mali işi yürütebilmek için giderin olduğu gibi gelirinde olması lazım
gelirin olmadan gider yaparsan işte başına gelecek olan gsnin başına gelen olur
kötü örnek örnektir hemde dibine kadar örnektir bütceyi yöneteceklerde bütçemi var
neyi yönetecekler anca kendileri yeni gelir kaynakları bulmaya çalışıyor ve onu harcıyorlar
nedenmi çünkü mevcut gelir kaynaklarının tamamı ipotekli. Evet eleştirmek gerekiyor
eleştirilmelide ama eleştiride tutarlı olmalı eleştiriyorum diye sallamayacaksın sen sürekli eleştiriyorsun
belki bir şeyleri görmek istemiyorsun sana bir şey söyleyeyim bu kulüp kayyumdan döndü bunun anlamını bir düşün
eleştirirkende ona göre adil ol bir ergen senin dediğini dese anlarımda seni anlamıyorum paranın ve bütce idaresinin
ne olduğunu senin yaşındaki birinin bilmesi gerekir. Genede şu haliyle kulüp kötü yönetiliyor diyorsan
benim sana söyleyeceğim hiç bir şey olamaz senin mantık hiç pazarlık yapmayalım gomeze 9 mu istediler ver al
ospinaya 7,5 mu istiyorlar ver al eee bu musluk nerden akıyorda kovayı doldursun biliyormusun Denizbanka 5 M€
ya tribün sponsorluğu verdiler peşin para olması mecburiyetiyle ve bu parayı oyuncuların alacaklarına yatırdılar
ve oyuncu alacağı kalmadı uefa dan temiz raporu aldılar. yani bu yeni oldu bu demekki kulübün kasasında metelik yok
ve bu şekilde kaleci arıyorlar. mecbur pazarlık yapacaksın çünkü onun sonunda yapman gereken bir ödeme var. @Kemal
Madem açtın konuşalım
@Necmi abi ;
Şunu yazmışsın , paramı vardı yapmadılar - kulüp kayyumdan döndü , o zaman yaptıklarına ve bu sebeple kaybettiğimiz paraya bakalım ;
CL ye direk katılım ücreti ne kadar ? Orada puan aldığında gelen para ne kadar ayrıca yayın hakları maç bileti maç anında stat onu 3 tir ve tr de yaptığın kartal yuvası satışları ne kadar ? İşte bunların hepsini DANNY transferiyle çöpe attı yönetim , gerçekten kramponlarini alıp geldi .
Aynı şekilde geçen yıl Bruge maçını kimin yüzünden verdik , 1 üst tura çıksaydik yine yukarıda yazdığım gelirler gelmeyecek miydi ? Bu yıl yine aynı şekilde bu gelirler gelmeyecek miydi ?
Suan hangi transfer bütçesini kullanarak kaleci arıyoruz , yazki , neden bu kaleci tüm herkesin israrina rağmen alınmadı ? Hemde yaz piyasası sıkışık olmadan . Yukarda yazdığım uefa gelirlerinden olmazdık , akhisar maçında 1.250.000 tl den olmazdık. Bunların direk musebbibi Tolga ve alınmayan kalecidir .
Ayrıca veli ve Tolgay sakatken onlibero almayarak bu Yönetim sezona girdi , gerçekten Atiba insanustu bir performans göstermese ceremesini çekecektir .Atiba nin sözleşme uzatma mevzusunu da hatirlatirim .
Daha önceye gidelim alınmayan sağ bek ve üzeri opare kirası , kimbilir bize ne gelirler kaybettirdi. İlk aklıma gelen FB maçı , bilicin necipi sağ beke çekip olcayı yardıma göndermesi ve olcayin kırmızısı diye uzar gider cümle. ..
Bu arada sezerler eneramolar joneslar bu takımda boncuguna oynamadilar abi. Pektemekin göz göre göre aldığı parayla öküz alınır öküz .
Ben bunları yazarken tabii ki dünya yıldızları fahiş fiyata alalım demedim . Bakın burda
@atalay dir
@Çağrı dir ve başka arkadaşlarda 100 tane isim yazıyorlar . Osmanlı ne kadara almış o forveti atalay bunu ne zaman yazmıştı . Cucak yazılmıştı ve daha öncede kimler kimler .
Ama bizim kulübümüzde maalesef araştırma eksikliği var .
Yukarda sırf kale yüzünden kaybettiklerimizden bahsettim , şuanda login 2 . Yarının 2. Haftasına giriyoruz haftaya ligin uzaktan en çok sut çeken ve ilk maç bizi uzaktan sutla yenen takımın evine gidiyoruz . Kaleci ? Haftaya netlestiririz . Allah aşkına siz bana neyin planlamasından hangi transfer başarısından Soz ediyorsunuz ? Beşiktaş takımı geri 4 lusu kaleciye geri pas atamiyor bunun farkindasiniz değil mi ?
Bunun yanında artıları olmadı mı oldu tabii ki ba gomez sosa töre tolgay tabii ki oldu . Ama elmanın yarısı gibi + lar ve - ler .
Peşkeş mi çektiler bu kulübün parasini ? Hayır
Ona buna mi yedirdiler ? Hayır
İşte bu devirde bunları yapmayan meziyetli oluyor bu duruma geldik . Zaten bunlari ahlaklı insan yapmaz bunları konuşmamak bile lazım .
Ben işin sportif yanını anlattım , bütçe demişsin onunla birlikte . Ha bide demişsin abi ergenlerden beklerdim senden beklemezdim , bende aynı şekilde ergenlerden böyle itham beklerdim senden böyle itham beklemezdim
@Necmi abi. Sonuçta eksik gördüğümü de söylerim . Ben Beşiktaş la yatarım Beşiktaş la kalkarım, ligin 2. Haftası olmuş hiç bir yönetimin bana bu izdirabi çektirmeye hakkı yok . Halk oluşturur kulübü onlarda kulübe yani oluşturan bireylere hizmet için varlar, benden yada bu taraftardan büyük değiller , bir iradeyi mevkii temsil ettikleri için saygı duyarım ama saygı çerçevesinde de lafımı söylerim .
Şu andaki transfer durumumuz bana göre basarisizliktir, bunuda niye söylüyorum , daha bir nebze kurtarma şansımız varken donsunler yanlislarindan . 1 şubattan itibaren tabiiki dillendirip durmam artık olan olmuş var olanla yururuz .
Sunuda belirteyim ilk mesajım da yazdığım gibi elestiririm ama mevcut durumda yine Fikret Orman seçilsin derim . Çünkü diğerleri daha kötü . Yani iktidar varda bu kulüpte muhalefette muhalefet değil is yapacak gidip oy atalım , buna varıyor sonuç .
@Necmi