2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915346 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Bu kadar çıktıysak bitirebiliriz kısa sürede.

Gelsin komisyonlar.  :eyes

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2016, 18:50:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gelsin komisyonlar.  :eyes

Her clean sheet için 1 Efes çalışır  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Kalinic işimizi görür mü
İsmi geçen ler arasında hangi sırada sizce

Çevrimdışı Jukebox

TRANSFER | Beşiktaş, Lovre Kalinic için Hajduk Split'e 4 milyon Euro'luk yeni bir teklif yaptı. (Sportske Novosti)

4 Milyon (?)
Bu adama 4 m değer mi abi ?
Burada senin görüşlerine önem veriyorum ben.
Aradığımız kaleci mi ?

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sane ve sirigu disinda hicbir isimle ilgilenmiyorum. Pardon ospina ve zapata da olur. Ha bi de neto ve cacares de olabilir. Yok arkadas boyko ve douglisa bile raziyim. Hic olmadi volkan babacan- yalcin yapalim.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ali Aba

TRANSFER | Beşiktaş, Lovre Kalinic için Hajduk Split'e 4 milyon Euro'luk yeni bir teklif yaptı. (Sportske Novosti)

4 Milyon (?)
buna 4 veriyorlarsa Salvatore Sirigu yuda alabilirler bence

Çevrimdışı atalay

Bu adama 4 m değer mi abi ?
Burada senin görüşlerine önem veriyorum ben.
Aradığımız kaleci mi ?

Fiyat biçemem. Potansiyelini sahaya yansıtır ise 4'den çok daha fazlası eder. İyi kaleci.

Çevrimdışı saricasi

Watford amrabati 8 milyon euro ya almis adam hala para ediyor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı FedericoGiunti

Kalinic nasıldır izleyen arkadaşlar değerlendirme yaparsa iyi olur. @Necmi abi kalinic hakkındaki görüşlerin nelerdir, işimizi görür mü?
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Lovre Kalinic izlemek isteyenler için şöyle tatlı bir videosu var..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ilhan mansız

Lovre Kalinic izlemek isteyenler için şöyle tatlı bir videosu var..
bu adam alınır, tabi tek video herşeyi anlatmaz ama çok iyi görünüyor

Sirigu ' nun olma ihtimali var mı? World class bir kaleci , çok zor bence .

Çevrimdışı Çağatay

Kalinic olursa baya iyi olur
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TURKahvesi

bu keleciyi beğenirim iyi bir kaleci en azından potansiyeli yüksek kalecidir
daha 25 yaşında Hırvat kaleci ki bunu şimdi almayı başarırsak özellikle Euro 2016'da göstereceği performans değerini şu anki değerinin 3 katı katlayabilir (milli takımınında 1.ci kalecisi konumunda)
ayrıca şampiyonluk yolunda takımımıza büyük etkisi ve katkısı olacaktır
umarım Boyko yerine bu kaleciyi alırız.
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2016, 20:32:59 Özgür ]

Çevrimdışı Mehmet92

Başkan Allah,Kuran,kitap aşkına bir kaleciyle bir stoper al şu takıma,cinnet geçiricem bunları kadıköy'de yenmeden şampiyon olamayacaz yapma etme başkan harcama şu takımı 2. sene üst üste.
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2016, 20:50:19 Oktay ]

Çevrimdışı ekrembaser

Bugün ki maçı izledikten sonra transfer yapmayalım boşuna para harcamayalım yuh ya

Çevrimdışı OnizukaSensei

Ne sıkıcı yaa, ustune sinir olduk  :akuma:
Transfer bekliyoruz hala olmadi, maci bekledik ama oynanmadi, ustune bugun macta olanlar :/
Su transfer donemi bitse de rahatlasak artik, her ne olursa olsun bu sene sampiyon olacagimiza inaniyorum.

Çevrimdışı Oktay

Bugün ki maçı izledikten sonra transfer yapmayalım boşuna para harcamayalım yuh ya
herlalde seni şampiyonlukta tek bırakacak halleri yok.. bugünkü fb ye yapılan işin cilvesi rahat ol busene şampiyon biziz.. nasıl diye sorma  :icool: :icool:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kaleci , Stoper Falan alıp boş yere masraf yapmaya gerek yok senaryosu belli bu ligin .

Çevrimdışı atalay

Size oyunun kurallarına göre oynanmayacağını söyledim.

Alayını tokatlayacaksın... Kural bu!

Çevrimdışı Mehmet92

18 hafta sürücek psikolojik mücadeleye hazırlayın kendinizi,sonuna kadar mücadele edicez kimse bu takımdan ümidini kesmesin.

Çevrimdışı Kemal

Cildirtacaklar artık taraftarı , yani bu adamlar Mayısta secilmesin diye bas bas bağırasim geliyor şu transfer yüzünden ama gelecekler bunlardan beter Beşiktaşın sonunu getirirler
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2016, 21:04:21 Kemal ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cildirtacaklar artık taraftarı , yani bu adamlar Mayısta secilmesin diye baş baş bağırasim geliyor şu transfer yüzünden ama gelecekler bunlardan beter Beşiktaşın sonunu getirirler

yahu sen ne diyorsun ..

Çevrimdışı Kemal

yahu sen ne diyorsun ..

Beceremeyeceklerse bıraksınlar diyorum ama bırakacakları adamda yok diyorum gelme adayları daha felaket diyorum . Anlayamiyo musun ?

Çevrimdışı Oktay

Beceremeyeceklerse bıraksınlar diyorum ama bırakacakları adamda yok diyorum gelme adayları daha felaket diyorum . Anlayamiyo musun ?
ozaman iki yol var kulübü kayyuma devretmek yada külübün anahtarını gidip valiye vermek :alala: :alala: :alala: