2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914992 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FedericoGiunti

Kaleciyi bu hafta içi transfer edebilsek Trabzon maçında oynatabiliyor muyuz ? Yoksa sonraki maça mı ?

Bir de Mersin maçında da oynatabilecekmiyiz ?
Mersin maçında oynayamaz ama hoca uygun görürse trabzonda oynar
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Hocam sen çaktırma maksat yunusu kızdırmak.

Yok anladım okudum yukardaki yorumları ama baya gitmişsiniz üstüne  :)

Yunus Emre bence forumun neşesi, yorumlarını zevkle okuduğumuz bi arkadaşımız  :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozan062

basladınız yine hakem konusmaya yahu ne gerek var

bizim topcularımız sahada yensinler rakibini sıkıntı kalmıyorki ortada...

zaten boyle devam edersek illaki sacmalıcaklar ve bizede uefaya sikayet etme hakkı dogacak cnk aleni yapacklar,,

ellerine ayaklarına bulasacak biz bu anı yakalamalıyız yani basarılı olarak onları bataklıga cekmeliyiz..

misal bugun gs birinci olsa bunlar yapılmazdı biliyormusunuz....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kuzeyi de bari :)))
Antalya Guneyde abi :bandit:

Boyko suan nerede Peki ?
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2016, 22:36:36 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bi tane de Normal adam gelsin be kardesim buda Sakat çıktı iyimi :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bi tane de Normal adam gelsin be kardesim buda Sakat çıktı iyimi :D
Ağzına jedinin ışın kılıcını sokmuşlar:)))
BEŞİKTAŞK

Antalya Guneyde abi :bandit:

Boyko suan nerede Peki ?
Takılıyoruz sana kardeşim:))
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı klubnika01

adı geçen kalecilerin hepsi tolgadan 3 gömlek daha iyi kaleciler.bence hepsi şu an fark yaratır.ama kalinic genç ve potansiyeli çok yüksek bir kaleci.ayrıca yanlış bilmiyorsam euro2016 da hırvatistanın 1.kalecisi.orda iyi işler çıkarırsa avrupadan gelecek teklifler aldığın fiyatın en az 2 katı olur.bence çok fazla düşünmeye gerek yok.al kaleni sağlama bu defans türkiye için yeterli olur.yeterki kale sağlam olsun :bandit:

Çevrimdışı Mehmet92

Bence yarın biticek transfer işi

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Kötü örnek örnek değildir , solediginiz örnekler gs yd , yav adam Türk futbolunu bitirdi bu değil diye mi mutlu olacaz . Ama yazdım maalesef mevcut Yönetim dışında transfer sportif mali işi iyi yürütecek yönetim adayida yok .
mali işi yürütebilmek için giderin olduğu gibi gelirinde olması lazım
gelirin olmadan gider yaparsan işte başına gelecek olan gsnin başına gelen olur
kötü örnek örnektir hemde dibine kadar örnektir bütceyi yöneteceklerde bütçemi var
neyi yönetecekler anca kendileri yeni gelir kaynakları bulmaya çalışıyor ve onu harcıyorlar
nedenmi çünkü mevcut gelir kaynaklarının tamamı ipotekli. Evet eleştirmek gerekiyor
eleştirilmelide ama eleştiride tutarlı olmalı eleştiriyorum diye sallamayacaksın sen sürekli eleştiriyorsun
belki bir şeyleri görmek istemiyorsun sana bir şey söyleyeyim bu kulüp kayyumdan döndü bunun anlamını bir düşün
eleştirirkende ona göre adil ol bir ergen senin dediğini dese anlarımda seni anlamıyorum paranın ve bütce idaresinin
ne olduğunu senin yaşındaki birinin bilmesi gerekir. Genede şu haliyle kulüp kötü yönetiliyor diyorsan
benim sana söyleyeceğim hiç bir şey olamaz senin mantık hiç pazarlık yapmayalım gomeze 9 mu istediler ver al
ospinaya 7,5 mu istiyorlar ver al eee bu musluk nerden akıyorda kovayı doldursun biliyormusun Denizbanka 5 M€
ya tribün sponsorluğu verdiler peşin para olması mecburiyetiyle ve bu parayı oyuncuların alacaklarına yatırdılar
ve oyuncu alacağı kalmadı uefa dan temiz raporu aldılar. yani bu yeni oldu bu demekki kulübün kasasında metelik yok
ve bu şekilde kaleci arıyorlar. mecbur pazarlık yapacaksın çünkü onun sonunda yapman gereken bir ödeme var. @Kemal

