2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348510 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

sizce gomez giderse (Allah korusun) edin dzeko veya bony yi alabilme şansımız var mı alsak bile bize faydalı olurlar mı ?

Biri 15M diğeri 32M Euro ediyor  :lol:

Çevrimdışı Kalyoncu

Gomez 11 de yok saat 19.00 da Almanya Macaristan tvnet te

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

kesinlikle katılıyorum tam oyun tarzımıza uygun bir oyuncu
ama bir konuda yanlış anlaşılma olmasın RVP bizi istiyordu Manu bonservissiz bize veriyordu fener
devreye girip bonservis ödeyince manu zorlamış RVP yi oda bizim verdiğimizin iki katını isteyip fener kabul edince gitti
hatta oyuncu bizi ısrar edince manu fener kadar olmasın ama bir bonservis ödeyin demiş bizde bonservissiz anlaştık ödeyemeyiz anlaşma koşullarına uymanız lazım demiş işin türkçesi verecek paramız yoktu. Manuda bonservis teklif edilirken bonservissiz gönderemeyiz bunu açıklayamayız demiş
RVP nin gönlüde bizde kaldı heleki bizim yüksek performansımız oldukça RVP fenerde bozuldu iyice çöküntü içine girdi
RVP fenere istemeyerek gitti. Şu anda da istemeyerek duruyor. Oda biliyor Bize gelseydi şimdi avrupa onu konuşuyor olurdu.
Katılmıyorum Rvp fazlasıyla top aldı boş kaleye ne goller kaçırdı adam çok ciddi geri gitmiş resmen bitmiş  gelseydi fazlasını atardı hoca üstünde dururdu filan ama kesinlikle allahın lütfu oldu Gomezin gelmesi,alman disiplini Euro 2016 olması herşey lehimize oldu.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 38life

Almanya bugün Euro 2016da oynayacağı 11 ile sahaya çıkıyor. Gomez yedek. Euro 2016'da da bütün maçlara yedek olarak başlayacak. Kötü giden maçlarda son 20 dakika girer ve bir faydası olmaz.

Çevrimdışı arda

Yönetim rakamı belirledi!.. İmzalar atılıyor
Denis Boyko dışında Beşiktaş'ın kapısı bir süredir Gökhan Töre ve Tolgay Arslan için de West Ham tarafından çalınıyor.

Yapılan ilk görüşmede siyah-beyazlı yönetim iki gurbetçi için rakamı 20 milyon euro olarak belirlerken, West Ham'ın teklifi ise 14 milyon euro oldu. Beşiktaş'ın 14 milyon euro'nun Töre için bile yetersiz olduğunu bildirmesinin ardından İngilizler bir adım geri attılar.
West Ham bu süre içinde Töre'nin yerine Lyon'dan Ghezzal ile Juventus'tan Roberto Pereyra'ya yöneldi. Fakat Lyon'un Ghezzal için 12.5 milyon euro, Juventus'un da Pereyra için 17.5 milyon euro talep etmesi üzerine görüşmeler tıkandı. İki oyuncuya yaklaşık 30 milyon euro vermek istemeyen West Ham'ın daha önce yaptığı Töre ve Arslan için 14 milyon euro'luk teklifi geliştirerek yeni bir teklifle kapıya geleceği bildirildi.

Kaynak: Fotospor

Tolgay kaç kez milli oldu?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı LuceGel

Almanya bugün Euro 2016da oynayacağı 11 ile sahaya çıkıyor. Gomez yedek. Euro 2016'da da bütün maçlara yedek olarak başlayacak. Kötü giden maçlarda son 20 dakika girer ve bir faydası olmaz.
Cokmu kızgınşın Gomeze Löw denemeler yapıyor turnuvada forma giyecektir.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 38life

Cokmu kızgınşın Gomeze Löw denemeler yapıyor turnuvada forma giyecektir.

Gomez'e zerre kadar kızgın değilim. Gomez'in oynamaması hatta oynayıp da kötü oynaması bizim lehimize olur :) Beşiktaşta kalma ihtimalini birazcık da olsa yükseltebilir.

Çevrimdışı cisse557

Gomez 11 başlar.

