Vodafone arena'dan önce hiç bir forumda yazmamıştım. dh'de wow'da çok az yazdım genelde misafir gibi takip ettim. burası kendi evim gibi, çok farklı bir aidiyet hissediyorum. yapılan geyikleri de okumak hoşuma gidiyor, arada kendimce de konu dışı yazıyorum. Genele bakınca çoğunlukta benim gibi. acaba bu forumun bu kadar hızlı şekilde bu kadar ilgi görmesinin nedeni de ana başlıkta konu dışı sohbetlerin de dönebilmesi değil midir? Eğer yönetim ve çoğunluk aksini düşünüyorsa yine takip ederim ama yazdıklarıma dikkat ederim. Ama bana sorulsa şu an nasılsa öyle devam etsin..
Bunda bir sıkıntı yok zaten diğer forumlardaki ana tepkimiz buydu herhalde kalkıp konu dışı diye
kimsenin mesajını silmeyeceğiz kişisel olarak bende zevk alıyorum böyle sohbetten ama bir
transfer nöbetini burda tutamayız yanlış olur ana konuyu saptırır sorun sohbet etmek şakalaşmak
veya fikir birliğinde olamadığımız farklı konuları çözmek olabilir ama mesela burda takım kadrosu
yayınlanmaz yada insanların kişisel kinlerini kusmasınada izin vermemek gerekiyor burda ortak payda
Beşiktaş ve Beşiktaşımızın menfaatine olan her konu tartışılmalı ama tartışma uzarsa ilgili başlığa geçip
bu tartışmaya girmeyen insanlarıda rahatsız etmemek gerekir. Ben burasının her Beşiktaşlının evi olmasını
istiyorum girsin rahatsızlık duymadan sohbet etsin evinde gibi davransın çekinceleri olmasın