Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8354103 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mert_

En çok konu dışı yazanlardan biri olarak konuşuyorum @Necmi abinin ve yönetici arkadaşların demek istediği konu dışı yazmayın değil,yazın ama muhabbet fazla uzamasın gündem dağılmasın.Şimdi transfer yapınca burada konusu geçmeyecek mi.İlla ki geçecek ama madem nöbetini falan bari burada tutmayın diyor.

Kombine konusu direk stadla alakalı konu tabi ki burada konuşacaz ama kombineden girip passolig muhabbetine geçince haliyle buralar karışıyor.Konu passo olunca yine haliyle siyaset de işin içine giriyor.Muhabbet olmayacak yerlere gidiyor.

Bu konuda stad konusu hariç konular elbette konuşulup tartışılacaktır ama özellikle ikili münakaşalara girince alıntı üstüne alıntı olup sayfanın kirlenmesi birçok üyeyi rahatsız ediyormuş.Tartışmaların özelden ya da ilgili konu başlıkları içinde yapılması hepimiz için daha hayırlı olur.

Yoksa dediğim gibi konu dışı yazma demesin kimse en başta ben yazarım :D 
noktayı koymuşsun hocam  :D

Çevrimiçi Necmi

Haklısın @Necmi abi.. biraz geriye doğru okudum sayfaları acaba çok mu abartılmış diye. Bence dozajında konu dışı yorumlar. sadece kombine olayı biraz abartılı.. onun da ateşi sönüverdi zaten. Derken bu bu sorunun cevabını merakla bekliyorum :)
aslında konu dışı bakmıyorum kombineye tabiki sürekli gündemde tutmalıyız almayanlar alsın
özendirelim ama bir taraftanda alamayan arkadaşlar var onlarda kırılmasın bu kombinelerin
satılmasına çok ihtiyaç var benim bahsettiğim farklı bir şeydi bazı arkadaşlar bu başlığa sırf
farklı amaçla geliyor mesela Deniz her şeye sarıyor en çok konu dışı olan o :) Ben yapmayalım
demiyorum tadında deminde yapalım okuyanda sıkılmasın bizde keyif alalım birde bu forumun
diğer başlıklarınıda harakete geçirebilirsek kalıcı olur yoksa stad bitince forumda biter. Önemli
olan bu stad içinmi yapacağız yoksa sonrasında devam edecekmiyiz edeceksek her konuyu harakete geçirmeliyiz

Çevrimiçi Necmi

Haklısın @Necmi abi.. biraz geriye doğru okudum sayfaları acaba çok mu abartılmış diye. Bence dozajında konu dışı yorumlar. sadece kombine olayı biraz abartılı.. onun da ateşi sönüverdi zaten. Derken bu bu sorunun cevabını merakla bekliyorum :)
Akıllı telefonlara uyum oranı ciddi bir maliyet
sanırım yeniden yazdırmak gerekir bu da forumun
geleceğiyle alakalı bir durum bu masrafı yapmaya değermi değmezmi
çok meşakatli bir iş bunu zamana bırakmak gerekiyor forumun gidişatına
göre karar veririz ama şu an akıllı telefonlardan kullanan arkadaşlar çok
memnun tapa talkı bile kaldırdık mesaj gönderiminin yavaşlamasının nedeni oymuş

Çevrimdışı Sedat_BJK

@Necmi abi her şekilde şahsen ben bu forumdan haberdar olmuş ve konuyu buradan bu şekilde takip ediyor olmaktan çok mutluyum. İyi ki varsınız ve iyi ki kenarından köşesinden dahilim diye düşünüyorum. Hiç kimseyi şahsen tanımıyorum ama biliyorum ki İstanbula maça geldiğimde artık bir başıma saf saf ortalıkta dolaşmayacağım :) İnşallah stad inşaatı biter ama burada kurulan dostluklar baki kalır ve bu platform büyüyerek devam eder.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi her şekilde şahsen ben bu forumdan haberdar olmuş ve konuyu buradan bu şekilde takip ediyor olmaktan çok mutluyum. İyi ki varsınız ve iyi ki kenarından köşesinden dahilim diye düşünüyorum. Hiç kimseyi şahsen tanımıyorum ama biliyorum ki İstanbula maça geldiğimde artık bir başıma saf saf ortalıkta dolaşmayacağım :) İnşallah stad inşaatı biter ama burada kurulan dostluklar baki kalır ve bu platform büyüyerek devam eder.
Hiç tanımadığımız insanlarla dostluklar kurduk bir gün yolun düşerde gelirsen
burdaki bir çok değerli arkadaşla tanışma fırsatı bulursun klavye başında olmuyor
birazda yüz yüze tanışmalar başladığı için insanlar birbirini daha iyi anlıyor
daha saygılı davranıyor burdaki saygı ortamına girende doğal olarak o şekilde
davranıyor beklediğimden güzel oldu buda tabiki hepinizin çabasıyla oldu yoksa
platformu yapmak bir şey değil burayı değerli kılan burda paylaşım yapanlardır.
her şeyin seviyesini sizler belirliyorsunuz bu konuda zaten Beşiktaşımızın bir
taraftar duruşu vardır buraya o duruşu taşımaları kafi

Çevrimdışı karakartalım

bu sayfa gittikçe daha mı güzelleşiyo yoksa banamı öyle geliyo emeği geçenlerin eline koluna sağlık =)
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı axioma

İyi geceler herkese, forum un bu hali daha güzel olmuş bence. Yapanalrın eline sağlık.

Çevrimdışı BesiktasLee

Günaydın gece eski açık beton işi bitmiş galiba.. Demirciler için bi alt kata geçme zamanı..
Ds

Çevrimdışı Abdullah

Çiçekler kule vinci bugün söküyor sanırım

Çevrimdışı tayfun

cümleten günaydın.sabah 07.30 da obitaş tarafında hareketlenme vardı,eski açık çıkış kapısı tarafına beton dökülmüş(2.loca katı),kapalıda 6.kiriş kalıbı çıkarılmış,kapalı üst 3.çıkış kapısı kalıbı çıkarılmış 4. çıkış kapısı kurulmuş.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı quentine83

günaydın büyük Beşiktaş taraftarı.
bugün baya bi hareketli geçecek sanırım.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı mert_

aynen abdullah hocam sökecek vinç gelmiş başında bekliyor.

Çevrimdışı Serkan7738

prekastçıların vincini ortada göremedim ben

Çevrimdışı Efe

Buyuk ihtimal vinci sokecekler ama prekastlada ilgili olabilir o vinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Buyuk ihtimal vinci sokecekler ama prekastlada ilgili olabilir o vinc

Prekastlarla ilgili olduğunu sanmıyorum kule vinci sökmek içindir prekastlar için paletli vinç gelecek demişti mabet 8 parça halinde gelip saha içinde monte edilecekti

Çevrimdışı Efe

Prekastlarla ilgili olduğunu sanmıyorum kule vinci sökmek içindir prekastlar için paletli vinç gelecek demişti mabet 8 parça halinde gelip saha içinde monte edilecekti
Evt o sekilde demisti bakalim bugun belli olur bu arada ustteki tema degismis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

ve sökecek vinci kabin seviyesine kadar uzattılar sanırım başlıyor. vay beee ilk kurulduğu gün dün gibi, montajlanan her parçasıyla beraber stadımıza kavuşuyor olmanın heyecanı katlanarak artmıştı...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı melih

kocaman delikanlı ne yapıyor öyle dikilmiş yukarı
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı tayfun

ilk göz ağrımız gidiyor.yolun açık olsun bir numara...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Emre.Guler

Ağustos2013 ve 27 haziran 2014. Aradan geçen 10 ay. Stadın ne kadar yer değiştirdiğine dikkat edin ve yapılan işin ne kadar büyük olduğunu tahmin edin. Bence düz zemine inşaa ediliyor olsaydı bu hızla inşaat çoktan bitmişti

Çevrimdışı ZEKI

Numarali tarafina konulacak vinci, eski ve yeni acikta oldugu gibi tribunlerin icine koysalarda ileride zemin icin calisma yapilabilsin.

Çevrimdışı Efe

Ağustos2013 ve 27 haziran 2014. Aradan geçen 10 ay. Stadın ne kadar yer değiştirdiğine dikkat edin ve yapılan işin ne kadar büyük olduğunu tahmin edin. Bence düz zemine inşaa ediliyor olsaydı bu hızla inşaat çoktan bitmişti

Kapali tribunun yeri nasil degismis ve boyut farkina bakin vinci bence numaraliya tasiyacaklar yada goturup yenisini getirecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Etiketler: