kötü örnek örnek değildir ne demek? Peşin satan veresiye satan diye bir karikatür var biliyor musun? Tabi ki büyük takımların nasıl yönetildiklerini birbiri ile karşılaştıracağız. Beşiktaş son yıllarda bu şekilde yönetilmeseydi çoktan kayyumluk olmuştu.
Ben Beşiktaş'ın her yıl üzerine daha da koyarak akıllıca yönetildiğini düşünüyorum, sen beceremiyorlar diyorsun. İtiraz edince de kişileri eleştiremeyecek miyiz diyorsun. Biz de seni eleştiriyoruz, saçmalıyorsun diyoruz işte.
Zaten bıraksınlar ama kime bırakacaklar, bırakacak adam yok ki ya diye kahvehane siyaset tartışmasından öteye geçmeyen çözüm önerisiz bir eleştiri sadece, altı boş, içi boş.
Tabii ki elestirebilirsin yazdıklarımı saygı çerçevesinde bende seni . Bundan ben rahatsızlık duymam.
Altı içi boş diyorsun maalesef bana göre durum bu ; transfer konusunda basarisizlar. Ha şunu kabul ediyorum pisiyolar transfer konusunda ama hala yok bana göre . Şimdi siz gomez ba sosa yazarsın ben zamanlamalari diğer kötü transferleri yazarım uzar gider .
Bende tam sizin dediğinizi diyorum aslinda sonuc farkli sadece , batırmadi kayyumluk etmedi diye sunuda diyemem sportif konuda bizi bir yerden aldı bir yere koydu , o zaman 2 rakibininde bitikleri oynadığı Sezonlar boyunca senin kaç tane kupan var diye sorarlar .