ama yanıldığınız bir şey var Beck hücuma katılıyor ve pasları ortaları çok iyi
ama onun şansızlığı önünde quaresmanın oynaması ve bütün topları kendine istemesi
becke hiç pas vermiyorki beck defalarca ver kaça girmek istedi akıp sıfıra gitmek istedi ama hiç bir zaman o şansı bulamadı
quaresma ne zaman tamamen pozisyonu bitiriyor oyun sıkışıyor o zaman pas veriyor
o nedenle quaresmanın oynadığı kanada dünyanın en iyi hücumcu bekini getir beck
performansı alman kaçınılmaz yoksa beck çakılı defans oynamıyorki quaresmadan o desteği
göremeyince bu sefer çıkmak yerine stoper arkası kapatma sola ters kademeye girme
işleriyle uğraşıyor aslında bu sene bizim gizli kahramanımız oldu ne kadar önemli bir oyuncu
olduğunun kimse farkında değil. çoğunlukla atakları ilerde daha başlamadan bitirir. Sağ kanattan yapılan
ataklarda tek gol yedik koca sezon bir hatayla oynadı oda gol oldu.
Bizim taraftar sürekli beklerde orta asist ve gol beklediği için adamın asıl görevini mükemmel
yaptığını göremiyor. Sola bir tane daha beck bulsak bizim yediğimiz gol sayısı yarıya iner
stoper ve ön liberonunda yükü azalacağı için çok hücumcu bir takım oluruz.
beklerin hücuma katkısı gidip orta yapması değilki sen ön liberoyu stoperleri rahatlat onlar geriye
güvensin ondan sonra seyret orta saha nasıl hücumcu oluyor bir takımdaki en etkin oyuncular bek değil stoperlerdir
çünkü onları savunan yoktur çıktıkları anda rakip defansı dağıtırlar. Son osmanlı maçında Marcellonun
attığı ikinci gole bakın adam iki kere topa müdahale etti biri pas diğeri gol vuruşu ve ikisindede bomboştu
Ben zaten beck'in kötü olduğunu söylemedim, iki arkadaşı karşılaştırayım dedim arkadaş arias'ı beck'e benzetince.
Bence zaten kesinlikle quaresmayla hücumcu bir bek oynamaz, beck+quaresma kanadı cok mantıklı ama hoca belki içeri kat eden kanat oyuncu( aras olabilir belki ) oynatıp hücumu çeşitlendirebileceğini düşünüyorum hücumcu bir sağ bekle.
Diğer dediklerin hakkında bunlar genelde oyun sistemleriyle ilgili oluyor, bazısı bek çıkartıp ortasahayı defansif tutuyor fenerbahçe gibi, bazısı bekleri defansif tutup ortadan oynamaya çalışıyor. Bize uyan bence sağda beck'in aynı şekilde oynayıp ismail'in defansif hatası min. olan bir hücumcu sol bek. 2 defansif bekle de kapalı takımları açmanın çok zor olacağını düşünüyorum şahsen ben. Ki İsmail'in hücum katkısıyla Rize,Mersin vs. gibi maçlarda tıkandık, birini q7 açtı diğerini sosa frikikle açtı o maçlardan ders almak gerekir.
Aksi olarak bekin hücum katkısının iyi olduğunu düşünmüyorum, doğru düzgün bir ortasını da görmedim şimdiye kadar.