin olma ihtimali  Coentrao:%60  N'koulou:%75

Mas'tı kolarov'du Skertel'di dalga dümen
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Ersoy

Bence Kosta Rika'daki Waston'u alalım. :evillol: Adam sağlam.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Bishamon

Oscar Romero da iyiymiş

Çevrimdışı Kuntz

Ospina bu sefer gelecek :evillol:

Bana da öyle geliyor ama artık öyle bir durum oluştu ki en çok senin için sevineceğiz :D

Çevrimdışı Ersoy

Bak boyko kardeşim iyi oyna demiyoruz en azından bizde yaptığın hataları yapma da alıcın çıksın. Boyko giderse Ospina gelir bence.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Ospina da bu gidişte Lucescu olayına benzeyecek :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bana da öyle geliyor ama artık öyle bir durum oluştu ki en çok senin için sevineceğiz :D
Her şey Bjk  için abi  bu sefer de arsene wanger yan çizmezse ospina tamam demiş diyorlar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina da bu gidişte Lucescu olayına benzeyecek :D
Çağrı yaşıyor mu büyük vurgun yaptı herhalde

Çevrimdışı Tolga

Benim de haberim yok nerede kim bilir :evillol:

Çevrimdışı Ersoy

Meksika sınırına kaçtı bence. Ya da  Seyşeller de tatil yapıyor.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağatay

copa america'ya gitmiştir
bize oyuncu bakmaya  :evillol:

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Meksika sınırına kaçtı bence. Ya da  Seyşeller de tatil yapıyor.

copa america'ya gitmiştir
bize oyuncu bakmaya  :evillol:

İddaa'dan yüklü bir para kaldırmışsa dünya turuna çıkmış olabilir :evillol:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Robben için sponsor olsun  :evillol: :evillol:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağatay

Nkolou nun imza parasini halletsin yeter
Sonra istedigi tura çıkabilir. Hatta hadi bi guzellik yapayım Marmaris'te tekne turu ayarlayim ona :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sevgili kardeşler öncelikle cahilliğime verin ama bizim zamanımızda ön libero veya çift stoper diye kavramlar yoktu. Mesela sarkık libero diye kavram vardı ve Baresi 40 larına kadar bu şekilde oynadı. Sistem deseniz 4 +3 +3 ya da 4 + 4 + 2 idi. Hatta en son 3 + 5 + 2 ortaya çıktı.
Şimdi ise bu sistemlerden ziyade 4 + 2 + 3 + 1 rağbette.
Acaba bir kardeşimiz bana yazdığım sistemleri açıklayabilir mi ? Yani hangi tarz oyuncularınız olmalı ki bu sistemleri oynayabilesiniz. Eğer çok uygun oyuncuları bulabilirseniz hangi sistem daha iyidir. Ayrıca en riskli sistem hangisidir.
Ben burada futbol bilgimi oldukça geliştirdim. Hepiniz sağolun varolun. @Çağrı  @atalay ve diğer kardeşler ve diğer kardeşlerime şimdiden teşekkür ediyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Sevgili kardeşler öncelikle cahilliğime verin ama bizim zamanımızda ön libero veya çift stoper diye kavramlar yoktu. Mesela sarkık libero diye kavram vardı ve Baresi 40 larına kadar bu şekilde oynadı. Sistem deseniz 4 +3 +3 ya da 4 + 4 + 2 idi. Hatta en son 3 + 5 + 2 ortaya çıktı.
Şimdi ise bu sistemlerden ziyade 4 + 2 + 3 + 1 rağbette.
Acaba bir kardeşimiz bana yazdığım sistemleri açıklayabilir mi ? Yani hangi tarz oyuncularınız olmalı ki bu sistemleri oynayabilesiniz. Eğer çok uygun oyuncuları bulabilirseniz hangi sistem daha iyidir. Ayrıca en riskli sistem hangisidir.
Ben burada futbol bilgimi oldukça geliştirdim. Hepiniz sağolun varolun. @Çağrı  @atalay ve diğer kardeşler ve diğer kardeşlerime şimdiden teşekkür ediyorum

4-2-3-1 ile 4-3-3 arasinda muazzam farklar yok. Ana fark iki kanat forvet yerine orta saha ve cizgiye daha yakin oynayan iki kanadin olmasi. Bunun sebebi 4-3-3 gibi sistemlerde orta sahayi kalabalik tutan rakiplere karsi takimlarin orta sahasinin eksik kalmasi. Ana amac hem topa hakim olmak hem de hucum gucunu ust duzeyde tutmak. 4-3-3'un 4-2-1-3 varyasyonu nasil oyuncularla oynaniyorsa 4-2-3-1 birebir ayni takimla (2 kenar forveti kanatlarla degistirmek kaydiyla) oyle oynanir.

Çevrimiçi Mehmet57

Gomez muthis oynadi, sadece tek 1 pozisyonda zamanla hatasi yapti.

Ama arkasinda bosluk ile zor oynar bence. Hizli degil, ama bundan haric herseyi cok iyi.

Çevrimdışı Orhan

Bu sene ki tercihler çok önemli çünkü ortada alınmış bir başarı var bu da belli oranda doygunluk getiriyor aslında oyuncu karakterleriyle alakalı birsey bu.Varsa bu tip oyuncular gonderilebilir sirkülasyon başarıyı getirir çünkü.(Delgado,Fernandes örneği)Tabi bunun tespiti kolay değil.O yuzden hocaya ve başkana güvenmek gerekir. Ben Atibanın kalmasını istiyorum onun yaş problemini konusmamız için 33 yasında gibi oynaması lazım.Hem çok karakterli bir oyuncu hem çok istikrarlı. Yanına Tolgayı da yavaştan monte edersek fena ikili olmazlar bnce.(Sakatlanmazsa bu senenin tranferi diyebilirz)Bu da ozinin ilerde olması demek(Astronomik fiyata satılmazsa) Sosa yı kanada aldığımız an tek kanat için Q7,kerim,olcay,aras(?TORE?) gibi secimi zor bir durumda kalacak hoca. O yuzden hucumda Gomez giderse bir transfer olur diyorum yoksa çok zor.Yıllar sonra takımı izlerken sunu gördüm gol atamayacagımız takım yok.Bence işleyen sistemi daha iyi hale getirebiliriz.Bence Bütün parayı defansa verelim.Birde kaleciye.

Çevrimdışı Orhan

Her şeyde risk vardır Gomez gibisini kesin buluruz demiyorum zaten ama bulabiliriz diyorum. Ona bakılırsa seneye Gomezin de bu kadar iyi oynayıp oynamayacağıda bir risk, sonuçta 2 yılı boş geçen bir adam.
Gomezin kumaşı belli. Gittiği takımda Suarez olsa boş gecebilirdi bu tamamen takımın ve oyuncunun kimyasıyla alakalı bişey. Gomez gibisi cok zor  heleki 5-10 arası bir paraya bilmiyorum basıl olur o iş.

Çevrimdışı Deniz

O Ospina bu formayı giyecek.
Yeter da!!Şampiyonlar ligine de gidiyoz gel artık vicdansız :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı İhsan

Mabed ile bir Ege kasabasına yerleşmişler :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

vodafone arenanın açılmasından daha sıkıntılı geçecek şu 2.5 ay

@Efe yavaş  :vur

stad açma gibisi nasıl olur   :duman:
Unutma: Stadın önünde nöbet tutuyorduk.
Hiç unutmam 15 kişilik bir grupla ilk gelen çimlerde ki sevinç görmeye değerdi. Ardasız Barcelona kadrosu gelsek bu sevinç yaşanmazdı.  :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Ali Ece çıldırmıştı ya önerdiğim adamların %1'inden hisse alsam şatoda oturuyordum diye, bi ümit :)

Şato da oturmasak ta saray da oynuyoruz.  :ishock:
Come to Beşiktaş

Versinler peşin 8 milyon pound yani 10 milyon Euro alsınlar Atiba yı. Bu yaşta ve sözleşmesi seneye bitiyor şu paranın altı olmaz .

Versinler Töre ye daha henüz 24 yaşında en 16 milyon pound yani 20 milyon Euro onu da alsınlar Ancak böyle olur.

Öyle 14 milyon Euro'ya Töreyi, 5 veya 6 milyon Euro'ya Atiba olmaz üstteki dediğim rakama paket iki için 24 milyon pound yani 30 milyon Euro ya eyvallah.

Çevrimdışı b.damatoglu

Atiba konusunda şöyle bir şey açığa çıkıyor. Madem böylesi önemli bir adam bizim için, neden 1mEUR veriyorsunuz?

2+1 kontrat yenilenir senelik 1.75 den. Sonra Oğuzhan ve Sosa der ki, o zaman bizimkini de yenileyin. Asıl hikaye şimdi başlıyor. Bundan sonrası nasıl yönetilecek bakalım.

Pektemek'e 2 öbürüne 1.5 meselesini önünüze koyar iyi oynayan futbolcu. ..

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: