Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353811 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

tören için numaralı temeli bugün betonlanır sanırım

Çevrimdışı ALI RIZA

Ahh Ahh gitti kule vinç ne kadar alışmıştım onu orada gördügümde...! sabah sabah süpriz oldu resmen...! Eski açığa gece 3 kadar baktım birsey yoktu hangi ara döktüler betonu...!

Çevrimdışı Deniz

Vinci götür-getir uğraşmadan numaralıya taksalar bari :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı riza calli

Saha icindeki vinc kapali üst katin prekastlarini yapabilir bence kurmaya gerek yok

Çevrimdışı Serkan7738

Vinci götür-getir uğraşmadan numaralıya taksalar bari :D

kiralıktı o vinç mecbur gidicek başkası gelicek

Çevrimdışı Easthanbool

O vinç hiç sökülmeseydi de bizimle kalsaydı ya ne vardı.İlk göz ağrımız en nihayetinde :)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Deniz

passo nun sitesine üyeydim giriş yapmaya çalışıyorum yapamıyorum.E postan kayıtlı değil diyor.Tekrar üye olmak istiyorum zaten üyesin diyor.yapacakları sitenin ben..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALDENYX

numaralı için kurban kesme işlemi saat kaçta acaba.?
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı FARUK

boş tır yaklaştı galiba vinci götürecekler napalım yapmadığımız şey değil yeni bir vinç daha bekleriz :D

Çevrimdışı riza calli

Bende Passoya bir haftadır uye olmaya çalışıyorum sma olamıyorum passoyu icat edenin ben ........

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ahmett.67

passo nun sitesine üyeydim giriş yapmaya çalışıyorum yapamıyorum.E postan kayıtlı değil diyor.Tekrar üye olmak istiyorum zaten üyesin diyor.yapacakları sitenin ben..
Aynı problemi biz de yaşıyoruz . 3 defa danışma hattına telefon ettim.E posta adresimi düzelttiremedim bir türlü. Artık umudu kestim. Aktif Bank ile alakalı bir durum galiba...

Çevrimdışı berk_bjk

Çiçekler eski açıkta dün beton dökülen yere kolonları dikmeye başlamış bile.

Çevrimdışı tayfun

Aynı problemi biz de yaşıyoruz . 3 defa danışma hattına telefon ettim.E posta adresimi düzelttiremedim bir türlü. Artık umudu kestim. Aktif Bank ile alakalı bir durum galiba...
ben 5.seferde değiştirebildim.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ibrahmsr

Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı hic2222

Sanırım kapalıdaki vinç sökülüyor, bitmiş kalmamış hatta
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı brci

siyah üzerinde vodafone nasıl duruyor sizce ?? formada şuanki gibi logo+yazı mı olur yoksa sadece vodafone yazısımı olur  :alala:

Çevrimdışı MUTLU

bu küfeki taşı kaplaması kapalının hemen bitiminden sonra mı kaplanmaya başlacayak yoksa stadın kabasının bitmesi mi beklenecek.
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı ALDENYX

oo eski açik beton dükülen yere hemen demirciler örmeye başlamiş,galiba ikinci kat locayıda yapip yan tarafa inecekler.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı scape_bjk

siyah üzerinde vodafone nasıl duruyor sizce ?? formada şuanki gibi logo+yazı mı olur yoksa sadece vodafone yazısımı olur  :alala:

manchester da bu şekildeydi. logoyla daha güzel bence

Çevrimdışı brci

manchester da bu şekildeydi. logoyla daha güzel bence

bizde şu vodafone logosunun içi öle kırmızı olmaz inş. formanın zemin renginde olursa süper olur diye düşünüyorum

Çevrimdışı yigitcan1903

Bildiğim kadarıyla antrenman ürünlerindekiyle aynı şekilde olacak formada da

Çevrimdışı FARUK

çiçekler son perde kuşağı hazırladımı acaba fışkırtıcı oraya yanaşmış

Etiketler: