Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353955 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaşlar şu kombine muhabbetini ilgili sayfada yapsak
burda kombineler çıktığından beri başka bir şey konuşulmuyor
diğer sayfalarda bizim oralarıda şenlendirelim biraz garip kalmasınlar
stad başlığında stadın gidişatıyla ilgili konuları konuşalım biraz
dışardan takip edenlerede yazık lütfen bu konulara özen gösterin
Kombine Konusu için...! Genel Sohbet alanına geçelim beyler...!
http://besiktasarena.com/index.php?board=3.0

Çevrimdışı ALI RIZA

@Efe Elaldı 
Bu Gece pek bişe yok Yeni açıkta betonlama var sanırım Dıştan fışkırtıyor...!

Çevrimiçi Necmi

Birşey merak ettim yarın öbür gün drenaj kuyularında sıkıntı olursa nasıl çözülür?
Temel kırılabilir mi? 
drenaj kuyularının kapakları var ordan müdahale ederler :)

Çevrimdışı Efe

acayip uykum var ama penaltıları izlemeden yatmayacağım stadı seyrettim uykun geldi iyicene :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

acayip uykum var ama penaltıları izlemeden yatmayacağım stadı seyrettim uykun geldi iyicene :D
kostarika alır umarım
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi murat

http://besiktasarena.com/index.php?topic=213.new#new

dünya kupası maçlarının canlı yorumlarını buradan yapalım arkadaşlar.ligler başlayınca beşiktaşımızın maçlarınada bu şekilde başlık açıp oradan yazarız.

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar şu kombine muhabbetini ilgili sayfada yapsak
burda kombineler çıktığından beri başka bir şey konuşulmuyor
diğer sayfalarda bizim oralarıda şenlendirelim biraz garip kalmasınlar
stad başlığında stadın gidişatıyla ilgili konuları konuşalım biraz
dışardan takip edenlerede yazık lütfen bu konulara özen gösterin
@Necmi abiyi üzmeyin ben hiç üzmüyorum artık :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BesiktasLee

Her şeye bir konu açmak da saçmalık... Bir bütün parçalandıkça , parçalanan konularda kaybolur konuşan insanlarda, takip eden insanlarda... Her kelimeye bir başlık açılmasından rahatsızım ve takip edesim gelmiyor... Gerçi şimdi buna da yazarsınız İstek şikayet bölümüne yaz.. ..
Ds

Vodafone Arena 29.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Konusu: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Salih A.

yeni stad ta kartal yuvası yine aynı yerde mi olacak
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı BesiktasLee

Vodafone Arena 29.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Konusu: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0

TEŞEKKÜRLER
Ds

Çevrimdışı Sedat_BJK

Her şeye bir konu açmak da saçmalık... Bir bütün parçalandıkça , parçalanan konularda kaybolur konuşan insanlarda, takip eden insanlarda... Her kelimeye bir başlık açılmasından rahatsızım ve takip edesim gelmiyor... Gerçi şimdi buna da yazarsınız İstek şikayet bölümüne yaz.. ..
+1903
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Oktay

Forum gayet demokrat konu dışına çıkıldımmı zaten tölare ediliyor  tölerasyonun fazla aşılmamasından yanayım..
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2014, 02:42:31 Oktalg ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Şimdi biz yasak vs koymayı sevmiyoruz istemiyoruz forum acılmasının amacıda buydu biz bize olalım... Bakıyoruz ki aslında genel sohbet, iddia, başkan, futbolcular,  transfer, yorumlar, malum siteler, şikayet ve istekler hepsi bu konu içinde olacaksa olmaz bu niye diyeceksiniz stadı takip eden arkadaşlar var onlar her sayfaya girdiğinde stad yazısı yazılmış sanıyorlar bakıyorlar başka şeyler 1 gün forum'a girmeyin bakın kaç sayfa ilerlemiş bu konu Kaçı stadla ilgili yazılar...! yeni gelenlere merhaba edersin problem olmaz bir fikir sunarsın böyle olsun dersin bu da problem olmaz ama konu sunduktan sonra iç içe fikirleri burada sunarsan o olmaz onları konu acarak veya isteklerde bulunarak yapabiliriz... Diğer arkadaşlar da eminim öyle düşünüyordur...
Biz Yetkililer bile kendimize alan açmışız orada daha nasıl güzel yapabiliriz arka planda hataları nasıl en aza indiririz gelen şikayetleri istekleri en hızlı nasıl yapabiliriz tartışıp fikirlerimiz sunuyoruz...!
sizlerden isteğimizdir sadece bu hepimiz BJK'liyiz farklı taraftar gurubu yok içimizde biz bizeyiz yeri gelecek kızacağız yeri gelecek bizim isteğimize kızacaksınız su an olduğu gibi...!
Anlatabildim umarım Herkese iyi geceler...!

Çevrimdışı BesiktasLee

Valla @SaLVaDoR yazdıklarının bazılarına katılıyorum bazılarına katılmıyorum.. Konu dışına çıkılan şeyler genelde bir kaç tanıdık ortam yapıp gırgır şamata yapınca oluyor.. Normal kişiler gelip bir biriyle konu uzatmıyor.. Beni buraya İlker davet etti geldim dh yada forza hiç girmedim.. 2-3 samimi insan girince ister istemez gırgır şamata oluyor.. Ben hiç birinden rahatsız değilim.. Takip ettiğim iki konu var sayfada Bu bölüm ve Hentbol.. Sayfalar çoğaldıkça sıkılıyorum çünkü..
Ds

Çevrimdışı Sedat_BJK

Vodafone arena'dan önce hiç bir forumda yazmamıştım. dh'de wow'da çok az yazdım genelde misafir gibi  takip ettim. burası kendi evim gibi, çok farklı bir aidiyet hissediyorum. yapılan geyikleri de okumak hoşuma gidiyor, arada kendimce de konu dışı yazıyorum. Genele bakınca  çoğunlukta benim gibi. acaba bu forumun bu kadar hızlı şekilde bu kadar ilgi görmesinin nedeni de ana başlıkta konu dışı sohbetlerin de dönebilmesi değil midir? Eğer yönetim ve çoğunluk aksini düşünüyorsa yine takip ederim ama yazdıklarıma dikkat ederim. Ama bana sorulsa şu an nasılsa öyle devam etsin..:)

Çevrimiçi Necmi

Valla @SaLVaDoR yazdıklarının bazılarına katılıyorum bazılarına katılmıyorum.. Konu dışına çıkılan şeyler genelde bir kaç tanıdık ortam yapıp gırgır şamata yapınca oluyor.. Normal kişiler gelip bir biriyle konu uzatmıyor.. Beni buraya İlker davet etti geldim dh yada forza hiç girmedim.. 2-3 samimi insan girince ister istemez gırgır şamata oluyor.. Ben hiç birinden rahatsız değilim.. Takip ettiğim iki konu var sayfada Bu bölüm ve Hentbol.. Sayfalar çoğaldıkça sıkılıyorum çünkü..
ama bu senin görüşün diğer arkadaşlarda stad başlığında farklı konu okumaktan sıkılıyor biz
mecbur olmadıkça müdahale etmiyoruz ama 5 gündür kombine konuşuluyor gırgır şamata iki kelime yazar
bırakırsın 5 günde konuşulmazki 5 gün konuşulacak bir konuya yeni başlık açılır. Aksi durum direk buraya ve
buradaki arkadaşlara saygısızlıktır. Hoş görülü ve adil olmaya çalışıyoruz Beşiktaşlı kardeşlerimiz koyun olmadığı
için çobanada ihtiyacı olmadığını düşünüyoruz ama unutulmamalı Özgürlüklerin de sınırı başkalarının haklarına tecavüz edildiğinde
biter burası sohbet başlığı değil stad başlığı burda uzun uzun sohbet edilirse dediğim noktaya gelir. Konu dışına çıkılır
ama tadında bırakmak gerekir.

Çevrimdışı Deniz

Oo foruma gece müdahalesi geldi yanlar da doldu hayırlı olsun :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mert_

değerli hocam sıkıntını güzel bir şekilde dile getirmişsin, saygı duyarız. yalnız olaya farklı açılardan da bakmak gerekir; senin bahsettiğin durumdan rahatsız olduğun gibi tam tersi her konunun bu başlık altında konuşulmasından rahatsız olan arkadaşlarımız da var ve bu rahatsızlıklarını bir şekilde dile getiriyorlar. bu durumda ihtiyacımız olan biraz empati hocam. elbette sohbetin gelişimine göre konu dışına çıkılabilir hepimiz de bir şekilde bunu yapıyoruz ama stat konusundan tamamen bağımsız olan bir konunun bu başlıkta sayfalarca devam etmesi ne kadar sağlıklı?

