Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8354255 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Beyler bu rampa ne zaman bu seviyeye getirilecek?Gereksiz uzun bir rampa.çiçeklere zorluk çıkartmadan kırpılmalı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Oraya malum Site dersen Hrkz yanlış anlar tabi.

evet malum site demeyin malın sitesi deyin.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2014, 22:43:28 muratkaya ]

Çevrimdışı bjk_mabet

Beyler bu rampa ne zaman bu seviyeye getirilecek?Gereksiz uzun bir rampa.çiçeklere zorluk çıkartmadan kırpılmalı

o rampa biraz daha indirilecek sonra kalıcak tamamen inmeyecek , ama şimdi indiremiyoruz yolu birazdaha sağa sola kaydırmamız gerekecek çünki
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı saricasi

Oo çok sert :)

Alıntı yapılan: muratkaya link=topic=2.msg12632#msg12632
[quote author=muratkaya link=topic=2.msg12632#msg12632 date=1404070802
date=1404070802]
[/quote]
Ooo çok sert
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı megiddo

kapalıda bir bölümde gazbeton duvarlar testere kirişlere kadar dayanmış sanırım ordan vinçle malzeme girişi olmaz artık, o kısımların prekastlarının takılmaması için bir sebep yok sanırım.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

kapalıda iç tarafta çalışma var şuan ince işçiliklerde :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Geovani

Kombine satışlarında ilginçtir pahalı olan yerler daha çok satılmış uygun fiyatlı açık kombineleri daha durgun gibi...Etrafımdaki bütün arkadaşlarımı örgütlüyorum almaları için....Evet yönetimin taksit olayında taraftarına biraz daha kolaylık sağlaması gerekiyordu ama şöylede bi durum var en kötü bir buçuk sezon için fiyatlar fena sayılmaz ayrıyeten tek çekimde almakta zorlanan kartallarımız bankaların sonradan taksit olayından faydalanabilir kii ben böyle yaptım...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Oktay

Yönetim üstüne düşeni yapıyor camiaya elit bi stad kazandırıyor taraftar imkanı dahilinde mutlaka kombine almalı unutulmamalı ki alınan her kambineyle stada bir tuğla katkı oluyor

Çevrimdışı Efe

numaralıda acayip acayip ışıklar yükseliyor kamyonlar harekete geçti bakalım ne yapacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denizaydogdu

KOmbine alacaklara : Eğer tek çekim yapacaksanız , bankayı arayın ben tek çekim yaptım , bunu taksitlendirme yapmak istiyorum diyin , hemen yapıyorlar , garanti ay başına 3 tl alıyor , ben 6 ay yaptım 18 tl para alacak , sizde böyle bişey yapabilirsiniz
Kartal

Çevrimdışı Pençe1903

Şu görüntüyü özledik be abi....bitsin bu çile :bandit:
(Benimle oynarmısın filminden alıntıdır)

Çevrimdışı Deniz

o rampa biraz daha indirilecek sonra kalıcak tamamen inmeyecek , ama şimdi indiremiyoruz yolu birazdaha sağa sola kaydırmamız gerekecek çünki
tamam abi anladım :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

eski açıkta bi dayı hayalet gibi görünüyor oturdu şimdi uca :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

Kombine satışlarında ilginçtir pahalı olan yerler daha çok satılmış uygun fiyatlı açık kombineleri daha durgun gibi...Etrafımdaki bütün arkadaşlarımı örgütlüyorum almaları için....Evet yönetimin taksit olayında taraftarına biraz daha kolaylık sağlaması gerekiyordu ama şöylede bi durum var en kötü bir buçuk sezon için fiyatlar fena sayılmaz ayrıyeten tek çekimde almakta zorlanan kartallarımız bankaların sonradan taksit olayından faydalanabilir kii ben böyle yaptım...
numaralıda sponsor olmayan blokda sağlam satış var hakikaten,kapalıda fena değil,kale arkaları geri kaldı.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı saricasi

numaralıda sponsor olmayan blokda sağlam satış var hakikaten,kapalıda fena değil,kale arkaları geri kaldı.
Kale arkası kolay biter iş kale arkasına kaldıysa.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı tayfun

Kale arkası kolay biter iş kale arkasına kaldıysa.
diğerleri beklentimden çok vallahi.oran olarak bakamadım ama satışa çıkınca üçer beşer alındı numaralı...satılsında neresi satılırsa satılsın...zamanla bitmez diyenleri de tutuşup kombine ararken görürüz inşallah.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

ysariusta

• Ziyaretçi

Numaralının bitmesi normal. Eski bina çok haraptı bence. Girmek çıkmak meseleydi. Tuvaleti kötüydü. Tüm bunlar düzelince elbette rahatına düşkün adam evde değil statta izler maçı.

Çevrimdışı ekesicil

gündüz sormustum ama cevaplayan olmadi tekrar sorayim

eski acik kösede en üst katta niye en son kolonlar dikilmedi? yoksa en üst kati daha betonlanmadimi?

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta bi fışkırtıcı görünüyor yoldan fışkırıtıyor heralde perdeye yada kolona fışkırtıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Geovani

Son on sezondur kombine alırım ama bu senenin anlamı farklı oktay seninde dediğin gibi bu kombineden farklı stada bi tuğlada biz koyuyoruz ....Stadı takip etmeyen bi çok arkadaşımada baskı yaptım aldırdım :) açıklara oranla numaralı ve kapalıdaki satışlarda aslında şehir efsanesi olan BEŞİKTAŞ pahalı bilet satamaz tezini çürütüyor gerekli konfor sağlandıktan sonra demekki satılabiliyormuş...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Numaralının bitmesi normal. Eski bina çok haraptı bence. Girmek çıkmak meseleydi. Tuvaleti kötüydü. Tüm bunlar düzelince elbette rahatına düşkün adam evde değil statta izler maçı.
malesef böyle olmuyor bizim taraftar herşeye bir bahane buluyor baksanıza kombineler beklediği ilgiyi göremiyor
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

ysariusta

• Ziyaretçi

Mitroglu geliyor arkadaşlar, şimdi kestiler biletini. 20 dk ya bording başlar

Çevrimdışı Efe

gündüz sormustum ama cevaplayan olmadi tekrar sorayim

eski acik kösede en üst katta niye en son kolonlar dikilmedi? yoksa en üst kati daha betonlanmadimi?
eski açıkta kapalıya yakın bölümde sadece sütünlar kaldı onlar dikilecek diğer yerlerde daha tabla betonları atılıyor sıra sıra gidiyor  işler
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: