Bu sene ki tercihler çok önemli çünkü ortada alınmış bir başarı var bu da belli oranda doygunluk getiriyor aslında oyuncu karakterleriyle alakalı birsey bu.Varsa bu tip oyuncular gonderilebilir sirkülasyon başarıyı getirir çünkü.(Delgado,Fernandes örneği)Tabi bunun tespiti kolay değil.O yuzden hocaya ve başkana güvenmek gerekir. Ben Atibanın kalmasını istiyorum onun yaş problemini konusmamız için 33 yasında gibi oynaması lazım.Hem çok karakterli bir oyuncu hem çok istikrarlı. Yanına Tolgayı da yavaştan monte edersek fena ikili olmazlar bnce.(Sakatlanmazsa bu senenin tranferi diyebilirz)Bu da ozinin ilerde olması demek(Astronomik fiyata satılmazsa) Sosa yı kanada aldığımız an tek kanat için Q7,kerim,olcay,aras(?TORE?) gibi secimi zor bir durumda kalacak hoca. O yuzden hucumda Gomez giderse bir transfer olur diyorum yoksa çok zor.Yıllar sonra takımı izlerken sunu gördüm gol atamayacagımız takım yok.Bence işleyen sistemi daha iyi hale getirebiliriz.Bence Bütün parayı defansa verelim.Birde kaleciye.