ayrıca bu forum sizler sayesinde yakaladığı bu güzel sinerji ile stat konusu dışında da Beşiktaş taraftarına hizmet edecek büyük bir taraftar platformu mu olmalı yoksa sadece stat paylaşımları ile sınırlı mı kalmalı? eğer cevabımız ilki ise diğer konu başlıklarını da mutlaka bir şekilde güçlendirmeliyiz. değil ise evet haklısın en fazla 4 konu başlığı yeterli.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Çevrimiçi Necmi

Vodafone arena'dan önce hiç bir forumda yazmamıştım. dh'de wow'da çok az yazdım genelde misafir gibi  takip ettim. burası kendi evim gibi, çok farklı bir aidiyet hissediyorum. yapılan geyikleri de okumak hoşuma gidiyor, arada kendimce de konu dışı yazıyorum. Genele bakınca  çoğunlukta benim gibi. acaba bu forumun bu kadar hızlı şekilde bu kadar ilgi görmesinin nedeni de ana başlıkta konu dışı sohbetlerin de dönebilmesi değil midir? Eğer yönetim ve çoğunluk aksini düşünüyorsa yine takip ederim ama yazdıklarıma dikkat ederim. Ama bana sorulsa şu an nasılsa öyle devam etsin..:)
Bunda bir sıkıntı yok zaten diğer forumlardaki ana tepkimiz buydu herhalde kalkıp konu dışı diye
kimsenin mesajını silmeyeceğiz kişisel olarak bende zevk alıyorum böyle sohbetten ama bir
transfer nöbetini burda tutamayız yanlış olur ana konuyu saptırır sorun sohbet etmek şakalaşmak
veya fikir birliğinde olamadığımız farklı konuları çözmek olabilir ama mesela burda takım kadrosu
yayınlanmaz yada insanların kişisel kinlerini kusmasınada izin vermemek gerekiyor burda ortak payda
Beşiktaş ve Beşiktaşımızın menfaatine olan her konu tartışılmalı ama tartışma uzarsa ilgili başlığa geçip
bu tartışmaya girmeyen insanlarıda rahatsız etmemek gerekir. Ben burasının her Beşiktaşlının evi olmasını
istiyorum girsin rahatsızlık duymadan sohbet etsin evinde gibi davransın çekinceleri olmasın

Çevrimiçi Necmi

Forumun akilli telefonlara uyarlanmasi olcakmi acaba
iyide şu anda uygun zaten hem çok seri çalışıyor daha nasıl olması gerekiyor

Çevrimdışı Deniz

En çok konu dışı yazanlardan biri olarak konuşuyorum @Necmi abinin ve yönetici arkadaşların demek istediği konu dışı yazmayın değil,yazın ama muhabbet fazla uzamasın gündem dağılmasın.Şimdi transfer yapınca burada konusu geçmeyecek mi.İlla ki geçecek ama madem nöbetini falan bari burada tutmayın diyor.

Kombine konusu direk stadla alakalı konu tabi ki burada konuşacaz ama kombineden girip passolig muhabbetine geçince haliyle buralar karışıyor.Konu passo olunca yine haliyle siyaset de işin içine giriyor.Muhabbet olmayacak yerlere gidiyor.

Bu konuda stad konusu hariç konular elbette konuşulup tartışılacaktır ama özellikle ikili münakaşalara girince alıntı üstüne alıntı olup sayfanın kirlenmesi birçok üyeyi rahatsız ediyormuş.Tartışmaların özelden ya da ilgili konu başlıkları içinde yapılması hepimiz için daha hayırlı olur.

Yoksa dediğim gibi konu dışı yazma demesin kimse en başta ben yazarım :D 

Çevrimdışı ziyasevik

Numaralıda birkaç kişi şu an çalışıyor mu yoksa bana mı öyle geldi?

Çevrimdışı Sedat_BJK

Haklısın @Necmi abi.. biraz geriye doğru okudum sayfaları acaba çok mu abartılmış diye. Bence dozajında konu dışı yorumlar. sadece kombine olayı biraz abartılı.. onun da ateşi sönüverdi zaten.
Forumun akilli telefonlara uyarlanmasi olcakmi acaba
Derken bu bu sorunun cevabını merakla bekliyorum :)

Etiketler: