2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913292 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sorun orda zaten, o kadar iyiyse neden oraya gimiyor ?

Bizim çok iyi oyuncularımız var neden EPL'ye gidemediler?

Atiba mesela neden kapmadılar? Töre'yi niye bıraktılar? Oğuzhan? Gomez? :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ekrembaser

Gerçekten burda futbolcu analizlerini yapan bir sürü arkadaş var ama benim görüşüm kalinic haberleri doğru ise çok isabetli olur en azından kaleci çıktı çıkmadı tartışması yaşanmaz defansımız da tereddüt yaşamaz

Çevrimdışı Sarp

Kalinic haberlerinin kaynağı nedir arkadaşlar  :alala:  :icool:

Çevrimdışı atalay

Taraftarlardan çekinmeseler gelecek isim: Lovre Kalinic...

Son anda pürüz çıkmaz ise yeni kalecimiz.

Çevrimdışı kartalBaz

Insallah cok sevinirim. Kaca bitmis?

Çevrimdışı RQ7_351903

Sizi bilmiyorum ben ne vereceği belli olmayan bir kalecinin şu şampiyonluk için çok kritik nokta da sadece potansiyel diye alınmasına karşıyım..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yorumlar neydi bu kaleci için?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Doğukan E.

Abi sen onay veriyosun dimi? Okudum bazı yorumlarını da fazla bilgi sahibi olmadığımız için su an bir çoğumuzun içi rahat değil. Sambade gibi antrenör farkıyla bu çocuk daha gelişebilir demistin galiba sende? @atalay

Çevrimdışı Sarp

Voltran Mübarek  :super:

Çevrimdışı ekrembaser

Kardeşim bir sorum olacak topu oyuna sokması ve ayakları Nasıl malum bizim kalecimiz orta sahayı geçiremiyor en azından böyle bi sıkıntı yaşar mıyız

Çevrimdışı Scout

Kalinic Güzele Benziyor  :uyucam:
Pika Pika

Çevrimdışı Savaş

Hep demiştim tecrübeli ve olgun bi adam alamıyorsak tek sezonluk parlayan adamlar yerine potansiyeli olan adam alalım diye.

Tecrübeli kaleci alamadık, potansiyeli olan kaleci alalım.

Tek sezon parlamış Boyko yerine potansiyeli olan Kalinic'i tercih ederim.

Çevrimdışı Jukebox

Mac kazandirir mi ? Yani kadikoy'de arena'da kritik kurtarislar yapar mi ?
Sen begeniyordun abi simdi boyle kesinlesmek uzere olunca is ciddilesti.

Çevrimdışı Sarp

Bu haberin doğruluk payı nedir?
ooo italyan gazeteleri yardırmaya başlamış 4 milyon euro :icool:
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2016, 00:58:03 Sarp ]

Çevrimdışı Mehmet K

Kalinic gelirse zaten yüksek olan hava hakimiyetimiz pekişecek. Hem belki kritik maçlarda ileri çıkıp gol arar.

Çevrimdışı mellfred

havadan şutlarda iyi. bire birde iyi, yakın mesafeden gelen yerden şutlarda hatta ters ayaktayken bile iyi. yukarıda ki videoda göreceksiniz oyunu eliyle kuruyor ve 50 metrelik paslar atabiliyor. bence bu büyük avantaj yalnız ayağı ile alakalı pek görüntü yok
ben çok ısındım bu elemana. uçuk bedellerle yaşı gelmişler yerine tercih ederdim ben.

Çevrimdışı musacn1903

Yerden gelen toplarda da baya çok iyi baya çok iyi hemde

Çevrimdışı yigiter38

konumuzla pek alakasi yok özür dilerim simdiden,aksam Twitterde yazdim aklima geldikce sinir oluyorum biraz.
Baskan Yabanci Serbest olayina karsi ciksaydi ,en az 5 sene Ambargo koyardik Lig´e.Cok Büyük bir Hata yaptik.
Kaleci olayi artik belli olmaya basladi,bence Boyko ve Kalinic arasinda tercih yapilacak.
Sirigu ,Ospina baska Bahara kaldi

Çevrimdışı atalay

Yorumlar neydi bu kaleci için?
Insallah cok sevinirim. Kaca bitmis?

Abi sen onay veriyosun dimi? Okudum bazı yorumlarını da fazla bilgi sahibi olmadığımız için su an bir çoğumuzun içi rahat değil. Sambade gibi antrenör farkıyla bu çocuk daha gelişebilir demistin galiba sende? @atalay
Kardeşim bir sorum olacak topu oyuna sokması ve ayakları Nasıl malum bizim kalecimiz orta sahayı geçiremiyor en azından böyle bi sıkıntı yaşar mıyız
Mac kazandirir mi ? Yani kadikoy'de arena'da kritik kurtarislar yapar mi ?
Sen begeniyordun abi simdi boyle kesinlesmek uzere olunca is ciddilesti.

Genellikle fazla izlemediğim oyuncular için kesin konuşmam; bir kaleci için asla. Yeterince izlemedim. Fakat 1.sınıf bir kaleci değil, olma potansiyeli var. Bu oyuncu en başından beri listedeydi, bugün ve Ocak ayının başında bunu yazdım zaten.

Potansiyel aralığı çok geniş. Kumaşı gayet iyi. Fiyat hakkında bir bilgim yok. Yatırıma değer. Tabii 4 milyon € doğruysa, biraz riskli.

Oyuncu transfer olursa genel teknik bir değerlendirme yaparım. Malum birçok oyuncu için boşuna onca şey yazdık.

Çevrimdışı talha

O zaman Tolga'ya muhtaç ol öle bir düşüncemi var, alacaksın.

25 yaşında adam abartıldığı kadar olsa neden 2 Milyon pd.

Allah allah. Tolga'yı şuan geç Avrupa'yı Tr'de pazar bulamazsın. Bazı oyuncular böyledir işte.

Berisha 1.5M'e falan gitmişti. Ravkovic yine aynı şekilde 3M'e gitti kötü kaleciler mi bunlar?

EPL'ye gidebilecek kadar kanıtlamış bir oyuncu sana gelmez işte.

Adamlar'ın kalitesi ile senin aranda fersah var.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Samet_

Rakam 4 ve üzerine çıktıysa ya tartışılmayacak bir kaleci alacaksın ya da potansiyele gömeceksin tüm parayı.Ben şuan bulunduğumuz konum

itibariyle biri seçerdim ama 1.seçenekteki isimler olmuyorsa bu da olabilir.Hayırlısı olsun ne diyelim

Çevrimdışı ekrembaser

konumuzla pek alakasi yok özür dilerim simdiden,aksam Twitterde yazdim aklima geldikce sinir oluyorum biraz.
Baskan Yabanci Serbest olayina karsi ciksaydi ,en az 5 sene Ambargo koyardik Lig´e.Cok Büyük bir Hata yaptik.
Kaleci olayi artik belli olmaya basladi,bence Boyko ve Kalinic arasinda tercih yapilacak.
Sirigu ,Ospina baska Bahara kaldi
Kardeşim kesinlikle haklısın ama Başkan o işe taş koysaydı tahminim başımıza taş yağardı sadece sportif olarak değil her türlü bizle uğraşırlardı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Genellikle fazla izlemediğim oyuncular için kesin konuşmam; bir kaleci için asla. Yeterince izlemedim. Fakat 1.sınıf bir kaleci değil, olma potansiyeli var. Bu oyuncu en başından beri listedeydi, bugün ve Ocak ayının başında bunu yazdım zaten.

Potansiyel aralığı çok geniş. Kumaşı gayet iyi. Fiyat hakkında bir bilgim yok. Yatırıma değer. Tabii 4 milyon € doğruysa, biraz riskli.

Oyuncu transfer olursa genel teknik bir değerlendirme yaparım. Malum birçok oyuncu için boşuna onca şey yazdık.

:ok:

Çevrimdışı Doğukan E.

Eline sağlık abi olurda kaleci işini artık halletmiş olalım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2016, 01:13:11 Yusuf Tekeli ]