Kötü örnek örnek değildir , solediginiz örnekler gs yd , yav adam Türk futbolunu bitirdi bu değil diye mi mutlu olacaz . Ama yazdım maalesef mevcut Yönetim dışında transfer sportif mali işi iyi yürütecek yönetim adayida yok .
mali işi yürütebilmek için giderin olduğu gibi gelirinde olması lazım
gelirin olmadan gider yaparsan işte başına gelecek olan gsnin başına gelen olur
kötü örnek örnektir hemde dibine kadar örnektir bütceyi yöneteceklerde bütçemi var
neyi yönetecekler anca kendileri yeni gelir kaynakları bulmaya çalışıyor ve onu harcıyorlar
nedenmi çünkü mevcut gelir kaynaklarının tamamı ipotekli. Evet eleştirmek gerekiyor
eleştirilmelide ama eleştiride tutarlı olmalı eleştiriyorum diye sallamayacaksın sen sürekli eleştiriyorsun
belki bir şeyleri görmek istemiyorsun sana bir şey söyleyeyim bu kulüp kayyumdan döndü bunun anlamını bir düşün
eleştirirkende ona göre adil ol bir ergen senin dediğini dese anlarımda seni anlamıyorum paranın ve bütce idaresinin
ne olduğunu senin yaşındaki birinin bilmesi gerekir. Genede şu haliyle kulüp kötü yönetiliyor diyorsan
benim sana söyleyeceğim hiç bir şey olamaz senin mantık hiç pazarlık yapmayalım gomeze 9 mu istediler ver al
ospinaya 7,5 mu istiyorlar ver al eee bu musluk nerden akıyorda kovayı doldursun biliyormusun Denizbanka 5 M€
ya tribün sponsorluğu verdiler peşin para olması mecburiyetiyle ve bu parayı oyuncuların alacaklarına yatırdılar
ve oyuncu alacağı kalmadı uefa dan temiz raporu aldılar. yani bu yeni oldu bu demekki kulübün kasasında metelik yok
ve bu şekilde kaleci arıyorlar. mecbur pazarlık yapacaksın çünkü onun sonunda yapman gereken bir ödeme var.
@Kemal