abi tamam da opsina da kara kasimiz icin gelmiyor atiyorum su an psg gibi bir kulup de istese bizi secer mi? eger secer die dusunuyorsan fikrin de haklisin ama ben sanmiyorum. leiva da hatirladigim kadariyla oynayamadigi icin bize gelmek istiyordu. fakat rodgersin gazlari ve 11de forma sansi bulmaya baslayip iyi performans gostermesiyle liverpoolda kaldi. ospina da arsenalde kisa sure icinde oynayacagina inansin bizi saniyesinde unutur. bu yuzden iki olay bence birbirine benziyor fakat sonu farkli olacak sanirim
valla şu anda çemişkezek spor istese genede gelir o noktaya gelmiş
yoksa bizden öyle aman aman bir para almayacak büyük ihtimal arsenalden daha az kazanacak
ama genede tercih ediyor Kesinlikle arsenalde oynamak istemiyor ve ilk tercihide Beşiktaş.
Bizide küçümsemeyin şu anda yükselen yıldızız ospina kolombia milli takım kalecisi arsenalin ikinci kalecisi
orda ikinci olacağına burda birinci olmayı tercih ediyor seneye şl de olacak bir takım görüyor
daha önce geçen sene arsenalle oynadık takımın gücünede şahit oldu Beşiktaşta arsenalde göreceğinden çok daha fazla şampiyonluk görür
kariyeri Beşiktaşta sürekli yükselir ama arsenalde bu gün kaleye geçse yarının bir garantisi yok ondan daha iyisini her an kulüp alır.
yani onun için Beşiktaş çok daha iyi bir tercih Birde kabul edelim EPL de şampiyonluğa oynayacak bir takımın birinci kalecisi olacak kapasitede değil
öyle olsa cech i almazlardı kaleyi ospinaya verirlerdi cechden sonrada kaleyi gene bir a klas kaleciye vereceklerdir ospina
orda sürekli iyi bir yedek olacak bunuda görmüştür zaten yoksa bir yılda neden gitmek için plava kaşık sapladı.