2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348157 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

En merak ettiğim kısım aslında sağ bek pozisyonu.

Gökhan olmazsa listemizde kim var acaba hiç sağ bek ile ilgili de medyada da isim çıkmıyor.
Ben çoğunun aksine beckten memnunum asıl sol bek ve kaleci beni düşündürüyor, bir de balotelli nerden çıktı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Wenger bilmiyo zaten bu işi..
Atiba gitmemeli yanına da lucas leiva tarzında biri alınmalı...

Çevrimdışı leylileyli

Bizim sistemle kayode buyuk ihtimalle assist krali olur.

Çevrimdışı Tolga

Ben çoğunun aksine beckten memnunum asıl sol bek ve kaleci beni düşündürüyor, bir de balotelli nerden çıktı

Sol bek için birçok isim geçiyor zaten o yüzden orayı çok düşünmüyorum ama her ne kadar Beck'i ben de beğeniyor olsam da bir sağ bekte şart.

Balotelli'yi falan almayız rahat olun :D

van der Wiel ismi geçiyordu ama çok para istiyor  :D
Roma ile anlaştı galiba.
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2016, 12:53:15 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı alimm

Balotelli mi çok fantastik...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Sol bek için birçok isim geçiyor zaten o yüzden orayı çok düşünmüyorum ama her ne kadar Beck'i ben de beğeniyor olsam da bir sağ bekte şart.

GG olmazsa sağ beke adam alınacağını zannetmiyorum alınsa dahi Serdar gönderilip yüksek bonservis veya imza parası ödemeyeceğimiz biri yedek olarak gelir.

Çevrimdışı underworld

Wenger bilmiyo zaten bu işi..
Looser olmayi cok iyi biliyor zaten

Çevrimdışı Çağatay

Konu dışı olacak ama malesef Muhammed Ali hayatını kaybetmiş
Allah gani gani rahmet eylesin...

http://www.abcgazetesi.com/dans-et-sampiyon-yoksullar-icin-dans-et-17699h.htm
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

sağ bek e linnes i alalım  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sağ bek e linnes i alalım  :evillol:
Pektemek + Bir miktar paraya bitirelim işi :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Daha kesin değil
Galiba dedim zaten. Büyük ihtimalle de gidecek.

Konuşulan paraları biz veremeyiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

Galiba dedim zaten. Büyük ihtimalle de gidecek.

Konuşulan paraları biz veremeyiz.

(Hakaret Yasak)₄ düşürür bence  :D

Çevrimdışı AmaralGürses

Eskiden bi tabir vardi, eskiden diyorum cunku artik gormez oldu..

"DUYUMCU" tabir ettigimiz amcalar vardi, hani yok mu duyum birakip kacacak amcalar.

Çevrimdışı Çağatay

Pektemek + Bir miktar paraya bitirelim işi :evillol:

cenk i verdik ne hale geldiler
pektemek i de verirsek
altın vuruş olur  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

pektemek i de verirsek
:kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

pektemek i de verirsek
Bizimde istediğimiz o zaten :evillol:

Çevrimdışı Mahmut

Bu arkadaşa bende baktım ancak Beck'ten bir farkı yoktu bu maç ancak önünde oynayan Cuadrado'da çizgide oynamayı sevdiğinden Arias'ın hünerlerini görememiş oladabiliriz.

Bu arada Atiba'dan sonra görmek isteyebileceğim oyunculardan biri olan Bradley'de acayip kötüydü hayal kırıklığım oldu resmen çok pas hatasıyla oynadı ayrıyetten 2 goldede hataları vardı.

Hocam daha önce başka maçını izlemedim ama bizim becki kanadın hiçbir zaman önünde gördüğümü hatırlamıyorum ama bu arkadaş birçok kere ileri atmaya çalıştı, bayagı bayagı hücumcu bek bu dediğin gibi cuadrado yüzünden pek boş alan bulamadı. Sonraki maçlarda izlemeye devam edicem böyle oyuncu gözlemleyerek izlemek daha zevkliymiş ayrıca tavsiye ederim herkese.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Atiba asla satılmamalı.

Bu haberler gerçek mi yoksa medyanın sallaması mı bilmiyorum ama takımdan bozulmaması gereken 4lü Ati-Ozzy-Sosa-Gomez'dir.

Parada önemli evet ama başarı kupalar daha önemli, şampiyon olduk diye takımı bozmamalıyız.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bu arada Kayode, bizim Bakambu'muz olur. Alınırsa güzel bir iş yapmış oluruz.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ansaldi adam mıdır ?

Çevrimdışı iilkerr

Eslem ozturk hakkinda gorusleriniz neler? Sakatligi gectiginde tolgay la birlikte ikili olabilir mi sizce.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

En iyi ihtimal Atiba'nın da Sosa, Oğuzhan ve Gomez'le birlikte kalması olur. Ancak Atiba kaldığı durumda yaşını da dikkate alarak yedek kalmayı sorun etmeyecek zaman zaman Atiba'yla birlikte kullanılabilecek bir orta saha oyuncusuna ihtiyaç var.

Atiba satılırsa iki oyuncu almak gerekir orta sahaya. En iyi bölgelerimizden birinde gereksiz bir sirkülasyon ihtimali daha.

Yerine Xabi Alonso gelse bile ki pek zannetmem riskli. Yılda 1 mil civarına oynayan maksimumunu veren bir oyuncunun yerine yine 34 yaşında ve ne düzeyde oynayacağını bilmediğimiz bir adamı 3-4 mil yıllık ücretle getirmiş oluruz. Yine bir oyuncu daha almak gerekir vs vs

Çevrimiçi Necmi

Atiba bu sistemin en büyük taşıyıcı kolonudur.
O giderse 20 milyonluk adam bile alsan dolduramaya bilirsin.
Bu ücrete ve bu profosyonellikte birini bulman %1 ihtimal.
Hadi canım dolduramazsak bittik o zaman atibanın futbol hayatı
bu seneki performansla bir sene daha sürer oda belki böyle bir teklif varsa
bunu düşünmek bile hata gönderir yerine Leivayı getirirsin bak nasıl dolduruyor
birde orta sahadaki sertliğide sağlamış oluruz. Tamam tıkı tıkı güzel oynuyoruz ama sert ve diri orta sahalara
karşı ne yapıyoruz hiç dikkat ettinizmi bu sene bu oyun işe yaradı ama şl de yaramayacak
ligdede bizim pas üçgenlerimiz arasına adam sokmaya başlayacaklar bizim orta sahayı mutlaka sertleştirmemiz gerekir
Tolgay önümüzdeki sene bu açığı belli ölçüde kapatır birde leiva alınır konu kapanır.
ön libero şu anda en kolay bulunan mevkiçokta kaliteli oyuncu var atibayada bu parayı kimse vermez
hazır biliçin saplantısı varken fırsattan faydalanmak en iyisi ederini bulduğunda her oyuncu gider
bu sadece para kazanmak için değil değişimde gerekiyor bunu lokal olarak yapamazsan daha sonra total yapman gerekir
işte o zaman takım biter. O nedenle sürekli bir sirkalasyon takımı sürekli diri ve iştahlı tutar.
Durağanlık iyi değildir hiç bir şey aynı kalmaz sen farkında olmadan geriye gitmeye başlar.
Şu an satılması hata olacak 3 oyuncu var Ozi Cenk ve Tolgay bunların geleceği çok parlak
gerisinin yeri dolar.

Etiketler: