Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353895 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kapali tribunun yeri nasil degismis ve boyut farkina bakin vinci bence numaraliya tasiyacaklar yada goturup yenisini getirecekler

eski kapalı şimdiki Alt kat kadarmış vay be..

Çevrimdışı demir_kArtAl

Herkese Günaydın,  işlerim dolayısıyla birkaç gündür sizi takip edemiyordum, baya güzel gelişmeler olmuş.

Ocak ayının sonunda stadın üzerinin kapanmış olacağına dair sağlam bir iddaaya girdim.  Ne diyorsunuz kapanır mı ocak ayında üstü  :busted_cop: @Necmi @bjk_mabet

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı riza calli

Acaba ne kadar kombine satıldı. merak ediyorum.kombine almaya gittigimdede sordum ordakilerde bilmiyormuş göremiyoruz dediler

Çevrimdışı ALDENYX

Herkese Günaydın,  işlerim dolayısıyla birkaç gündür sizi takip edemiyordum, baya güzel gelişmeler olmuş.

Ocak ayının sonunda stadın üzerinin kapanmış olacağına dair sağlam bir iddaaya girdim.  Ne diyorsunuz kapanır mı ocak ayında üstü  :busted_cop: @Necmi @bjk_mabet

ben pek ihtimal vermiyorum.çatinin 6 ayda biteceğini gözönüne alınca.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tayfun

Acaba ne kadar kombine satıldı. merak ediyorum.kombine almaya gittigimdede sordum ordakilerde bilmiyormuş göremiyoruz dediler
üstat bi hesap yapıyorum,tam rakam veremem ama kapalı+açık tribünler çıkıcak,numarılıdan kalan rakamda olucak.en azından fikir verir.genel kısmından görebileceksiniz 20 dakikaya.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Time lapse vinç sökümünü kaydetti mi acaba?12 de başlıyordu kayıtlar umarım yakalamıştır... :)

Çevrimdışı Serjo

@bjk_mabet kale direkleri nasıl olacak acaba  :biggrinking:
rica etsem KAPALI'nın içinden foto atarmısın
teşekkürler  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

Numaralida baya calisiyorlar temele hazirlik bugun ayin son gunu artik kaba insaat icin 120 den geriye yarin saymaya baslayalim insallah biter ekim sonu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2014, 11:52:28 Oktalg ]

Çevrimdışı Efe

vinçin kurulduğu gün 7 ocak 2014
Zaman nasil gecti 6 ay sonra ilk vinc sokuldu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı zatoichi1903

passo uyesi olup numaralı 430-401 deki durumu paylasabilecek biri var mı?
tesekkurler simdiden
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı iyimserure

passo uyesi olup numaralı 430-401 deki durumu paylasabilecek biri var mı?
tesekkurler simdiden
401'de en arka 4 sıra boş, 430'da arkadan 5-6 sırada bolca yer var, onun dışında tamamen dolu görünüyor

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Oktay

Zaman nasil gecti 6 ay sonra ilk vinc sokuldu
efe zaman su misali akar akar gider demiş atalarımız

Çevrimdışı yash26

su insaata yavas diyorlarya gercekten icim aciyor bazen.. stad yikmislar fore kazik dikmisler inanilmaz derecede harfiyat cikmis...1 sene bile daha dolmadan bir tribun bitirilmis ikincisinde yuzde 70lere gelinmis ucuncusunde guzel asama kaydedilmis ve 4uncusune temel atilmis... helal olsun
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı CanEmre

Numaralida baya calisiyorlar temele hazirlik bugun ayin son gunu artik kaba insaat icin 120 den geriye yarin saymaya baslayalim insallah biter ekim sonu

Kapalı ve kuşak (perde) işleri de bitince Çiçekler eski açık ve numaralıda iyice hızlanacaktır diye tahmin ediyorum. Eski açık ta bitince tüm ekip numaralıyı timelaps hızında bitirir :)))
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2014, 12:03:04 sadomi ]
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı zatoichi1903

Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı mert_

@akagunay twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı Schwarzer Adler

bugün ilk vinç sökülüyor. şimdi 5 saniye durun ve vincin ilk takıldığı günkü duygularınızı düşünün. ne kadar sevinmiştik, inşaat hızlanıyor diye. ve ardından yeni vinçlerin gelişini bir kurtarıcı edasıyla bekleyişlerimiz. şimdi gelinen aşamayı beğenmeyene diyecek lafım yok...
(beklenti performans açısından yeni açık ilk vinç hayal kırıklığı bende)
"Beşiktaş, renklilere özenmeyecek kadar büyük ve özgün bir camiadır"

Çevrimdışı riza calli

Herkez koltuk numarasına nasıl oturacak merak ediyorum çünki kimsenin elinde bilet olmayacak/

Etiketler: