2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348555 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Copa Amerika 2016'ya yorumlarını yazıyorum hocam futbolcu ve maç yorumlarını istediğiniz 2 oyuncunun yorumunu buraya kopyalayayım.

Zapata : şuana kadar Kolombiya'nın savunmadan çıkartırkenki en güvendiği oyuncusu sağ ayağı iyi sol ayağıylada iyi paslar veriyor ancak solla attığı toplar biraz hızlı şuana kadar hatasız ve dikine oynadı genelde sağ ayağıyla top sürüp sahanın soluna pas atıcakmış gibi dursada aniden sol ayağıyla sağ bek ve sağ açık olan Cuadrado veya Arias'ı her seferinde topla buluşturdu. Geride şuana kadar fazla zorlanmadı çünkü A.B.D birkaç cılız atak harici etkisizdi. 2. yarıdada topla ilişkisi ve ayaklarının iyi olduğunu gösterdi savunmada pozisyon alması iyi ancak A.B.D çokta kendisini savunma anlamında değerlendirebileceğim bir atak girişiminde bulunmadı. Kornerden gol attı.

Ospina : ilk yarı değerlendirebileceğimiz bir top gelmedi. 2. yarı kalesinde güven verdi bir frikiği 90'ın biraz altından çıkarttı birkaçtanede yan ve cephe ortası yumrukladı.
Teşekkürler.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mahmut

Copa Amerika 2016'ya yorumlarını yazıyorum hocam futbolcu ve maç yorumlarını istediğiniz 2 oyuncunun yorumunu buraya kopyalayayım.

Zapata : şuana kadar Kolombiya'nın savunmadan çıkartırkenki en güvendiği oyuncusu sağ ayağı iyi sol ayağıylada iyi paslar veriyor ancak solla attığı toplar biraz hızlı şuana kadar hatasız ve dikine oynadı genelde sağ ayağıyla top sürüp sahanın soluna pas atıcakmış gibi dursada aniden sol ayağıyla sağ bek ve sağ açık olan Cuadrado veya Arias'ı her seferinde topla buluşturdu. Geride şuana kadar fazla zorlanmadı çünkü A.B.D birkaç cılız atak harici etkisizdi. 2. yarıdada topla ilişkisi ve ayaklarının iyi olduğunu gösterdi savunmada pozisyon alması iyi ancak A.B.D çokta kendisini savunma anlamında değerlendirebileceğim bir atak girişiminde bulunmadı. Kornerden gol attı.

Ospina : ilk yarı değerlendirebileceğimiz bir top gelmedi. 2. yarı kalesinde güven verdi bir frikiği 90'ın biraz altından çıkarttı birkaçtanede yan ve cephe ortası yumrukladı.

Ekleme olarak zapata sagdan gelen bir ortayi uzaklastirmak istedi ama penalti noktasina yakin bir yere uzaklastirdi, iyi bir vurucu olsa degerlendirebilirdi onu bana gore tek onemli hatasiydi mactaki.

Sag bek arias var bi de o da dinamik bir arkadas, bayagi gidip geliyor cuadradoyla beraber pek bir hatasi yoktu.

Abd de stoper john brooks var onun ayagi temiz, bildigimiz sert bir stoper onunda bir hatasini goremedim pek zapataya oranla daha cok pozisyon gormesine ragmen kalesinde.

Abd de sag bek yedlin vardi, hic begenmedim hizdan ibaret bir cocuk oyun akli ve defansif olarak cok zayif geldi, nitekim eli acik sacma bir penalti yaptirdi.

Macin yildizi cardona diye bir arkadas, bayagi sosaya benzettim kanat oynayabilen ortasaha ofansa yakın, teknik, oyun akli iyi, hizli degil hatta bayagi balik etli gozukuyor, sutlari falan da iyiydi, nitekim bize gelmesi zor pek de ihtiyacta yok zaten.

Mac genel olarak kisir gecti ozellikle abd hic birsey yapamadi, kolombiya da korner + penaltiyla maci aldi onlarda cok uretken degildi yani.

Çevrimdışı brkntcnr

Şu Santiago Arias ı sene başından beri istiyorum çok kaliteli oyuncu ama bonservisi çift hanelere çıkar çok rahat

Çevrimdışı brkntcnr

Ekleme olarak zapata sagdan gelen bir ortayi uzaklastirmak istedi ama penalti noktasina yakin bir yere uzaklastirdi, iyi bir vurucu olsa degerlendirebilirdi onu bana gore tek onemli hatasiydi mactaki.

Sag bek arias var bi de o da dinamik bir arkadas, bayagi gidip geliyor cuadradoyla beraber pek bir hatasi yoktu.

Abd de stoper john brooks var onun ayagi temiz, bildigimiz sert bir stoper onunda bir hatasini goremedim pek zapataya oranla daha cok pozisyon gormesine ragmen kalesinde.

Abd de sag bek yedlin vardi, hic begenmedim hizdan ibaret bir cocuk oyun akli ve defansif olarak cok zayif geldi, nitekim eli acik sacma bir penalti yaptirdi.

Macin yildizi cardona diye bir arkadas, bayagi sosaya benzettim kanat oynayabilen ortasaha ofansa yakın, teknik, oyun akli iyi, hizli degil hatta bayagi balik etli gozukuyor, sutlari falan da iyiydi, nitekim bize gelmesi zor pek de ihtiyacta yok zaten.

Mac genel olarak kisir gecti ozellikle abd hic birsey yapamadi, kolombiya da korner + penaltiyla maci aldi onlarda cok uretken degildi yani.
Cardona bu sezon 41 maçta 18 gol atıp 8 asist yapmıs Meksikada Monterrey de oynuyor.

Çevrimdışı 38life

Konu Dışı: Muhammed Ali hayatını kaybetti...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Şu Santiago Arias ı sene başından beri istiyorum çok kaliteli oyuncu ama bonservisi çift hanelere çıkar çok rahat

Bu arkadaşa bende baktım ancak Beck'ten bir farkı yoktu bu maç ancak önünde oynayan Cuadrado'da çizgide oynamayı sevdiğinden Arias'ın hünerlerini görememiş oladabiliriz.

Bu arada Atiba'dan sonra görmek isteyebileceğim oyunculardan biri olan Bradley'de acayip kötüydü hayal kırıklığım oldu resmen çok pas hatasıyla oynadı ayrıyetten 2 goldede hataları vardı.

Çevrimdışı Oktay

robin van persie nin türkiyede nasıl sinek ikiliye döndüğünü  tüm türkiye gördük demi.. bide üstelik fenerin kadroya tek tek baktığında  gayet kaliteli oyuncukarı vardı
aynı gomezde  florantinada sinek ikiliydi.. lafı çok uzatmıyım futbolda duygusallığa yer yoktur. saygılar
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2016, 10:02:26 Oktay ]

Çevrimdışı brkntcnr

Bu sabahki haberlere bi özet geçeyim :
Atiba ailesi için İngiltere' ye gitmek istiyorum demiş. Biz de onun yerine Xabi Alonso istiyormuşuz.
Christian Ansaldi' yle ilgileniyormuşuz.
Ospina Wenger bırakırsa hemen gelirmiş.
Alexis' e Real Betis talip olmuş.
Nkolou ile de anlaşmaya çok yakınmışız.
Bursa ya Serdar için 3 m€ + Pektemek önermişiz, onlar Pektemek yerine Tolgay' ı istemişler  :lol: :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atiba ailesi için İngiltere' ye gitmek istiyorum demiş. Biz de onun yerine Xabi Alonso istiyormuşuz.
Bursa ya Serdar için 3 m€ + Pektemek önermişiz, onlar Pektemek yerine Tolgay' ı istemişler 
Bu köprünün altından daha çok su akar

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı uğur07

Gomez hemen vazgecilebilecek bir oyuncu degil. Ama olay baska noktaya kaymaya basladi. Insallah kalir. Ama yonetimin de diger ihtimalleri kovalamasi gerekiyor. Bence fizikli ama kenar forvet de oynayabilen bi oyuncu gelirse. Gomezin kalmasi durumunda olcayin yerine oynar. Gitmesi durumunda cenkle rekabete girer. Kim olur o kadar yakin degilim piyasaya.