Çevrimdışı Mahmut

ama yanıldığınız bir şey var Beck hücuma katılıyor ve pasları ortaları çok iyi
ama onun şansızlığı önünde quaresmanın oynaması ve bütün topları kendine istemesi
becke hiç pas vermiyorki beck defalarca ver kaça girmek istedi akıp sıfıra gitmek istedi ama hiç bir zaman o şansı bulamadı
quaresma ne zaman tamamen pozisyonu bitiriyor oyun sıkışıyor o zaman pas veriyor
o nedenle quaresmanın oynadığı kanada dünyanın en iyi hücumcu bekini getir beck
performansı alman kaçınılmaz yoksa beck çakılı defans oynamıyorki quaresmadan o desteği
göremeyince bu sefer çıkmak yerine stoper arkası kapatma sola ters kademeye girme
işleriyle uğraşıyor aslında bu sene bizim gizli kahramanımız oldu ne kadar önemli bir oyuncu
olduğunun kimse farkında değil. çoğunlukla atakları ilerde daha başlamadan bitirir. Sağ kanattan yapılan
ataklarda tek gol yedik koca sezon bir hatayla oynadı oda gol oldu.
Bizim taraftar sürekli beklerde orta asist ve gol beklediği için adamın asıl görevini mükemmel
yaptığını göremiyor. Sola bir tane daha beck bulsak bizim yediğimiz gol sayısı yarıya iner
stoper ve ön liberonunda yükü azalacağı için çok hücumcu bir takım oluruz.
beklerin hücuma katkısı gidip orta yapması değilki sen ön liberoyu stoperleri rahatlat onlar geriye
güvensin ondan sonra seyret orta saha nasıl hücumcu oluyor bir takımdaki en etkin oyuncular bek değil stoperlerdir
çünkü onları savunan yoktur çıktıkları anda rakip defansı dağıtırlar. Son osmanlı maçında Marcellonun
attığı ikinci gole bakın adam iki kere topa müdahale etti biri pas diğeri gol vuruşu ve ikisindede bomboştu

Ben zaten beck'in kötü olduğunu söylemedim, iki arkadaşı karşılaştırayım dedim arkadaş arias'ı beck'e benzetince.
Bence zaten kesinlikle quaresmayla hücumcu bir bek oynamaz, beck+quaresma kanadı cok mantıklı ama hoca belki içeri kat eden kanat oyuncu( aras olabilir belki ) oynatıp hücumu çeşitlendirebileceğini düşünüyorum hücumcu bir sağ bekle.

Diğer dediklerin hakkında bunlar genelde oyun sistemleriyle ilgili oluyor, bazısı bek çıkartıp ortasahayı defansif tutuyor fenerbahçe gibi, bazısı bekleri defansif tutup ortadan oynamaya çalışıyor. Bize uyan bence sağda beck'in aynı şekilde oynayıp ismail'in defansif hatası min. olan bir hücumcu sol bek. 2 defansif bekle de kapalı takımları açmanın çok zor olacağını düşünüyorum şahsen ben. Ki İsmail'in hücum katkısıyla Rize,Mersin vs. gibi maçlarda tıkandık, birini q7 açtı diğerini sosa frikikle açtı o maçlardan ders almak gerekir.

Aksi olarak bekin hücum katkısının iyi olduğunu düşünmüyorum, doğru düzgün bir ortasını da görmedim şimdiye kadar.
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2016, 19:59:36 Mahmut ]

Çevrimdışı İhsan

ozi atiba ikilisinden vaz geçmemek için gerçekten üst seviye iki stopere ihtiyaç var ama

Evet haklısın

Ama iki iyi stoper her şekilde lazım.
Ustelik Sol bek ve sağ açığında defans yönleri güçlü  olmalı.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı murat baltacı

hastayım zaten sizin şu oyunu iki yönüyle oynayan demenize
sen sürekli ileri depar atıp sonra bunun karşılığı olan pasları alamazsan daha kaç defa atmak içinden gelir
mesela GG yi alsak beck onu iki yada üçüncü maçta keserdi çünkü oda hücum yapamayacak bu sefer defansdaki defolarınıda göreceksin
dünya üzerinde hiç bir oyuncu mükemmel savunma yapamazki benim dediğim adamın kanatından bir sene boyunca sol tarafın onda biri bile
atak yemedik bir tek golde hatası oldu bu benim için yeterli bir istatistik.
ismail yapıyor diyorsun bende diyorumki maçları tekrar seyret quaresma sola geçtiğinde ismaile bir bak ne dediğimi anlarsın
ismailin hücuma katılması olcay sayesinde olcay çünkü sürekli içeri kat ediyor ve koridoru ismaile açıyor ama sola Quaresma geçtiğinde
ismail orta sahada kalır ileri gidemez gitmeyi denediğinde quaresma yolunu keser seyret başka bir şey demiyorum
hatta şu kadarını söyleyeyim ismail pas alamadığı ve yolu kapalı olduğu için çoğunlukla göbeğe yönlenir. ondan sonrada koridoru
bomboş bırakır atakları yemeye başlarız sonrada stoperlere kız.
Birde bizim oyun tarzımız bekleri oyuna sokacak şekilde değilki bekler ne yapar çizgiye iner orta keser kafayla kaleye bırakırsın peki bunu bizde kim yapar bir tek cenk gomez bile kafayla ortalara cevap veremiyor. zaten içerdeki ve tersdeki kanat oyuncularımız kafa özürlü
senin ilerinde sosa ozi töre quaresma kerim olcay varsa sen ceza sahasına orta yapamazsın yapsanda komik olur
ha oyun  gerektirir stoperin çıkar cenki sokarsın oyuna dediğin oyun tarzına dönebilirsin ama son an da lazım olur cenki sokarım diye maç boyu orta açan bekmi tutacaksın oyunda ismailde hücuma katılır hücumcu bek ama dikkat ediyormusunuz hiç orta yapmaz topla hep içeri kat etmeye çalışır
bizim oyun alanımız kutunun çevresidir. hiç düşünüyormusunuz Caner neden gözden düştü gitmesini umursamadılar gökhanıda olsada olur olmasada olur moduna soktular eldede tutarlar çünkü fenerde artık bizim oyun tarzımıza döndü pas oyunu oynamak istiyor bizi taklit ediyor naninin alınması
volkanın ve RVP nin alınması beklerin takıma girememesi onarın farkı bizim gibi forvet arkalarının olmaması oldu o nedenle bizim oyunumuzu kuramadılar şimdi ben arfa gibi adamların peşine o nedenle düşüyorlar. Artık caner tarzı bekler bizde iş yapmaz ve fenerdede yapmaz.
kanatların iyiyse top oynamayı seven insanlardan oluşuyorsa hücumcu beke ihtiyacın yoktur kanadın yoksa sow webo gibi adamlarla oynuyorsan
orta açabilen hücumcu bek hayati önemlidir. Caner EPL de iş yapar ama size söyleyeyim italyadan kuyruğunu kıstırıp dönecektir.
şu anda oyun tarzına uyan takım gs dir.
Biz Türkiyede ekol yaratmaya başladık bir iki sene içinde milli takımda dönecek buna oyuncu seçimleri bu yönde olmaya başladı mecburen biz yol aldık fenerde dönüyor önümüzdeki seneler milli takım alt yapısı bu iki takımdan oluşacak bu kaçınılmaz.
arda olcay ozi töre ozan emre mor gibi adamlar milli formayı giydiğinde caner sana güle güle olacak
Canerin milli formayla bu son turnuvası olabilir oda bakalım Terim ne kadar zorlayacak GG çok iş görür milli takımda
Abi görüşlerine katılıorum zaten o konuda sıkıntı yok bu kadar uzun yazmanada gerek yok :) ben sadece beckle ilgili yorumuna katılmadım tamam bizim oyun sisteminde beklere çok iş düşmez ama bizim oyun yapımızda orta sahamıza basan ileride basan takımlara karşı error verir o yüzden B planı olarak beklerin oyuna girmesi lazım şöyle söyliyim elimizde caner gg kadar etkili hucumcu bek olmasına gerek yok ama beck in ayağı daha iyi olanı ihtiyaç olduğunda ver kaç yapanı çalım atıp geçeni çizgiye inip orta açanı lazım beck ve ismail çalım ve orta konusunda gerçekten çok kötüler ismail orta yapmıyo içeri kat ediyo diyosun ama yapamıyo adam bom boş bakıyo içeri görüyo ama gördüğü yere yapamıyor ortayı oda yetenekle ilgili bi durum tabi beckinde ne bi şutu nede isabetli ortası var kısaca bize sağ ve sol olarak beckin bi tık üstü lazım.

Bide iki yönlü derken ismail ve beck gibi boşa benzin yakan oyuncular değilde ileri çıktığında icraat yapan isabetli orta açan çalım atan yada şut çeken oyuncu istiyoruz çok şeymi istiyoruz.
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2016, 19:44:36 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Atiba tek şartla satılır westham töre+atibaya 25 milyon veriyosa satalım yoksa sadece töreye versinler 15 ve üstü atibaya hiç bulaşmasınlar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Mahmut

Gomez'e zerre kadar kızgın değilim. Gomez'in oynamaması hatta oynayıp da kötü oynaması bizim lehimize olur :) Beşiktaşta kalma ihtimalini birazcık da olsa yükseltebilir.

Gomez'in iyi oynaması her türlü işimize gelir,
Bizde kalırsa moralli bir Gomez'le sezona başlarız, maaşı da öyle çok artmaz bence kendisi diyor benim derdim para değil diye.
Biz de kalmazsa zaten Fiorentina'da da kalmaz adamın fio'ya bir tek küfür etmediği kaldı, iyi bir takıma gider biz de %50 bonservisimizi alırız Allah bereket versin.

Çevrimdışı berkotistis

Bizde kalırsa moralli bir Gomez'le sezona başlarız, maaşı da öyle çok artmaz bence kendisi diyor benim derdim para değil diye.
Biz de kalmazsa zaten Fiorentina'da da kalmaz adamın fio'ya bir tek küfür etmediği kaldı, iyi bir takıma gider biz de %50 bonservisimizi alırız Allah bereket versin.

Kesinlikle öyle 15£'e gitse biz 7.5£ a  Şenol hocada varken bi gol kralı daha alırız. Çok dert etmiyorum ben.

Çevrimdışı 38life

Şuan Gomez'in talipleri var. Euro 2016da göstereceği iyi bir performans göstermesi taliplerini artıracaktır, Kötü bir performans göstermesi taliplerini azaltacaktır. Büyük kulüpler talip olursa Gomez bunu değerlendirir. Sonuç olarak iyi oynaması işimize gelmez. Gomez'in kalıp kalmaması biraz da buna bağlı, taliplerine bağlı...

Çevrimdışı 38life

Kesinlikle öyle 15£'e gitse biz 7.5£ a  Şenol hocada varken bi gol kralı daha alırız. Çok dert etmiyorum ben.

7.5 milyon liraya Gomez kadar iyi oynayacağı kesin olan bir forvet alamazsın. Anca risk alırsın.

Çevrimdışı Çağatay

N'kolou-Neustädter tandemi yapsak ya
sadece imza paralarını versek kafi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı berkotistis

7.5 milyon liraya Gomez kadar iyi oynayacağı kesin olan bir forvet alamazsın. Anca risk alırsın.

Her şeyde risk vardır Gomez gibisini kesin buluruz demiyorum zaten ama bulabiliriz diyorum. Ona bakılırsa seneye Gomezin de bu kadar iyi oynayıp oynamayacağıda bir risk, sonuçta 2 yılı boş geçen bir adam.

Çevrimdışı Furkan Sarper

şimdi birde atiba riski çıktı ortaya. atibada giderse ortasaha almamız gerekicek. çok zor bir transfer sezonu bizi bekliyor. hadi hayırlısı

Çevrimdışı Efe

şimdi birde atiba riski çıktı ortaya. atibada giderse ortasaha almamız gerekicek. çok zor bir transfer sezonu bizi bekliyor. hadi hayırlısı
vodafone arenanın açılmasından daha sıkıntılı geçecek şu 2.5 ay
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brkntcnr

Ospina - Kolarov - Nkolou - Rhodolfo - Sağ bek

Şu beşliyi kursak ne Atiba nın yokluğunu hissederiz ne de başka bişey. Atiba bu sezon defans zaafiyeti var diye bu kadar büyük oynadı. Seneye böyle oynayacağını mı düşünüyor sunuz? Yükü çok daha hafifleyecektir. O yüzden yeri doldurulamayacak biri değil. Şuan yeri doldurulamayacak oyuncular Ozzy ve Sosa dır.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Samet_

Fernandesteki hatayı yapmaması lazım yönetimin atibanın 1 yılı kaldı seneye beleş gitmesini izlemek istemiyorlarsa sözleşmesini uzatmak

lazım

Çevrimdışı Berat

Atiba bu sene bu takımda olacak nokta.

Çevrimdışı Tolga

Atiba'yı ikna edip tutmak lazım çünkü önümüzdeki sezon savunma 4'lüsü komple değişecek bari orta sahada değişim olmasın.

Tabi illa ben gideceğim derse de gelecek tekliflere göre durumunu değerlendirmek gerekir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: