Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353925 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı hzr3088

yav ben hala öğrenci biri  olarak soruyorum bana birisi kombine almanın yolunu göstersin. bankalar kredi kartı vermiyo tefeciye mi gidek illa! :) bilen biri vardır belki 900 lira falan kredi kartı çıkaran banka var mı?
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Hakan Bilgin

eski açıkta kapalıya yakın bölümde sadece sütünlar kaldı onlar dikilecek diğer yerlerde daha tabla betonları atılıyor sıra sıra gidiyor  işler
efe bu gece hareketlilik yokmu stadda sadece kapalıda ince işcilik var gibi
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Karakartallar 2 tane foto çektim.saat 19 35 gibi fakat buraya atamiyorum.nasıl yapabilirim

Çevrimdışı Efe

malesef böyle olmuyor bizim taraftar herşeye bir bahane buluyor baksanıza kombineler beklediği ilgiyi göremiyor

zaten bi çok kişinin stadın yapıldığından yada ne zaman biteceğinden haberi yok biri diyo 3 senede bitmez biri diyor aa stad yapılıyor falan garip garip işler kombineyi ancak bizim gibi takipte olanlar alır ne zaman stad açılır bir miktar daha fazla kombine satılır bu senede 15 binden yukarı çıkılacağını sanmıyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekesicil

eski açıkta kapalıya yakın bölümde sadece sütünlar kaldı onlar dikilecek diğer yerlerde daha tabla betonları atılıyor sıra sıra gidiyor  işler

o sütünlar niye dikilmedi daha? o son kat bayadir bitmedimi? ciceklerin hizi icin yavas sayilir orasi :)

Ayrıca izlenimlerimi aktarmak istiyorum..obitaş kameranin görüş açısı dısında bir arkadaşın rampa olacak dediği yerde kirişleri betonluyorlardı.numaralıda ciddi bir çalışma vardı.kapalıda ise ciddi bir ytong dösenmiş..allah emekçilerimizin yar ve yardımcısı olsun

Çevrimdışı Efe

Karakartallar 2 tane foto çektim.saat 19 35 gibi fakat buraya atamiyorum.nasıl yapabilirim

yanıtlaya girin ekler ve diğer seçenekleri tıklayın bilgisayarınızdan foto seçim sonra ileti simgesi yazar altında büyük B var onun altında resim simgesi bi kere ona tıklayın ve gönderin :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

hocam aşağıdaki görseldeki gibi mesaj yazdığın kutucuğun altında ekler ve diğer seçenekler var, ona tıklayınca altında dosya ekle bölümünü göreceksin, oradan yükleyebilirsin.

Çevrimdışı Efe

o sütünlar niye dikilmedi daha? o son kat bayadir bitmedimi? ciceklerin hizi icin yavas sayilir orasi :)

daha kapalıda çalışıyor üst kat ekibi 1 hafta sonra eski açıkta imalata başlarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

hocam aşağıdaki görseldeki gibi mesaj yazdığın kutucuğun altında ekler ve diğer seçenekler var, ona tıklayınca altında dosya ekle bölümünü göreceksin, oradan yükleyebilirsin.

Dostum 2 defa denedim olmadı.@esatkekec bu hesaptan 2 fotoyuda alabilirmisin..tşkler

Çevrimdışı mert_

Dostum 2 defa denedim olmadı.@esatkekec bu hesaptan 2 fotoyuda alabilirmisin..tşkler

güzel fotolar hocam eline sağlık;

Çevrimdışı FARUK

arkadaşın rampa tahmini doğruymuş obitaş iskelesine başlamış :D

foto lar için teşekkürler hocam @yoksul

Çevrimdışı Oktay

Stadın şekli şemali ortaya çıksın kombine satişları dahada hızlanır birde sağlam 3 yıldız futbolcu aldımmı kombine mombine kalmaz ortada

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Stadın şekli şemali ortaya çıksın kombine satişları dahada hızlanır birde sağlam 3 yıldız futbolcu aldımmı kombine mombine kalmaz ortada
şahsen ben yıldız futbolcuya göre kombine alınmasına karşıyım kombine takım için alınır yıldız futbolcu aldığımız zamanlarda bile kombine satamadık malesef
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Sahin53

Birşey merak ettim yarın öbür gün drenaj kuyularında sıkıntı olursa nasıl çözülür?
Temel kırılabilir mi? 
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Oktay

şahsen ben yıldız futbolcuya göre kombine alınmasına karşıyım kombine takım için alınır yıldız futbolcu aldığımız zamanlarda bile kombine satamadık malesef

Yıldız futbolcu seven taraftarımızda var onlarıda düşünmek lazım;)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Yıldız futbolcu seven taraftarımızda var onlarıda düşünmek lazım;)
düşünsünler tabi de sıcak para girmesi için önemli bu sene kombineler

Çevrimiçi murat

Mitroglu geliyor arkadaşlar, şimdi kestiler biletini. 20 dk ya bording başlar
mitroğlu büyük bir hüsran olabilir.samaras daha iyi oyuncu.mitroğlu maç içinde kayboluyor.neyse buradan transfer bölümüne geçeyim.

Çevrimdışı smhkcr

KOmbine alacaklara : Eğer tek çekim yapacaksanız , bankayı arayın ben tek çekim yaptım , bunu taksitlendirme yapmak istiyorum diyin , hemen yapıyorlar , garanti ay başına 3 tl alıyor , ben 6 ay yaptım 18 tl para alacak , sizde böyle bişey yapabilirsiniz

Çevrimdışı tayfun

düşünsünler tabi de sıcak para girmesi için önemli bu sene kombineler
aman aman,bizim 107 blok bi bitsin sonra yıldızı alsınlar,yıldıza kombine alanla illah kapışırım ben...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

aman aman,bizim 107 blok bi bitsin sonra yıldızı alsınlar,yıldıza kombine alanla illah kapışırım ben...
aynen kombineyi yıldız topçu için alana bende karşıyım

Çevrimdışı Gokhan_1903

Birşey merak ettim yarın öbür gün drenaj kuyularında sıkıntı olursa nasıl çözülür?
Temel kırılabilir mi? 
bence bunu düşünmüşlerdir ona göre yapılmıştır bi yerden ulaşılabiliyordur kuyulara

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar şu kombine muhabbetini ilgili sayfada yapsak
burda kombineler çıktığından beri başka bir şey konuşulmuyor
diğer sayfalarda bizim oralarıda şenlendirelim biraz garip kalmasınlar
stad başlığında stadın gidişatıyla ilgili konuları konuşalım biraz
dışardan takip edenlerede yazık lütfen bu konulara özen gösterin

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar şu kombine muhabbetini ilgili sayfada yapsak
burda kombineler çıktığından beri başka bir şey konuşulmuyor
diğer sayfalarda bizim oralarıda şenlendirelim biraz garip kalmasınlar
stad başlığında stadın gidişatıyla ilgili konuları konuşalım biraz
dışardan takip edenlerede yazık lütfen bu konulara özen gösterin