Tolgay konusu ise hassas. Oyuncunun tekrar kazanilmasi gerekiyor. Atiba olayi da karmasikken onem kazandi.

Oyuncu alma iside biraz bu kiz alma isi gibi bence. Genelde zengin adam guzel kizi kapar ama bazende kiz para yaninda adamin boyuna posuna bakar. Bazen cevresi dardir( menajeri kotudur) aileden evlendirilir. Bazen adamin birine kaptirir digerlerini gozu gormez.

Gomez de nisanlanilan guzel ve kariyerli kiz olmus :) evlenecek ama sartlari agir. O yuzden hemen bi sonuc beklemek zor.

Yonetimin tek handikapi yerli oyuncularla ilgili tam profesyonel olunamamasi bence. Onun disinda guveniyorum. Ama bir yandan da yerli olayini cok bos birakmamak lazim. Seneyede sampiyon olursak bi anda yabanci kuralinin gs lehine degistigini gorebiliriz malum ft faktoru.

Birde mantiksiz gozuksede transferler bittikten sonra tum takima %10 sozlesme zammi gerekebilir. Sosa oguzhan atiba cok altta kaliyor. Maas bakimindan. Bu seneye sorun yaratabilir.

Gokhan torenin ise olayinin bittigini ama sonucun biz bonservisli transferleri yapinca ortaya çıkacağına inaniyorim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Beşiktaş transfer dedikoduları sayfasına göre teknik heyete sunulmuş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bursa ya Serdar için 3 m€ + Pektemek önermişiz, onlar Pektemek yerine Tolgay' ı istemişler  :lol: :lol:
Yazdıklarından ospina ve n'kolou yeter tolgay serdar azizden daha değerli banaa göre...

Çevrimdışı BelekKartaLı

Atiba yoksa başarıda yok en son oynamadığı maçı gördük takımın bel kemiği.Böyle birşey yapmak satmak yönetimin kendi ayağına sıkmasıdır.
Ne kadar fiyata giderse gitsin el de edilen para ile hemen takıma bu kadar uyum sağlayan ve katkı sağlayan biri alınamaz.
Bu xavide olsa dünya starıda olsa.Bence elimizdeki bazı oyuncuların kıymetini bilmeliyiz.
Tıpkı bir diğeri Tolgay Arslan gibi.
Bence geleceğin 1-2 sene sonraki beşiktaşın kadrosuna ilk yazılacak isimdir.
Transferlerde yok şu kadar milyon euro+Toygay Arslan
yok şu takım tolgay arslanı istiyor bence önü kesilmeli ve yavaş yavaş bu sene monte edilmeli.
İleride Oğuzhan büyük paralara büyük klüplere gider Atiba yaşlanır ama Tolgay yıldızlaşır..
Kerimin son pasları biraz daha gelişse çalımlarda abartmasa vericeği zamanı bilse inanın yeni Q7 ler Gecen seneki Gökhan Töreler doğar bu takımda.
ve son olarak Cenk tosuna güvenilmeli en fazla bir sene daha olgunlaşması beklenmeli neden sırtlamasın bu takımı neden 1.forveti olmasın.
Tartışmasız şu an en iyi Türk forvet.

Bence Bu sene en önemli iş transferden önce elimizdekileri tutmak ve mutlu etmek.
Artık bu takımın bir ruhu var bir felsefesi var.
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı brkntcnr

Yazdıklarından ospina ve n'kolou yeter tolgay serdar azizden daha değerli banaa göre...

Serdar Aziz in ederi max. 3 milyon + pektemek + pedro falan olur. Daha fazlası ziyan. Atiba gidici gibi duruyor hakkaten ama eğer bahdedilen rakamlar (7 m€) doğruysa bence gidebilir. Ospina Nkolou ve Kolarov u getirebilirsek çok büyük iş yapmış olacağız inşallah getiririz.

Çevrimdışı brkntcnr

Atiba yoksa başarıda yok en son oynamadığı maçı gördük takımın bel kemiği.Böyle birşey yapmak satmak yönetimin kendi ayağına sıkmasıdır.
Ne kadar fiyata giderse gitsin el de edilen para ile hemen takıma bu kadar uyum sağlayan ve katkı sağlayan biri alınamaz.
Bu xavide olsa dünya starıda olsa.Bence elimizdeki bazı oyuncuların kıymetini bilmeliyiz.
Tıpkı bir diğeri Tolgay Arslan gibi.
Bence geleceğin 1-2 sene sonraki beşiktaşın kadrosuna ilk yazılacak isimdir.
Transferlerde yok şu kadar milyon euro+Toygay Arslan
yok şu takım tolgay arslanı istiyor bence önü kesilmeli ve yavaş yavaş bu sene monte edilmeli.
İleride Oğuzhan büyük paralara büyük klüplere gider Atiba yaşlanır ama Tolgay yıldızlaşır..
Kerimin son pasları biraz daha gelişse çalımlarda abartmasa vericeği zamanı bilse inanın yeni Q7 ler Gecen seneki Gökhan Töreler doğar bu takımda.
ve son olarak Cenk tosuna güvenilmeli en fazla bir sene daha olgunlaşması beklenmeli neden sırtlamasın bu takımı neden 1.forveti olmasın.
Tartışmasız şu an en iyi Türk forvet.

Bence Bu sene en önemli iş transferden önce elimizdekileri tutmak ve mutlu etmek.
Artık bu takımın bir ruhu var bir felsefesi var.
33 yaşında adama 7 milyon verildiği söyleniyor. Neden satıp yerine daha iyisini koymayalım ki. Atiba nın en büyük fanlarından biriyim ama bu yaşta bir oyuncuya bu teklifin gelmesi bir kez olabilecek birşey. Üstelik yerine free lassana diarra, veloso bile koyabiliriz. Benim şahsi fikrim bu yönde. Atiba bu sezon harika oynadı ki bence bunda büyük pay savunmamızın zaaflarının çok olmasıydı. Seneye iyi bir savunma hattı kurulduğu takdirde Atiba nın yükü de hafifleyecek. Yani Atiba nın yeri bence doldurulamaz değil. Eğer atiba 29-30 olsaydı kesinlikle kalsın derdim. Ama seneye bu performansı gösterip gösteremeyeceği muamma. Şuan takımın en kıymetlileri bence Sosa Ozzy ve Cenk tir. Onlar dışında herkes de satılabilir.

Çevrimdışı BelekKartaLı

33 yaşında adama 7 milyon verildiği söyleniyor. Neden satıp yerine daha iyisini koymayalım ki. Atiba nın en büyük fanlarından biriyim ama bu yaşta bir oyuncuya bu teklifin gelmesi bir kez olabilecek birşey. Üstelik yerine free lassana diarra, veloso bile koyabiliriz. Benim şahsi fikrim bu yönde. Atiba bu sezon harika oynadı ki bence bunda büyük pay savunmamızın zaaflarının çok olmasıydı. Seneye iyi bir savunma hattı kurulduğu takdirde Atiba nın yükü de hafifleyecek. Yani Atiba nın yeri bence doldurulamaz değil. Eğer atiba 29-30 olsaydı kesinlikle kalsın derdim. Ama seneye bu performansı gösterip gösteremeyeceği muamma. Şuan takımın en kıymetlileri bence Sosa Ozzy ve Cenk tir. Onlar dışında herkes de satılabilir.

Doğru söylüyorsun fakat iyi bir defans kurgusuyla yükü azaltılmış bir atiba bence daha büyük katkı sağlar.
Lassana diarra önümüzdeki sezon 32 yaşında gelse en az 2m € imza parası yıllıkta en az 2.5m€ maaş+maç başı prim alacak.
Bunun riskine girmeye değermi.
Atibanın şu an takımda ve Türkiyede öz güveni tavan,madem yaşı fazla premier lig den neden isteniyor ki daha sert ve daha hızlı bir lig olmasına rağmen.
bence diarraya karşı atiba daha önde yaş olarak nerdeyse aynı para olarak daha uygun ve istikrarlı olacağı garanti.
Bence Tolgay Atiba Oğuzhan ve Sosa ile Oynanmalı bir sene daha devam etmeli.

Çevrimdışı kyiv

Mario Gomez'e alternatif Balotelli haberleri geçmiş. Geçen yıl veya daha önceki yıllarda kesinlikle olumsuz düşünürdüm. Ancak bu sene mevcut durumda asla olumsuz değilim.Balotelli problemli bir çocuk kabul ancak eğer sözleşme şartları çok iyi belirlenirse, yapacağı futbol içi ve dışı hareketlerde ceza maddeleri olursa bu iş olur. Adam nerdeyse 10 yıldır futbol piyasasında , yaşı daha 26 imiş. Şenol Güneş bunu adam eder. Artı en önemlisi Beşiktaş taraftarıyla coşar. Mutlaka düşünülmeli. 30 yaşındaki Falcao mu 26 yaşındaki " ZENCİ " Balotelli mi?

Tabi Mario Gomez kalacağım derse bütün bu alternatifler taca çıkar.

Çevrimdışı OrhanAker

Flamini olur atibanin yerine 2+1 temiz olur sisteme alışmaya sıkıntı da çekmez.. 7 milyonluk teklif filan varsa bırakılabilir.değerini bulan gitmeli.

Çevrimdışı Tolga

Balotelli mi eksik olsun.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BelekKartaLı

Mario Gomez'e alternatif Balotelli haberleri geçmiş. Geçen yıl veya daha önceki yıllarda kesinlikle olumsuz düşünürdüm. Ancak bu sene mevcut durumda asla olumsuz değilim.Balotelli problemli bir çocuk kabul ancak eğer sözleşme şartları çok iyi belirlenirse, yapacağı futbol içi ve dışı hareketlerde ceza maddeleri olursa bu iş olur. Adam nerdeyse 10 yıldır futbol piyasasında , yaşı daha 26 imiş. Şenol Güneş bunu adam eder. Artı en önemlisi Beşiktaş taraftarıyla coşar. Mutlaka düşünülmeli. 30 yaşındaki Falcao mu 26 yaşındaki " ZENCİ " Balotelli mi?

Tabi Mario Gomez kalacağım derse bütün bu alternatifler taca çıkar.

Bence artık mevcud duruma falan bakılmamalı bu sınıfları aştığımızı düşünüyorum.Artık vizyon yükseldi.İyi futbolcular iş yapacak adamlar lazım.
Şenol güneş adam etsin yok fiyatı iyiymiş diye transfer yapılmamalı falcao adam gibiyse ceza almıyorsa fiyatı bolatelliden dahada fazla olsa bence Falcao.

Çevrimdışı underworld

Flamini olur atibanin yerine 2+1 temiz olur sisteme alışmaya sıkıntı da çekmez.. 7 milyonluk teklif filan varsa bırakılabilir.değerini bulan gitmeli.
Flamini mi
Çöpe atsan ancak wenger alir.

Çevrimdışı underworld

Atiba bu sistemin en büyük taşıyıcı kolonudur.
O giderse 20 milyonluk adam bile alsan dolduramaya bilirsin.
Bu ücrete ve bu profosyonellikte birini bulman %1 ihtimal.

Çevrimdışı Tolga

En merak ettiğim kısım aslında sağ bek pozisyonu.

Gökhan olmazsa listemizde kim var acaba hiç sağ bek ile ilgili de medyada da isim çıkmıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı OrhanAker

Flamini mi
Çöpe atsan ancak wenger alir.
Wenger bilmiyo zaten bu işi..

Çevrimdışı Bishamon

van der Wiel ismi geçiyordu ama çok para istiyor  :D

Etiketler: