2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915131 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Yarın Kap olabilir
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

ozaman iki yol var kulübü kayyuma devretmek yada külübün anahtarını gidip valiye vermek :alala: :alala: :alala:

İşte onu diyorum yok daha iyiside yok , potansiyelliside yok , kayyumluk oluruz. Çekecez işte bu şekilde , hep aynı teranele her transfer dönemi.

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ers_an

Bu zamana kadar sessiz kalmaları kılı kırk yarmalarından. Buradan klavye delikanlılığı yapmayın. Son iki sezondur yapılan çalışmaların sonucunda buralardayız. Stadyum yok ev yok. Biraz el insaf ya. Harbiden yeter yaa. Yazık.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Oktay

İşte onu diyorum yok daha iyiside yok , potansiyelliside yok , kayyumluk oluruz. Çekecez işte bu şekilde , hep aynı teranele her transfer dönemi.
ben ironi yaptım sen harbiden bu lafımı ciddiyemi aldın...şu aralar senin nabzın yüksek atıyor biraz sakinleş dostum :icool: :icool:

Çevrimdışı Fatih_

Al getir baskan su Siriguyu al getirrr, adama izin vermisler transferi icin. Neyse acima ver bitir artik. Ismi yazilan kalecilerin videolarini izlemekden gina geldi ama bu adam bir baska.

Çevrimdışı Kemal

Kişileri elestirmeyecez laf solemeyecez , olur. Hakaret vs. olur zaten adimiz belli ip mız belli mahkemelik oluruz , merak etmeyin size kalmaz olay Kanun var nizam var .

Ha tavsiyem kişileri dokunulmaz elestirilmez hatta bırakması istenmez görmeyin . Kulüp Arma dokunulmazdir.

Çevrimdışı onurt

Bu zamana kadar sessiz kalmaları kılı kırk yarmalarından. Buradan klavye delikanlılığı yapmayın. Son iki sezondur yapılan çalışmaların sonucunda buralardayız. Stadyum yok ev yok. Biraz el insaf ya. Harbiden yeter yaa. Yazık.

Gs ile ilgili uefa açıklamasını okudunuz mu? Şubatta transfer yasağı büyük ihtimal, belki avrupadan men.
Bu yönetime oturduğu yerden saydırmak nankörlüktür. Göreve geldiklerinde stadlarına kavuşmuş gelirde tavan yapmış gsyi düşünün bir de battı denilen Beşiktaş'ı.
Her sene üzerine koyarak ilerliyor yönetim. Bu yazılanlar inanılmaz saçmalık, transfer yapılamamasından çok daha büyük bir problem bu duruma bakıp bıraksınlar diyen vizyonsuz taraftardır.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

ben ironi yaptım sen harbiden bu lafımı ciddiyemi aldın...şu aralar senin nabzın yüksek atıyor biraz sakinleş dostum :icool: :icool:

Attiranlarin hiç mi suçu yok abi .

Çevrimdışı Kemal

Gs ile ilgili uefa açıklamasını okudunuz mu? Şubatta transfer yasağı büyük ihtimal, belki avrupadan men.
Bu yönetime oturduğu yerden saydırmak nankörlüktür. Göreve geldiklerinde stadlarına kavuşmuş gelirde tavan yapmış gsyi düşünün bir de battı denilen Beşiktaş'ı.
Her sene üzerine koyarak ilerliyor yönetim. Bu yazılanlar inanılmaz saçmalık, transfer yapılamamasından çok daha büyük bir problem bu duruma bakıp bıraksınlar diyen vizyonsuz taraftardır.

Kötü örnek örnek değildir , solediginiz örnekler gs yd , yav adam Türk futbolunu bitirdi bu değil diye mi mutlu olacaz . Ama yazdım maalesef mevcut Yönetim dışında transfer sportif mali işi iyi yürütecek yönetim adayida yok .

Çevrimdışı birolbjk

artık f.ormanda sesini çıkarmaya başlamalı efendilik sökmez bu ligde sadece transferle olunmuyo şampiyonluk

Çevrimdışı LuceGel

Fener şikeye devam ediyor başkan 7 aydır kaleci alacak nasıl olacak bu işler  :alala:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Ünal aysal gibi degilde fikret orman gibi baskan istiyorum ben , cilek mevsimi filan diyip kulubu batirip kacmasin. Realist olsun. Hangi takimin baskani oldugunun farkinda olsun ,  taraftari oldugu takimin besiktas oldugunu unutanlara inat. Real madrid gibi mali yapimiz varmis gibi her pozisyona top class oyuncu isteyip alinmadigi zaman elestirmek basit .

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

artık f.ormanda sesini çıkarmaya başlamalı efendilik sökmez bu ligde sadece transferle olunmuyo şampiyonluk
Sadece Fikret Orman sesini çıkarırsa farklı yönlere çekilir. Futbol kulüpleri özellikle canı çok yanan kulüplerin yöneticileri sesini çıkarmalı .

Çevrimdışı can1903

Gerçek olsun bu rüya.

Çevrimdışı GörkemGörkem

fener haftaya bizden önce oynayıp yine kazanıcak ve biz trabzon deplasmanına cıkarken puan farkı 5 olacak. Bu bizi pskolojikman cok etkileyebilir.

Çevrimdışı Orhan

Fener maçı biteli 45 dakika olmus 45 dakika!!Yayıncı kurulusun sitesinde fenere verilmeyen penaltı gösteriliyor ama aldıgı haksız penaltıyı koymamıslar ana ekrana.yani insanlar sadece verilmyen penaltıyı görüyorlar diğer haksızlık yaptıkları pozisyonu gizlemişler.Bugun ciddi bir algı operasyonunun başladığına tanık oluyorum.Cidden cok doluyum foruma saygımdan ağır konusamıyorum.Tff acilen ama acilen yayın haklarını her takımın kendisinin pazarlamasına musade etmeli. Sonrasında bu kanal hariç herkesle masaya oturmalıyız. :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaşın geçen sene hakkı yenmedi mi ? Ben size en az 5 maç yazarım . Yazın ben tff MHK ve hakemlerden memnunum diyen Başkan değil miydi ?

Şimdi çıkıp dediginiz gibi konussa,  o zaman geçen yıl hakkın yendiği halde memnunum neden dedin diye sormazlar mi ?

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı Koa_lAA

fenerin bizim maça kadar antalya ve bursa deplasmanları var... puan kaybı kesin yaşıcaklar.. biz şu ts yi yenersek - ki bence çok zor maç olcak- yürür gideriz..

Çevrimiçi Samet Demir

İsteğim
R.adler>srigu>neto>kalinic>boyko>costil>>>>>.........>günay

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı onurt

Kötü örnek örnek değildir , solediginiz örnekler gs yd , yav adam Türk futbolunu bitirdi bu değil diye mi mutlu olacaz . Ama yazdım maalesef mevcut Yönetim dışında transfer sportif mali işi iyi yürütecek yönetim adayida yok .

kötü örnek örnek değildir ne demek? Peşin satan veresiye satan diye bir karikatür var biliyor musun? Tabi ki büyük takımların nasıl yönetildiklerini birbiri ile karşılaştıracağız. Beşiktaş son yıllarda bu şekilde yönetilmeseydi çoktan kayyumluk olmuştu.

Ben Beşiktaş'ın her yıl üzerine daha da koyarak akıllıca yönetildiğini düşünüyorum, sen beceremiyorlar diyorsun. İtiraz edince de kişileri eleştiremeyecek miyiz diyorsun. Biz de seni eleştiriyoruz, saçmalıyorsun diyoruz işte.

Zaten bıraksınlar ama kime bırakacaklar, bırakacak adam yok ki ya diye kahvehane siyaset tartışmasından öteye geçmeyen çözüm önerisiz bir eleştiri sadece, altı boş, içi boş.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Bu takım saha içinde şampiyon olur; kulüp yöneticileri ve taraftar saha dışında görevini yaparsa...

Bunu aylardır yazıyorum.

Çevrimdışı Alper1903

Savaş başladı... Artık kaleciyle - stoperle falan uğraşmayı bırakmak lazım. Bir an önce alınmalı ki artık biz de safımızı alalım.