Çevrimdışı halvetifarazi

sirigu olayının aslı astarı nedir? neden dedikodusu çıktı? temas mı var? bilen birileri anlatabilir mi teşekkürler.

Çevrimdışı onurturan

Bence yarın biticek transfer işi

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son zamanlardaki hit cümlem benim de bu  :bigstar:

Çevrimdışı Factatum

Lig maratonu zorlu. Sadece iyi top oynarak bu yarışı birinci tamamlayamayız. Sinirlerin de çelik gibi olması lazım.

Fenerbahçe psikolojik olarak avantajlı taraf. Federasyon ve hakemleri etkileyebiliyor.  Basın arkasında itici bir güç. Kötüyken ve gerideyken, kulübün belini doğrultmasında destek verebiliyor.

Oysa biz. Maçlarımızı evimizde oynayamadığımız için yeterli taraftar desteğinden yoksunuz. Federasyon ve hakemler, söz konusu biz olduğunda maç takvimi, disiplin cezaları vs hususta daha rahat davranabiliyorlar. Basın ise her zaman bize bariyer. İyiyken bile yanlış ve kötüyü arayan, bulamazsa uyduran bir müessese.

Demem o ki, saha dışındaki zayıf yönlerimizi bir çırpıda telafi etmemiz mümkün değil. Ancak yeşil sahadaki zayıf yönlerimizi iyi bir organizasyon ve doğru bir planlama ile kapatabilmek mümkün(dü).

Şayet para pazarlığı söz konusu değilse; kaleci ve stoper transferi doğru planlanıp yönetilememiş görünüyor.

Şayet Trabzon deplasmanına en büyük eksikliklerimizi telafi ederek gidemeyeceksek, nereye gideceğiz? yönetimin işte bunu kendisine sorması gerek. Trabzon'da kaleci veya stoper kaynaklı hata sebebiyle kaybedilebilecek puanla, lider girdiğimiz ilk yarının fiilen ilk resmi maçı sonrası 4-5 puan geriye düşmemiz olası. Brugge ve Lizbon maçlarında geriye düşen takımın psikolojisini hatırlayın ve sonra Trabzon maçı sonrasındaki puan kaybının, şampiyonluk yarış psikolojisini nasıl etkileyeceğini bir hayal edin.

Çok geç kaldık çok! 

[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2016, 22:58:30 Factatum ]

Çevrimiçi Necmi

Kalinic nasıldır izleyen arkadaşlar değerlendirme yaparsa iyi olur. @Necmi abi kalinic hakkındaki görüşlerin nelerdir, işimizi görür mü?
ben nerden bileyim adını ilk defa duyuyorum hem benim öyle futbolcu yorumlama gibi bir yeteneğim yok.
ben bakarım kaleci degaj yaptığında 68 metrelik saha genişliğini tutturabiliyorsa her iki toptan birini taça atmıyorsa
yaptığı degaj orta sahayı geçiyorsa ve takım arkadaşları geri pas yapmaya korkmuyorsa bence o kaleci iyi kalecidir :busted_cop:
@FedericoGiunti

Çevrimdışı atalay

Her clean sheet için 1 Efes çalışır  :evillol:

