2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915393 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu takım saha içinde şampiyon olur; kulüp yöneticileri ve taraftar saha dışında görevini yaparsa...

Bunu aylardır yazıyorum.
Y.D. büyük bir travma yaşattı kulüp ve taraftarda . Artık silkinip kendine gelmesi lazım hem yönetici hem de taraftarın .

Çevrimdışı FedericoGiunti

Savaş başladı... Artık kaleciyle - stoperle falan uğraşmayı bırakmak lazım. Bir an önce alınmalı ki artık biz de safımızı alalım.
Beşinci günün şafağında doğuya bakın. Kaleci ve stoper ordan gelecek gibi maalesef. :)))
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı RQ7_351903

Twitter'da bazı büyük hesaplar Torino ile anlaştığını yazıyor Sirigu'nun.

Çevrimdışı Kemal

kötü örnek örnek değildir ne demek? Peşin satan veresiye satan diye bir karikatür var biliyor musun? Tabi ki büyük takımların nasıl yönetildiklerini birbiri ile karşılaştıracağız. Beşiktaş son yıllarda bu şekilde yönetilmeseydi çoktan kayyumluk olmuştu.

Ben Beşiktaş'ın her yıl üzerine daha da koyarak akıllıca yönetildiğini düşünüyorum, sen beceremiyorlar diyorsun. İtiraz edince de kişileri eleştiremeyecek miyiz diyorsun. Biz de seni eleştiriyoruz, saçmalıyorsun diyoruz işte.

Zaten bıraksınlar ama kime bırakacaklar, bırakacak adam yok ki ya diye kahvehane siyaset tartışmasından öteye geçmeyen çözüm önerisiz bir eleştiri sadece, altı boş, içi boş.

Tabii ki elestirebilirsin yazdıklarımı saygı çerçevesinde bende seni . Bundan ben rahatsızlık duymam.

Altı içi boş diyorsun maalesef bana göre durum bu ; transfer konusunda basarisizlar.  Ha şunu kabul ediyorum pisiyolar transfer konusunda ama hala yok bana göre . Şimdi siz gomez ba sosa yazarsın ben zamanlamalari diğer kötü transferleri yazarım uzar gider .

Bende tam sizin dediğinizi diyorum aslinda sonuc farkli sadece , batırmadi kayyumluk etmedi diye sunuda diyemem sportif konuda bizi bir yerden aldı bir yere koydu , o zaman 2 rakibininde bitikleri oynadığı Sezonlar boyunca senin kaç tane kupan var diye sorarlar .

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Yahu bu Lovre Kalinic'in istatistikleri pek iç açıcı değil  liginde 20 maçta 15 gol avrupada 8 maçta 9 gol yemiş, bu adama umut bağlayacaksak bu senede Şampiyonluğa şimdiden sekte vururuz gibi geliyor, mutlaka kaleci lazım kesinlikle alınmalı fakat yeni alacağımız kalecide böyle bol gol yemeye müsait kaleci olmamalı, birde bu adama nasıl 4 Milyon eruro v.s. konuşulmuş ona da ayrı hayret ediyorum.  :alala:

Çirkefbahçenin rahat duracağını mı zannettiniz? Şampiyonluk onların tek kurtuluşu. Yoksa hem mali hemde uefa nezdinde çöküşe girerler. Bunu bilen başkanları elinden geleni yapacaktır. Umarım bizim başkanımızda gereken önlemleri alır ve taraftar uyanık olur.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SIRIGU bir Hayal , Bir Rüya

Keske oyle bir ihtimal olsa , Taffarelden sonra bu Ligin gelmis geçmiş en iyi kalecisi olur..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Alper1903

Beşinci günün şafağında doğuya bakın. Kaleci ve stoper ordan gelecek gibi maalesef. :)))

Daha 1 saat olmadı, topla tüfekle bütün silahlarıyla adilik yapmaya başladılar. Artık herşey gün gibi ortada. Yönetimin kayıtsız kalacağını sanmıyorum (öyle umuyorum   :) )

SIRIGU bir Hayal , Bir Rüya

Keske oyle bir ihtimal olsa , Taffarelden sonra bu Ligin gelmis geçmiş en iyi kalecisi olur..
Hayal etmek bilgiden daha önemlidir.
Albert Einstein mod on.
BEŞİKTAŞK

Stoperi bilmemde Kaleci Türkiyenin Guneyinden gelecek gibi :naughty: :nargile:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yahu bu Lovre Kalinic'in istatistikleri pek iç açıcı değil  liginde 20 maçta 15 gol avrupada 8 maçta 9 gol yemiş, bu adama umut bağlayacaksak bu senede Şampiyonluğa şimdiden sekte vururuz gibi geliyor, mutlaka kaleci lazım kesinlikle alınmalı fakat yeni alacağımız kalecide böyle bol gol yemeye müsait kaleci olmamalı, birde bu adama nasıl 4 Milyon eruro v.s. konuşulmuş ona da ayrı hayret ediyorum.  :alala:
Şimdiden söyleyim karşına Tolga Zengin'in ve Muslera'nın bu yıl ki istatistiklerini koyarlar . A spor'da bir yorumcu var Taner Karaman diye . O da sürekli istatistik üzerinden konuşur. Tolga Zengin'i övüp durur 'Şu kadar şut kurtardı . Şu kadar az gol yedi ' diye ama 16 maçta 17 gol yiyen Tolga'yı değil gider 17 maçta 23 gol yiyen  Muslera'yı ilk yarının 11'ine koyar .
Kalecinin yediği gollere bakmak lazım . Golü atan nasıl tek başına santrafor değilse golü yerken tek sorumlu kaleci değil . Yenilen golde kalecinin sorumluluğu ne kadar önemli olan bu .
Kalinic adı geçen Boyko'ya oranla daha iyi ve potansiyelli kaleci. Opsiyonları bilip ona göre karşılaştırma yapmak lazım.

Hayal etmek bilgiden daha önemlidir.
Albert Einstein mod on.
:alala: :alala:

Kuzeyi de bari :)))
BEŞİKTAŞK

Onur Küçük

• Ziyaretçi

:alala: :alala:
Hayal gücünün önemine değinmiş Yunus Emre.
Hayal ederek yapabileceklerinin, başarabileceklerinin sınırı yok . Tabi hayali gerçekleştirmek için bunun gereklerini de yapmaya özen göstererek.

Çevrimiçi Samet Demir

Kuzeyi de bari :)))
Yeni kaleci arabistan dan

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Anıl

Muammer ? :alala:

Suriye milli takım kalecisini alıyok ellam. Yoksam işidin kalecisini mi? :))))
BEŞİKTAŞK

Boykonun yerini yurdunu bilmez bir aydır kafamızı yedi boyko boyko diye (şaka)
BEŞİKTAŞK

Yeni kaleci arabistan dan

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vurun daha ölmedi:))))
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı fatih e.

[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2016, 23:14:36 fatih e. ]

Çevrimdışı Tahsin Ç.

@Onur Küçük hocam bende aslında pek istatistiki konuşmayı sevmem yalnız çıktığı maça göre yediği gol sayısı beni ürküttü bu kadar golü nasıl yedi ortada görsel yok bilemiyorum ama yani kolay gol yemeye müsait bir kaleci ise ben Boyko derim, hiç yoktansa onun bir piyasası pazarı var bu işlerle içli dışlı olanlar bilir kimdir nedir ama ben şahsen bu çocuğu bugün burada duydum yediği gol sayısı dabeni korkuttu yoksa Siz takip edip iki kaleciyi detaylı karşılaştırıp bu sonuca vardıysanız o zaman Kalinic'te uyar bana yeter ki Tolga'dan kurtaracak biri gelsin artık. 

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Kaleci videosu izlemekten rüyamda çataldan top çıkarıyorum..

Kaleci var mı? Yok. Alınacağı mechul.

Hobi olarak kaleci videoları izleyip, iç çekmeye devam edelim en iyisi.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Boyko antalyada kampta ya ondan öyle diyo :icool: :D
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Boyko antalyada kampta ya ondan öyle diyo :icool: :D
Hocam sen çaktırma maksat yunusu kızdırmak.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı ulwi

Kaleciyi bu hafta içi transfer edebilsek Trabzon maçında oynatabiliyor muyuz ? Yoksa sonraki maça mı ?

Bir de Mersin maçında da oynatabilecekmiyiz ?