Corona yapalım onu.  :D @Çağrı

Çevrimdışı onurturan

ben nerden bileyim adını ilk defa duyuyorum hem benim öyle futbolcu yorumlama gibi bir yeteneğim yok.
ben bakarım kaleci degaj yaptığında 68 metrelik saha genişliğini tutturabiliyorsa her iki toptan birini taça atmıyorsa
yaptığı degaj orta sahayı geçiyorsa ve takım arkadaşları geri pas yapmaya korkmuyorsa bence o kaleci iyi kalecidir :busted_cop:
@FedericoGiunti
"Tolga değil" in sözlük anlamı :lol:

Çevrimdışı sağduyu

Bu konu başlığında çok güzel yorumları, duyumları, futbolcu kritiklerini zevkle okuyoruz. Bununla birlikte sürekli vıdı vıdı yapanlar var onlar da kabak TADI vermeye başladı. Rakiplerin yarı bütçesi ile, borç içinde Türkiye'nin en iy stadı yapılırken, takım sezon başından beri lider...

Şimdi, eleştiri ile saçmalamayı karıştıranlar, birşeye katkı falan yapmazlar. Bir de, 8 yıllık kepazelikten sonra, bu yönetim bir şeyin dozunu doğru bir şekilde kaçırarak, kuruşun Hesabını yaparak transfer yapma usülünü getiriyor kulübe. Bunu desteklemek ve alkışlamak Lazım. Yok Şunun ismi geçmiş te! Kamp bitmişte! Yönetimin işi merak edenlerin merakını gidermek değil. Icraat ortada, bu yönetimin Tarzı da bu.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı ulwi

Alıntı yapılan: FedericoGiunti
[/quote

Teşekkürler cevap için.

Çevrimdışı can1903

Yarın bu soğuk havada yüksek ihtimal içimizi ısıtacak bi KAP var hissetim
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Scout

Galatasaray Geçen Lig Maçında 62-65 Arası Bağırmayan Taraftar ......... Gitsin Dedi Ve Federasyondan Ceza Yok  :claps: :claps: :claps:
Pika Pika

Çevrimdışı Karabay

Galatasaray Geçen Lig Maçında 62-65 Arası Bağırmayan Taraftar ......... Gitsin Dedi Ve Federasyondan Ceza Yok  :claps: :claps: :claps:
küfürlü tezahürat konusunda hiiiiç konuşmayalım abicim. Daha maçın birinci dakikasında koy bilmem kime koy falancayayı duyunca televizyonu kapatasım geliyor. Bir taraftar gurubu bundan her hafta ceza alıp yine inatla devam edermi. Hayır ceza değilde ne bekliyorlar çok merak ediyorum.  Birileri çıkıp aferin çok güzel küfür ettinizmi desin.
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2016, 23:41:22 Karabay ]

Çevrimdışı ozan062

Yarın bu soğuk havada yüksek ihtimal içimizi ısıtacak bi KAP var hissetim

bu aralar cok sey hissediyorsun varmı oralarda bi mersin macının skoru?:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

bu aralar cok sey hissediyorsun varmı oralarda bi mersin macının skoru?:D
3ten aşağı atmayız
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Bazı arkadaşlar bazı şeyleri karıştırıyor halen daha mali durumumuz öyle böyle demek abes.

Burada 10M verin onu getirin 8M bunu geirin mi diyorlar?

1-2M önemli değil ucuz falan sıkıntı değil artık irileri gelsin diyorlar. İnsanların dem vurdukları şey bu. Sen zamanında getirmediğin bir kaleci yüzünden Fener'e liderliği kaptırırsan yine mi öyle diyeceksin? Tamam ince eleyip sıkı dokunsun da senin 6 ayın vardı ne yaptın? Tolga'nın idare etmesini mi umdun bu zamana kadar diye soruyorlar?

Halen daha insanların serzenişini bu yönden belirtmeniz saçmalık. Bir de vıdı vıdı hiç yakışmıyor eleştirilere kulak kapamamk lazım
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı RQ7_351903

3ten aşağı atmayız
Ahmet Çakar ile akrabalık  :evillol: